Monikulttuurinen henkirikos Helsingin päärautatieasemalla: yksi kuoli, kaikki epäillyt alaikäisiä

Poliisi kertoo, että vastaavia tapauksia on ollut viime aikoina sen verran usein, ettei kyse ole enää yksittäistapauksista.

Väestönvaihto

Helsingissä tapahtui maanantai-iltana henkirikos, jota tutkitaan tappona. Poliisin mukaan tappeluun osallistui noin 10 henkeä, jotka ovat ”pääosin” ulkomaalaisia. 24-vuotias mies kuoli tappelussa. Kaikki henkirikoksesta epäillyt ovat alaikäisiä.

Tappelu sai alkunsa ”pienestä suukovusta”, mutta se johti tappavaan puukotukseen.

Tapausta tutkiva poliisi Jukka Larkio kertoo medialle, että ulkomaalaisilla puukon käyttö tuntuu olevan paljon herkemmässä kuin suomalaisilla. Hän pohjaa arvionsa pitkään kokemukseensa alalla. Hän myös kertoo, että vastaavia tapauksia on ollut viime aikoina sen verran usein, ettei kyse ole enää yksittäistapauksista.

Lähde: Helsingin Sanomat

Afrikkalaiset Arabit Helsingin poliisi Helsinki Jukka Larkio Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi Rikos Rotu Tappelu Tappo Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tämä tulee johtamaan siihen, että myös suomalaiset ryhtyvät kantamaan astaloita/aseita ja lopputuloksena saadaan ihan oikea rotusota, jonka suomalaiset enemmistönä voittavat.

  Siinä ei ole mitään väärää, että osaat puolustaa itseäsi ja tarvittaessa olet valmis laskemaan verta läheistesi puolesta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tällaiset monikulttuuriset kohtaamiset tulevat vain lisääntymään, syyllisiä ovat monet poliitikot, he ovat typeryydellään saaneet tämän aikaiseksi.

  Missäs meemi-Taposen kommentit tapahtuneesta?
  Eikö ennaltaehkäisy toiminut?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Meemi-Taponenhan yritti sössöttää vielä tämänkin tapauksen yhteydessä ”yksittäistapauksista” ja ”oirehtimisesta” Twatterissa, mutta poliisin virallisempi tiedotuskanava ohitti politrukin ja kertoi että kyseessä eivät enää ole yksittäistapaukset ja että maahanmuuttajataustaisten aseistautuminen on yleistä ja kynnys väkivaltraan matala.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Nyt jopa poliisi on kertonut ohi politrukki Taposen kaksi tärkeää asiaa: Ulkomaalaistaustaisten aseistautuminen on yleistä ja kynnys väkivaltaan erittäin matala. Nyt ei enää voida puhua yksittäistapauksista vaan yhdistävä tekijä on jengiytyminen. Alati pienenevä silakkaparvi on näyttävästi sekaisin monillakin palstoilla ja suoltaa mitä ihmeellisimpiä hätäaivopieruja ja valheita. Hauskaa katsella 🙂

 • totuus on toinen

  Vastaa

  Yksittäistapaus, sano Taponen.

 • Kohta tulee lunta tupaan

  Vastaa

  Ilta-paskat kommentoivat kilpaa miten nuoret varustautuvat metsästyspuukoilla ja pesäpallomailoilla. Miksiköhän ne eivät kerro ketkä varustautuvat? Suomessakin on menossa jo agressiivisseksi kasvanut väestönvaihto. Muutama prosenttiyksikkö lisää noita muun-laisia ja ne radikalisoituu. kantisten on siis aika muuttaa pois pääkaupunkiseudulta.

 • Minfo

  Vastaa

  On se outoa, että juuri mustalaisille ja neekereille pitäisi ihan jopa kouluissa opettaa ettei muiden hengiltä puukottaminen ole okei. Ei sellaista opeteta erikseen kouluissa kantasuomalaisillekaan, he kyllä ymmärtävät sen ihan opettamattakin.

 • juha.

  Vastaa

  Helsingissä asukkaat joutuvat kulkemaan henkensä kaupalla, koska näille ”älymystön” ”kullanmuruille” toisen henki ja terveys ei ole sangollisen tuhkankaan arvoinen. Todennäköisehti ulvahdetaan ”korona väsymyksestä” ja tapissa olevasta ”rasismista” suomalaisessa yhteiskunnassa, jota on niin, että ”lusikka seisoo”! Tästä on seurauksena lässyn lässyä ja piirileikkejä miljoonien eurojen ”korjaussarjalla”. Suomalaisten köyhien leipäjonoihin ei rahaa tipu, koska hallitus saa siitä ärhäkän vyöruusun ja hengen ahdistusta.

 • Jan

  Vastaa

  Tätä tuo vitun akka hallitus haluaa maahan, menisi hallitusten jäsenien luokse puukkoa heiluttamaan ja jättäisi tavalliset Suomalaiset rauhaan jotka ei edes halua ulkomaalaisia Suomeen. Ulkomaalaiset elätettävät ulos Suomesta Tanskan malliin. Jos muuttaisi Tanskaan asumaan ja maksamaan myös verot sinne. Töitä tekevä Suomalainen varmasti kelpaa Tanskaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pakoloiset jo alaikäisinä toivat lähtömaidensa vuosisataisen väkivaltakulttuurin kantasuomalaisten riesaksi.

  • Juhani Tiainen

   Vastaa

   Olet oikeassa,olen jo kauan kirjoittanut että emme kaipaa sosiaalituristeja tänne!

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Jo 2015 matut osti puukkohyllyt tyhjiksi vokkien lähimarketeista, mutta mehän vain tienattiin tällä!

 • juha.

  Vastaa

  Saamani tiedon mukaan hengiltä puukotettu oli suomalainen 24-vuotias mies! Tekijät kuten jo tiedämme ”alkuperäiset”!
  Helsingin poliisin sana-akrobatiikka korkealla tasolla. Siis ylempi kuin se kuuluisa ”ennaltaehkäisy”. Eli ”rontoomi” vuotaa kuin seula ja se vaatii ihmishenkiä, jotka ovat ilmeisiä ”rakkauden hedelmiä” olleet aikanaan!
  Poliisin päätehtävä näyttää olevan maan opposition vainoaminen ja kopittaminen. Varsinainen työaika menee saman lumon vallassa kuin ruokakauppojen peliautomaattien kanssa olevien pienituloisten eläkeläisten, jotka näin rahoittavat ”löyhiä” löyöhällä kurilla olevia uussuomalaisia. Eli rahaa jaetaan yhä liian vähän, koskapa rikoskäyttäytyminen ei vähene. Vantaalla on palanut autoja ja katoksia, mutta ”jokaisella pilvellä on hopeareuna”. Suomen lippuja ei löytynyt!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi