Kuva: pakolaisparka Puolan rajalla – päällä tonnin takki ja kädessä kirves

Maahanmuuttofanaatikot tahtoisivat antaa tulijoista kuvan, että nämä ovat kärsiviä parkoja, jotka tarvitsevat välitöntä apua.

Väestönvaihto

Viime päivinä mediassa on kuohuttanut Puolaan kohdistuva pakolaispaine, joka saapuu Valko-Venäjältä päin. Maahanmuuttofanaatikot tahtoisivat antaa tulijoista kuvan, että nämä ovat kärsiviä parkoja, jotka tarvitsevat välitöntä apua.

Rajalta otetut videot ja kuvat osoittavat kuitenkin jotain muuta. Kyse on aggressiivisista taisteluikäisistä miehistä, jotka eivät ole avuntarvetta nähneetkään.

Yllä olevassa kuvassa kirveellä puuta hakkaava maahantunkeutuja pukeutuu noin tuhannen euron hintaiseen Canada Goosen takkiin. Mikäli tunkeutuja olisi käyttänyt takkiin menneen rahan fiksummin, voisi hän rakentaa itselleen hyvää elämää jossain muualla. Nyt hän vaatii kirveen avulla pääsyä Eurooppaan sosiaalitukien äärelle.

Lähde

Canada Goose Elintasopakolaiset Euroopan unioni Eurooppa Hyvinvointi Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rajavalvonta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Teknologia Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valko-Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Lukasenkon olis tarvinnut tuottaa naisia ja lapsia . Niillä helpompi valloittaa EUrooppa…

 • Puu

  Vastaa

  Toiminnan mies. Äärijärjestö hirveät sekä yle ovat pöksyt märkänä tällaisia kuvia nähdessään. Juuri tällaista työvoimaa Suomeenkin tarvitaan.

  • N.N.

   Vastaa

   Niin, meillkin muutama naapurin puuta olisi hyvä saada nurin.

 • N.N.

  Vastaa

  Mutta kun Ylellä ja Marialla tulee paha mieli näistä raukoista!

  Suomessa näitä takkeja näkyy yleensä avaruusinsinöörien päällä kun istuvat kerretyskeskuksissa räpläämässä kalliit puhelimet.

  Niin tiukalla on tavallisen duunarin ja eläkeläisten elämä, ettei näitä hulppeita takkeja voi edes ajatella ostavansa.

 • TT

  Vastaa

  Matu on asianmukaisesti varustautunut pohjoisiin oloihin ja osoittaa myös työhaluja. Metsän raivaukseen tai klapitalkoisiin tarvitaan aina väkeä. Itselläni on yli 20 vuotta vanha Joutsen- untuvatakki ja Puuilosta ostettu retkikirves. Ehkä saan Siperiasta turvapaikan, jos Suomessa alkaa mennä liian lujaa?

 • Repena

  Vastaa

  Ei kaverin tarvitse Eurooppaan tulla loppuelämäkseen loisijaksi. Venäjällä riittää metsää, joten kaveri voi kääntää suunnan kohti itää, pestautua metsuriksi ja elättää itsensä kunniallisesti tekemällä työ. 

  Isoisänikin pestautui 20/30-luvulla Karjalaan savotoille, kun kotitilalta oli talvella joutoaikaa. Ihan 30-luvun lopussa ja 40-luvun alussa hän oli samoilla suunnilla kiväärin kanssa torjumassa kunniakkaasti sotilaspukuisten kansainvaellusta idästä Suomeen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Niin minunkin isänisä oli kiväärin kanssa torjumassa ettei suomalainen pääsee meille

 • Alko HOLIISI

  Vastaa

  Ouluun tarvitaankin uusi kirvesmies kun vanha somalialainen kirvesmies löi väkeä hengiltä ja poliisin kypäräänkin kirveen pystyyn ennenkuin sai nauttia viranomaisen luodista.

  Teukka Hakkarainenhan silloin vittuili että onko tämä sitä haluttua työvoimapulan paikkaamista 😀

 • Petrus

  Vastaa

  Vyölaukku Adidas ja minkähän merkkiset housut ovat? Ei oikein luo uskottavuutta hätää kärsivästä vaan ennemmin pienistä vihreä asuisista iskuryhmästä jotka pyrkivät toisen valtion maaperälle väkivalloin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Niin teilläkin on metsää, mutta miksi mohammudit eivät te työtä teidän metsissä ja miten nämä Puolan mohammudi kuuluu Venäjään? Naurettavia te

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksi nyt kiväärin kanssa et puolusta rajoja mohammudeilta?

 • millä oikeudella

  Vastaa

  Millä oikeudella raiskaavat eurooppalaisia metsiä? Puut kärsivät turhaan

 • Mariapitäisilopettaa

  Vastaa

  Fiksu moniosaajia. Katkaisee puun noin 1−1,5 metrin korkeudelta. Ehkä se puu kasvaa takaisin, kun jättää vähän enemmän tyveä jäljelle.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Suomi ja Saksa ovat tärkeimmät kohdemaat niille turvapaikanhakijoille, jotka pyrkivät parhaillaan Euroopan unioniin Puolan ja Valko-Venäjän välisellä rajalla.”

  Mitä ihmeen turvapaikkahakijoita nämä ovat, maksettuja sotilaita.
  Päästäkää tänne, kohta istuvat eduskunnassa kaikki valta käsissään.
  Ja täällä pikkutytöt sais kyytiä!

 • N.N.

  Vastaa

  ”Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon ja varapuheenjohtaja Antti Häkkäsen mukaan ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) tekee Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan kannalta ison virheen, koska hallitus ei varaudu lainsäädäntömuutoksilla rajoilla mahdollisesti tapahtuvaan hybridivaikuttamiseen.”

  Onko Pekka tehnyt muuta kuin virheitä, Orpo myös, ei sen sanaan voi luottaa, tänään on takki näin päin ja huomenna toisin.

  Jos maahan hyökätään, on tietenkin oikeus puolustautua. Siitä ei tarvi kysyä mistään eikä keneltäkään.
  Suomalaisia sotilaita rajalle; ei laukkuja kantamaaan vaan pitämään valloittajat loitolla.

  • pzkw

   Vastaa

   Kokoomus on pelkkä hyrrä mikä pyörii mielipideympyrää. Niiden pää kääntyy siihen suuntaan kun on tarve sillä hetkellä. Kumartavat sinne missä on hillotolppaa tarjolla. Niiden lupauksiin ei voi luottaa paskan vertaa. Ja samanlaiseksi luokittelisin myös keskustan. Ehkä muilla puolueilla on sentään vielä jäljellä jonkinlainen selkäranka noudattaa omia periaatteitaan.
   Toivon todellakin menestystä Sinimustille sekä VKK.lle että saataisiin jotain uutta tuulta päätösten tekemiseen.

 • Seppo

  Vastaa

  Somali lypsää Kelasta vaikkapa 3000 euroa ja lähtee lomalle turvalliseen Somaliaan. Siellä tuo raha on ostovoimaltaan 20-kertainen. Sitten niistä bisneksistä saatujen rahojen kanssa Suomeen, Kelalta lisää rahaa ja taas matkalle.

 • Herätkää

  Vastaa

  2015 kaikille Suomeen tuolloin pesiytyneille mutiaisille hommattiin tonnin Canada Gooset Kelan/sossun rahoilla. Noin 50k matuahan silloin tuli, joista 30k sen jälkeen kun Sipilän vaimo oli keksinyt että Juha voisi luvata antaa Sipilöiden Kempeleen talon matuille.

 • Herätkää

  Vastaa

  Tässäkin ketjussa on muutama ”hoono soomi” ‑viesti, joissa puolustellaan ryssien matuhybridioperaatiota, yhdessä jopa vittuilua Suomen veteraaneille.

  • Nimetön

   Vastaa

   Herää, tsuhna, mohhamudit, ali rashidit ja Husseinit haluavat suomeen, ja punainen matto on jo länsirajalla ja lentoasemilla.

 • Ironfist

  Vastaa

  Työvoimavajeen paikkaajia, työkokemusta löytyy ainakin metsurin ammattiin vaikka kannot onkin turhan pitkiä. Meidän on nähtävä asia näin valoisana, koska kansainväliset ihmisoikeudet ja sössön söö ei ana muuta mahdollisuutta… Vai antaako sittenkin ?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Lähi-idästä tulevat vaeltajat näyttävät päällisin puolin eurooppakelpoisilta. Mutta aivot toimivat eri tavalla ja se aiheuttaa ongelmia. Sananlaskun mukaan ”koiraa ei ole karvoihin katsominen”. Siistikarvainen koira voikin olla ongelmallinen. Jos vaeltajat olisivat ajattelukykyisiä, heidän lähtömaansa olisivat paratiiseja. Jos heitä päästetään Eurooppaan, he tuovat mukanaan sitä samaa, mikä on tehnyt heidän lähtömaistaan nykyisenlaisia.

  Entä poikkeukset. Onhan lähi-idässä fiksujakin ihmisiä. Jospa vain heitä päästettäisiin Eurooppaan. Huono idea. He kantavat väestönsä ominaisuuksia geeneissään ja jälkeläisistä tulee tavallisia lähi-itäläisiä tunnettuine seuraamuksineen.

 • Minna

  Vastaa

  Aika heppoista kuvan tulkintaa. Takki saattaa olla Stokkalla myydyn kaltainen, mutta se on voinut maksaa miehen kotimaassa tai esim. Turkissa paljon vähemmän. Lisäksi, kaikki pakolaiset tai heidän perheensä eivät ole köyhiä, mutta raha ei aina auta, jos maassa on diktatuuri. Pakolaisilla usein vain reppu mukana, ei vuorten yli voi kulkea matkalaukkujen kanssa.
  Miksi mies hakkaa puuta, huvikseenko? Tuhotakseen metsää? Ehkä Puolassa on kylmä, kuten vaatteista voi päätellä, ja on päätetty tehdä nuotio. Ehkä joukossa on lapsiperheitä, ja lapsillakin on kylmä? Ehkei ole muuta mahdollisuutta ruoanlaittoon?
  Kukapa lähtisi huvikseen Puolan rajoille hakkaamaan puuta, ilman parempaa tietoa tulevaisuudestaan. Miettikääpä sitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi