Partisaani selvitti: Ukrainalaispakolaisten määrä Helsingissä kasvoi – mutta niin myös afrikkalaisten ja arabien määrä

Partisaani päätti selvittää, kuinka maahanmuuttaja-aines on muuttunut Suomen vastaanottokeskuksissa vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna.

Väestönvaihto

päivitetty

Uutisoimme viikko sitten, että merkittävä osa muihin Euroopan maihin pyrkivistä ”Ukrainan pakolaisista” on sittenkin afrikkalaisia ja arabitaustaisia miehiä, jotka oleskelivat Ukrainassa turvapaikanhakijoina ennen sotaa. Nyt, kun tunkeutujien tulisi maksaa velkansa ukrainalaisille ja osallistua maan puolustamiseen, ovat he kuitenkin ensimmäisinä pakenemassa paikalta.

Valtamedia ja poliitikot ovat parhaansa mukaan ruokkineet eurooppalaisten empatiaa Ukrainan sotaa pakenevia siviilejä kohtaan. Uutiskuvissa on esiintynyt vaaleahiuksisia naisia ja lapsia, mutta totuus on huomattavasti rumempi, kuten muun muassa yllä olevalta videolta voit nähdä.

Ukrainan konfliktia onkin käytetty savuverhona useiden globalististen hankkeiden edistämiseen, kuten olemme sodan alusta lähtien kirjoittaneet. Yksi hankkeista on väestönvaihtopolitiikka, jossa Euroopan valkoinen väestö pyritään korvaamaan mustilla ja ruskeilla siirtolaismassoilla.

Tietopyyntöjä vastaanottokeskuksille

Partisaani päätti selvittää, kuinka maahanmuuttaja-aines on muuttunut Suomen vastaanottokeskuksissa vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna. Lähetimme useille vastaanottokeskuksille tietopyyntöjä, joissa kysyimme, mitä kieltä puhuvia turvapaikanhakijoita vastaanottokeskukseen on rekisteröity 1) aikavälillä 15.2.–22.3.2022 ja 2) aikavälillä 15.2.–22.3.2021 eli vuotta aiemmin samalla aikavälillä. Ukrainan konflikti alkoi virallisesti 24.2.2022, ja tietopyynnöt lähetettiin 22.3.2022.

Tutkimalla turvapaikanhakijoiden äidinkieltä näiden lähtömaan sijaan pyrimme selvittämään, tuoko Ukrainan sodan synnyttämä siirtolaisaalto Suomeen vain ukrainalaisia vai myös Ukrainassa aikaansa viettäneitä mustia ja arabeja. Suurin osa tietopyynnöistä on edelleen byrokratian rattaissa, mutta Helsingin vastaanottokeskuksen Punavuoren toimipiste vastasi meille ilahduttavan nopeasti.

Vastaanottokeskus oli hiljattain jo määrä lakkauttaa, mutta viime kesänä sen toiminta pelastettiin, kun se siirrettiin Helsingin kaupungin omistuksesta Maahanmuuttoviraston omistukseen. 2015 pakolaiskriisin yhteydessä vastaanottokeskuksella oli useita toimipisteitä, mutta nykyään tiloja on enää kaksi – Punavuoren ja Metsälän palvelupisteet. Näistä Punavuoren asiakaskunta on mielenkiintoisempi, sillä nämä ovat juuri Suomeen saapuneita ihmisiä. Punavuoren keskus on myös niin sanottu transit-piste, josta siirtolaiset lähetetään edelleen muihin vastaanottokeskuksiin eri puolille Suomea.

Siirtolaisten määrä kasvoi radikaalisti

Ero tämän vuoden ja viime vuoden kevättalvien siirtolaismäärien välillä on valtava, vaikka koronan vuoksi asetetut liikkumisrajoitukset voivat hankaloittaa vertailua. Viime vuonna turvapaikanhakijoita rekisteröitiin tutkitulla aikavälillä Punavuoren keskukseen 29 henkeä, kun taas tänä vuonna määrä oli 299 henkeä. Viime vuonna vastaanottokeskus ei rekisteröinyt ensimmäistäkään ukrainankielistä. Venäjänkielisiä puolestaan rekisteröitiin vain 2. Tänä vuonna ukrainankieliset olivat selkeä enemmistö: 188 henkeä. Toiseksi yleisin kieli oli venäjä: 32 henkeä.

Molempina vuosina hakijoiden joukossa oli hyvin pieniä määriä euraasialaisia ja aasialaisia siirtolaisia, joiden äidinkieliä olivat esimerkiksi uzbekki, georgia, bengali ja pandžabi. Ukrainan ohella suuret siirtolaismassat ovat kuitenkin selkeästi peräisin Afrikasta ja arabimaista.

Kun viime vuonna arabiankielisten määrä oli 5, tänä vuonna luku oli kasvanut 15:een. Muita samalta alueelta peräisin olevia kieliryhmiä olivat amhara (1), azeri (4), dari (6), edo (1), farsi (3), ibo (1), esan (2), kurdi (2), kurmanji (2), mandingo (3), ruanda (3), somalia (1), sorani (3) ja turkki (5).

Afrikkalaisten ja arabien määrä 390 prosenttia viime vuoden lukuihin verrattuna

Mielenkiintoisen ryhmän muodostavat englannin‑, espanjan- ja italiankieliset turvapaikanhakijat, joita Helsinkiin tuli yhteensä 22 tämän vuoden tutkimusaikavälillä. Kyseessä ovat mitä ilmeisimmin entisistä siirtomaista tulleet ja/tai jo jonkin aikaa Euroopassa oleskelleet ja kieltä oppineet afrikkalaiset ja arabitunkeutujat. Todelliset englantilaiset, italialaiset ja espanjalaiset voisivat paeta Suomen sijaan kotimaahansa, mikäli nämä ovat oleskelleet esimerkiksi Ukrainassa juuri sodan syttymishetkellä.

Yksinkertaistuksen vuoksi luemme esimerkiksi kurdit ja farsinkieliset maantieteellisesti arabeiksi, vaikka he eivät teknisesti ottaen olekaan arabeja. Espanjankielisten joukossa voi olla myös onnenonkijoita Etelä-Amerikasta.

Yhteensä tänä vuonna Helsinkiin saapui siis tutkitulla aikavälillä reilussa kuukaudessa 74 afrikkalais- ja arabitunkeutujaa, kun mukaan luetaan myös hämäräperäiset ”englannin‑, italian- ja espanjankieliset” turvapaikanhakijat. Viime vuonna luku oli 19. Tänä vuonna afrikkalais- ja arabitunkeutujien määrä on siis 390 prosenttia viime vuoden määrään verrattuna. Mikäli englannin‑, italian- ja espanjankielisiä ei lasketa mukaan, on luku silti 274 prosenttia.

Kaikki Ukrainasta saapuvat eivät siis ole valtamedian lööpeistä tuttuja pellavapäitä. Kyse on vain sodan ensimmäisistä viikoista, joten ei-valkoisten tunkeutujien määrä on sittemmin kasvanut ja tulee kasvamaan edelleen, mikäli Suomi ei ala käännyttämään näitä.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Helsingin Punavuoren vastaanottokeskus

Afrikkalaiset Arabit Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Helsingin vastaanottokeskus Kotimaa Maahanmuutto Politiikka Rotu Turvapaikanhakija Ukraina Väestönvaihto Vastaanottokeskus Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Saia

  Vastaa

  ”Mielenkiintoisen ryhmän muodostavat englannin‑, espanjan- ja italiankieliset turvapaikanhakijat, joita Helsinkiin tuli yhteensä 22 tämän vuoden tutkimusaikavälillä.”

  Voivat olla myös afrikkalaisia joistain entisistä siirtomaista

  • Tom

   Vastaa

   Tästähän ranskalaiset toimittajat puhuivat jo aikaa sitten, eli että pakenevien ”ukrainalaisten” joukosta ainakin kolmasosa on lähi-idästä ja Afrikasta. Samoin kuin että ukrainan armeija ampuu omia kansalaisiaan…

 • EV

  Vastaa

  Vitut Suomi käännytä yhtään ketään, tunkeutujien määrää vain lisätään, transulakeja uudistetaan nimenomaan lasten ja nuorten kustannuksella ja ilmastoöyhötystä vain kiihdytetään. ”Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus”-lainsäädäntöäkin ollaan jälleen vekslaamassa siihen suuntaan, että tälle yhdenvertaisuusvaltuutetulle annetaan vielä paremmat aseet toteuttaa omaa marxistista agendaansa ja laista tehdään yhä hankalammin tulkittava, joka tietysti helpottaa Suomen tuhoajia. Tässäkin tähdätty varhaiskasvatukseen. Myös lakiuudistusta ehdotettiin, jossa suojelupoliisille annetaan lupa värvätä salaisia agentteja kaikkien näiden sormenjälkitunnistusten lisäksi.. ei tarvinnut kuin käydä vilkaisemassa valtioneuvoston ja sisäministeriön etusivut. Tästä maasta löytyy paljon väkeä, joka on näin itsetuhoista äänestystulosten perusteella. Kyllä se vaan jaksaa ihmetyttää…

 • Mullahien siirtomaa suomi

  Vastaa

  Stna että vituttaa tämä meno. Samaan aikaan sukkahousu hallitus on romuttamassa turvapaikka järjestelmän. Eli kaikki läpsyttelijät tänne vaan perseilemään. Ja jo täällä olevat rikolliset saavat jäädä, vaikka olisi karkoituspäätös.

 • Bob

  Vastaa

  Sieltä tulee ”yliopisto-opiskelijoita” Helsinkiin ja näille on jo paikat pedattu. Kuvan mukaan näytti olevan ylipainoisia neekerinaisia ainakin tuossa porukassa. Lisää elättejä tämä maa kaipaa: ei meidän byrokratia ja EU-rahanpesu muutoin toimi. Niin hullu systeemi tämä on.

 • Nimetön

  Vastaa

  Helsingin rautatie ja metroasemallakin on lisääntynyt näiden yöntimojen matkalaukku vaeltajien määrä tämän ”Ukraina kriisin” aikana.

 • Meidät valloitetaan sodatta

  Vastaa

  Kyllähän se niin on että tähän maahan otetaan niitä pakolaisia otetaan tänne se 47 miljoonaa mitä jo 2010 suunniteltiin. Silloin EU:ssa laskettiin että Suomen kokoiselle maaperälle saadaan euroopan maiden mukaisella tiheydellä se 52 miljoonaa. Tietysti miinus oma väestö.

  Eikä tätä kehitystä voi muuttaa millään muulla tavalla kuin lapsitalkoilla. Omat halut aje lämäntaso on siirrettävä sivuun jos haluaa suomalaisen rodun selviävän jatkossa. Suomi on ollut vuodesat ‑96 sodassa mutta me emme ole tehneet mitään puolustautuaksemme. On siis aika nousta vastarintaan.

  Ja se käy helpoimmin lapsitalkoilla. Siihen ei kukaan ole kansainvälisesti varatutunut. Nyt jo tiedetään että PIrkanmaan ja Uudenmaan alueelta suomalaiset kuolevat sukupuuttoon. Molemmissa on syntyvyys ollut useman vuonna all 1.3. Joka on rajan jostai ei enää ole paluuta. Siksi nämä alueet tulisi jättää suosiolla invaasolle ja siirtyä sinne missä suomalaisilla on tulevaisuus.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kaikki, myös Ukrainan sota, kelpaa keppihevoseksi kansanvaihdon edistämiseen.

 • TT

  Vastaa

  Milläs nämä neekerit ruokitaan? Maailmalla on toimituskatkoksia jo nyt ja ruuan tuotanto on kaikkialla vaikeuksissa. Venäjä ja Ukraina ovat merkittäviä vehnän, ruokaöljyn, öljyn, maakaasun, metallien ja raaka-aineiden tuottajia. Länsi yrittää pärjätä omillaan, mutta energia- ja raaka-aineomavarainen on vain USA. Eurooppa on pitkälti tuontienergian varassa. Kaupan katkeaminen Venäjälle merkitsee energiapulaa ja rajusti kasvavia hintoja. Maatilojen käyttämien lannoitteiden (nitraattilannoitteet tehdään maakaasusta), lämpöenergian (mm. viljan kuivatus) ja dieselin/polttoöljyn hinta nousee hurjaa vauhtia. Diesel menee Euroopassa säännöstelyyn. Länsivaluuttojen arvot heikkenevät nopeasti. Kaiken tämän kriisin keskellä Pohjolaan raahataan lisää nälkäisiä suita?

  • Reiska

   Vastaa

   Neekerit on varmaan ruokittava samalla tavalla kuin Suomeen tunkeutuneet ryssät, eli leipäjonoilla. Leipäjonoissa seisovista oli jo ennen Ukrainan sotaa 85 % ryssiä sen perusteella, että molottivat venäjää (eli mukana ei ollut ukrainalaisia). Noin 10 % oli balkanilaisia ja loput suomalaisia. Tämä perustuu useisiin empiirisiin havaintoihin monissa pääkaupungin leipäjonoissa. ”Ryssä mun leipääni syö”, kuten Klamydia laulaa.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Kiitos tutkivasta journalismista. Prosentit jäi pois mutta 20% lienee matuja…Muut paikallisia ukrainalaisia joilla ei liene isommin omaisuutta ja tulevat tänne pesimään.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  . Prosentit jäi pois mutta 20% lienee matuja…Muut paikallisia ukrainalaisia joilla ei liene isommin omaisuutta ja tulevat tänne pesimään. Puolalaiset estivät ValkoVenäjän matut. Päästivät Ukrainan matut

 • juha II

  Vastaa

  EU-globalisteilla on aina ”koira haudattuna” jokaisessa ”kriisissä”, joita tulee kuin ”lehmän hännän alta”!

 • Poro

  Vastaa

  Mistä ruoka neekereille, aasialaisille, lähi-itäläisille, arabeille ja ukrainalaisille Suomessa? Jonon ohi, tietty – kuten kaikki muukin.

 • Simo Koini

  Vastaa

  Vuonna 1960 maailman väkiluku oli 3 mrd, nyt 8 mrd, koko kasvu ei-valkoisia. 60 vuotta resursseja valkoisilta näille neekereille ja muille. Lisäksi ”valkoisissa” maissa suuri osa syntyvistä nykyään täysrotumuukalaisia tai matupatjaämmien ja matujen mongrellijälkeläisiä.

 • Reijo

  Vastaa

  Uudellemaalle otetaan ainakin 80 000 ukrainalaista. Luuletteko että monikin niistä meinaa lähteä Ukrainaan takaisin? Täältä maastahan ei poisteta edes murhaajia ja raiskareita, joilla ei ole oleskelulupaa. Karkotuspäätöskin on pelkkä vitsi, jonka vihervasemmistolaiset viimeistään estävät. Suomessa saa siis olla luvattomasti ja Kela maksaa näiden elämisen maassa täysin. Ukrainalaisille tullaan myös järjestämään työpaikat, jos ne tahtovat työtä vielä täyselatuksen päälle tehdä. Pakkohan tässä maassa ei tietenkään ole.

  • Erkki

   Vastaa

   Sitten täällä on venäläisiä ja ukrainalaisia saman verran. Toivottavasti Suomi vielä sorsii ja tökkii venäläisiä & Venäjää niin paljon kuin pystyy, niin saadaan tänne sota 1) venäläisten & ukrainalaisten välille ja 2) Suomen & Venäjän välille. Ehkä ”sotaa” paenneet ruskeat ja mustat siinä vaiheessa luikkivat takaisin Ruotsiin ja muualle Eurooppa. Veikkaan ettei sielläkään enää kohta ole lainkaan kivaa. Eli nyt NATO-hanat ja HS:n ”gallupit” täysille, niin saadaan höpinää tötteröön Suomenniemellekin oikein kunnolla. Suomea ollaan täysillä ajamassa törmäyskurssille Venäjän kanssa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi