Sosiologi ehdottaa: Sveitsiläisten alettava käymään kotoutumiskursseilla tottuakseen tulevaan vähemmistöasemaansa kotimaassaan

Ennen globalistit väittivät sitä salaliittoteoriaksi, että valkoiset muuttuisivat vähemmistöiksi omissa maissaan. Nykyään he ovat alkaneet itsekin puhua väestönvaihdosta avoimesti.

Väestönvaihto

Ganga Jey Aratnam.

Sveitsiin 25 vuotta sitten muuttanut entinen urheilija ja nykyinen sosiologi Ganga Jey Aratnam sanoi TV-haastattelussa massamaahanmuuton olevan ”Yksisuuntainen tie ilman takaisin kääntymisen mahdollisuutta”.

Hänen mukaansa Sveitsin alkuperäisasukkaiden olisi aika päästää irti maansa historiallisista tavoista ja perinteistä ja tunnustaa ”hyper-erilaisuus” kansalliseksi kulttuurikseen.

Välttämättömiä, koska paikalliset ovat muuttumassa vähemmistöksi

Kun tältä Sri lankalaiselta akateemikolta kysyttiin, eikö moinen muutos olisi liikaa sveitsiläisille, Aratnam vastasi: ”Tämän takia meillä pitäisi olla kotoutumiskursseja paikallisille. Meillä on jo kotoutumiskursseja maahanmuuttajille ja hyvä niin. Ne olisivat mielestäni välttämättömiä myös paikallisille koska he ovat pikkuhiljaa muuttumassa vähemmistöksi”.

Hän korostikin haastattelussa sitä tosiasiaa, että maahanmuuttajanaisilla on keskimääräisesti enemmän lapsia kuin sveitsiläisnaisilla.

Lähde: Breitbart

Maahanmuutto Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rotu Sveitsi Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Tällainen ”maahanmuutto” on valloittamista, ei suinkaan maahanmuuttoa, jota on aina ollut. Maahanmuutto on sellaista, että muutetaan maahan, tehdään töitä, elätetään oma perhe ja sopeudutaan vallitsevaan kulttuuriin.

  Näiden ”maahanmuutto” on sitä, että maksatetaan paikallisilla oma elämä ja vaaditaan paikallisia sopeutumaan heidän tapoihinsa. Tyypillistä valloittajan käytöstä.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Tyypillistä todellisen rasistin puhetta.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa
 • Muutos on vääjäämätön

  Vastaa

  Sodista johtuen kautta koko euroopan meillä on suuri ikääntyneiden ihmisten määrä: Suuret ikäluokat. Sen seurauksena koko euroopasta poistuu noin 30–35% kantaväestöistä. Joka tarkoittaa suhteeliselta osalta maahantulijoiden osuuksien kasvamista. Ja kun se kasvaa riittävän suureksi, ne radikalisoituu.

  Ruotsissa tämä on jo alkanut kuten Norjassakin. Saksan kaupungeissa on jo isoja alueita joihin viranomaisilla ei ole menemistä edes päivisin. Ranska, no, kaikki varmaan tietävät Ranskan tilanteen.

  Meillä pohjolassa voitaisiin pelastaa pohjoinen rotumme ja DNA:mme jos esim. Norjalaiset ja Ruotsalaiset muuttaisivat Suomeen kuten uusi Muslimipuolue kehoittaa. Keinotekoisesti yläpidetty ja valheellinen ”korkea elintaso” on kuitenkin laiskistuttanut maassa asuvan väestön eikä muutto houkuttele kuin korkeintaan ulkosuomalaisia. Ja heitäkin vain siinä tapauksessa että oma henki on uhattuna. Jos silloinkaan.

  Elämää pitää aina ajatella ja suunnitella pitkällä tähtäimellä. Ei pelkästään sen hetkisen tilanteen mukaan mutta mahdollisesti aina eläkeikään asti. Millainen yhteiskuntamme on silloin kun sinä olet eläkeiässä? Mitä voit tehdä muuttaaksesi sitä paremmaksi? Ei oikein ole muita vaihtehtoja kuin tekemällä työtä sen eteen.

  Meidän suomalaisten etu on siinä että esim. 60% ruotsalaisista asuu maantieteellisesti Hangon eteläpuolella. Kunniakansalaisia ei juuri kiinnosta muuttaa pohjoisemmaksi kun varpaatkin jäätyy sandaaleissa. Ja se on meidän etumme se. Sekä pohjoisen valkoisen väestön.

 • Se oli tämä tässä

  Vastaa
 • Nimetön

  Vastaa

  Jokaisen tulisi nähdä alla oleva video ja levittää sitä somessa kaikille.
  SYRJITYT Leo Mannermaa
  Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
  vk.com/video353410894_456239345

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi