Tutkimus: Pahoille hajuille herkät muita rasistisempia

Jos sinua inhottaa erityisen paljon hien, virtsan ja ulosteen haju, olet suurella todennäköisyydellä normaalia rasistisempi.

Rotu

Tutkimuksen mukaan pahoille hajuille herkät ihmiset ovat muita todennäköisemmin muukalaisvihamielisiä.

Yhdeksässä maassa tehdyssä tutkimuksessa huomattiin pahanhajuista hengitystä ja löyhkääviä jalkoja kohtaan osoitetulla erityisen korkealla inholla olevan yhteys maahanmuuttajien vieroksumiseen, kuin myös hien, virtsan ja ulosteen hajuilla. ”Herkemmin inhoa kehon hajuja kohtaan osoittaneet olivat taipuvaisempia negatiivisiin asenteisiin maahanmuuttajia kohtaan,” raportin laatineet tiedemiehet olivat kirjoittaneet.

Pahoille hajuille herkät koehenkilöt olivat kuvitteellisessa pakolaiskriisitilanteessa osoittaneet tavallista enemmän kielteistä suhtautumista siirtolaisiin, kun heille esitettiin näihin liittyviä kysymyksiä.

Tukholman Karoliinisen instituutin mukaan pahojen hajujen lähteiden vältteleminen on luonnollinen mekanismi, joka ehkäisee sairastumista.

Lähde: Daily Mail

Pakolaiset Pohjoismaat Rotu Siirtolaiskriisi Tiede & luonto Ulkomaat

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Pahojen hajujen luonnollinen välttely kuuluu ihmisen luontaisiin mekanismeihin, siis murjaanien luotaantyöntyvien ällöttävien hajujen välttelu ja kauhistelu on aivan normaalia toimintaa, perusoikeuksiin tämän kuuluisi kirjata oikein lakiin, jolloin meille avautuisi lakiin perustuva oikeus sysiä muukalaiset takaisin mistä ovat tulleetkin, voisimme näin hengittää ainakin hiukan raikkaampaa ja puhtaampaa ilmaa.

 • Pietari

  Vastaa

  Maailman menossa ei ole mitään luonnollista. Suomalaisuutta, suomen kieltä tai suomalaista kulttuuria ei saa suojella. Ihmiset eivät saa huomata asioita. Uskon että 2025–2030-aikavälillä tulee laittomaksi ja rangaistavaksi esim. esittää tilastoja, joista käy ilmi ulkomaalaisten korkea taipuvaisuus vaikkapa väkivalta- ja seksuaalirikoksiin maassamme. Tästä annetaan tuntuvia sakko- ja vankeusrangaistuksia, jotka ovat kovempia kuin em. maahantunkeutujien tekemät raiskaukset, pahoinpitelyt ja jopa murhat eli ”tapot” tai ”kuolemantuottamukset”. Laitonta tulee olemaan myös sen huomaaminen, että EU:n pankki- ja politiikkakenttää pyörittävät juutalaiset.

  • Nimetön

   Vastaa

   Hyvä Pietari! Tällaisella virheettömällä suomella kun muutkin kertoisivat vastaavat mielipiteet, muutosta voisi alkaa tulla nopeamminkin.

   • Yksi perusta

    Vastaa

    Minä yritän parantaa koko ajan suomen kieltäni. En väitä että olisin edes hyvä, mutta yritän joka päivä.

    Suomen kieli on yksi niistä asioita jotka ylläpitävät isänmaan henkeä ja suomalaisuutta yllä. Olkaamme siitä ylpeitä. Sillä sitä ei edes valloittaja saa meistä pois. Siihen tarvitaan sukupolvia. 

    Eikä oikean suomenkielen harjoittelu tai ylläpito maksa mitään.

 • Rasisti ja ylpeä siitä

  Vastaa

  Hienoa, loistavaa, mahtavaa!! Nyt minä saan olla avoimesti rasisti koska tiede on todistanut että minä olen rasisti. Minkäs sitä ihminen luonnolleen voi !!

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Tähänkö perustuu, että maamme ”johtajat” ovat vihamielisiä maan työtätekevää ”hikiväestöä” kohtaan ?

  Heiltä mm jo 2011 ”perustuslaissa” poistettiin ihmisoikeudet : PL 118 § 3 momentti : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Heidän metsäomaisuuden käyttöoikeus pitää poistaa ”metsädirektiivillä” ja asunto-omaisuus poistaa heiltä nostamalla asumisen hintaa ”luontokatoon” perustuvilla veroilla: kiinteistövero; polttoainevero; ekomaksu; roskavero…

  Heidän hiellä hankkimansa mökki tai asunto pitää pitää pankin omaisuutena lainan maksun jälkeenkin ? 2017 tehty sähköinen panttikirjajärjestelmä on poikinut systeemin, missä pankit ja koko media salaa sähköisen järjestelmän olemassaolon, jotta pantit saadaan valheilla jätetyksi pankin nimiin . 

  EKP antaa tällaista ”vapaata panttikirjaa” vastaan pankille Suomessa 7 kertaisesti sisäänottolainaa; vaikka pankkivalvonta kuulemma sanoo, että oikeutta vapaiden panttien käytölle pankin sisäänottolainan vakuudeksi ei ole olemassa; miksi siis pankit kuitenkin näitä ”vapaita panttikirjoja” haluavat itselleen ja miksi EKO puustaa toimintaa kertoimella 7 ?

  Missä julkinen keskustelu 2017 tehdystä laista ?

  Ja pelottaa tämä hiki-rasismi, koska 2022 eduskunta sääti ”lain” ( He 99 _ 1042022 vp paketista löytyy ) : Huoltovarmuuskeskukselle pitää tehdä uusi tehtävä: Suomeen on luotava päivittäismaksamisen hätä-pankkijärjestelmä, koska kaikkien pankkien serverit ovat maan rajojen ulkopuolella.

  2 pankinjohtajalta asiaa tiedistelin; mitään vastausta en ole saanut puhuuko ”eduskunta” totta tässä laissa ?

  Minun nenään tämä hiki-rasismi Suomen kansalaisia kohtaan haisee jo erittäin pahalle !

 • TT

  Vastaa

  Maahanmuuttokriitisyys sekä tietoisuus valkoisiin kansoihin kohdistuvasta väestönvaihdosta eivät ole mitään apinan tasoisia aistielämyksiä, vaan tiukkaan empiiriseen havainnointiin sekä matematiikkaan perustuvia järkevän ihmisen päätelmiä. Suvakkien ikiaikainen argumentointivirhe on sotkea yksilötason ja väestötason ilmiöt toisiinsa. Nämä hajujutut ovat täyttä roskaa.

 • Snif

  Vastaa

  Eipä kiistämistä. Mutta ihmetyttää ihmiset jotka mättää naamaansa homejuustoja, haiseeko tuo muka hyvältä?

 • Jupi

  Vastaa

  kunhan ei pidättele nenäänsä kun kävelee somppulauman ohi, siitä saa Suomessa sakot

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Jotenkin kuvaavaa, että suvakistia eivät pahat hajut häiritse.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Muistan vieläkin sen järkytyksen kun interraililla 1986 nukahdin junaan Pariisista kohti Marseillea matkalla ja heräsin kammottavaan hajuun sotilasasussa oleva neekeri ei ollut joko peseytynyt tai sitten oli varusteensakin jo ainakin viikon ylleen syöpyneet.
  Kyselin lyhyesti että onko vielä pitkä matka? Jäi onneksi n tunnin päästä pois kyydistä, tilalleen tuli hirveille väriaineilla itsensä kyllästänyt mulatti punatukkaisena naisoletettuna.

  Seppo Lehto kulttuuri- ja hajuhistorioitsija

 • Ma500g

  Vastaa

  Eräs tuttu kertoo kokemuksensa etelän pojista. Heidän firmaansa tuli ulkopuolisia työntekijöitä neljä jostain etelänmaasta tekemään jotain tilattua pikkutyötä.
  Hän muistaa aina miten hirveen pahalle ne haisi.
  Pitääkö ihmisten alkaa sietämään moisia hajuja, jotta heitä ei leimattaisi rasisteiksi? Mun mielestä ei pidä. Meilläkin on täissä yksi ihan kotimainen haisuli ja en mene sen lähellekään, jos vain voin mitenkään välttää. Jättää pitkän hajuvanan peräänsä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Hajuista jaettu jo tuomioitakin. Jossain pidätetty saanut tuomion pierusta. Joensuussa taas mies sai raastuvassa tuomion kun valitti somaliasunnosta tulevan pahaa hajua. Todistajat väitti samaa mutta tuomio tuli. Lännessä on aito länsikommunismi.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  No nyt sitten selvisi syy miksi olen tällainen kuin olen! Inhoan pahoja hajuja, ehkä olen siinä tarkempi kuin moni muu. 

  Pitää varmaan alkaa valtion taholta syyllistää ja uudelleen kouluttaa meitä, joilla on herkempi hajuaisti. Pakkokoulutukseen jonnekin leirille, kunnes nenä oppii rakastamaan makeanpilaantuneita tuoksahduksia..

 • beldar

  Vastaa

  Olin ostamassa taloa Kanadassa vuonna 1999.
  Kiinteistövälittäjä vei minut moneen kohteeseen.
  Eräs niistä oli jonkun intialaisen omistama. Haisi ihan kamalalle. Välittäjä kertoi että näin haisee kaikissa intialaisten kodeissa ruuonlaiton johdosta. Haju jää ihan kiinni ”tapeteihin”.
  Totesin että tällaisiin paikkoihin minua et enää vie.
  Olen siis rasisti.

 • Salomon

  Vastaa

  Hahaha ai saatana… Ihan pikkusen rupeen rouhii tätä ja ihan joka paikkaan. Mikä täällä haisee!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi