Ohisalon ministeriö: Laittomillekin siirtolaisille ”työnteko-oikeus”

Lakiuudistuksen myötä laittomien siirtolaisten työnteon karenssiajoista luovutaan kokonaan.

Väestönvaihto

Sisäministeri, vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo on tunnettu maahanmuuton puolestapuhuja.

Maahanmuuttofanaatikko Maria Ohisalon sisäministeriö purkaa laittomien siirtolaisten työntekoesteitä. Laittoman halpatyövoiman lisääntymisen tiedetään johtavan lopulta palkkojen romahtamiseen, mistä tulevat kärsimään tavalliset suomalaiset työntekijät.

Koronan laukaiseman talouskriisin vuoksi valtava määrä suomalaisia on irtisanottu tai lomautettu töistään. Massatyöttömyydestä huolimatta Ohisalo on jatkanut ”työvoimapulasta” varoittelua, millä pyritään oikeuttamaan Suomeen kohdistuva värillisten siirtolaisuus.

Ohisalo on runnomassa läpi ”tilapäistä” karenssiaikamuutosta ulkomaalaislakiin mahdollistaakseen ”kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden” eli laittomien siirtolaisten ”oikeuden työhön”. Käytännössä Ohisalo tahtoo korvata suomalaisen työvoiman ulkomaalaisella halpatyövoimalla edistääkseen paitsi väestönvaihtoa myös rahaeliitin voitonmaksimointia.

Ankkurityöpaikkoja?

”Jos turvapaikanhakija saa kielteisen turvapaikkapäätöksen ja häntä koskeva maastapoistamispäätös tulee täytäntöönpanokelpoiseksi, hän voi kuitenkin jatkaa työntekoa sen aikaa, kun hän on poikkeusolojen vuoksi maassa ja saa vastaanottopalveluja”, sisäministeriön tiedotteessa ilmoitetaan.

Todennäköisesti työpaikkoja tullaan käyttämään vastaisuudessa myös laittomien siirtolaisten ankkureina. Kun karkotuspäätösten täytäntöönpanoaika koittaa, tulevat poliitikot ja virkamiehet vastustamaan karkotuksia viitaten maahantunkeutujien työhistoriaan Suomessa. Näin maahan pysyvästi jäävien ei-valkoisten määrä kasvaa entisestään.

Lakiuudistuksen myötä laittomien siirtolaisten työnteon karenssiajoista luovutaan kokonaan. Rikollisesti Suomessa oleskelevat ulkomaalaiset pääsevät välittömästi polkemaan palkkoja maa‑, metsä‑, puutarha- ja kalatalouden aloille.

Lähde: Kauppalehti

Halpatyövoima Kotimaa Maahanmuutto Maria Ohisalo Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sisäministeriö Talous Väestönvaihto Valtioneuvosto Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mauri Hyhkö

  Vastaa

  ”Tietäisitpä poikaseni miten vähällä järjellä tätä maata hallitaan” Axel Oxentierna

 • Nimetön

  Vastaa

  Olisi edes normaali ihminen töissä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi