Kolmasosa Belgian väestöstä ulkomaalaisia tai maahanmuuttajataustaisia

Erityisesti valkoisten nuorten määrä on vähentynyt vain 54,3 prosentin alle 17-vuotiasta ollessa alkuperäisiä belgialaisia.

Väestönvaihto

Vuoden 2020 tilastojen mukaan vain noin kaksi kolmasosaa Belgian väestöstä on alkuperäisiä belgialaisia. Tarkka luku on 67,9 prosenttia.

Miltei viidesosa eli 19,7 prosenttia väestöstä on maahanmuuttajataustaisia, joiksi luokitellaan ne, joilla toinen tai molemmat vanhemmat ovat ulkomaan kansalaisia tai ulkomaan kansalaisia, joille on myönnetty Belgian kansalaisuus. 12,4 prosenttia väestöstä on kokonaan ulkomaiden kansalaisia.

Vielä vuonna 2010 aitoja belgialaisia oli 74,3 prosenttia väestöstä. Erityisesti nuorten määrä on vähentynyt vain 54,3 prosentin alle 17-vuotiasta ollessa alkuperäisiä belgialaisia.

Suurin osa ulkomaalaistaustaisista on peräisin Marokosta. Viidenneksi suurin ryhmä ovat turkkilaiset.

Lähde: Breitbart

Afrikkalaiset Arabit Belgia Maahanmuutto Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen syntyvyys Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Hervannassa on jo enemmän kuin 13 mustaa tulevaisuutta, sen kertoo ihan silmä ja katunäkymä
    Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere
    https://tampere-kuntavaalien-yhteislista-2021.blogspot.com/
    Tervetuloa mukaan vaikuttamaan katunäkymään toivomuksena muutakin kuin mustia roskasäkkejä ulkosalla, onneksi tulee edes valkoista lunta 😉

  • Eikka

    Vastaa

    Belgia muuttuu kehitymaaksi kovaa tahtia, sillä on jo enemmän velkaa per asukas kuin Italialla ja Espanjalla. Arvatkaa mikä maa saa seuraavasta EU: n elvytysrahastopaketista kymmenien ellei satojen miljardien lahjoitukset ?

  • Virva T

    Vastaa

    Täytyy olla mieleltään pahasti järkkynyt, että voi pitää tällaista tulevaisuutta millään tavalla positiivisena. Täysin luonnotonta/luonnon vastaista. Suomessa suurimmat kaupungit on ihan sitä samaa- täynnä rotumuukalaisia Afrikasta ja Lähi-idästä. Meidät aiotaan tuhota ja valitettavan moni joko iloitsee tästä (aivopesun uhrit) tai sitten kävelee täysin vailla mitään tunteita tyytyväisenä kohti tuhoaan (tietämättömät). On korkea aika herätä tajuamaan se, että me valkoiset olemme se vähemmistö tässä maailmassa, ja että me olemme kansanmurhan, tuhonnan ja vihapropagandan kohteina, eikä esim. neekerit.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi