Saksan sisäministeri suunnittelee massiivisten pakolaismäärien vastaanottamista – turvallisuusviranomaisten varoituksista huolimatta

Antifasistinen sisäministeri on uhka Saksan sisäiselle turvallisuudelle.

Väestönvaihto

Saksalaisia suunnattomasti vihaava sisäministeri Nancy Faeser.

Saksan sisäministeri, Nancy Faeser, kertoi hiljattain suunnitelmistaan muodostaa koalitio halukkaiden EU-maiden kanssa, jotka ovat valmiita sitoutumaan ottamaan vastaan entistä enemmän maahanmuuttajia.

Faeser pitää kiinni suunnitelmastaan siitä huolimatta, että Saksan turvallisuusviranomaiset ovat antaneet varoituksensa sen tuottamista uhista kansalliselle turvallisuudelle.

Sisäministeri Faeser on ilmeisesti Saksan ja Euroopan tuhoamiseen ideologisesti motivoitunut antifasisti, sillä hän on aiemmin kirjoittanut toimiessaan sosiaalidemokraattisen puolueen johtajana, että: ”Taistelu fasismia ja oikeistolaista extremismiä vastaan, sekä taistelu rasismia ja etnisiä ideologioita vastaan on osa puolueeni poliittista DNA:ta. On noustava oikeistolaisia ideoita, oikeistolaisia uhkia ja oikeistolaista väkivaltaa vastaan!”

Lähde

Euroopan unioni Maahanmuutto Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rotu Saksa Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Tässäpä taas yksi ”Young Global Leader” eli oman kansansa vimmainen tuhoaja. Juutalaisten kosto Saksan kansaa kohtaan päättyy täydelliseen nöyryytykseen. Uhri on aivopesty tuhoamaan itsensä. En sinänsä arvosta sakemanneja, jotka ovat typeriä joukkosieluja olleet aina. Hitleriläiset ovat tätä pölkkypääkansaa kovasti puolustaneet, mutta miksi? Antaa typerysten tuhota itsensä.

  • EV

   Vastaa

   No mites tämä meidän supisuomalaisten toiminta eroaa saksalaisten toimista? Samoja kansanpettureita äänestetään kerta toisensa jälkeen valtaan. Saksalaiset hävisivät sodat, tämän jälkeen läväytettiin sellaiset lainsäädännöt tulille, että väärästä sanasta voit saada 12 vuotta linnaa ja koko elämäsi tuhotaan täydellisesti. Opposition edustajia haukutaan fasisteiksi (hyvin maltillisiakin), vaikka todelliset fasistiset totalitaristit ovat vallassa ympäri Länsimaiden. Meilläkin sattuu olemaan young global leader pääministerinä ja ei tuo sisäministeri kauas tästä puusta putoa. Mikään ei ole noin mustavalkoista. Saksasta edelleen löytyy tolkun väkeä, kuten kaikista muistakin Euroopan maista ja kansoista. Monet ihmiset eivät vain ole ymmärtäneet perusteellisesti, mitä täällä todellisuudessa tapahtuu ja ihmiselle luontaiseen tapaan stressireaktiota ympäröivästä katastrofista pyritään lieventämään uskottelemalla itselleen, ettei asiat niin pahassa jamassa ole ja kyllä ne siitä paranee itsestään. Kyllä tuo kulttuurimarxistinen rappioaivopesu on hyvin purrut varsinkin oppivaiseen nuorisoon, mikä on kaikesta kuvottavinta. Tämähän ei ole sen nuorison syytä, vaan niiden, jotka sitä tuputtavat tälle nuorisolle.

  • Plääh

   Vastaa

   Venäläiset parempia? Kansallissosialismi tuhottiin. Olisiko saksalaisten ollut viisaampaa pysytellä alun perin juutalaisten orjina? Hehän eivät sotaa halunneet eli eivät muuten olleet mitään itsetuhoisia. Tuhoutuuhan sitä orjana ja olisi siis tuhoutunut jo 30-luvulla, jos ei Hitler olisi pistänyt stoppia

 • pää määrää

  Vastaa

  ”Taistelu fasismia ja oikeistolaista extremismiä vastaan, sekä taistelu rasismia ja etnisiä ideologioita vastaan on osa puolueeni poliittista DNA:ta. On noustava oikeistolaisia ideoita, oikeistolaisia uhkia ja oikeistolaista väkivaltaa vastaan!”
  Kysymyksessä ovat ikävänlaatuiset geenimutaatiot, jotka ovat päässeet leviämään ja periytymään jo yli 50 vuotta, kun ikävästi mutatoituneet lapset ovat selvinneet hengissä lääketieteen avulla. Evoluutio ei enää toimi ihmiskunnassa ja kun se lakkaa toimimasta laji katoaa kuin hiiret hiirikokeessa. https://www.iflscience.com/plants-and-animals/universe-25-the-mouse-utopia-experiment-that-turned-into-an-apocalypse/

 • Noidat pitäis eliminoida yhteiskunnasta

  Vastaa

  Tonkin naamasta näkee, että ei ihan tervejärkinen ole. Tollaset vastaavat varmaan poltettiin noitaroviolla keski-aikana.

 • PAS

  Vastaa

  Ihana nainen. Kuka mahtaa näitä hulluja päätöksiä EU-liittovaltiossa ja Suomessakin ajaa? Onko se meillä Sanna tai homo-Paavo? Ei taida olla. Takana isommat vallat.

 • Marho Rubio

  Vastaa

  Nämä länsimaisten miesten hyljeksimät oksettavat läski feministit ovat yhteiskuntiemme vihollisia. Länsimaalainen mies on kuohittu surkimus joka ei ymmärrä että kun tälläisiä vitun norsuja potkaisee perseelle muutaman kerran ja lukitsee keittiöön 1000 vuodeksi niin tilanne paranee heti.

 • Salomon

  Vastaa

  Kuulin tuossa, että meidän sisäministerin puolison yritys sai 73 milliä valtion tukia jotka nostettiin sitten osinkoina pois, enkä kyllä epäile hetkeäkään etteikö näin olisi tapahtunut

 • Schlageter

  Vastaa

  Oletteko joskus nähneet kauniin naisen, joka kannattaisi maahanmuuttoa ja kukoistavien eurooppalaisten kansallisvaltioiden hävittämistä?
  Jostain syystä se on luotaantyöntävien naisten agenda.

 • Tomppa

  Vastaa

  Näitä hulluja yhdistää aina yksi asia: sukupuoli. Niin meillä kuin muuallakin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi