Helsinki vuokrasi afrikkalaiselle ruokakaupalle tilan – yritys jätti kaikki vuokrat maksamatta

Kurkisuontie sijaitsee Kurkimäessä eli Itä-Helsingissä Kontulan vieressä. Kyse on siis hyvin monikulttuurisesta alueesta.

Väestönvaihto

Helsinki päätti edistää monikulttuurista yritystoimintaa vuokraamalla My Africa Online Market Oy – nimiselle firmalle liiketilaa Kurkisuontieltä. Kyseessä on elintarvikkeita myyvä kauppa, joka myy ensisijassa afrikkalaisia tuotteita.

Kaupungin hyväntahtoisuus palkittiin kuitenkin afrikkalaisella kiittämättömyydellä, sillä firma jätti kaikki vuokrat maksamatta. Vuokra oli 483 euroa + 24% alv eli yhteensä 598,92 euroa. Tilaa ehdittiin miehittää yrityksen toimesta 8 kuukauden ajan ilmaiseksi.

Nyt kaupunki perii yritykseltä oikeusteitse saataviaan 4803 euron edestä. Lisäksi verottaja kaipailee 2595 euron saataviaan yritykseltä.

Lähde: PT-media

Afrikkalaiset Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto Monikulttuurisuus Rappiokulttuuri Rotu Talous Uutiset Väestönvaihto Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Salomon

    Vastaa

    Toi kylän pedari pizzeria laittoi ovet kiinni( oli auki n.2kk) no eipä hätää nyt tulee uusi pizzeria eri nimellä. Siis pizzeria ei kannattanut, niin mitä teemme vaihdamme nimeä ja laitamme toisen kannattamattoman tilalle!! Ja sinä maksat verojenmakselia!!! Muistakaa!! Suomessa ei ole korruptiota ja olet maailman onnellisin ”ihminen”/ ”kansalainen”

    • Kirsi Piho

      Vastaa

      Uusi serkku alkaa pyörittää, haetaan starttirahat, vanha omistaja smegmaa siellä edelleen pitsoja, sitten kun tarpeeksi velkaa että ollaan protestilistalla, firma nurin ja sama touhu taas uuden klaanilaisen nimiin. Suomalainen maksaa aina!!

  • Nationalisti

    Vastaa

    Ja tämä tuli varmasti ihan oikeasti yllätyksenä Helsingin kaupungille?
    En ihmettelisi, suurin osa kun on hyväuskoisia hölmöjä ja monikulttuurisuuskiihko silmissään haluaa edistää pakkomonikulttuurisuutta katukuvassa.
    Mitähän kaikkea muuta bisnestä yrityksen tiloissa on tehty, jotenkin en usko, että tiloissa olisi myyty pelkästään laillisia tuotteita.

    Pk-seudun monet lähiöt ovat muuttuneet todella paljon parissa kymmenessä vuodessa, suomalaisyrityksiä katoaa ostareilta, tilalle tulee etnisiä marketteja, sekä kaikenlaisia epämääräisiä rotumuukalaisten pitämiä partureita.
    Tämän pakkomonikulttuurisuuden seurauksena monet valkoiset lapsiperheet ovat muuttaneet turvallisemmille asuinalueille, jossa saa ainakin toistaiseksi rakentaa elämäänsä rauhassa omanlaistensa keskuudessa.

  • Juha Pekkala

    Vastaa

    Taas yksi iloinen onnistumistarina

  • Jouni S.

    Vastaa

    Yllättyikö joku? Itse en ainakaan.
    Yleensä, kun joku kantis miettii yritystoimintaa, häneltä edellytetään jonkinlaisia kannattavuuslaskelmia ja esim. yrittäjäkurssia. Ovat vaatimuksena starttirahan saamiselle ja vielä enemmän muulle rahoitukselle, jota haetaan avoimelta sektorilta (pankit, sijoittajat). Mutta ns. positiivisessa syrjinnässä nämä vaatimukset sivuutetaan ja jotenkin ajatellaan, että jotkut ovat esim. etnisen taustansa perusteella sopivia yrittäjiksi. Tämä on järjen vastaista, tunteella tapahtuvaa päätöksentekoa, josta kärsivät ensi sijassa oikeat yrittäjät, joilla olisi jotakin todellista annettavaa. Ja lopulta sitten kaikki, jotka veroja joutuvat maksamaan.

  • jupi

    Vastaa

    miten tässä nyt näin pääsi käymään?

  • TT

    Vastaa

    Neekerin kunnia oli vaarassa, koska olisi arvonlisäveroa maksamalla saattanut jäädä yhteiskunnassa kustantajan rooliin.

  • KPJJ

    Vastaa

    Islamilaiseen perinteeseen kuuluu olla maksamatta vääräuskoisille veroja ja maksuja.
    Islamin kuuluu olla se, joka niitä veroja kerää vääräuskoisilta.

  • Kirsi Piho

    Vastaa

    Näiden neekeriyrittelijöiden swot-analyysi piti varmaan vahvuutena rahaa yhteiskunnalta, ja mahdollisuutena rikollisia sivuhämärähommia. Sitten heikkoutena sitä että toimintaa valvotaan, ja uhkana kiinnijäämisen riskiä näistä kuvatuista laittomuuksista / talousvastuiden hoitamattomuuksista. 🙂

  • Martti Vauhkonen

    Vastaa

    Miten näiltä voi yleensä odottaa mitään.Selvityksen mukaan älykkyysosamäärä kun on alhaisella tasolla.Rankingin mukaan Somalia ja Sudan 38. sijalla ja äo 68. Mainittakoon ‚että Suomi on 8. ja äo 99 Yleensä sen tutkimuksen mukaan afrikkalaiset valtiot sijoittuvat häntäpäähän. Luettelossa yhteensä 43 valtiota. Löytyykö tästä selitys mantereen alikehitykseen ja suunnattomaan kehitysavun tarpeeseen Selvityksen tulos on vapaasti luettavissa netistä. Brainstats vord ranking of.…

    • Lord Mystery

      Vastaa

      Afrikan neekereillä ei ole neandertalilaisgeenejä, kuten Afrikan ulkopuolisella väestöllä. 

      Ero Afrikan neekereitten ja muun maailman väestön geeneissä on 3–4%. On perusteltua epäillä, että neekerit ovat eri ihmislajia kuin muu väestö. 

      Voisi jopa olettaa, että Afrikan neekerit ovat eräänlaisia ”alkuperäisiä” ihmisolentoja tai ”prototyyppi” ja ihmiset Afrikan ulkopuolella ovat kehittyneempiä versioita. 

      On mahdollista, että suvakistit ovat oikeassa ja rotuja ei ole vaan rodut ovat kokonaan eri ihmisen alalajeja.

      Pienetkin erot geeneissä ovat merkittäviä

  • Mobutu Neekerinpoika II

    Vastaa

    Ainoastaan Afrikan neekeri ei veikkaa – se voittaa: Suomi-Somaliassa.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Joko Husu on antanut lausunnon että Helsingin Kaupunki ja verottaja ovat rasisteja?

  • Veroparatiisi joillekkin

    Vastaa

    Afrikan pojat kiertää kaikki Euroopan maat ja hakee turvapaikkaa joka maassa eri nimellä ja lopulta saattaa olla 2–5maan passit taskussa ja jokaisessa eri nimi, niin jokainen voi yrittää useamman kerran😠. Ei Afrikan poika ole tyhmä vaan Euroopan turvapaikka systeemi on perseestä ja täysin toimimaton.

  • Neekerionalhaineneläin

    Vastaa

    Missä neekeri, siellä kurjuus, köyhyys ja kuolema.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi