Yli puolet raiskaajista Ruotsissa maahanmuuttajataustaisia

Lundin yliopiston teettämän tutkimuksen mukaan miltei 60 prosenttia tuomituista raiskaajista Ruotsissa ovat maahanmuuttajataustaisia.

Väestönvaihto

Tutkimuksessa tarkasteltiin yhteensä 3 039 tuomittua raiskaajaa. Selvityksen mukaan 59,4 prosenttia näistä oli maahanmuuttajataustaisia joko ensimmäisestä tai toisesta sukupolvesta.

Lähde ei mainitse, luokiteltiinko myöhempien sukupolvien ei-valkoisia maahanmuuttajataustaisiksi vai ”ruotsalaisiksi”.

47,8 prosenttia raiskaajista oli ulkomailla syntyneitä. Näistä 34,5 prosenttia oli kotoisin joko Pohjois-Afrikasta tai Lähi-idästä, kun taas 19,1 prosenttia oli kotoisin Saharan eteläpuolelta.

Lasten joukkoraiskaukset kokonaan ei-valkoisten erikoisuus

Myös Malmön yliopiston vuonna 2020 tekemän tutkimuksen mukaan 71 prosenttia raiskauksista kaupungissa oli maahanmuuttajataustaisten tekemiä.

Vuonna 2017 tehdyn tutkimuksen mukaan 85 prosenttia joukkoraiskauksista Ruotsissa oli maahanmuuttajataustaisten suorittamia. Tässäkin tutkimuksessa puhuttiin ”maahanmuuttajataustaisista” joiksi Ruotsissa syntyneitä ja kasvaneita ei-valkoisia ei välttämättä luokitella.

Saman tutkimuksen mukaan yhdessäkään lapsen joukkoraiskauksessa epäiltyinä ei ollut ruotsalaisia.

Lähde: Breitbart

Joukkoraiskaus Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Pohjoismaat Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin muslimiyhteisö Törkeä raiskaus Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Kaikella on hintansa. Niin ”humanitaristiseksi” ja samalla totalitaristiseksi ”suurvallaksi” nousemisellakin on!
  Ja syypäinä tähän kaikkeen ja muuhunkin ovat kommunistien ja riistokapitalististen globalistien epäpyhäliittouma!!!

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Todellisuudessa suuri osa noiden tekemistä raiskauksista jää ilmoittamatta, koska uhrit pelkäävät tekijöiden sukulasten/klaanin kostoa. ”Jag gillar olika” ‑naiset eivät myöskään asiaa kerro, jos joutuvat rikastetuiksi. Osa norminaisistakin pelkää rasistin leimaa, jos ilmiantaa tunkeutujaraiskarin.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Kenelle tämä muka tulee yllätyksenä? 🙂

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Tuskin kenellekään, ei enää edes niille ”suvaitsevaisille” silleille jotka vieläkin uskottelevat itselleen että lasten sukupuolielinten silpominen eli amputointi on perinne ja raiskaus on romantiikkaa kun se tapahtuu rodullistetun toimesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi