Britannia aikoo kieltää koirarodun lailla sen väkivaltaisuuden takia

Koirarotujen kieltäminen lailla niiden väkivaltaisuuden takia on vahvassa kontrastissa siihen, miten tilastojen mukaan väkivaltaisia ihmisrotuja kohdellaan.

Rotu

Iso-Britannian pääministeri Rishi Sunank sanoi hallituksen aikovan kieltää maassa lailla Amerikanbully XL ‑koirarodun, johtuen tapauksista missä koirat ovat raadelleet ihmisiä kuoliaiksi.

”Ne ovat uhka yhteisöllemme, erityisesti lapsille. Näimme taas eilen epäillyn XL bully koirahyökkäyksen, joka johti kuolemaan. Vaikka omistajilla on laillinen velvollisuus pitää koiransa kurissa, tämä ei ole riittävää ja jotkut rodut pitää kieltää lailla,” Sunak oli kommentoinut.

Joidenkin argumentoitua, että vika ei ole koirissa, vaan niiden kelvottomissa omistajissa, Sunak oli sanonut: ”On selvää, että tässä ei ole kysymys vain kourallisesta huonosti kasvatettuja koiria, vaan tämä on käytöksellinen kaava eikä tämä voi jatkua.”

Maassa jo olevat XL bullyt tulee steriloida ja niiden on vastedes kokoajan pidettävä kuonokoppaa.

Tiettyjen koirarotujen kieltäminen lailla niiden väkivaltaisuuden takia on vahvassa kontrastissa siihen, miten tilastojen mukaan selvästi väkivaltaisiin ihmisrotuihin suhtaudutaan, joiden aiheuttamien ongelmien uskotaan ratkeavan työntämällä heihin lisää veronmaksajien rahoja.

Lähde: Breitbart

Britannia Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  En kerennyt avata edes juttua kun täällä lukikin mitä ajattelin.. kieltäisin myös lailla pirihuoraiset-maanpetturi poliitikot

 • Musta ase

  Vastaa

  Chihuahuat koteja vartioimaan puremasta kun todennäköisesti selviää eikä se syö raiskarin pallejakaan joten tätä rataa sitten vain.

 • koirallinen

  Vastaa

  Ei se ole rodun syy,
  on ollut rotikoita, pittbull, bulmastiffi,
  yksikään näistä uroksista ei ole ketään purrut, ei ole ollut tilannetta, jossa koiran olisi pitänyt suojella minua.
  Jos koira on agressiivinen, yleensä se syy on taluttajassa, ei koirassa.
  Joko taluttaja on agressiivinen, tai liian epävarma, jolloin koiran pitää ottaa johtotehtävä.

 • Hylsy

  Vastaa

  Kaverilla on American Pitbull ja kiltti kuin mikä. Mukavaa tosin kun varsinkin mutakuonot automaattisesti siirtyvät toiselle puolelle katua.

 • Simo

  Vastaa

  Labbikset siis ollaqm kieltämässä, maailman eniten hyökkäyksiä tekevä koirarotu, kuvan koirahan on perhekoira

 • ghost

  Vastaa

  Olin pyöräilemässä naapurikaupungissa ja siellä K‑kaupan edessä kaksi valkoroskanahjusta koiran kanssa. Mahtaa olla hienoa elämää koirallakin pienessä betonikopperossa tupakanpurujen ja tyhjien Pirkka-tölkkien seassa..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi