Suomen valtamedia julkaisee harhaanjohtavia kuvia Puolan rajalta

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Väestönvaihto

päivitetty

Helsingin sanomat ja Yleisradio julkaisevat Puolan rajalta tarkkaan rajattuja kuvia siirtolaisten lapsista, vanhuksista ja muista heikompiosaisista. Tarkoituksena on tietenkin vedota ihmisten tunteisiin ja saada heidät tuntemaan sympatiaa maahantunkeutujia kohtaan.

Puolan puolustusministeriö on julkaissut lähipäivinä twitter-tilillään runsaasti videomateriaalia, josta on nähtävissä, että maahantunkeutujien enemmistö on parhaassa iässä olevia miehiä, jotka eivät epäröi käyttää väkivaltaa päämääriensä saavuttamiseksi. Suhtautuisivatko suomalaiset yhtä suopeasti maahantunkeutujiin, jos heidän nähtävilleen laitettaisiin nyyhkykuvien sijaan raakaa faktaa?

Lähde

Hyvinvointi Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rajavalvonta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Teknologia Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valko-Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Vieläkö joku lukee HS-Pravdaa tai seuraa Yle-Izvestijaa ja MTV3-CNN:ää? Tietenkin jos haluaa mielensä joutuvan raiskatuksi, niin siitä vaan.

  • Väärinajattelija

   Vastaa

   Itse seuraan lähinnä sen vuoksi, jotta pysyisin kärryillä siitä kuinka ja miten paljon lammasmediat aivopesevät. Tunne vihollisesi ja sitä rataa…

   • J.K.

    Vastaa

    @Väärinajattelija

    Aivan. Pitää tietysti katsoa uutisia muualtakin, että pysyy kärryillä maailman tapahtumista. Sitten ynnää uutiset ja tekee keskiarvon. Keskiarvo on aina pakkasen puolella faktoja tarkistaessa, eikä laumaeläimet ymmärrä hittojakaan kuinka väestönvaihtoa toteutetaan kiihtyvällä vauhdilla.

    • Eli herra Soros, koska todennäköisti seuraat Partisaanin kommenttiketjua aktiivisesti, tiedä se, että olemme jäljilläsi.

  • erkki virtanen

   Vastaa

   olihan tehty tutkimus että 65% luotta vielä valtamediaan

   • Jupi

    Vastaa

    HS tutki itse

  • Naisten ehdoilla mennään

   Vastaa

   Noin 90% suomalaisista naisista lukee ja sen mukainen on myös äänestyskäyttäytyminen.

   Ei Ohisalo ja Haavisto hallitukseen mitenkään tyhjästä ilmaantuneet.

   • Tuomitsija

    Vastaa

    en ois ihan varma, äänestihän jenkeissä kuolleetkin Bideeniä

  • J.K.

   Vastaa

   Nolompi juttu mutta kyllä lukee ja kuvat näistä jäävät kummittelemaan mieliinsä. Siksi suosittelen kaikkia lähettämään vaihtoehtomedioiden linkkejä heidän sähköposteihinsa ja puhelimiinsa. Ainakin useat meidän lähisukulaiset ovat jo aikoja sitten huomanneet tahallisen propagandan Yleltä ja muilta isoilta suomalaisilta mediakorporaatioilta. Harmikseni serkkuni on Tampereen virheä, kenen kanssa ikäänkuin taistelemme totuuden- ja totuuden välityksestä sukulaisillemme jne.

 • N.N.

  Vastaa

  Mitähän näille maksetaan siitä hyvästä, että rikkovat aidan ja väki pääsee valloittamaan Puolaa?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valtamedia käyttää samaa taktiikkaa kuin vuonna 2015, kuviin on roudattu jostain muutama nainen ja pari lasta, niitä sitten näytetään illan tv-uutisissa suomalaisille ja vedotaan tunteisiin.
  Herätys suomalaiset, totuutta ette ikinä tule näkemään valtamedian kautta, katselkaa niitä videoita ja kuvia muilta alustoilta, niitä leviää kyllä runsaasti!
  Toivottavasti Puola kestää, eikä päästä Euroopan Unionia sekaantumaan millään tavalla maan sisäisiin asioihin!

 • Matti

  Vastaa

  Ei sitä ihan hullu tarvitse olla..riittää että on niin tyhmä että luottaa ryssän sanaan..ihan sama valkoryssä tai mustaryssä..ja lähtee ryssän lupausten siivin jonnekin rajamaalle leireilemään.. perse märkänä nuotion ääreen kykkimään..onneksi talvi saapuu ja poistaa loiset.

  Tarinan opetus..se joka ryssään luottaa on ihan vitun tyhmä..Suomessa tämä tieto on jo geeneissä..vielä kun saisi muunkin maailman asian oppimaan.

  Ainoa keino pärjätä ryssän kanssa on vetää itse ensin välistä.

  • Hh1488

   Vastaa

   Vielä tyhmempi luottaa suomen tai minkä vaan ns länsimaan hallitukseen ja valtamediaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   ja sinun sana , musta tsuhna, on totuus siis, hullu tsuhna, tulet haukkumaan tänne ja miksi et haukkuu omia, kuin puolustusvoimien lentokoneilla tuovat suomeen jopa sotarikollisia kannibaaleja ja raiskaajat , murhaajat somalit, afgaanit, irakilaiset maassa. tietysti Puola, Valko-Venäjä ei halua niitä oman maahan ja ne haluavat Eurooppaan. menköön

 • N.N.

  Vastaa

  Valko-Venäjä on kouluttanut Irakin ja Afganistanin veteraaneja aseellisiin hyökkäyksiin EU-rajalla
  Pavel Latuškan mukaan operaatiossa on mukana myös venäläisiä tiedustelijoita.
  Valikoituja ihmisiä on koulutettu Valko-Venäjän rajavartioston erikoisjoukkojen sotilastukikohdassa Opsassa maan luoteisosissa, Latuška kertoo. Neuvonantajina on hänen mukaansa ollut myös venäläisiä tiedustelupalvelu GRU:n asiantuntijoita.

  Näin meidän naapurimaamme toimii. En ole yllättynyt niin kuin moni muu saattaa olla.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Minä näen kuvissa kultamunia!

 • Sami

  Vastaa

  YLE: n toimitusjohtaja sekä puheenjohtaja ovat Bildenbergiläisiä. 

  Helsingin Sanomat omistaa Vanguard group.

  Kumpaakaan edellämainituista propaganda kanavista ei johdeta Suomesta.

 • Puolustaja

  Vastaa

  Yle ja HS tunnetaan agendajournalismistaan. Niillä on käytössä joku Emma Kari-objektiivi kun näkyy vaan naisia ja lapsia.
  Kaikista noloin ja huvittavin tapaus oli tässä pari vuotta sitten uudenvuodenjuhla ja suora lähetys kansalaistorilta, joka tuli Yleltä. Tori oli täynnä näitä ”turvapaikanhakijoita” ja pienenä vähemmistönä Suomalaisia nuoria. Todella surkuhupaisaa kun ohjaaja joutui koko ajan näyttämään paria kolmea samaa Suomalais-kaveriporukkaa, ettei todellisuus näyttäisi liian hapokkaalta kotivastaanottimien ääressä.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Tapahtumat toistavat liikaa itseään, kun niitä vertaa Venäjän hybridivaikuttamisoperaatioihin esimerkiksi Suomea vastaan vuonna 2016. ”

  Ei mainita vahingossakaan Ruotsen hybridivaikuttamisoperaatio joka kohdistui Suomeen ja kuinka tollot Suomen viranomaiset olivatkaan.
  Toisaalta osoittivat suurta kovuutta, mutta, totta kai, se kovuus kohdistui suomalaisiin.

  Samat tahot kyttäävät yhä, että josko joku suomalainen sanoo tai edes vihjailee negatiivisesti näistä maahan kuskatuista.
  Kaikki vastaanottokeskuksien muukalaiset ovat luultavasti ohjattu tänne ja meidän omat viranomaiset ovat olleet sen takana.

  ”– Se on se, että olemme tavallaan menettäneet kyvyn olla kova – mikä on tietysti hyvä – mutta olemme menettäneet myös kyvyn olla kova kovaa vastaan. ”

  Meillä on hymisevä viranomainen, täysin pellolla oleva hallitus, joskus vielä sanovat:
  mutta kun me emme silloin tienneet.

  • N.N.

   Vastaa

   Ruotsalaisten velkaa suomalaisille sen kun kasvaa.

   • rellinen

    Vastaa

    Kollontain ajoista lähtien ruotsi ryssän taskussa.

  • Ironfist

   Vastaa

   Ehkä Niinistö on menettänyt kykynsä ” kovettua ”, mutta ymmärtäähän sen vanha mies…

 • Nimetön

  Vastaa

  taas haukkuvat Putinia näiden barbaarien takia, hullut trollit, ei omia tästä että jopa sotarikolliset kannibaalit, raiskaajat ja murhaajat ovat suomessa ja niitä jopa kuljettavat lentokoneilla ja lupaavat oma taloakin, ja nimitellä venäläisiä, mistä nyt, kuin Mohammedit halua Eurooppaan , menköön, ja on hyvä että joku maa, es. Puola, Valko-Venäjä ja Kreikka ei halua heitä oman maahan, miten tämä teille kuuluu, hoitaisitte oman maan ongelmat, taas kirjoitus että irakilainen puukotti entistä vaimoa koulun pihalla, barbaarit maassa, itse hallitus heitä tuo tänne ja sekin putinin vika

 • N.N.

  Vastaa

  ”Tuhannet pääasiassa Lähi-idästä lähteneet ihmiset ovat parhaillaan jumissa Valko-Venäjän ja Puolan rajalla tilanteessa, jota epäillään Valko-Venäjän härskiksi vaikutusoperaatioksi EU:ta vastaan. Puola puolestaan on vastannut ihmisvyöryyn sulkemalla rajansa tiukasti.

  Seurauksena on ollut kriisi, jossa Eurooppaan pyrkivät siirtolaiset, jopa naiset ja lapset, ovat joutuneet värjöttelemään alueen metsissä hyytävän kylmissä olosuhteissa.”

  Ei kai h:issa nämä meidän epäisänmaaliset Pekka Maria meinaa päästä ne tänne?

 • Pertsa

  Vastaa

  En ole enää pitkään aikaan viitsinyt katsella uutisia YLE:ltä (pakkomaksamani kanava) tai MTV3:lta (hallituksen hiljaiseksi maksama kanava).Alfa-TV:n uutisia joskus jaksaa katsoa,mutta kun heilläkin on se kyldyyri-osio,niin vaihdan kanavaa ja tuumin että tähän loppui täältäkin ne aikuisten uutiset.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi