Puola ampui kyynelkaasua mellakoivien ”pakolaisten” päälle

"Pakolaiset" yrittivät murtautua Puolan rajamuurin läpi, mutta vastassa oli puolalaisia sotilaita.

Väestönvaihto

Rajojaan tiukasti puolustava Puola ampui tiistaina rajallaan mellakoivien ”pakolaisten” päälle kyynelkaasua. ”Pakolaiset” yrittivät väkisin murtautua rajan läpi Puolaan päästäkseen EU-alueelle ja siten helppojen sosiaalietuuksien pariin.

”Pakolaisia” vastassa oli kuitenkin puolalaisia sotilaita. Eriskummallisena yksityiskohtana myös hyökkäävien ”pakolaisten” takana oli rivistöjä Valko-Venäjäisiä sotilaita ikään kuin näyttämässä näille suuntaa.

Suurimmat mellakkahalut saatiin taltutettua ampumalla mellakoijien päälle kaasua ja paloautojen letkuista vettä. Useita tunteja jatkunut ja useissa kohteissa tapahtunut mellakointi päättyi ”pakolaisten” luovuttamiseen toistaiseksi.

Ylen toimittaja kokee asioita

Paikalla oli myös Ylen toimittaja, joka valisti Suomen kansaa siitä, että puolalaiset olisivat ampuneet tainnutuskranaatteja rajan yli. Puolan viranomaiset taas sanovat kranaattien heittäjien olleen itse mellakoijat. Valko-Venäjän viranomaiset siis aseistavat ”pakolaisia”.

Toisin sanoen Yle yrittää antaa suomalaisille kuvaa, jonka mukaan sadistiset puolalaiset heittelevät kranaatteja nälkää näkevien lasten päälle, jotta suomalaiset olisivat valmiina avaamaan sydämensä ja rajansa ”pakolaisille”. Sosiaalisen median käyttäjät huomasivat Ylen muunnellun totuuden varsin pian ja ryhtyivät korjaamaan väitettä.

Konfliktitilanne maiden rajalla jatkuu edelleen.

Lähde: Helsingin Sanomat

Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Puola Rajavalvonta Rotu Siirtolaiskriisi Ulkomaat Väestönvaihto Valko-Venäjä Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Tasan 80 vuotta sitten Neuvostoliitto lavasti laukaukset, joita se käytti tekosyynä talvisodan aloittamiseen. Totuuden myöntämiseen meni itänaapurilta yli 50 vuotta.”

  Nykyään pyritään luomaan omat tarinat, ei haittaa jos todellisuuspohja on kateissa kunhan vain saadaan kasaan jännä ja pöyristyttävä tarina, iso lehti saa vapaasti muunella totuuden häpeämättä. 

  Ja Lavr on pöyristynyt Puolalle, mutta ei edes ehdottaa ottamaan heitä sinne ruokittavaksi vaikka siellä on aroja yllin kyllin ja Siberian taiga on lopputon. 

  Kyllä tilaa löytyy muualtakin mutta pelaako palvelu, se on eri asia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Yle ja kaikki siellä työskentelevät pitäisi saada vastuuseen tuosta jatkuvasta hybridivaikuttamisesta. Voi kun saataisiin joskus sellainen hallitus, joka päättäisi lakkauttaa koko neuvostoaikaisen propagandatorven tai edes laittaa sen maksukortin taakse. Saisivat punavihreät vapaasti maksaa propagandastaan.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Puolassa ymmärretty :
  – miksi valtioilla on rajat
  ‑miksi valtioilla on rajavartijat
  ‑miksi valtioilla on puolustusvoimat

 • IZMyTube Pöyristely

  Vastaa

  Minä olen ehdottanut että TV pitäisi saada jälleen luvanvaraiseksi. Lupa edellyttäisi rokotustodistusta ja jotakin maksua. Tämä ratkaisisi yleveron ja kuka katsoisi sisältöä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Minun puolestani Puolalaiset saisivat ampua kovilla ja kohti. Muutama kymmenen kuollutta elintasosurffaajaa saattaisi hillitä tehokkaasti muiden maahantunkeutumisaikeita. Jos mielipiteeni on jonkun mielestä osoitus julmuudesta, niin muistakaa se tosiasia, että muslimitaustaisten tunkeutujien silmissä me ei-muslimit olemme vääräuskoisia koiria, joiden tehtävä on vain ja ainoastaan palvella muslimeja, sekä rahoittaa heidän makea elämänsä euroopassa. He myöskin raiskaavat, pahoinpitelevät, ryöstävät ja tappavat meitä täysi surutta ilman minkäänlaisia tunnontuskia. He ovat yksiselitteisesti rikollisia, verenhimoisia barbaareja.

 • TT

  Vastaa

  Matujen talvisotahyökkäys torjuttu voitollisesti. Punapropagandakone ”Moskovan Tiltu” Yle toimii asiassa tietenkin kaikkea järkeä ja ymmärrystä vastaan. Ylen sekopäisyys tuli ilmi jo kaudella 2015–16, jolloin yhtiö sortui aivottoman propagandan suoltamiseen 24÷7÷365.

 • 764

  Vastaa

  Ne voisivat aivan hyvin myös ampua lietevettä. Saattaisi toimia jopa paremmin kun saavat kirjaimellisesti sairastuttavaa paskavettä suuhun, sieraimiin ja silmiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi