Sisäministeri Ohisalo: Koronalta suojaudutaan 80 000 maahanmuuttajalla

Massatyöttömyyttä "lääkitään" tuomalla Suomeen ulkomaalaista halpatyövoimaa pahentamaan suomalaisen työvoiman ahdinkoa entisestään.

Väestönvaihto

Sisäministeri, vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo on tunnettu maahanmuuton puolestapuhuja.

Vihreä sisäministeri Maria Ohisalo uskoo, että Suomi voi suojautua seuraavan koronakaranteenin aiheuttamalta talousromahdukselta lisäämällä ”työperäistä maahanmuuttoa” rajulla kädellä. Toisin sanoen massatyöttömyyttä ”lääkitään” tuomalla Suomeen ulkomaalaista halpatyövoimaa pahentamaan suomalaisen työvoiman ahdinkoa entisestään.

Ohisalon mukaan sopiva määrä halpatyövoimaa olisi noin 80 000 henkilöä. Siirtolaiset polkevat palkkoja ja tekevät kilometritehtaalle joutuneiden suomalaisten paluusta työelämään yhä vaikeampaa.

”Osana kestävyyslinjauksia tulee asettaa tavoite 80 000 lisätyöllisestä vuoteen 2030 mennessä työperäisen maahanmuuton keinoin”, vihreiden hallitusryhmä julisti.

Talouskriisin varjolla väestönvaihtopolitiikkaa

Koronaan liittyvän talouskriisin taustalla on rahapoliittisen itsenäisyyden menetys, edellisen finanssikriisin jälkeen paisunut velkataakka sekä teollisuuden ulkoistaminen halpatuotantomaihin. Ohisalo ei tahdo puuttua yhteenkään aitoon talousongelmaan, vaan sisäministerin silmissä kriisi on vain oiva tilaisuus edistää väestönvaihtopolitiikkaa.

”On tosiaan niin, että kestävyyskriisin ratkaisemisessa tarvitaan monia keinoja. Yksi on se, että meillä riittää tarpeeksi työntekijöitä ja veronmaksajia. Työperäinen maahanmuutto on nostettu valtiovarainministeriön erinäisissä raporteissa esille,” Ohisalo totesi medialle.

Sisäministerin väestönvaihtosuunnitelma saa vankan tuen myös ulkoministeriltä, vihreältä homoseksuaali Pekka Haavistolta, jota pidetään puolueen presidenttivaalisuosikkina. Puolueen mukaan Suomen on valmistauduttava purkamaan myös maahanmuuton juridisia rajoituksia.

Lähde: Iltalehti

Koronavirus Kotimaa Maria Ohisalo Pekka Haavisto Poliittiset viholliset Talous Talousromahdus Väestönvaihto Vihreät

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hoh hoijaa

  Vastaa

  Näitä vihreittenkin aivopieruja kuulee tämän tästä. Joskus oikein miettii että onko ne oikeasti noin tyhmiä vai näytteleekö ne vain?

  No, yhtä kaikki. Faktaa on se että suomalaisessa yhteiskunnassa ei ole töitä henkilöille joiden ÄO on alle 80 pistettä. Niille ei vain ole mitään työtä josta ne selviäisivät täälä. Miksi siis rahdata niitä tänne? Feministien mukaan suomalainenkin mies osaa raiskata, joten suositaan suomalaista.

 • Jokke

  Vastaa

  Eli tämä femakko-fanaatikko haluaa perheenyhdistämisten avulla n. 350.000 avaruuskirurgia, Einsteinia ja siinä sivussa myös terroristeja suomen kansan elätettäväksi ja iloksi.

  Vihreät eivät ole poliittinen puolue vaan terroristijärjestö joka on soluttautunut politiikkaan ja jonka ainoa agenda on aiheuttaa tuhoa ja sekasortoa.

  Kun katsoo kaikkia heidän esittämiä, ajamia, haluamia asioita tai ehdotuksia, ei ole pienintäkään mahdollisuutta minkään muunlaiseen johtopäätökseen.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Seuraava työperäinen sukupolvi onkin sitten miljoonan luokkaa. Vasta 20% väestöstä vaihdettu kymmenessä vuodessa. Aikaa se ottaa, mutta onhan meillä ässänä hihassa ilmastopakolaiset. Neekeri ei osaa viljellä, joten se tulee Suomeen saamaan nälkäänsä ravintoa. saattepa nähdä, kun tuota veruketta aletaan käyttämään. Ja kuinkas ollakaan, se tulee kaikille täytenä yllätyksenä. Alkaiskohan oraakkeliksi.

 • Sairasta 666

  Vastaa

  Täysin sanaton! Eikö kipapäiden perseen nuolen alla tosiaankaan ole mitään rajaa! Juutalaiset eivät osaa lopettaa ja jos lammas lauma joskus herää niin juutalaisilla on kurjaa ihan missäpäin planeettaa tahansa!

 • Eero Tillanen

  Vastaa

  Vihreän liikkeen loi DDR:n Stasi ja sen todellinen tarkoitus ei todellakaan ole ympäristönsuojelu, vaan länsimaisten demokratioiden tuhoaminen ja niiden korvaaminen kommunismilla, tuolla maailmanhistorian tuhoisimmalla, kasaarisionistien luomalla perverssillä ideologialla. Viherpunikit eli vesimelonit ovatkin ajaneet tätä tavoitetta ja Suomessa sen perustajajäseniin kuului mm. Satu Hassi, taistolainen kommunisti. Viherpunikkiaate on kommunismia luonnonsuojelun kaavussa, vesimelonit ajavat kansallisvaltio Suomen ja sen valkoisen kantaväestön tuhoa, kasaarisionistien agendan mukaisesti.

 • Timi

  Vastaa

  Oikeastaan tämä sopii minulle koska se aikaistaa sisällissotaa. Sisällissodassa nimittäin läpsyttelijöiltä saattaa sandaalit jäädä maasta karkuun juostessaan…

 • Puolueeton

  Vastaa

  Poliitikot voisivat pohtia, miksi tarvitaan halpatyövoimaa. Syynä ovat tietenkin suomalaisten työntekijöiden liiat suuret palkkatoiveet. Tähänkin on syynsä. Suomalaisten kokonaisverotus on Euroopan korkeimmalla tasolla, joten palkkojen pisäisi olla riitäviä, jotta saisi kohtuullisen toimeentulon. Siihenkin on syynsä, puolueet tuhlaavat suomalaisten verotulot moniin turhiin tukiin ja kansalaisille kalliiksii tuleviin lakeihin. Ilmastopolitiikka ja EU-tuet ovat suurimpia rahan syöjiä. Näillä narsistiset ministerit kohottavat heikkoa itsetuntoaan.

 • Arto

  Vastaa

  Nyt hyvät suomalaiset Meidän
  on pakko äänestää Meidän valkoisen Suomen puolesta!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi