Vantaan vankilan pedofiilin murha: vangittujen nimet kertovat vankiloiden monikulttuurisesta arjesta

Vangittujen nimet ovat kuitenkin julkista tietoa. Listan perusteella voimme päätellä jotain suomalaisvankiloiden monikulttuurisesta arjesta.

Väestönvaihto

Vantaan vankilassa tapahtui viime viikolla epäilty murha, jossa kuuden hengen matkasellissä yksi kuoli ja viisi jäi henkiin. Nyt näitä viittä henkiin jäänyttä epäillään jokaista murhasta.

Tässä vaiheessa jokaisen epäileminen on luultavasti vain painostuskeino saada syyttömät nimeämään syyllinen. Elinkautisella uhkailu helpottaa vasikointiin ryhtymistä perinteisesti.

Julkisuudessa liikkuneiden huhujen perusteella kuollut olisi suomalainen pedofiili. Nimeä ei kuitenkaan ole varmistettu, joten jätämme toistaiseksi julkaisematta sitä.

Vangittuina murhasta epäiltynä ovat:

Ho Son Tung, s. 21.01.1980

Kahye Ayanli Ali, s. 19.05.1980

Muye Abshir Diini, s. 01.01.2003

Pyynönen Perttu Oskari, s. 11.06.1998

So Jacob Mari, s. 20.09.1988

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus

Kotimaa Maahanmuutto Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Suora toiminta Uutiset Väestönvaihto Vankeus Vankila

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • "nuorisoelinkautinen*

  Vastaa

  Muye syntynyt 1.1.2003 – mikä sattuma

  • Piippolan vaarin pelihousut

   Vastaa

   Voi olla syntynyt ulkomailla ja saapunut myöhemmin Suomeen. Toivottavasti joku korjaa jos olen väärässä, mutta tietääkseni jos maahanmuuttajan syntymäaika ei ole tiedossa, niin sitten sellaiseksi merkitään juuri tuo 1.1.

 • Topo

  Vastaa

  N.H. on kuollut ja hän on 18-vuotiaana tehnyt seksuaalista väkivaltaa ”teini-ikäiselle”, mitä tuo sitten tarkoittaakaan. Eli uhri on ollut 13–19-vuotias. Kiva tapa kuolla: kopissa neekereiden kanssa. Hyi helvetti.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Nykyisen päänsilittelykäytännön vallitessa oikeuslaitoksessa en pidä lainkaan huonona ajatuksena sitä, että nimenomaan pedofiilit saavatkin ihan oikean rangaistuksen teoistaan. 

  Parempi tietysti olisi, jos lakia tulkittaisiin oikeudenmukaisesti ja oikeuskäytäntö vastaisi kansan tosiasiallista oikeustajua riippumatta siitä, että juuri tämän välttämiseksi oikeusministeriön tilaustutkimuksen mukaan kansalla ei olekaan oikeustajua.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eri medioissa julkistettujen tietojen perusteella kuolleen kantasuomalaisen pojan on 18 vuoden ja 1 päivän ikäisenä väitetty työntäneen luvatta sormen 15 vuotiaan tytön emättimeen ja tämän jälkeen hänen on väitetty olleen seksuaalisesta kanssakäymisessä 14 vuotiaan tytön kanssa kolmena eri ajankohtana.

  Kun otetaan huomioon, että pedofiilinen suuntautuneisuus (pedofilia) tarkoittaa seksuaalista taipumusta, jossa kiinnostus kohdistuu ensisijaisesti itseä huomattavasti nuorempiin esimurrosikäisiin lapsiin, voidaan todeta, että ko. poika ei ole ollut pedofiili edes hänestä esitettyjen väitteiden perusteella.

  • Perro

   Vastaa

   Toisessa keississä tyttö oli sanonut oikeudessa että oli ollut aloitteentekijä itse. Toisesta tapauksesta en tiedä. Eipä tuo nyt miltään lastenraiskaajalta kuulosta tuo kuollut poika. Tosin ei ihan puhtaatkaan jauhot pussissa: Millaisissa porukoissa pyörii, kun on pahoinpitelyitä ym. kuvioissa?

   Mistä mahtoivat samassa kopissa olleet neekerit tuomittuina? Raiskaajistahan ainakin Helsigissä melkein 70 % on ulkomaalaisia. Koko maan lukemakin 25 %. Valkoisten maa- ja syrjäseutujen tilastot tasoittavat hirveästi noita lukuja. Discopaikanhakijoita ei siis aivan joka paikassa vielö ole. Herralle kiitos edes siitä. Ilmeisesti musulmaanin laki ja meininki on kuitenkin tähän maahankin saapumassa vääjäämättä.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Muhammed tais nussia vielä nuorempaa

  • pzkw

   Vastaa

   Muslimeilla pedofiili profeettana. Vittu miten sekopäistä porukkaa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tästä täytyy antaa pisteet matuille!

  Sen lisäksi, että he lopettivat pedofiilin, niin he myös itse pysyvät vankilassa monta vuotta, eli yhteiskunta voitti.

  Kiitos matut!

 • Huru-ukko

  Vastaa

  Nimen perusteella ainoa kantasuomalainen tullaan tuomitsemaan, muut vapautetaan.

 • Tohtori Susivaaratar

  Vastaa

  Näin se on, että lisko-osasto on multikulttuurinen, mutta niin ovat myös muut osastot. Naiset eivät saa oikeutta Suomessa muualta kuin kunnian miehiltä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Toisin kuin Tohtori Susivaaratarin kirjoituksesta voidaan virheellisesti ymmärtää, jos naisen väite/kertomus seksuaalisesta tapahtumasta on yksityiskohtainen ja hän on kertonut tapahtumasta yhtäläisesti ystävilleen, poliisille ja lääkärille, niin Suomessa mies tuomitaan seksuaalirikoksesta, mikäli ei tavalla taikka toisella pysty todistamaan itseään syyttömäksi, vaikka kukaan oikeudessa kuultavista todistajista ei olisi omakohtaisesti nähnyt tai kuullut naisen kertomaa tapahtumaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  https://yle.fi/uutiset/3–12298256

  ””Surunvalittelut omaisille” – Suomen vankiloiden ylin johtaja pahoittelee vankisurmaa ja kertoo, miten se oli mahdollista

  Minä ja Rikosseuraamuslaitos olemme todella pahoillamme

  Arto Kujala, pääjohtaja.”

  Viranomaisten ja etupäässä lainkäyttöviranomaisten voidaan todeta olevan osaltaan vastuussa siitä, että poika on nyt kuollut ja siksi heidän nimet tulisi julkaista, sillä ne ovat edelleen julkista tietoa.

 • juha II

  Vastaa

  Eikös tuo ole pelkkä pahoinpitely kun varsinaista tappajaa on poliisin mahdoton selvittää. Ainakin sen suomalaisnuorukaisen kohdalla politiikka oli sellainen.
  Ja kamerakaan ei merkkaa mitään niin kuin ei merkannut ameeriikoissakaan The Beatles yhtyeen managerin sukunimikaiman kanssa kävi.

 • Pzkw

  Vastaa

  Pedofiilit ovat kiinnostuneita esiteineistä, eli surmatun osalta ei ole näyttöä pedofiliasta. Entäs nämä tappajat? Matut ovat hyvin usein tekijöinä raiskauksissa/lapsenraiskauksissa/joukkoraiskauksissa, joten ei nyt taida kannattaa esitellä heitä minään sankareina, ei tiedetä mitä tehneet. Ja joka tapauksessa ovat aivan väärässä maassa.

 • tutkittava hyvin

  Vastaa

  Pahimmillaan tuollainen rikos on rasistinen teko suomalaista kohtaan.
  Tiesikö tekijät/eivät tienneet kuolleen rikoksista? Sitähän ei tiedä, jos murhasivat, koska astui heidän mielestään heidän reviirilleen teoissa. Kun aika iso osahan noista alaikäisten seksuaalirikosten tekijöistä on noista tietyn uskonnon ja tietyn kulttuurin maista.

 • Pedot h*rteen

  Vastaa

  Järkkyä puolustelua. Lapsiin sekaantuja on aina pohjasakkaa, oli etnisyys mikä tahansa!!!

  • Kirsi Piho

   Vastaa

   Mutta mutiaisetko täällä jakaa oman käden oikeutta näille? Hyvä juttu mielestäsi? Nuo matupopulaatiolaiset ovat pääkaupunkiseudulla pääosin tekijöinä kaikissa seksuaalirikoksissa. Niiden symppaaminen suomalaisen teini-ikäisen teininkourijan murhaamisesta on sama kuin symppaisit Sorosta siitä jos hän moittisi Nalle Wahlroosia liiasta finanssijuutalaisuudesta. Jos Suomessa päätetään eliminoida suomalaiset lasten hyväksikäyttäjät, siihen ei tarvita mitään rikollista matulaumaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Missä nyt on puolustelua?

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Tuo Ho Son Tung uutisen mukaan Närpiössä pidätettyjä…

  • Tohtori Susivaaratar

   Vastaa

   Tomaattimafia?

 • Nimetön

  Vastaa

  uhri ei ollut nh vaan np, ja on ihmeellistä. että alun perin kiinteän tuomion sai, nyt seurustelusuhteessa ja nämä surkeista surkeimmat päättivät elämän, eikä kukaan sellistä hälyttänyt apua. Kaikki ovat ansainneet elinkautisen.

 • Kari kaukosäädin

  Vastaa

  Kyllä näin on.. Suomessa saa syytönkin raiskaajan leiman tai hyväksikäyttäjän jos vain kertoo mahdollisimman todenperäisesti asiasta ja pysyy kannassaan. Tai lopussa sanoo että en muista tarkalleen olin shokissa, kun tämä tapahtui. Lukekaa näitä julkkisten lynkkauksiakin! Kuinkahan moni niistä oikeasti oli niin törkeitä, kun annettiin ymmärtää mediassa ja naisen suusta kertomana. Sama koskee ihan tavan tallaajaa. Jos olisin nainen ja vituttas joku äijä niin aika helposti sen saisin kuseen ja raiskaajan leiman. Vaikka se ei olisi tehnyt muuta, kuin pussannut. Ja kuten sanoin. Aina voi sanoa kuulusteluissa, että en muista kun olin shokissa tai paniikissa. Tää on tätä nykyaikaa. Ja nuorissa tämä ilmiö on valitettavan yleinen kosto keino nykyään

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi