Oikeusministeri Henriksson vaatii pakolaiskiintiön nostoa uuden pakolaiskriisin edessä

Oikeusministeri Anna-Maija Henriksson vaatii pakolaiskiintiön nostoa Afganistanin tapahtumien vuoksi. Hänen mukaan 1050 pakolaista vuodessa on liian vähän.

Väestönvaihto

”Meidän täytyy auttaa heikoimmassa asemassa olevia. Olisi sekä kohtuutonta ja epäinhimillistä, jos Suomi ei kantaisi kansainvälistä vastuutaan”, Henriksson perustelee.

Henriksson ei ole laskenut helpolla matematiikalla, ettei Suomen kantokyky riitä ottamaan pakolaisia siinä mittakaavassa kuin heitä olisi tarjolla.

Taliban on luvannut, ettei se aloita laajamittaisia kostotoimenpiteitä maassa, mikä taas kertoo siitä, ettei mitään laajaa auttamista olisi edes vasemmiston logiikan mukaan tarvetta aloittaa. Sen sijaan avoimet rajat ovat liberaaleille periaatekysymys.

Lähde: HS

Afgaanit Afganistan Hyvinvointi Kotimaa Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Taliban Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On todella epäinhimillistä ottaa niitä Suomeen, ainoa järkiteko tässä asiassa olisi pitää rajat visusti kiinni, nyt sitä piikkilanka-aitaa tarvitaan!

  Oikeusministeri Henriksson lopeta suomalaisvastainen toimintasi ja käännä katseesi vaikka raiskaustilastoihin, siellä ne afgaanit loistaa kärjessä (Partisaani voisi lisätä kyseisen tilaston uutiseensa).
  Suomen väestönkasvu tulee käytännössä kokonaan vieraskielisen väestön kasvamisesta ja tätä kehitystä suomalaisvastainen kansanpetturihallitus hymyssä suin haluaa kiihdyttää.
  Miten olisi suomalaiset, jos viimeistään nyt aktivoituisitte? Tulevaisuus ei näytä nykymenolla millään lailla hyvältä.

 • EV

  Vastaa

  Aivan sama vaikka Taleban alottaisikin laajat puhdistukset, afgaanin ei tarvitse tulla Suomeen asti vainoa karkuun, ihan vaikka naapurimaa Pakistan riittää. Oikeassa hädässä olevalle ensimmäine turvallinen paikka on varmasti riittävä, näkeehän sen tuolla kaupungilla miten ylimielisiä, itseensätyytyväisiä loisijoita nuo ovat, jotka ovat tänne asti päässeet. Hylättyyn tp-hakemukseen voi hakea loputtomasti valitusta, mikä on älyvapainta mitä tiedän…

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kansanvaihto on tekeillä ja näyttää siltä, että sitä ei äänestämällä estetä. Nyt on valkoisen rodun loppulaukka ja suunta täytyy kääntää keinolla millä hyvänsä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ////
  ”Meidän täytyy auttaa heikoimmassa asemassa olevia. Olisi sekä kohtuutonta ja epäinhimillistä, jos Suomi ei kantaisi kansainvälistä vastuutaan”, Henriksson perustelee.
  ////

  Henriksson ja hän kanssaan samanmieliset itseasiassa väistävät vastuunsa. He sysäävät auttamisvelvollisuuden veronmaksajille. Jos he kantaisivat vastuunsa, niin he keräisivät keskuudestaan rahat autettaviensa elättämiseen. Nyt he katsovat, että auttamisen rahoittaminen kuuluu muille.

  He esittävät hyväntekijää muiden rahoilla.

 • Että näin

  Vastaa

  Suomihan on jo auttanut, 30 milj./v, 7miljardia kaiken kaikkiaan kehitysapua sotaa käyvään maahan eli afganistaniin.
  Eikö sillä rahalla saa muutaman teltan ja hyvinvointia. Noiden lukujen varjossa ei näyttäisi olevan mitään hätää taloudellisesti, eikä todellakaan heikossa asemassa.
  Täältä voisi näitä samoja hamemiehiä laittaa takaisinpäin viemään teknistä osaamista jälleenrakentamiseen.

 • Plääh

  Vastaa

  300 000 Afganistanin armeijan sotilasta päätti taistelun sijaan lähteä hakemaan turvapaikkaa. Tämä kaikki on kai suunnitelman mukaista ja Bidenin isännän koordinoimaa

 • Schlageter

  Vastaa

  Ruotsalainen – korkeasta iästään huolimatta edelleen heikosti suomea osaava – ministeri on hyvä esimerkki henkilöstä, joka itse vähemmistökansallisuuden edustajana toimii sen kansan etujen vastaisesti, jonka maassa asuu ja jonka politiikassa toimii.
  Aloittaako Taliban kostotoimet maanpettureita vastaan vai ei, ei ole meidän asiamme. Jokainen afgaani, joka ryhtyi miehittäjien kätyriksi, tiesi riskinsä jo itsensä myydessään.
  Suomella ei ole mitään velvollisuutta ottaa näitä maanpettureita vastaan. Sen sijaan suomalaisten sotilaiden osallistuminen Afganistanin miehitykseen tulisi afgaaneille korvata – ulosmittaamalla summa niiltä poliitikoilta, jotka päätöksen sotilaiden lähettämisestä Afganistaniin tekivät.

 • N.N.

  Vastaa

  On meillä sitten huonot ja seurauksista piittaamattomia päättäjiä tässä maassa.
  Saisivat pian kengän kuva takapuoleen.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Tuo akka ei ole suomalainen millään muotoa, joten miksi me annamme sen ylipäänsä hillua täällä vahingoksemme? Suomi kuuluu suomalaisille, eikä suomalaisvihamielisille ruotsikoille ja joillekin afgaaneille ja vastaaville. Aktivoidutaan nyt puolustamaan kotimaatamme!

 • TT

  Vastaa

  Vieläkö tätä tekopyhää nyyhkypaskaa? Suomella on jo valmiiksi monta kriisiä päällä, joista selviäminen on kyseenalaista. Ehkä globalistit haluavat varmistaa sen, että Suomi uppoaa ja katoaa pois kansakuntien joukosta.

 • Vai vielä siirtoistutuksia

  Vastaa

  Suomella ei ole mitään velvoitetta hoitaa sellaisia pakolaisia sodasta johon se ei ole osallistunut. 

  Usein myös kuulee valheellisen väitteen että ”Suomi on harvaan asuttu maa”. On totta että jos väkimäärä suhteutetaan Suomen kokonaispinta-alaan niin väkimäärä neliökilometrille on pieni. Mutta jos kokonaispinta-alasta vähennetään järvet, suot, ruuantuotantoon tarvittavat alueet sekä ne alueet joissa omavaraistaloudella ei yksinkertaisesti voi elää, on Suomi euroopan tiheimpiin asuttuja alueita, ellei peräti tihein. 

  Ja jossain EU:ssa on joku saanut päähänsä että Suomeen voidaan siirtoistuttaa 10 miljoonaa muukalaista joiden elin- ja käytöstavat poikkeavat mahdollisimman suuresti suomalaisten normeista. Ja joista kukaan ei puhu kumpaakaan maan kielistä. Eikä niistä tule kuin prosenttiluokka integroitumaan maan veronmaksajiksi seuravan 50 vuoden aikana.

  Olikos muuten kenelläkään tallessa sitä valtioneuvoston selontekoa missä pakolunastettiin kanslaisten ajoneuvot sekä asunnot kun tänne ruvetaan tuomaan muukalaisia? Sitä missä laskettiin kantaväestön asuntojen neliöt ja ”yltäkylläisiin” neliöihin pakkoistutetaan muukalaisia. Nyt olisi aika julkistaa tuo selonteko ja vaikka tehdä artikkeli siitä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tai…lähetetään Suomesta suvakkeja Afganistaniin hoitamaan ”hädänalaisia”

  Ensimmäisessä koneessa olisi tietenkin kaikki Hallituksen ministerit ja heidän avustajansa+perheet.

  Liberaali demokratia on nyt hätätilassa Afganistanissa ja parhaiten sen eheyttäminen onnistuu paikan päällä suomalaisten asiantuntijoiden avustuksella.

  Miettikää nyt! Esim. sisäministeri Ohisalolle tämä olisi ihannepesti, jossa päivät kuluisivat partalapsien paapomiseen. Li Andersson kokisi elämänsä seikkailun Opettaessaan vuohipaimenia lukemaan ja kirjoittamaan.

  Ennen kaikkea Suomi voittaisi, kun päästäisiin hulluista eroon!

  • Tekijämies

   Vastaa

   Lisään vielä, että Oikeusministeri Henriksson avustajiensa kanssa pystyisivät helposti rakentamaan Närpiön kaltaisen yltäkylläisen viherkeitaan alueille, jossa ooppiumunikon viljely lopetaan. Ulkoministeri Haavisto taas opettaisi seksuaalista tasa-arvoa afgaaneille ja Pääministeri Marin perehdyttäisi paikalliset vihreän siirtymän ja digitalisaation saloihin. Tämän lisäksi Marin opettaisi paikalliset käyttämään koronamaskeja ja noudattamaan turvavälejä.

   Myös ylikomisario Jari Taposen paikka olisi Afganistanissa johtamassa poliisivoimia täydelliseen feminismiin.

   Tietenkin kaikki ministerit kouluttaisivat Talebanit taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan ja tässä operaatiossa olisi paikalle lähetetyt Elokapinan urhoolliset sankarit avainasemassa toimiessaan asiantuntijoina. 

   Kun kaikki edellä mainitut toimet olisi suoritettu, niin Afganistanista tulee maapallon feministisin valtio!

 • Jouko

  Vastaa

  Vahvan hoivavietin omaavat naiset tulisi poistaa maan hallituksesta, kuntien johtotehtävistä ja niin edelleen. Heillä nimittäin menee tunteet aina järjen edelle.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ministeri 4% kannatuksen puolueesta on vitsi. Kuten koko pissishallitus.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Tuntuu kuin identiteettini pyyhittäisiin pois” (kyse on pakkoburkan käytöstä)

  Tässä tulee aitiopaikalta totuus miltä pakkoburkan käyttö oikeasti tuntuu.
  Burka ja huivia ja mitä nimiset ne säkit nyt ovat, on alistamista ja näkymättömäksi tekemistä.
  Monet ovat yrittäneet kieltää niiden käyttöä, sillä niiden mielestä se on alistamista.
  Sitten kieltäminen on kielletty; huono palvelus naisille ja tytöille.
  Ja vieläpä yksi muu räikeä asiaa, johon täälläkään ei löydy rohkeutta puuttua, on lasten silpomiset.
  Olin järkyttynyt kun luin, että Ruotsissa, ihmisoikeuksien siunattu maa joka ottaa vastuu kaikista ihmisistä ja niiden ongelmista, jo kysytään esikoululaisten vanhemmilta, että onko lapsesi, tyttäresi, silvottu, rasti ruutuun jos on.
  Ei tule seuraamuksia jos on silvottu. Tätä kyselyä koskee myöskin etnisiä ruotsalaisia, kuinka yleistä se mahtaa sitten olla ja eikö tämä ole merkki alistumisesta tiettyyn uskontoon.
  Seuraako Suomi perässä?
  Perustettakoon näillä rahoilla, mitä on tarkoitus lahjoittaa talebanin ihmisoikeushallitukselle erillinen alue johon ihmiset voivat mennä ja siellä elää rauhassa ja odottaa seuraava mullistus, eiköhän sellainen ole tulossa kohta puolen.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Uskontopuolue KD myös suopeana muslimien suhteen.

 • Plääh

  Vastaa

  Vasemmisto ja vihreät haluavat lisää pakolaisia Talebanin verukkeella.No onhan niiden pääaate Suomen tuhoaminen ollut aina alusta lähtien

  Pakolaisten ottaminen olisi lopetettava kokonaan ja palautettava turhat

 • Nimetön

  Vastaa

  Tottakai tuhnumuurarit haluaa nussia kaikkien rahat kun muuta ei osaa! Onko nää pellet muuta tehnyt kuin ”pelastanut” hätää kärsiviä! Onneksi sieltäkin tulee lisää insinöörejä, lapsia ja naisia! Kuten Syyriastakin saatiin!

 • N.N.

  Vastaa

  Luin juuri kuinka afgaani-vanhus, 58 vuotias osti 10 vuotias tyttölapsi.
  Tyttö on nyt 12 ja toivoo kuolemaa.
  Se on siellä tapana, ostaa ja myydä lapsia, tyttöjä ja poikia. Ellei lapsista ole hyötyä, aina niitä voi myydä.
  Nyt nämä ihmiset tulevat myöskin Suomeen, joukoitain, tuovat luonnollisesti mukaansa ajatusmaailmansa, uskonnon ja käyttäytysmallin.

  Voiko Henriksson suojella suomalaislapsia ja nuoria fanaatikoista ja vanhollismielisiltä miehiltä?
  Tähän asti ei, entäs tästä eteenpäin?
  Tuleeko muuta mieleen kuin sanahelinä joka ei johda mihinkään muuhun kuin, että heitä päästetään yhteiskuntaan pienen saarnan kansa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi