Maria Ohisalo ulkomaalaisten tilastopiikistä raiskaustilastoissa: kotouttamispolitiikan syy

Suomen sisäministeri Maria Ohisalo on löytänyt syyn maahanmuuttajien yliedustukselle seksuaalirikostilastoissa. Ohisalon mukaan syy on Suomen epäonnistunut kotouttamispolitiikka.

Väestönvaihto

Miika Johansson ja Maria Ohisalo.

Ohisalon mukaan ulkomailta Suomeen muuttavat on saatava nykyistä nopeammin sisäistämään suomalaisen yhteiskunnan pelisäännöt. Hänen mukaan kyse on ennen kaikkea siitä, että maahan tulijat pääsisivät mahdollisimman nopeasti kiinni maan kulttuuriin, yhteiskunnan käyttäytymissääntöihin ja lainsäädäntöön.

”On varmasti niin, että ei olla onnistuttu siinä, että ihmiset ymmärtävät, kuinka tässä yhteiskunnassa ihmisoikeuksia kunnioitetaan ja ihmisten koskemattomuutta kunnioitetaan. Kyllä on tekemistä tällä puolella. Seksuaali- ja lisääntymiskasvatuksesta ylipäätään puhutaan aika vähän. Meillä pitäisi olla enemmän oppia juuri näistä koskemattomuuden rajoista”, Ohisalo kertoo Ylelle.

Ensimmäisen ja toisen polven maahanmuuttajat suorittavat noin neljäkymmentä prosenttia Suomen raiskauksista. Ongelma on samanlainen kaikkialla monikulttuurisessa maailmassa, mikä Ohisalon mukaan ilmeisesti tarkoittaa sitä, että missään ei ole onnistuttu kotouttamaan tunkeutujia.

Lähde: Yle

Filosofia Hyvinvointi Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto Maria Ohisalo Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Talous Tilastot Tilastotiede Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juna Tuska

  Vastaa

  Tässä nähdään vasemmiston perus retoriikkaa: vaikka mitä paskaa maailmalta tulisi niin suomalaiset ovat syypää kaikkeen.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Mikään kotouttaminen ei muuta matujen perimää, joka on heidän raiskaustaipumustensa aiheuttaja.

 • Lietu P

  Vastaa

  Luonnollisesti vikaon edelisessä hallituksessa. Itse kysyisin: ovatko raiskaukset lisääntyneet vaiko vähentyneet tämän hallituksen aikana.

 • Tupauuno

  Vastaa

  Meillä on viisas ja päättelykykyinen sisäministeri. Kiitos siitä vihreiden äänestäjät. Perusuomalaisilla taitaa olla ns. putkinäkö, koska eivät näe koskaan mitään hyvää näissä ulkomaalaistaustaisissa pedofiileissä ja raiskaajissa.

  • Armo

   Vastaa

   Toi loppulause palajasti onneks todellisen kantasi. Muutoin ”tupauuno” ei olis mitenkään riittänyt nimimerkiks.

  • Julli

   Vastaa

   Sairasta ajattelua sairaalta mieleltä.

   Pahuudesta (ulkomaalaisista pedofiileistä ja raiskaajista) hyvyyden etsiminen on suurinta petosta ja naiviutta mitä on.

 • Nestori Lundahl

  Vastaa

  “Fanaatikko on ihminen, joka ei pysty muuttamaan mieltään ja kieltäytyy vaihtamasta aihetta.”
  Winston Churchill

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tätä samaa jargoniaa on kuunneltu päälle 20 vuotta, kuitenkin kotouttamiseen on siinä ajassa laitettu valtavia summia rahaa ja kuten Partisaanin uutisessakin todetaan, samat ongelmat on kaikkialla monikulttuurisessa maailmassa, vaikka kotouttamiseen on satsattu isot määrät resurssejakin.

  Mielestäni tuo Ohisalon kommentti on vähän kuin sylkisi raiskauksen uhrien kasvoille, hän ei välitä pätkääkään rodullisista ongelmista, sen sijaan hän haaveilee täyttävänsä koko Suomen sillä samanlaisella saastalla, mikä syyllistyy näihin raiskauksiin ja muihin vakaviin rikoksiin.
  Ohisalon kommentista on tulkittavissa se, että tekijät eivät niinkään ole syyllisiä, vain valkoisten ”epäonnistunut” kotouttamispolitiikka on johtanut tähän tilanteeseen.
  Ohisalo on niin vastenmielinen ämmä, pahaa tekee pelkästään hänen äänensä kuuleminen jossain keskusteluohjelmassa. Monesti miettinyt, että mikä saa hänet laukomaan tuollaisia kommentteja, onko se yksinkertaisesti pelkkä tyhmyys, viha valkoista rotua kohtaan, oman edun tavoittelu vai kenties kaikkien näiden summa?

 • Kyynikko

  Vastaa

  Suurimmat ulkomaalaisryhmät Suomessa ovat Venäläiset ja Eestiläiset. Tarkasteltaessa ulkomaalaistaustaisia seksuaalirikollisia muhamettilaisesta kehitysmaakulttuurista lähtöisin olevat ryhmät ovat huomattavasti yliedustettuja. Ei pidä syyllistää kaikkia ulkomaalaistaustaisia kehitysmaalaisten sopeutumisvaikeuksista. Ihminen jolla on halu ja kyky sopeutua uusiin olosuhteisiin, tekee niin. Ulkomailla asuville tuttavilleni ei ole tarvinnut mitään ”kotoutusta” järjestää.

 • AFCA

  Vastaa

  Irakilaiset ja afgaanit raiskaavat suomalaisiin verrattuna yli 40-kertaisesti Suomessa. Syy: rasismi ja liian vähän rahaa Kelasta. Vuokrakin näille maksetaan vain 100 %:sesti, joten parantamisen varaa löytyy systeemistämme!

  Mustalaiset tekevät henkirikoksia Suomessa 24-kertaisesti suomalaisiin verrattuna. Kosovolaiset 5‑kertaisesti, turkkilaiset 5‑kertaisesti, somalit 4‑kertaisesti, irakilaset 3‑kertaisesti jne. Syy: rasismi ja syrjintä. Suomessa ei myöskään ole islamin lakeja, tapoja tai kulttuuria, joten muslimeiden on hyvin, hyvin vaikeaa sopeutua tänne, ennen kuin muutamme Suomen heille sopivaksi.

  Sudanilaiset syyllistyvät rasistisiin rikoksiin Suomesa 80 kertaa todennäköisemmin suomalaisiin nähden. Irakilaisilla luku on 22, afgaaneilla 21, turkkilaisilla 23, somaleilla 27 jne. Syy: ilmaston lämpeneminen ja hiilidioksidi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eli Ohisalo otti syyt niskoilleen! Ehkä meillä on vielä toivoa… Ehkä!

 • Soo soo ei saa raiskata

  Vastaa

  Näin ne raiskaukset saadaan suvakkilogiikan mukaan loppumaan.

 • jani

  Vastaa

  Hutisalo vääntää rikostilastot keppihevoseksi uusille kunniakansalaisten ohituskaistoille ja etuuksille. Tyypillistä punavihernatsien epärehellisyyttä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Ohisalo tunnustautui syylliseksi, miksei häntä ole pidätetty? Lopeta se toimintasi nyt heti, raiskaus ei ole mikään ihmisoikeutesi.

 • Minä

  Vastaa

  Aika heikkoa puhua kotouttamisesta ja siitä, että suomalaisten tulisi saada Ahmed ymmärtämään, että miten käyttäytyä Suomessa. Ahmed ei halua käyttäytyä Suomessakaan suomalaisten tavoin, hän haluaa pitää kiinni omasta kultuuristaan ja uskonnostaan sekä siirtää sen jälkipolvilleen. Ahmedille riittää, että hän saa Allahin antamat rahat sossusta, ei sen enempää suomalaisuus kiinnosta.

 • Eikka

  Vastaa

  On se kumma jos maahan tulevalle pitää ensimmäisenä opettaa ettei saa raiskata.

 • pää määrää

  Vastaa

  Tutkimatta on selvää, että kysymyksessä ovat kultturierot, joita ei voi muuttaa vuosisadoissakaan. Kulttuureilla on omat piirteensä tallentuneena geeneissä ja niiden muuttuminen kestää vuosisatoja.
  Ohisalo on järkeväkin, hän puolustelee mielikuvin toimintaansa. Alitajuisesti hän on huomannut, että jotain menee pahasti pieleen. Pitäisi selvittää, miksi hän ja muut samanmieliset toimivat itsensä, suomalaisten ja maahanmuuttajien kannalta haitallisesti.
  Olen puhunut aivomutaatiosta. Geenien siirtymisessä hedelmöityksessä tapahtuu aina virheitä. Jotkin niistä ovat eduksi ja jotkin haitaksi. Luonnollisessa elämässä haitalliset poistuvat ja edulliset jäävät kehittämään lajia.
  Sata vuotta sitten, kun lääketiede ei ollut kehittynyt, haitallisia mutaatioita saaneet lapset kuolivat, kun elimistö ei pystynyt vastustamaan siihen tunkeutuvia mikrobeja. Nyt nämä jäävät henkiin.
  Suuri osa mutaatioista vaikuttaa kuitenkin aivoihin ja aiheuttaa niiden toimintaan häiriöitä. Nykyaikana tällaiset lapset kasvavat aikuisiksi ja heillä saattaa olla epärealistisia ominaisuuksia esimerkiksi suvaitsevaisuus, josta on realistista haittaa. Suositaan erilaisten kulttuurien sekoittumista ja luonnottomia käytöstapoja, houkutellaan lapsia yhteiskunnan vastaiseen toimintaan ja otetaan käyttöön uusia uskontoja kuten ilmastonmuutos, vaikka niissä on ristiriitoja kokemuksen (lapset uskovat kaiken) ja tilastojen kanssa.
  Asiaa on tutkittu, mutta tutkimuksista ollaan hiljaa. On suomenkielinenkin kirja olemassa, mutta sen myynti Suomessa on kielletty. Kun ilkeänlaatuiset aivomutaatiot periytyvät ja edelleen lisääntyvät, kulttuuri tuhoutuu lopulta. Laji kuolee sukupuuttoon, eikä urhoollisuutta osoittavatkaan voi tapahtumille mitään.

 • Matti Kokko

  Vastaa

  Vanhoilla alustoilla maahanmuutosta kerrotaan ikävästi virheellistä tietoa. Arvioidaan hyötyjä ja haittoja. Mitään hyötyjä ei tuoda esille ja haittoja ei ole.

  Haitat ovat kyllä jo jokaisen suomalaisen tiedossa ja ”Ruotsin malli” on nähty. Autoja poltetaan kymmenittäin joka päivä ja pyssyt paukkuu. Ruotsi on menetetty ja se on tuleva pohjolan Afganistan. Tulevaisuudessa uhka siinä kuin natokin, mikä häärää täällä omissa harjoituksissaan, joista ei edes eduskunnassa ole tietoa. Presidennti Niinistö ei myöskään ole aina ajan tasalla.

  Keskusteluissa asiantuntijatkaan eivät osaa luetella hyötyjä, sitä ensimmäistäkään.

  On selvää että maahanmuutto on Suomelle pelkästään haitaksi ja tarkoituksella sitä ajetaan. Suomalaisista 100% on sitä vastaan. Komennot tulevat ylempää, Brysseliäkin korkeammalta taholta.

  Näin on perin ikävää. Kekkosta on ikävä.

 • Thor

  Vastaa

  Ongelman ainoa ratkaisu on KOTIUTTAMINEN.

 • No no square

  Vastaa

  Laitetaan 100 miljoonaa verorahoja sivuun ja teetetään niillä pari Tik Tok videota. Ongelma poistuu itsellään.

 • Julli

  Vastaa

  https://youtu.be/5YeUuhBgzPU

  Tässä palkittu taidonnäyte. 

  Olisi kiva saada tietoon videolla esiintyvät henkilöt niminen…

 • Erkki

  Vastaa

  Kaikille pakolaisille: älkää tuoko mukananne sitä kulttuuria, jota pakenette! ‑floridalainen sherffi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi