Maahanmuuttovirasto: Eurooppaan kohdistuva siirtolaispaine alkanut kasvaa!

Välimeri on painekattila, joka voi räjähtää, kun liikkumisrajoitukset puretaan.

Väestönvaihto

Maahanmuuttoviraston uusi ylijohtaja Jari Kähkönen varoittaa suomalaisia tulevasta potentiaalisesta kriisistä. Vaikka koronavuoden aikana maahanmuutto on ollut tavallista maltillisempaa, on Välimeren alueen siirtolaisuuspaine kasvanut koko ajan.

Välimeri on toisin sanoen painekattila, joka voi räjähtää, kun liikkumisrajoitukset puretaan. Aiheesta puhunut Kähkönen on aiemmin toiminut Joutsenon vastaanottokeskuksen johtajana.

”Tietyissä maissa esimerkiksi Välimeren alueella on painetta tulla Eurooppaan. Se saattaa purkautua, kun pandemian aika on ohi”, hän totesi Yleisradiolle.

Vertailuvuotena 2015

Kähkönen ei tahdo määritellä, milloin Eurooppaan kohdistuva siirtolaispaine alkaa purkautua. Varmaa kuitenkin on, ettei nykyinen hiljaisuus tule jatkumaan loputtomiin. Yleisradion haastattelussa Kähkönen nosti vertailukohteeksi jopa 2015 pakolaiskriisin.

”Jos matkustaminen Euroopan sisäpuolella helpottuu, toki se näkyy myös meillä hakijamäärissä”, Kähkönen jatkaa.

Toisin sanoen maahanmuuttovastainen liike ei voi passivoitua edes liikkumisrajoitusten aikana. Kuten viime vuosina on huomattu, maailmanpolitiikka kehittyy kiivaaseen tahtiin, ja vuoden 2015 kaltainen katastrofi voi toistua nopeammin kuin luulemmekaan.

Lähde: Yle

Kotimaa Maahanmuutto Maahanmuuttovirasto Politiikka Rotu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • sotatila

  Vastaa

  Niinpä.

  Ja etsintäkuulutetut Kaivopuiston tappajat ovat edelleen karussa. Samanlaisia olisi tulossa vyörynä lisää Suomeen.

  Puhutaan hetki asioista niiden oikeilla nimillä.

  Se mitä Breivik teki oli äärimmäinen teko. Häntä ei ole tutkimusten jälkeen todettu mielenvikaiseksi. Hän on erittäin älykäs ihminen, todellista johtaja ainesta todelliselle vastarintaliikkeelle. Tässä saattaa käydä vielä niin, että erikoisjoukko vapauttaa hänet vankilasta. Se jää nähtäväksi yhteiskunnallisen tilanteen kiristyessä.

  Samaan aikaan Trump yrittää silkkihansikkain saada kuriin varjohallitus(deep state).

  Hänen toimet ovat aivan liian pehmeitä. Ei tehtävästä erottamisella tai rahahanojen sulkemisilla varjohallitusta saada kuriin. Trump ei ole saanut ketään isompaa vihollista laitettua vankilaan tai sähkötuoliin.

  Kaikki on vain yhtä kaoottista ja tuhoisaa teatteria kunnes muutama isompi vihollinen on teloitettu.
  Onko Trumpista siihen että hän uskaltaa laittaa kovat piippuun? Vai onko hän myös pelkkä poliittinen klovni jota viedään kuin sätkynukkea.

 • Minä

  Vastaa

  Rautaa rajalle,ei yhtään matua Suomeen.

 • EV

  Vastaa

  Kyllähän nykyinen hallitus sai lisää maahantunkeutujia tänne, vaikka kansalaisilta oli liikkuminen rajojen yli kielletty. Maata miehitetään ja valtiojohto on tässä pääarkkitehtina.

 • Breivik=Mossad

  Vastaa

  Breivik oli vapaamuurarisionisti. Mossadin operaatio.

 • sotatila

  Vastaa

  Onko tästä mitään näyttöä? Muuta kuin spekulointia.

  Siihen asti pidettävä aika hurjana yhden miehen armeijana. 

  Joka tapauksessa kansallisten partisaanien kannattaa tutustua manifestiin.

 • A Hålmström

  Vastaa

  Menossa on kauan suuunniteltu väestönvaihto. Euroopan väestö vaihdetaan muslimeiksi. Etsi netistä: ”Kalergisuunnitelma”. EU:n tilastossa jo Suomen tuleva väkiluku on yli 62 miljoonaa:
  https://www.bitchute.com/video/tCu7vVURQmGT/

 • Jones

  Vastaa

  Kyllä se taitaa todellisuudessa olla niin, että EU on petos. Välimeren maat auttavat rotuveljiään pohjoiseen meren toiselta puolelta, ja näin pohjoinen valloitetaan siirtolaisuudella. Kaikki tämä laitetaan pohjoiset maat vielä maksamaan, kun antavat näille maille miljardeja tukiaisia. Kuten esimerkiksi Kreikalle. Sekä jos valtiot antavat juutalaisten pakolaisjärjestö HIAS:kselle verorahjoja, kuten vahvasti epäilen. Näillä rahoilla maksetaan siirtolaisten mukavat matkat pohjoiseen. Siirtolaiset matkustavat mukavasti. Yöpyvät hotelleissa ja syövät ravintoloissa, vaikka median valheellinen propaganda väittää että heidän matkansa ovat muka yhtä kärsimystä.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi