Hälyttävä video: Laiton ja väkivaltainen siirtolaispaine Unkarin rajalla kasvaa

Euroopan unioni on kritisoinut ja kiristänyt Unkaria rajuin ottein, koska maan tehokas rajavalvonta on hidastanut rotumuukalaisten matkaa etelästä pohjoiseen.

Väestönvaihto

Etelä-Euroopasta ja erityisesti Italiasta on kantautunut viime päivinä uutta siirtolaiskriisiä enteileviä uutisia. Eurooppaan on tunkeutunut lyhyessä ajassa tuhansia väkivaltaisia rotumuukalaisia, joiden lopullinen tavoite on päästä matalan elintason etelästä vauraaseen Pohjois-Eurooppaan valkoisten veronmaksajien elätettäviksi.

Kuten 2015–2016 siirtolaiskriisin yhteydessä, Unkari on joutunut jälleen epäkiitolliseen etuvartion asemaan toteuttaessaan tinkimätöntä rajapolitiikkaa. Euroopan unioni on kritisoinut ja kiristänyt Unkaria rajuin ottein, koska maan tehokas rajavalvonta on hidastanut rotumuukalaisten matkaa etelästä pohjoiseen.

Nyt Unkarin hallituksen viestintäpäällikkö Zoltán Kovács on julkaissut tuoreen videon rajalta. Avoimen maahanmuuttokriittinen Kovács ei säästele sanojaan kuvaillessaan puhkeamaisillaan olevaa kriisiä.

”Näin käy, kun Bryssel jatkaa laittomien siirtolaisten haalimista Eurooppaan: 8 vuotta niin sanotun Röszken taistelun jälkeen siirtolaispaine eteläisellä rajallamme kasvaa jälleen. Väkivaltaiset, veitsin, kaasuasein ja tikkain varustautuneet laumat yrittävät tuhota raja-aitamme,” Kovács kirjoittaa viestipalvelu X:ssä.

Lähde: X

Elintasopakolaiset Elintasopakolaisuus Euroopan unioni Italia Laiton maahantulo Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Politiikka Rotu Siirtolaiskriisi Unkari Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Matujen vyöry Eurooppaan on pysäytetty vuosina 732, 1529 ja 1683. Heidät pysäytetään 2000- luvullakin.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Raja-aidan taakse sijoitettu miinakenttä vähentäisi yrityksiä tulla läpi.

 • Minä

  Vastaa

  Jos ampuu kovilla pahimpia, saattaa mokoma meno lakata. Siinä voi päästä hengestään muutama, mutta toisaalta kun laittomat yrityksen päästä maahan keinoja kaihtamatta lakkaavat, säästyy sitä useampi ihmishenki.

 • Mikä vanhin voitehista

  Vastaa

  Juu ja vähän kyllä intoa rajoittaa se sian irtsa/lietelanta jota se yksi maajussi ruiskutti siihen aitaan ja niiden päälle. Siinä kovin into laantui heti.

 • Peter Kreisler

  Vastaa

  Turhan pehmeät otteet, eikö Unkarista muka löydy automaattiaseita?

 • TT

  Vastaa

  USA-koalitio pommittaa matujen lähtömaat paskaksi, mutta Suomessa USA on maailman paras maa ja paras liittolainen ikinä, jolta saa halpoja aseita ja hyviä neuvoja omaan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. BTW, hurja matuvyöty koettelee myös USA:ta itseään. Mikä ihme vaivaa nyt valkoisten (entisiä?) kotimaita? Järkyttävä itsemurhapolitiikka on vallalla joka puolella. Unkari on yksi harvoja poikkeuksia.

  • Pena

   Vastaa

   1945 jenkit löysivät Saksan keskuspankin rahat ja kullan. Löysivät myös Italian keskuspankin takavarikoidut varat. Kaikki ”takavarikoitiin” ja väitettiin niiden olevan varastettu. Tosin niitä ei palautettu kenellekkään. Myöhemmin leikittiin hyväntekijää ja annettiin Marshall apuna pakon sanelenemana murusia takaisin. Vähän sama, kun lainaan satasen ja maksan kymppejä takaisin.

 • total science

  Vastaa

  Rajat auki ja aakkosmädätystä esikouluihin!

  • Pena

   Vastaa

   Tätä olen itse myös ihmetellyt. Tuhotaan esim. Irak ja Libya jotka olivat rikkaita maita ja ryöstetään niiden luonnonvarat. Aiheutetaan massiivinen pakolaisaalto jonka kärsijänä ovat eurooppalaiset ja silti jenkit ovat hyviä. Vitun kultturimarxistit. Eivät nämä aivopestyt npc ”ihmiset” tajua ja mikäli heräävät eivät myönnä virheitään, vaan saattavat hyökätä oikeassa olevien kimppuun kuplansa puhkaisemisesta.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Slava läntinen arvoyhteisö! Hieno järjestelmä, mahtavat johtajat!

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Ihme pehmoilua…öisin vaimentimet tanaan ja lippaat laulamaan. Kuka noita kaipaa? Nuo tikkaat voi tunkea lihavimman lampaankairaajan hanuriin.

  • Salomon

   Vastaa

   Juutalaisvaltio israelissa ihan normipäivä, euroopassa tarjotaan persettä ja rahaa. Eikö ole hassua, että kun olet tiettyä porukkaa voit tehdä mitä haluat ja lopuksi syyttää muita… Ihmettelen ihan helvetisti tätä touhua!

 • Musta ase

  Vastaa

  Ja kehtaako kukaan sanoa etteikö näillä hiippareilla olisi sotilaskoulutusta tai pohjaa kun katsoo toimintaa. Kun sitten jossakin vaiheessa rävähtää niin silloin alkaa maailman väkiluku pienetä.
  Ei näytä hyvältä tällainen rajojen ylittely.

 • kostya88

  Vastaa

  Kirjaimellisesti maahantunkeutujia. Kukaan ei halua heitä maahan. Miksi tunkevat? Varmaan kiva heilläkin olla maassa issä tietävät ettei kukaan halunnut heitä sinne. (paitsi EU)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi