Mustalaisjengi tienaa jopa 500 puntaa päivässä esittämällä kodittomia kerjäläisiä brittikaupungissa

Kaupungin poliisi on myöntänyt kyseessä olevan todennäköisesti järjestäytyneestä rikollisuudesta.

Rotu

päivitetty

Brittiläisen The Sun ‑median toimittajat olivat pitäneet silmällä noin 10 hengen mustalaisjengiä, joka tienaa noin 500 puntaa päivässä kadulla kerjäämällä.

Mustalaiset kulkevat Bristolista Bathiin kerjäämään bussilla, sekä pramean Mersun kyydissä, jonka kuskin nähtiin ennen kerjäämisen aloittamista pukeutuvan takkiin ja pipoon, ja laittavan vielä viltin jalkojensa lämmikkeeksi 22 asteen lämpötilasta huolimatta. Hän lisäksi riisui kenkänsä ja laittoi designer-olkalaukkunsa selkänsä taakse piiloon. Oletettu jengin johtaja poistui 8 tunnin kerjäämisen jälkeen autollaan. Toimittajat seurasivat kerjäämisen päätteeksi bussilla poistuneita mustalaisia, ja huomasivat näiden majoittuvan kerrostaloon Bristolissa ja oletettavasti nauttivan myös sosiaalituista.

Kaupungin poliisi on myöntänyt kyseessä olevan todennäköisesti järjestäytyneestä rikollisuudesta. Kerjäämisestä annetaan poliisin toimesta sakkorangaistuksia mutta mustalaisille näillä ei luonnollisestikaan ole mitään merkitystä. Bathin kaupunki on myös ottanut kerjäämisongelman esille ja yrittää keksiä ratkaisua sen lopettamiseksi.

Mustalaisjengin Mersulla ajeleva oletettu johtaja.
Oletetun johtajan Mersu toimittajien kuvaamana.

Lähde: The Sun

Monikulttuurinen rikollisuus Mustalaiset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Myös meillä mannet harjoittavat samaa toimintaa, joskin kerjääminen vaihtunut kantaväestöön kuuluvien vanhusten ryöstelynä. Rasismin iljettävää viittaa peläten siitä ei Suomessa saa puhua, ei edes hiiskahtaa.

 • pöh

  Vastaa

  Euroopassahan romaneiden ”kerjäläistouhu” on päivänselvää ihmiskauppaa ollut jo vuosikymmeniä.
  Se miksi siihen ei puututa, johtuu siitä kauheasta sanasta ”rasismi”.
  ns ”hyvät ihmiset” sallii mielummin ihmisten hyväksikäytön, kuin että heitä itseään kutsuttaisiin rasisteiksi.
  ”tie helvettiin on kivetty hyvillä aikeilla”

 • Vai muka yhteisrintama

  Vastaa

  Tämä ei kuulu tänne mutta arvatkaapa ketkä ovat maailman toiseksi- kolmanneksi suurimmat Venäläisen kaasun ostajat? 

  Sijalla kolme on Espanja!! No, niitähän eivät sido mitkään lait. Mm. Afrikkaan osoitetun Ukrainalaisen viljan nappasivat ”pakotteiden” muodossa itselleen ja syöttivät sikatuotantolaitoksissa. Joo…o.

  Mutta maailan toiseksi suurin oli pienoinen yllätys: Belgia !! Toisaalta, pitäähän MEP:eillä olla lämmintä ja kyllähän Belgialaiset osaavat mydä kaasua eteenpäin EU-markkinoille. Se kun ei ole enää Venläistä kaasua.

  Miksi siis pikkuinen Suomi ei voisi ostaa kaasua Venäjältä? Paikata sillä omaa lamaansa ja saada kansalaisten energianhintaa alemmas? Jos kerran muut rikkovat ”pakotteita”, niin miksi meidän pitäisi noudattaa? Nyt kun Manna Sarinkin on saanut kenkää.

  Vanha sanonta ”Mitä isot edellä sitä pienet perässä” voisi totetua tälläkin kertaa.

  • Putinisti

   Vastaa

   Kyllä Suomi ostaa kaasua Venäjältä edelleen. YLE vaan ei kerro siitä suomeksi.
   https://yle.fi/a/74–20023215
   Ja täällä tuoreempi tieto numeroineen:
   https://tradingeconomics.com/finland/natural-gas-imports-from-russia
   Myös ”Ukrainan” kautta kaasu virtaa Euvostoliitton maihin, kaikkien rintamalinjojen läpi häiriöttä, kuten ennenkin. Tästä vaan YLE ei kerro suomalaiselle sheeplelle.

   • pöh

    Vastaa

    Saksan talous romahtaa kun joutuvat nyt ostamaan kaasunsa moninkertaiseen hintaan USA:sta, kun Bidenin joukot räjäytti kaasuputket.

    Ja sehän se USA:n tarkoitus olikin, Saksa kun on USA:n teollisuudelle kovin kilpailija.

   • Vai muka yhteisrintama

    Vastaa

    No niimpä näkyy. Ja jos vähän seurailee sitä paljonko kaasua on ostettu niin kas kummaa kun se korreloi sähkön hinnan kanssa. Eli silloin kun ”sähkö on ollut halpaa” on ostettu paljon kaasua ja silloin kun pörssisähkö on hiponut pilviä, on ostettu vähän.

    Eli, sähkön hinnan keinottelua on hoidettu tällä tavoin Suomessa. Ei niinkään Norjan sateiden tai Pohjoismaisen pörssin hinnoittelulla.

    On ne cabbalistit kieroja.

  • reunan yli on jo menty

   Vastaa

   Siksi piskuinen Suomi..koska meillä on totaalisen idiootit päättäjät, mutta on kansassakin vikaa, kun äänestää aina noita samoja mieleltään vinksahtaneita kuset”’ia

 • p.grandell

  Vastaa

  ei meidän tarvitsekkaan, mutta tyhmät poliitikot kun ovat niin globaalin eu.n hunajapurkissa, olemme itsenäinen maa, saamme tehdä mitä haluamme, ei eu ole liittovaltio, haistetaan pitkät koko eu.lle,itse eu.kin rikkoo kaikkia lakejaan, miksi meidän tom of finlandian ptää olla brutto maksajanan sekä pyllistellä olla lojaali brysselin flaameille, jotka ovat isoja roistoja. ulos koko eu.sta jos ei selkärankamme kestä oman kansan pelastamista.

 • Yance

  Vastaa

  Jätettä. Mutta ei noin saa sanoa rikollisista. Niitä pitää suvaita ja jopa rakastaa. Jos näette täällä kerjäläisiä, niin käskekää niiden painua pois ja sanokaa soittavanne poliisit paikalle. Tepsii varmasti noihin likaisiin kaatopaikkarottiin.

 • Salomon

  Vastaa

  ”Kaupungin poliisi on myöntänyt kyseessä olevan todennäköisesti järjestäytyneestä rikollisuudesta. Kerjäämisestä annetaan poliisin toimesta sakkorangaistuksia mutta mustalaisille näillä ei luonnollisestikaan ole mitään merkitystä. Bathin kaupunki on myös ottanut kerjäämisongelman esille ja yrittää keksiä ratkaisua sen lopettamiseksi”.
  Tästä on jo jonkun aikaa kun kävin Lontoossa ja siellä tuo toiminta oli tyyliin ensimmäinen asia mikä pisti silmään, täysin samaa paskaa harjoitetaan mm. Helsingissä. En tiedä tähän muuta ratkaisua, kuin laittaa takas uuni päälle

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Yhtä vittumaista eläintä et luonnossa tapaa. (Eläin se on ihminenkin ja luonnolla tarkoitan metsiä ja sen sellaisia.) Joka perkeleen tapaus haluaa vähintään rahasi, joku poikkeus toki on, eipä käydä rasismin puolella ollenkaan.

 • Heikki Pasilasta

  Vastaa

  Kyllä ne romanian mannet lähtee kun ikkuna helähtää autost vahingossa rikki tai lukot ei aukeakaan, hups joku rasisti tunkenut kittimassaa sisään ja oho renkaat puhkottu. Siihen jäi reki, romanian manne kävelemään lähti 🤣

 • Eugen

  Vastaa

  Mustalaiset ovat Intian & Pakistanin seudulta lähteneiden dalitien jälkeläisiä. Dalit ovat Intian alinta kastia eli ns.roskasakkia koska ei kuulema ole älyä opiskella normaaleiden ihmisten tapaan tai kykyä tehdä pitkäkestoista ruumiillista työtä. Mikään maa ei pidä näistä syöpäläisistä.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Aikoinaa eduskunnassa näistä balkanin mustalaisista ja irtolaislainsäädännön palauttamisesta puhui edustaja Halla-aho. Kysymykseen vastasi Stubido joka kauhisteli ajatusta koska tämä porukka on sitä kansainvälistä osaajia jota high-tech yritykset kuten Nokia tarvitsevat. Ainoa siihen suuntaan viittaava oli polliisi tv Tampereella missä partio löysi high-tech osaajat raksalta. Miehet katkoivat kaapeleita ja naiset kuorivat niitä.

 • Aksu

  Vastaa

  Mariinilla 2000e aamiaismajoitus oli ei poikkea juurikaan tuosta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi