Video: Lukiokoulutuksen päällikkö: Helsingin kielilukion joukkotappelu johtui ”ruostuneista sosiaalisista taidoista”

Sosiaalisessa mediassa pyörivän videon perusteella kyse oli afrikkalaisista opiskelijoista.

Väestönvaihto

Helsingin kielilukiossa tapahtui muutama viikko takaperin joukkotappelu, joka nousi otsikoihin. Tappelu sai alkunsa, kun ykkösvuoden opiskelijat tunkeutuivat väkisin abien juhliin.

Tapauksesta on nyt kirjattu kuusi pahoinpitelyrikosilmoitusta ja yksi pahoinpitelyn yritys. Yksi uhreista on koulun henkilökuntaa.

Tapahtuman jälkeen koulu palkkasi vartijat joksikin aikaa koulun oville, mutta heidät on jo poistettu sieltä.

Myös syy tappelun alkujuurille selvisi, kun MTV Uutiset haastatteli lukiokoulutuksen päällikköä Harri Korhosta. Hän kertoo medialle sen johtuneen ruostuneista sosiaalisista taidoista.

”Nyt on palattu syksyllä lähiopetukseen ja tullaan tilanteeseen, jossa onkin satoja opiskelijoita yhdessä. Siinä kuplat törmäävät ja ehkä kipinöintiäkin tulee. Sosiaaliset taidot ovat myös saattaneet ruostua”, hän veistelee.

Sosiaalisessa mediassa pyörivän videon perusteella kyse oli afrikkalaisista opiskelijoista.

Lähde: MTV Uutiset

Afrikkalaiset Hyvinvointi Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto Monikulttuurinen väkivalta Pahoinpitely Rappiokulttuuri Rikos Rotu Tiede & luonto Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • PCP

  Vastaa

  Kipinöintiä ja pahoinvointia. Flunssa tämän on aiheuttanut. Koulukiusaus jne. Eli ei mitään nähtävää täällä. Ei johtunut lukuisia poliiseja ja syytteitä vaatinut välikohtaus neekereistä. Näitä tarvitaan, jotta tulevaisuuden Suomi voi olla olemassa.

 • Masa

  Vastaa

  Ensin pitäisi olla länsimaiset käyttäytymistavat ja sitten ne voi ruostua. Ei kehitysmaalainen mölinä ja öykkä ole muuta kuin totuus siitä, että ei ole mitään länsimaisia sivistyneitä normaaleja käyttäytymistaitoja.

  Karvakäsi on karvakäsi vaikka kuinka yrittäisi käydä lukiota alennetuilla normeilla.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Muissa Suomen lukioissa ollaan ilmeisen etuoikeutettuja kun tällaista ei ole päässyt sen pahemmin käymään

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuo meininki on ihan arkipäivää Lähi-Itäkeskuksessa ja muissakin vastaavien lähiöiden kouluissa, turvattomuuden tunne vain lisääntyy. Voihan ne rodulliset ongelmat tietysti kuitata myös ”sosiaalisten taitojen ruostumisella”, mutta tuollaisten lausuntojen antaminen kertoo lähinnä itsepetoksesta ja lukiokoulutuksen Harrikin varmasti sen tietää tai sitten hän on ihan oikeasti sillä tasolla, että pyrkii kaikin keinoin kiistämään olemassa olevat ongelmat.

 • ro

  Vastaa

  Aivan nornikäyttäytymistä alkeelisten kädellisten keskuudessa,apinalaumassakin asiat hoituvat helpommin,vähemmä mölinän kaa!

 • Mustat kädelliset

  Vastaa

  Minusta tuo näyttää agressiiviselta ja arogantila psykoaattien käytökseltä muita kohtaan. Suomessa poikeuksetta valkoista kantaväestöä kohtaa. Kun ollaan nollina pohjasakassa eikä tulevaisuus juuri tuo toivoa tai valoa, niin sitten ei ole mitään menetettävää. Ja agessivisella käytökselä kuvitellaan saavan valtaa, kunnioitusta ja naaraita. Soi, väärin meni.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kipinöiviä kultamunia!

  Ruostuneet sosiaaliset taidot=impulssiivinen perimä.

 • Olli

  Vastaa

  Kyllä tämä on ihan ilmastonmuutoksesta johtuvaa…

 • Otto Kanta

  Vastaa

  Kaiken muun nämä pelkurit päästävät suustaan paitsi totuuden.

 • Nimetön

  Vastaa

  Etnistä värinää, sanoi ex valtionpäämiehemme

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Perimmäinen syy on joukkotappelijoiden geeniperimä. Sitä ei voi muuttaa lyhyessä ajassa. Ehkä 200.000 vuotta riittää. Tilannetta voi parantaa estämällä perimmän leviäminen Suomeen ja sen jatkuminen Suomessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi