Ruotsi sai viime vuonna 85 000 uutta ”ruotsalaista”

Uudet "ruotsalaiset" tulivat pääosin arabimaista, Somaliasta ja Eritreasta.

Väestönvaihto

Länsinaapurimme myönsi viime vuonna kansalaisuuden noin 85 000 maahantulijalle, joista suurin osa, eli noin 40 000, tuli arabimaista. Näistä 27 340 tuli ainakin väitetysti Syyriasta. Lisäksi 4305 somalia, 4067 afgaania ja 3471 eritrealaista sai Ruotsin kansalaisuuden vuonna 2021.

Mitä tulee norjalaisiin, tanskalaisiin ja suomalaisiin, niin luvut olivat huomattavasti alhaisemmat: 163, 198 ja 204.

Lisäksi miltei 50 000 Ruotsin kansalaisuuden omaavaa muutti maasta pois viime vuonna, mutta ei ole tiedossa, miten moni näistä oli maahanmuuttajia kolmannen maailman maista.

Lähde

Afgaanit Eritrealaiset Maahanmuutto Pakolaiset Pohjoismaat Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Somalit Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Hyvin paljooon onnea teille Ruotsi miten niin kun mahtaa mennä tehän olette muuttuneet terroristimaaksi ja ihan omaa syytänne.
  Suomi on pikkuisen perässä mutta ei kuitenkaan onneksi samalla tasolla kuin te.
  Sääliksi käy kantikset jotka ei uskalla enää edes ulkona käydä.

  • Hannu Norppa

   Vastaa

   Eräs ongelma on se, että nyt tehtävät päätökset maahanmuutosta alkavat vaikuttaa vasta sukupolvien jälkeen. Mitää välimuotoa ei ole. Se on joko RK! tai heipati hei: Scandinavia on kalifaatti joskus 60-luvulla. Tai joku dystopia jokatapauksessa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ruotsissa ministerit vähän väliä ”lupaavat” tehdä korjausliikkeitä, jotta monikulttuuriset ongelmat katoaisivat tai ainakin pienenisivät, kymmenien tuhansien uusien rotumuukalaisten vastaanottaminen ei ole minkäänlainen korjausliike.
  Koko Ruotsi on vedetty muutamassa kymmenessä vuodessa viemäristä alas ja valitettavasti Suomi seuraa perässä, tosin viiveellä, jos mitään muutosta ei ala pikavauhtia tapahtumaan.
  Mitä kansalaisten päässä liikkuu, kun vaaleista toiseen äänestetään niitä samoja ihmisiä, jotka haluavat kiihdyttää väestönvaihtoa?
  Kuinka pahaksi ongelmien pitää muodostua, ennen kuin suurempi osa kansasta älyää edes jotain tästä kehityskulusta?

 • kyösti helin

  Vastaa

  Hulluja, nuo ruåtsalaiset!

 • Fckantifa

  Vastaa

  Nuo on jo aivan järkyttäviä lukuja. Ajatella että ruotsalainen herrarotu pystyttiin tuhoamaan muutamassa vuosikymmenessä.

 • Onnenpeli

  Vastaa

  Onnea vaan ruåttalaisille. Meidän Suomessa tulee tehostaa länsiraja valvontaa.

 • Tomppa

  Vastaa

  Ruotsin tilannetta kannattaa seurata, koska se näyttää olevan valejuutalaisen pankkirieliitin koekenttä. Eli se, mitä nyt tapahtuu Ruotsissa, tapahtuu enen pitkää myös Suomessa, jos kansa ei ala laittaa hanttiin poliitikoille ja viranomaisille. Ensin Ruotsi pilattiin sosialidemokraattien (Olof Palme et al.) aloittamalla haittamaahanmuutolla, nyt siellä valmistellaan RFID-sirujen laajaa käyttöönottoa. Suomessa on harjoitettu haittamaahanmuuttoa vuodesta 2015 lähtien. Milloin on RFID-sirujen vuoro?

 • Eikka

  Vastaa

  Mikä onni Ruotsia onkaan kohdannut, uusia lääkäreitä, insinöörejä, sairaanhoitaja, opettajia ja ties keitä korkeasti koulutettujen ammattien harjoittajia on saanut kansalaisuuden.

  Joukossa ei ole raiskaajia, huumekauppiaita, murhaajia, autonpolttajia, jengiläisiä tai mihinkään muuhunkaan rikokseen taipuvia henkilöitä.

  Edessä ovat auvoiset ajat, työvoiman puutteen poistuminen, yhteisiä pelihetkiä, iloisia kulttuurien kohtaamisia, rikkautta joka ravistaa koko yhteiskuntaa niin monin eri tavoin.

  terveisin: vihervasemmistolainen märkä päiväuni

 • Marho Rubio

  Vastaa

  Onnea Ruotsi! Toivottavasti tilanteenne ei ainakaan hirvittävästi pahene.. xD

 • Salomon

  Vastaa

  85 000 uutta yllätys seksiä

 • Pasi

  Vastaa

  85000 ählämi-ja rättipääraiskaajaa,varasta,murha-miestä.

 • kuuno

  Vastaa

  Siinä Akavalaisia marssimassa työpaikoilleen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi