Italia: Ukrainalaisteinille pysyvät jäljet tämän puolustettua alaikäisiä 40 arabiryöstäjältä

"Luulin hänen olevan turvassa Milanossa. Paradoksaalisesti hän löysi sodan täältä," Shydlovskyin äiti oli kommentoinut tapahtunutta.

Ulkomaat

18-vuotias ukrainalaispakolainen kärsi Italian Milanossa pahoja vaurioita kasvoihinsa tultuaan viilletyksi mattoveitsellä väkivaltaisen ryöstön yhteydessä, jonka tekijöinä oli noin 40 pohjoisafrikkalaista miestä.

”Heitä oli noin 40 ja he ympäröivät meidät. He ottivat silmälasini mutta en reagoinut siihen. Jossain kohtaa joku heistä suihkutti pippurisumutetta ja työnsin kaksi vieressäni ollutta tyttöä pois tieltä suojellakseni heitä,” Shydlovskyi kertoi. Hän kohtasi hyökkääjät suojellakseen alaikäisiä, jolloin arabit löivät lasipullon rikki hänen päähänsä, löivät häntä kasvoihin vyön soljella ja lopulta viilsivät hänen kasvojaan mattoveitsellä otsasta leukaan asti.

Shydlovskyi päätyi sairaalaan ja sai yli 30 tikkiä kasvoihinsa. Hän tulee tarvitsemaan plastiikkakirurgiaa kasvojensa korjauttamiseen.

”Luulin hänen olevan turvassa Milanossa. Paradoksaalisesti hän löysi sodan täältä,” Shydlovskyin äiti oli kommentoinut tapahtunutta.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pakolaiset Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kopter

  Vastaa

  Tappakaa nyt vittu kaikki neekerit

 • Musta ase

  Vastaa

  Saa nähdä saako nykyinen hallitus tehtyä jotain konkreettista sen puolesta etteivät tällaiset näe päivänvaloa suomessa. Nyt potkitaan puukotetaan ja hakataan paskat ulos heikommasta kuin sellaisen heikon valiten ja hoidetaan hakkaus/nöyryytykset aina ryhmässä, Tällaiset raa´at kasvojen viiltelyt eivät vielä ole otettu käyttöön täällä mutta mitä muissa maissa niin täällä perässä. On se vaan kumma ettei lakiin saada pykälää jossa saa tehdä vastarintaa niin ettei ole väliä miten hyökkääjälle käy.

  • Otto Korsteeni

   Vastaa

   Eikö Orpo hoe hokemasta päästyään miten rasismiin on nollatoleranssi? Suomessa valkoisia lapsia, nuoria, vanhuksia ja kaikkia puolustuskyvyttömiksi tulkitsemiaan pahoinpitelevät afrikkalaisten ja lähi-itäläisten katujengit pannaan siis kuriin. Luottakaa vain kokoomukseen… 😉

  • Nationalisti

   Vastaa

   Nykyinen hallitus?
   Ne ei saa aikaiseksi muuta kuin irtisanoutumisia rasismista ja järjetöntä pohdintaa hakaristitunnuksen kieltämisestä.
   Persujen populismi ei koskaan käänny konkreettisiksi teoiksi tämän kansan puolesta.

   • Erityistason osaaja

    Vastaa

    Niillä on menossa megahuijaukset. Siksi media nostaa kauhean metelin turhista vanhoista asioista. Median lisäksi ketään ei kiinnosta jokin rasismi. Menkööt AFRIKKAAN, siellä on rasismia valkoisia kohtaan.

 • Minä

  Vastaa

  Monikulttuurisuus toimii. Yhteiskunta menee riekaleiksi ja suvakit peittelevät tosiasioita parhaansa mukaan. Lopulta rikkinäiset kansakunnat alistetaan jonkin suvakkien taustavoiman diktaturialle. Siinä vaiheessa suvakit laitetaan ensimäisinä hiekkakuopan reunalle, sillä ovat epäluotettavia, koska pettivät oman kansansa.

 • Finno-Ugrilainen

  Vastaa

  Eikös tämän pitäisi olla taistelemassa siitä että hän ei ole millään tapaa Venäläinen ?
  sopisi vielä taistelukentällä hyvin tämän jälkeen

  • suvakki 56

   Vastaa

   No jos nyt ensin hoidellaan oma sota, jos se tänne tulee. Sitä paitsi, en ole lukenut suomalaisen miehen noin urheasta heikoimpien puolustamisesta kiusaamisen edessä. Tai, no joskus takavuosina muutamien yksilöiden toimesta, ja oma poikani korviini kantautuneen mukaan toimii miehen lailla. Itse olen nainen, mutta käyn kyllä päälle, jos näen, että itse tai muut ovat vaarassa (olen joutunut käymään päälle useita kertoja vuosien varrella). Isot miehet nököttävät paikoillaan katsellen ja ulisevat, että ”linnaa tulee, jos puolustautuu”. 

   Yleisesti on hyvä, että persut ovat kokoomuksen kanssa hallituksessa nyt; tämä tapahtuu Suomessa aiemmin kuin Ruotsissa ruotsidemokraattien nousu. Johtunee sotien perinnöstämme; meillä tiedetään sukupolvien intuitiolla, että hyökkääjää vastaan pitää puolustautua. Ruotsalaiset ovat sotineet viimeksi 1700-luvulla, ja sekin sota oli oikeastaan suomalaisten talonpoikien sota meidän maaperällä.

   • Snif

    Vastaa

    Persut ne näytti taas mallia, oikein ”urheasti” saalistivat erauskarhunpennun joka kooltaan ei paljoa ole tuskin kultaista noutajaa isompi, säälittäviä raukkoja paskoja joka persuperse. Nuo ei suomen puolta pidä, imeytivät täysin petturiurpon perän nuolijoiksi ja rkp:n alle polvistuviksi raukoiksi.

    • suvakki 56

     Vastaa

     Niin, saapa nähdä, mitä käy. Saattaapi kaydä kuten uumoilet, tai sitten ei. Usein totuus löytyy ”puolesta välistä”. Kai nuo kuitenkin parempia ovat kuin sosdem.

 • nimellinen

  Vastaa

  Minä luulin että ukrainalaiset nuoret miehet ovat asevelvollisia?

  • lapuan aurinkokuningas

   Vastaa

   Se on sitä parempaa sotakarkuruutta terveisin raattentien kotiryssä

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Jospa oli alaikäinen kun lähtivät turvaan. Tai sitten Ukrainalla on vielä sen verran miehiä jäljellä rintamalle ettei kakaroita tarvitse sinne lähettää.

   • Finski

    Vastaa

    satelliittikuvat antavat Ukrainassa arvioitua kuvia kaivetuista haudoista 300.000 vähintään.
    Niistä viimeisen kahden kuukauden ”offensiivin” aikana kaivettu 100.000

    loppuu reservit kesken ja Ukraina pyytänyt eri maita jopa Kanadaa lähettämään kymmeniä tuhansia Ukrainan diasporalaisia takaisin.

    kyllä niillä loppuu liha myllystä ja tämäkin uutisen nuoren perhe varmasti maksanut korruptoituneille värväreille joita on muuten pidätetty juuri samasta syystä ja tarkoituksella välttää palvelusta.

 • Jukka

  Vastaa

  Luulisi hänen ikänsä puolesta olevan sotimassa eikä lomalla italiassa,rohkeesti silti toimi näitä apinoita vastaan.

 • Erityistason osaaja

  Vastaa

  Mitä väliä onko karkuri vai ei. Sota on joka paikassa, sitä ei karkuun pääse kukaan missään. Ukrainassa niillä on sentään aseet joilla puolustautua.

 • Ukrainalaiset kuuluu rintamalle eikä Eurooppaan

  Vastaa

  Ukrainalainen rintamakarkuri joka elää loisena Italiassa sai turpaansa toisilta mamuilta, voi hitsi! Puolassa, Saksassa ja muualla Euroopassa Ukrainalaisloiset saa paikallisilta turpiinsa.

  Mutta, Suomessa Suomen Soroslainen ”oikeisto” rakastaa Ukrainalaisia rintamakarkureita jotka loisii Euroopassa, koska ne on slaaveja niinkuin jutskutkin ja sellaisina ”valkoisia” eikä ”mustia”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi