Valko-Venäjä ei anna EU:n tarjota ruokaa ”pakolaisille,” mikäli nämä eivät suostu ottamaan heitä

Nälkiintymisen olettaisi kannustavan maahantunkeutujia palaamaan kotimaihinsa.

Väestönvaihto

Puola on yrittänyt tarjota ruokaa ynnä muuta humanitaarista apua rajallaan oleskeleville ”pakolaisille” mutta Valko-Venäjä ei suostu päästämään avustussaattuetta maansa puolelle, vaan vaativat EU:ta päästämään Lähi-idän onnenonkijat rajojensa sisälle.

Valko-Venäjä on myös itse kieltäytynyt ruokkimasta valepakolaisia, joten he todennäköisesti joutuvat näkemään nälkää Puolan pysyessä vahvana rajojensa puolustamisessa. Puolan asevoimien kerrotaankin estäneen lorvipaikanhakijoita nukkumasta kohdistamalla valonheittimiä heitä kohti ja soittamalla ääniviestejä, missä näitä kannustettiin ”palaamaan kotiin.”

Mikäli EU ei ala kohdistamaan painetta Puolaan maahantunkeutujien sisään päästämiseksi, nälkiintymisen olettaisi olevan tehokas kannustin maahantunkeutujille palata kotimaihinsa.

Lähde: RT

Hyvinvointi Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Teknologia Turvapaikanhakija Uutiset Väestönvaihto Valko-Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Jonnenjoutavat moraalittomat typerykset nousevat oman maansa hallintoon ja alkavat pelata geopoliittisia pelejä ja tavalliset ihmiset joutuvat näiden pelien pelinappuloiksi ja maksumiehiksi. EU:n ja Valko-Venäjän välit ovat tulehtuneet. Kukaan EU:ssa ei suostu kahdenkeskisiin neuvotteluihin Lukashenkon kanssa. Taustalla on hybridioperaatioita molemmin puolin. Länsi on tehnyt omat siirtonsa, värivallankumous Valko-Venäjällä epäonnistui ja nyt on tuloksena pattitilanne. Puola on joutunut erittäin hankalaan asemaan. Euroopan energiahuolto vaarantuu. Maapallon johtajat pitäisi saada vaihtoon ja nopeasti. Toinen toistaan hullumpia ja vaarantavat meidän kaikkien elämän.

 • ...muu maa mustikka

  Vastaa

  Nooo… Siitä se kotimatka alkaa. Samalla voivat kertoa kotinurkillaan että ei se EU tai Suomi ole mikään värillisen paikka. Kylmää on ja taivasalla joutuu nukumaan. Kylmää vettäkin sataa koko ajan ja sitä kuuluisaa pahaa puuroakaan ei saa.

  Hoksasin muuten tässä aikoinaan miksi se yksi ”pakolainen” marisi siitä puurosta koiranruokana. Sehän oli tottunut notkuviin lihapöytiin koska oli varmaan niitä parempiosaisia ennen kansannousua. Joku pelätty kenraali tai omavaltainen poliisi. Se oli tottunut siihen että muut tottelee kun se käskee. Ja nyt naiset toivat sille puuroa. Vähemmästäkin kuppi kaatuu nurin kun ruoka ei olekkaan sitä mitä olettaa. Ja jos vaikka nainen sanoo:”Ei meillä ole muuta”. Kyllähän loisen pitää nyt vähintään viiden ruokalajin aamiainen saada.

 • N.N.

  Vastaa

  Vastuu näistä ei kuulluu EU:lle, mutta rajavalvonta kuulluu ja kun se ei sitä huolehdi, niin jokainen maa täytyy ottaa oma kohtalo omiin käsiin.
  Jos oveen jyskytetään, ei ole pakko avata, ja jos joku käyttää väkivalta päästääkseen sisään, pulostaudutaan.

  Oma tupa oma lupa.

 • pää määrää

  Vastaa

  Miksi Suomessa pitää puhua pakolaisista, kun EU puhee migrants, siirtolaiset?

 • Joku

  Vastaa

  Nälkäinen ihminen on vaarallinen. Ja ruokaa tarjotaan Puolan puolella. Tämä motivoi menemään väkisin rajan yli eikä kotiin?

 • pää määrää

  Vastaa

  Kumma kun ei Valko-Venäjää syytetä ihmisoikeuksien rikkomisesta. Maan johto taitaa kuitenkin olla viisasta. Jos sallitaan emigranttien syöttäminen ja rahatuki asuntoihin Euroopasta, emigrantit ”kotiutuvat” V‑Venäjälle ja siellä jo tiedetään, mihin se johtaa.

  Muistaakseni Eero Paloheimo (vihreän puolueen aloittajia ja sitten eronnut puolueen muuttuessa nykyisen kaltaiseksi) eräässä kirjassaan kirjoitti, maahantunkeutuvia on tulevaisuudessa torjuttava konekiväärein. Toistaiseksi vielä riittää töniminen mutta ei enää vuosia. (Espanjan Arikan alueille migrantteja ui meren kautta ja kiipesi laitureille. Espanjan merivartijat tönivät kaverit takaisin mereen ja saivat palata uimalla.) Ongelmana ovat länsimaiset rikolliset, jotka salakuljettavat migrantteja Eurooppaan.

 • jani

  Vastaa

  Osuvimmat nimet näille tunkeutujille on mielestäni sosiaaliturvapaikanhakijat ja raiskauspaikanhakijat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi