Ammuskelu Itä-Helsingissä keskellä katua – Ahmedille ja Alille pitkät tuomiot

Helsingin Kurkimäessä ammuskeltiin ja puukoteltiin menemään viime syksynä keskellä päivää keskellä katua. Uhrina oli noin parikymppinen mies. Tekijät saivat viiden ja kuuden vuoden tuomiot.

Väestönvaihto

firearm, pistol, weapon

Välikohtaus tapahtui 5.10. puoli yhden aikaan päivällä. Hälytyskeskukseen tuli useita soittoja laukauksista alueella. Poliisi löysikin paikalta uhrin, jolla oli ampumahaava vatsassa. Laukauksia oli ammuttu uhria kohti useita, joista yksi osui. Lisäksi hänestä löytyi puukolla tehty haava. Itse teossa käytetty ase löytyi ammuskelijan takin taskusta kaksi päivää teon jälkeen.

Jo pari päivää ennen ammuskelua toinen syytetyistä oli pahoinpidellyt uhria teleskooppipatukalla Kontulan ostoskeskuksella. Lisäksi heitä syytettiin törkeästä kotirauhan rikkomisesta, joka oli tapahtunut puoli tuntia ennen ammuskelua. Tämä syyte kuitenkin kaatui.

Käräjäoikeus tuomitsi Hamzah Mohamed Alille, 24, pahoinpitelystä, vaarallisen esineen hallussapidosta, tapon yrityksestä, vaaran aiheuttamisesta ja ampuma-aserikoksesta kuusi vuotta vankeutta.

Hänen aisaparinaan toiminut Zakarija Mohammed Ahmed, 26, tuomittiin tapon yrityksestä viideksi vuodeksi vankeuteen.

Lähde: Iltalehti

Ampuma-aserikos Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pahoinpitely Rappiokulttuuri Rikos Rotu Tapon yritys Uutiset Vaarallisen esineen hallussapito Vaaran aiheuttaminen Väestönvaihto Vankeus

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pzkw

  Vastaa

  No niin. Nyt ei enää tarvi lukea näitä uutisia Ruotsin puolelta. Sama anarkia on saapunut nyt meillekin. Tämä oli niin odotettavissa ja silti sen annettiin tapahtua. Kysymys kuuluukin että miksi? Luulis että apinakin (ja sori kaikille oikeille apinoille käyttämästäni vertauksesta) olis tajunnut mihin suomen harrastama pakolaispolitiikka tulee johtamaan.

 • Eikka

  Vastaa

  Vihervasemmistolaiset kirkuvat pöksyt märkinä, kuinka ihanasti kilahti taas jättipotti yli miljoona euroa veronmaksajille maksettavaa näistäkin tapahtumista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Itä-Helsinki, Ahmed ja Ali. Kuka yllättyi?
  Vihreiden mielestä näitä täytyy saada satoja tuhansia lisää, koska kuka muuten meitä hoitaa, kun me ollaan vanhoja?

  No, vitsit sikseen.
  Monen pk-seudun alueen kehitys on mennyt huolestuttavaan suuntaan, pakkomonikulttuurisuuden tuomien ongelmien myötä yhä useammat suomalaiset lapsiperheet muuttavat sellaisille alueille, joilla saavat kaavattaa lapsensa rauhassa ja turvassa. Monessa lähiössä vieraskielisten osuus on jo lähes 50% ja luku sen kuin suurenee lähitulevaisuudessa. Kansaansa pettäviä poliitikkoja asia ei kiinnosta, he kilpailevat tällä hetkellä vain siitä, mikä puolue pystyy houkuttelemaan Suomeen lisää rotumuukalaisia.

  • Juurisyy

   Vastaa

   Ahmed ja Ali ovat oire, Barbara Lerner Spectre heimoineen syy.

 • Matti

  Vastaa

  6 vuotta linnaa josta istutaan puolet josta ollaan puolet avovankilassa..aikuisten oikeasti kakkua siis tulee..mitäs tosta..noin 18 kk..eli jampat saattavat olla jo semivapaalla..

  Suomen tulee ulkoistaa vankeinhoitolaitoksensa edullisempiin maihin hoidettaviksi jos ei kerran ole varaa istuttaa rikoksentekijöitä pois kunnon veronmaksajia kiusaamasta.

  Viro saattaa olla kiinnostunut ko vientikaupasta..winwin tilanne..Viro saa vientituloja sekä Suomi saa sekin jonkinlaista vientiä aikaiseksi.

 • juha II

  Vastaa

  Voi, voi ja vielä kerran VOI!!!

  Pyssy kyllä oli, muttei ainoatakaan ”ääääääärrrrioikeistolaista” vetämässä liipasimesta. Edellinen parkaisu YLE:ssä vertautuu vm. firman urheiluselostajien parkaisuun kun hiihtäjälegenda Juha Iisakki Mieto hävisi Ruotsin Thomas Wasbergille sekunnin sadasosan 15 km hiihdossa hävitessään kullamitallin v. 1980 Lake Placid:n talviolympialaisissa!!!

 • Irmgard

  Vastaa

  Kiitos paljon vihervasemmisto ja kommarikokoomus tästä ”monikulttuurisesta rikastamisesta”. Jos ei mikään muu, niin ainakin Suomen väkivaltakulttuuri on kokenut viimevuosien aikana suorastaan huiman rikastumisen näiden kehitysmaalaisten puoliapinoiden toimesta.

 • Pekka Peitsonen

  Vastaa

  Vammaista että näillä ahmedeilla on aseet ja kunnon suomalainen ei saa mutkalle lupaa juuri mitenkään. Mikä neuvoksi?

 • Turo

  Vastaa

  Väkivaltaisia muslimeita ei Eurooppaan kaivata.

 • jupi

  Vastaa

  jos uhrikin oli ali-amhed niin ainakin jotain positiivista. tällaista kehitystähän kukaan ei osannut ennustaa, ei?

 • jupi

  Vastaa

  ei jää kuin yksi vaihtoehto, valitettavasti

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  firearm, pistol, weapon