Monikulttuurista kasvatustapaa: maahanmuuttajapariskunta kidutti omaa lastaan

Vanhempien nimet ovat Abdifatih Abdikadir Jämä sekä Nasteeho Mohamed Ali

Väestönvaihto

child, abuse, fear

Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa käsiteltiin tällä viikolla tapausta, jossa vanhempia syytettiin lapsensa kiduttamisesta. Oikeuden papereista selviää, että kyse ei ollut perinteisestä suomalaisesta kasvattamisesta: vanhempien nimet ovat Abdifatih Abdikadir Jämä sekä Nasteeho Mohamed Ali.

Syyttäjän mukaan vanhemmat ovat työntäneet pikkutytön päätä veden alle kahden aikuisen voimin, häntä olisi pistelty terävällä esineellä sekä poltettu tulikuumalla esineellä.

Vanhemmat ovat viettäneet lapsen kanssa myös ”mukavia ruoanlaittohetkiä” laittamalla suuhun ja vaginaan chilijauhetta, mikä on aiheuttanut polttavaa tunnetta. Törkeästä pahoinpitelystä syytteessä olevat vanhemmat kiistävät teot.

Lapsi on ollut tekojen aikaan 3–4‑vuotias. Tapahtuma-aika on vuosina 2016–2017. Tyttö otettiin tekojen paljastuttua kiireellisesti huostaan. Syyttäjä vaatii syytetyille vain ehdollista vankeutta.

Lähde: Iltalehti

Hyvinvointi Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pakolaiset Perheväkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todella kuvottava tapaus ja hyvä, että nimet tuli julki, vaikka Iltalehti säälittävästi yrittikin piilotella tätä tietoa.
  Mitä liikkuu syyttäjän päässä, kun hakee vain EHDOLLISTA tuomiota?!

 • matti mainio

  Vastaa

  Iltalehti kertoi oikeuslaitoksen ja sen viisaiden tulleen pohdintojensa jälkeen sellaiseen arvioon että hommaa ei ehkä voida painaa ihan villaisella, koska kyseinen lapsi ei ollut pystynyt puolustautumaan tekoja vastaan tarpeeksi voimakkaasti, kun tekijöinä oli omat äiti ja isäpuoli. Ilmeisesti 3–4 vuotias tyttölapsi olisi pystynyt puolustautumaan, jos tekijät olisivat olleet vieraita ihmisiä. Taisi Iltalehti todeta vielä senkin että kuitenkaan sivullisille ei aiheutunut vaaraa, mikä on aina hyvä asia.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Aika monta vuotta on tästäkin jo kulunut. Miksi oikeutta käydään vasta nyt?

  Luojan kiitos, että tällä kertaa raakuus ei kohdistunut suomalaiseen lapseen.

  Ei näitä matuja voi vankilaan laittaa, koska ne on jo täynnä matuja ja tilastoista tulisi entistä rumempia. Ehkä tekijät ovat sisäsiittoisen perimän johdosta syyntakeettomia, mutta sitä ei haluta kertoa?

 • Nimetön

  Vastaa

  PolPo salaa jälleen ählämitaustan.

 • Late

  Vastaa

  Kyseisen oikeuslaitoksen syyttäjät on vaatinut mulle kiinteetä mm koiranmyrkyttäjän/tappajan puhuttelusta (väkivallattomasta) . Itseni puolustamisesta ( 3 kävi kimppuun ) mut näille haetaan ehtoollista. Mitä jos vaan köytetään sänkyihin ja hakataan 5 tuntia pesarilla molempia jalkapohjiin ja viedään 30 asteen pakkasella jonkun pitkän metsätien päähän josta kävelköön kotiin jos pystyy. Ja kun pakkanen on pistäny paikat helläks niin pieksee vereslihalle ratsupiiskalla. Siinä silleen pikku alkua mitä noi saastat oikeasti ansaitsee

 • Ei vakuuta oikeuslaitos toimineen.

  Vastaa

  Itselle annettu kiinteä 1 ja 8kk päätöksen ollessa, syytetyn menneisyys huomioiden voidaan olettaa että on saattanut lyödä. Tilanteessa jossa kukaan ei lyöntiä ollut nähnyt eikä uhrikaan moisen tapahtuneen sanonut. Pahoinpitely toisen henkilön tekemä, jolle sama tuomio. Tuo menneisyys nuorena tehty väkivallan teko liki 20 vuotta aiemmin.
  Törkeän pahoinpitelyn minimi 2 vuotta vankeutta. Maamme kaukana oikeusvaltiosta.

 • Heidi

  Vastaa

  Suomiko oikeusvaltio vitut mä olisin karkottanut nuo maasta heti tosin matkaevääksi vähän ämmälle shiliä vaginaakin. Jätkälle turpiin kunnolla ja heti pois maasta tollaset saastat

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  child, abuse, fear