Belgia: 70% ikätestatuista ”yksin saapuneista alaikäisistä pakolaisista” paljastui aikuisiksi

Belgia tekee jatkuvasti ikätestejä alaikäisiksi itseään väittäville "turvapaikanhakijoille," vaikka tämä "loukkaisi ja stressaisi heitä."

Väestönvaihto

Belgian turvapaikka- ja maahanmuuttoministeri, Sammy Mahdi, kertoi hiljattain, että 70 prosenttia ikätestatuista niin sanotuista yksin saapuneista alaikäisistä turvapaikanhakijoista paljastuneen aikuisiksi.

”Olen nimenomaan pyytänyt Fedasilia (Belgian maahanmuuttajista vastaava laitos) majoittamaan kaikki alaikäiset. Samalla on kuitenkin jatkettava ikätestien tekemistä. Epäilyttävissä tapauksissa 70 prosenttia testatuista paljastui aikuisiksi, mutta jos joudumme odottamaan kuukausia tulosten saamista, nämä aikuiset turvapaikanhakijat vievät tilaa oikeilta lapsilta.”

Suomessa valepakolaisille ilmeisesti harvemmin tehdään ikätestejä, koska niin kuin Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Anderssonkin sanoi: ”Ikätestien tekeminen loukkaa ja stressaa turvapaikanhakijoita.

Lähde

Belgia Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kansanviisaus

  Vastaa

  Tulee mieleen vanha kansanviisaus politikoista ”Mistä tietää että politikko valehtelee? Siitä kun sen huulet liikkuu”.

 • pää määrää

  Vastaa

  Joka maan tulisi tehdä ikätestit epäilyttävissä tapauksissa ja lähettää valehtelijat takaisin. Jos valehtelee törkeästi ikänsä, niin on rikollinen luonteeltaan ja tulee tekemään rikoksia maasssa, joka on myöntänyt turvapaikan.
  Onko muutenkaan järkevää politiikkaa, myöntää turvapaikka emigrantille, jolla on puhelin mutta ei henkilötietoja.

  • Plääh

   Vastaa

   Ilman papereita tulevat ja muutenkin turvallisista maista tulevat eivät ole oikeutetuja mihinkään ja heidät on monotettava jo rajalta

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Joo, mutta seuraako viranomaiselle valehtelusta mitään sanktioita? Luultavasti oikea tieto vain kirjataan ylös ja toivotetaan hyvää päivänjatkoa. Toisaalta, moniko noista kultamunista edes tietää oikean ikänsä; väestökirjanpito kun oletettavasti on monissa noista maista lähinnä viitteellinen ja toistetaan muutamien vuosien välein.

 • TT

  Vastaa

  Mitä ihmettä? Ihminenhän on juuri sen ikäinen kuin tuntee olevansa. Tämä on uusi kulttuurimarxistinen doktriini. Ihmisen biologisen statuksen kyylääminen ilmentää vihaa ja suvaitsemattomuutta eikä sitä sallita. Tämä ei kuitenkaan koske lääkintää, jossa toimimme juuri päinvastoin.

  • Nimetön

   Vastaa

   Taidat olla melkoinen idiootti,luultavasti vasemmistolainen hölmö joka on syönyt kannabista koko ikänsä

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Stressaahan se valehtelijaksi paljastuminen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi