Palkittu toimittaja vertaili Syyrian ja Ukrainan pakolaisia – sai vasemmiston vihat niskoilleen

Valtaosa Ukrainasta saapuvista pakolaisista on aidosti hädänalaisia naisia ja lapsia.

Väestönvaihto

Ukrainalaispakolaisia.

Palkittu toimittaja, MTV:n pitkäaikainen Ranskan ja Brysselin kirjeenvaihtaja Helena Petäistö on saanut Suomen äärivasemmiston vihat niskoilleen. Petäistö syyllistyi poliittiseen kuolemansyntiin vertailtuaan Syyrian ja Ukrainan sotien synnyttämien pakolaisvirtojen toisistaan poikkeavaa koostumusta.

Siinä missä valtaosa Syyrian sodan aikaisen pakolaiskriisin myötä Suomeen saapuneista tunkeutujista oli maanpuolustusikäisiä parrakkaita miehiä, valtaosa Ukrainasta saapuvista pakolaisista on aidosti hädänalaisia naisia ja lapsia. 

Olemme aiemmin uutisoineet, että myös Ukrainan pakolaisvirtojen seassa on paljon afrikkalais- ja arabimiehiä, jotka eivät tahdo osallistua heidät majoittaneen Ukrainan puolustamiseen.

”Syyrian sotaa paenneita” miehiä osoittamassa mieltä mautonta puurotarjoilua vastaan Oulun poliisilaitoksen edessä 2015.

Petäistö kommentoi Twitterissä viestiä, jossa European Digital Media Observatoryn johtaja Lauri Tierala pohti: ”Tutut tuskailevat, miksi koemme suurempaa emptiaa ja auttamisenhalua ukrainalaisia kuin syyrialaisia kohtaan.”

Petäistö vastasi Tieralalle: ”Élémentaire, mon cher Watson! Ukrainasta pakenevat sotaa naiset ja lapset, miehet jäävät puolustamaan maata. Syyriasta tulivat nuoret miehet, jotka jättivät naiset ja lapset sodan keskelle.”

Vastaus ei miellyttänyt Twitterissä päivystäviä vihervasemmistolaisia, jotka totesivat olevansa äärimmäisen pettyneitä siihen, että heidän arvostamansa toimittaja paljastuikin ”rasistiksi”. ”Toistat rasistista narratiivia. En olisi uskonut,” parahti Partisaanin lukijoillekin tuttu Timo Rossi.

Lähde: Helena Petäistö

Äärivasemmisto Arabit Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Helena Petäistö Kotimaa Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Politiikka Rotu Sota Syyria Timo Rossi Turvapaikanhakija Ukraina Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Älypuhelinaktivistit älähtävät aina, jos joku tuo afrikkalaiset ja arabit negatiivisessa valossa esille, eurooppalaisilla on lukuisia syitä, miksi niitä ei haluta tänne, selonteon voi aloittaa vaikka raiskaustilastoista.

  Rossin Timppakin se jaksaa ulista ”rasismista”, Partisaaniakin hän varmasti lukee päivittäin, jotta voi taas julkisesti pahoittaa mielensä.

 • Eikka

  Vastaa

  Kulttuureita on hyvin erilaisia, suorastaan ääripäitä, toisessa miehet jäävät kunniakkaasti sotimaan ja lähettävät naiset ja lapset turvaan, kun taas persläpikulttuurissa raukkamaiset miehet pakenevat tuhansien kilometrien päähän surkuttelemaan kohtaloaan ja jättävät naiset ja lapset vihollisten raiskattaviksi ja tapettaviksi.

 • juha II

  Vastaa

  Helena Petäistö, tuo sinänsä elitistinen ja tyylikäs helmikana, joka vertautuu Ranskan globalisti presidentin Emmanuel Macronin kotiopettajatar vaimoon. Osui arkaan kohtaan niin, että jutun ”sammakkoa” voi suoraan verrata kuoleman halveksuntaan. Kun ihmisestä aika ajaa ohi. On hän dinosaurus, joka ei voi ymmärtää sitä, että kissan sanominen kissaksi on sama kuin hieroisi koiran paskaa toisen naamaan!

 • Irmgard

  Vastaa

  Ukrainalaisilla naisillakin on ”isommat munat” kuin Lähi-itäläisillä ja Afrikkalaisilla pelkuri miehillä jotka jättävät naiset ja lapset selviytymään keskenään, ja tunkeutuvat eurooppaan loisimaan, raiskaamaan, ryöstelemään, pahoinpitelemään, tappamaan, murhaamaan,varastelemaan ja diilaamaan huumeita. Vitun ruttotautiset elukat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi