Hallituksen suunnitelma julki: työpaikkoja suomalaisten nenän edestä maahanmuuttajille

Hallituksen mukaan kyse on "positiivisesta syrjinnästä", mikä todellisuudessa on vain tyypillinen suomalaisvastaisen rasismin muoto.

Väestönvaihto

Marinin hallituksen uusin älynväläys on tullut julki: Hallitus aikoo lisätä ”positiivista syrjintää” eli suomalaisvastaista rasismia työelämässä. Maahanmuuttajia tullaan siis työllistämään suomalaisten työllisyyden kustannuksella, vaikka nämä olisivat epäpätevämpiä työntekijöitä kuin nyt työttömäksi jäävät suomalaiset.

Asiaa tullaan edistämään esimerkiksi tekemällä sopimuksia julkisiin hankkeisiin yrityksiltä, jotka ovat ”monimuotoisempia” kuin muut. Hallitus siis siis viestittää, että esimerkiksi ammattitaito on toissijainen asia, kun on monimuotoisuudesta kyse.

Lisäksi julkinen sektori ja verorahoja nauttivat järjestöt pakotetaan palkkaamaan maahanmuuttajia suomalaisten sijaan, vaikka maassa on satoja tuhansia työttömiä suomalaisia. ”Vasemmistohallitukselle” suomalainen työ ei vaikutakaan olevan arvossa, sillä vasemmistoeliitillä on tärkeämpiäkin arvoja.

Lähde: Talouselämä

Elintasopakolaisuus Hallitus Kotimaa Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sanna Marin Sosialidemokraatit Talous Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • 1917

  Vastaa

  ”Minä N.N. lupaan ja wakuutan kaiken sen kautta, mikä minulle on pyhää ja kallista, että Suojeluskunnan warsinaisena jäsenenä rauhan ja sodan aikana rehellisesti toimin isänmaan ja en laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustukseksi, alistun sotilaalliseen järjestykseen ja kuriin sekä täytän minulle kuuluvat welwollisuudet ja anneetut tehtäwät”.

 • Eikka

  Vastaa

  Suomessa on kaikkien aikojen rasistisin hallitus kautta aikain ja veronmaksajat saavat maksaa tämän(kin) selkäänpuukottamisen.

 • Voi voi

  Vastaa

  Kyllä suomalaisia viedään kuin pässiä narussa..niin ja pässejähän ne suurimmaksi osaksi ovat, kun sitten taas vaaliuurnilla äänestävät pää märkänä juuri kyseisen touhun puolesta.

  Ei sen puolen, että en usko, että vaaleilla tätä suuntaa saa enää muutettua, mutta silti hämmästyttää kansan syvien rivien halu kävellä teuraaksi – etenkin naisten. Hehän suurimmaksi osaksi diggaa myrkyn vihreitä sun muita mielenterveyspuolueita.

 • juha.

  Vastaa

  Tämä kytkeytyy erottelemattomasti haittamaahanmuuton tekemistä positiivisemmaksi tavalla, jolla voidaan osoittaa kuinka ”työperäinen maahanmuutto” on perusteltua ja oikeaa kun ”maahanmuuttajat” työllistyvät” ja näin olevat ”hyödyksi” suomalaiselle yhteiskunnille.

 • Isä N Maallinen

  Vastaa

  Väiittävät että Suomi on rasistinen maa
  …niinhän se on..omaa kansaa kohtaan

 • Minä

  Vastaa

  Ensin otetaan vastaan ja suorastaan kutsutaan onnenonkijoita elämään Suomeen sossun piikkiin. Niiden väitetään olevan ”hädänalaisia”, jota ne eivät ole. Kerrotaan, että tulee naisia ja lapsia, mutta eipä juuri tule. Sanotaan, että tulee korkeasti koulutettuja, vaikka ovat keskimäärin hädin tuskin lukutaitoisia. On siis valehdeltu alusta asti eli huijattu kansaa. Huijaus jatkuu edelleen, eikä sille näy loppua. Luodaan mielikuvia jostain monikulttuurisuuden ihanuudesta, vaikka teidetään vallan hyvin, että kaikkialla pitkin Eurooppaa se monikulttuurisuus on tuonut vain ongelmia.

  Ja nyt tuon lisäksi halutaan antaa ensisijaisesti näille osaamattomille töitä, jota ne eivät osaa tehdä, etenkään yhtä hyvin kuin suomalaiset.

  Hallituksella ei ole aikomustakaan rakentaa Suomea suomalaisten maana, kuten sen pitäisi. Hallituksella ei ole aikomustakaan vahvistaa Suomea työllisyyttä nostavalla tavalla. Ei suinkaan, hankkivat ulkomailta osaamattomia lumetöihin monikulttuurisuusagendan edistämiseksi. Suomalaiset työnnetään syrjään nenänvartta pitkin katsoen ja rasistiksi syytellen. On kai rasismia, jos ei tyydy siihen, että Suomeen tuodaan ulkomailta kyvyttömyyksiä elätettäväksi ja sitten työpaikatkin tarjotaan vieraille ensin.

  Kumma, että kansa ei herää näkemään mitä nuo mädättäjäministerit ajavat takaa.

 • Uraani halkeaa

  Vastaa

  Eiköhän palkata monimuotoisuuden perusteella koko Olkiluoto 3:n käyttöhenkilökunta johtoa myöten irakeista ja afgaaneista kunhan se saa starttiluvan. Minusta se antaisi maailmalle signaalin että meillä suvaitaan, osataan ja uskalletaan.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ja signaalina toimisi näyttävä ja massiivinen radioaktiivinen pilvi..

 • mikko

  Vastaa

  Kohta yulee Vaalit kuin moni tämän silloin muistaa ?

 • Arto salo

  Vastaa

  Vituttaa oikeesti kun mamun kanssa joutuu tekeen töitä ja tää mamu mokaa niin pahasti , että menee myös oma toimeentulo. Ehkä se on myös tarkoitus, hajoittaa yhteiskunta järkesys, kenelle osoitat järjestyksen lamantuneen kun johtoporras näyttää tietä.

 • Nimetön

  Vastaa

  NIIN MENIS KOULUTAS ITTTENSÄ ETTÄ PÄÄIS PARENPAAN HOMAAN KOKEILEE VAIKKA OPPISOPUMUS KOULUTUS ON MAHDOLINEN MYÖS IÄKÄMÄN OPPISOPIMUS SAA PALKAA SIITÄ AMMMATISTA MAKSETAVAA PALKAA 80 PROSENTIA PALKASTA MIHNKÄ AMMATIIN KOULUTAUTUU NIIN SIITÄ PALKAA KOKO AJALTA ERI MITASIA AMMATEJA KOULUTUS VANHENMAN JA NUORTEN KOUULUTUS HOMMISA MITKÄ JÄIVÄT NYT NUKKUN NIIN OPPISOPIMUSELA TÖIHIN TERVESIN SUOMENTASVALLAN PRESDENTTI JA YKN LÄHETILÄS KEIJO JOKINEN KIITOS HYVÄÄ AMMATTIIN KOLTAUMISTA KIITOS

  • Soomi poikka

   Vastaa

   Mitä v…a täs yritetään sönköttää. Miten voi oppia ammatin, jos ei osaa maan kieltä. Tässä hyvä esim.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Hallitus hieroo paskaa suomalaisten kasvoille. Ideana on suomalaisten alistaminen. Viiden kolonna näyttää valtaansa. He eivät pysty muuhun.

 • Lars

  Vastaa

  Mikäli vain mahdollista, niin ehdottomasti kaikki ulkomaalaisia palkkaavat, Suomalaisia syrjivät yritykset boikottiin. Älä myöskään osta tavaraa tai palveluita ulkomaalaisilta, jos saat ostettua tarvitsemasi tavaran tai palvelun Suomalaiselta yrittäjältä/yritykseltä. Itse elän niinkuin opetan.

 • Hannu Björkman

  Vastaa

  Mitä seuraa kun punainen ja vihreä sekoitetaan ,

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Siitä seuraa Kamputsean Pol Pot- tyylinen ”politiikka” joka on jo nyt nähtävillä monilta osin maassamme.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Suvakkien ikiaikaisen olkiukon mukaisesti kantasuomalaiset jupisevat että ”ne vie meiltä työpaikat”. No, tässä on kohta 30 vuotta odoteltu että veisivät ne mutta hiljaistapa on ollut työrintamalla ja rohkenen väittää että asia ei johdu rasismista vaan jostakin ihan muusta.

 • Tomppa

  Vastaa

  Ilmeisesti tässä halutaan, että toteutuu se uusi lähestysmistapa työllistämiseen eli työhön pyritään rekrytoimaan se sopivin ja mukavin eikä sitä, joka olisi pätevin kyseiseen tehtävään. Näin olen ainakin kuullut itselleni kerrottavan kotikaupunkini työllisyys- ja kasvupalvelujen askartelutilaisuudessa, johon TE-toimisto pakotti osallistumaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi