Ennätysmäärä siirtolaisia ylitti Englannin kanaalin torstaina

Noin 98 prosenttia Britanniaan kanaalin kautta päässeistä hakee turvapaikkaa.

Väestönvaihto

Noin tuhat siirtolaista ylitti Englannin kanaalin veneellä torstaina. Se on BBC:n mukaan eniten yhden päivän aikana.

Kanaalin ylittävien määrät ovat viime aikoina olleet kasvussa muun muassa leudon sään vuoksi. Keskiviikkona kanaalin ylitti noin 700 ihmistä, tiistaina yli 500. Yhteensä tämän vuoden aikana yli 23 000 ihmistä on pyrkinyt kanaalin kautta Ranskasta Britanniaan. Kasvua viime vuoteen on merkittävästi: yhteensä viime vuonna kanaalin ylitti noin 8 400 ihmistä.

Lähde: HS

Britannia Maahanmuutto Pakolaiset Rikos Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tulitikkutyttö

  Vastaa

  Kylläpä EU:sta eronnut Britannia on hieno paikka kun sinne näin innokkaasti halutaan sen sijaan että jäätäisiin EU:n alueelle. En ole huomannut että missään olisi asiaa tarkasteltu tästä näkökohdasta.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Christopher Priestin kirja Fuuga synkälle saarelle (1972) on muuttumassa todeksi.

  • TT

   Vastaa

   Todeksi on muuttunut myös ’Kärpästen Herra’-niminen romaani (William Golding 1954). Kirjassa kuvataan, kuinka kuinka autiolle saarelle joutuneiden poikien järki alkaa rakoilla ja mieli yksinkertaistua eläimellisemmäksi.

   • Fiktio kirja

    Vastaa

    Se kirjahan on puhdasta fiktiota. Oikeasti saarelle haaksirikkoutuneet pojat tekivät yhteistyötä, rakensivat viljeysmaat, eläinsuojat ja olivat vahvoja ja terveitä. Ihmiset tekevät yhteistyötä. Mutta ketkä lasketaan ihmisiin?

    Tuota fiktiivistä kirjaa käytetään kaikkialla maailmassa ihmisen raadolisuuden kuvaajana ja totena. Joka on sekä virheellinen käsitys ihmisluonnosta että vaarallinen olettamus. Ihmisluonto on täysin toisenlainen. Se pyrkii rauhaan. Ja jos joku ei siihen laumassa sovellu, se tapetaan. Näin rauha pysyy laumassa.

    • TT

     Vastaa

     Ei ole fiktiota, jos ympärileikattuja on päässyt saarelle.

 • Puolustaja

  Vastaa

  Vaikuttaa siltä, että toimiessaan, brexit pitää viimeistellä rannikkotykistöllä.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Oikeassa olet. Britannian olemassaolo brittiläisen väestön kotimaana on uhattuna. Toisen maailmansodan aikana Britannia ei epäröinyt teurastaa saksalaisia siviilejä. Kaipa britit perustelivat sitä oman olemassaolonsa turvaamisella. Jos siis saksalaisia naisia, lapsia ja vanhuksia sai tappaa, niin eikö myös maahantunkeutujien tuhoaminen rannikkotykistöllä ole yhtä oikeutettua. Se olisi hyvää harjoittelua ja kantaväestö voisi kokoontua rantakallioille katsomaan näytöstä.

   • Puolustaja

    Vastaa

    Kuka puhui tuhoamisesta? Tämmöinen on todennäköisesti vastoin sääntöjä. Luulen, että 115mm varoituslaukaukset kääntävät kokan kohti tulosuuntaan.

   • TT

    Vastaa

    No mutta kun saksalaiset ovat valkoisia eli ali-ihmisiä. Niitä saa tappaa läjissä, koska kuormittavat maapalloa ja riistävät tai ”uunittavat” muita kansoja. Ruskea ihminen sen sijaan on luomakunnan kruunu ja sivistynyt olento, joka rakentaa myös pohjoiseen kestävää sivistystä. Onhan tämä jalous ja aikaansaavuus jo nähtävissä heidän omissa kotimaissaan, jotka ovat pullollaan heidän sivilisaatioidensa saavutuksia. Pelkkää jalouttaan he tulevat rikastamaan meidän ali-ihmiskultturiamme tänne pohjoiseen. Be Welcome!

 • N.N.

  Vastaa

  Pieni, mutta turvallinen vene sillä lähellä on emo-alus joka heitä ohjaa.
  Joku pitäisi kääntää heitä nätisti takaisin lähtömaahan.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Napoleon ei noussut maihin Britanniaan. Edes Kolmas valtakunta ei pystynyt maihinnousuun. Nyt aseettomat röyhkeät siivilit noin vain ylittävät kanaalin ja britit alistuvat. Napoleon ja Aatu eivät hoksanneet käyttää toimivaa strategiaa.

 • Pääsevät maistamaan hedelmiään

  Vastaa

  Saarenmaa pystyy ottamaan moninkertaisesti tuon määrän vastaan. Jos kerran Suomeen pyrki nyt 15 000 hiekkaneekeriä niin Briteissä on 12 kertaa enemmän ihmisiä. Sopiva siirtoistutus sinne olisi 180 000 hiekkaneekeriä. Että sinne vaan. Nehän tämä aloittivat sodillaan. Jo aiemminlla mutta varsinainen tulppa aukaistiin Libyan sodalla. Ranskakin on saanut osansa. Mitäs pommittivat Libyaa ja tappoivat Gaddafin. Sama Irakin kohdalla. Murhasivat sen ainoan miehen joka piti rauhaa Irakissa yllä.

 • Nimetön

  Vastaa

  vBritannian poliisi ilmoitti pidättäneensä kolme ihmistä, joita epäillään terrori-iskun järjestämisestä Liverpoolin sairaalassa, kertoo PA-virasto.

  Tiedossa on, että pidätettyjen ikä on 21–29 vuotta. Heidän persoonallisuutensa yksityiskohtia ei anneta.

  taksi ajoi naistensairaalaan iltapäivällä 14.11., jota seurasi räjähdys. Yksi henkilö kuoli, yksi uhri joutui sairaalaan.

  onko suomen media edes kertonut tästä?

  arvaa, mitä nämä husseinit tekevät sitten englannissa !

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi