Mustien miesten jengi sytyttelee huvikseen kettuja tuleen Itä-Lontoossa

Valkoisten ihmisten ohella mustat ovat haitallisia myös Euroopan eläimille.

Rotu

Poliisin kertoman mukaan ryhmä miehiä kiduttaa kettuja ja sytyttelee niitä tuleen Itä-Lontoon alueella Iso-Britanniassa. Neljäksi nuoreksi mustaksi mieheksi kuvatulla ryhmällä on tapana mennä tietylle alueelle aikaisin aamulla kiduttaakseen kettuja.

Rotumuukalaiset toimivat sytyttämällä ensiksi tulen ja savustamalla ketut ulos koloistaan ja lähettämällä sitten koiransa niiden kimppuun saadakseen ne kiinni. Silminnäkijöiden mukaan mustat ovat sitten kaataneet sytytinbensiiniä kettujen päälle ja syytäneet ne tuleen.

Yllättävää kyllä, poliisi on avoimesti kertonut tekijöiden olevan mustia miehiä, sekä kehottanut paikallisia ilmoittamaan ryhmän kuvausta vastaavista havainnoista poliisille.

Lähde

Eläinrääkkäys Rotu Tiede & luonto Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Eläinrääkkäjien kohdalla kannatan Hammurabin lakia.

  • Johannes

   Vastaa

   Niin. Kuuluuhan se tavallaan heidän kulttuuripiiriinsä joten ei tulisi yllätyksenä. Nämä neekerit puuhastelivat tätä videoista päätellen entisissä kotimaissaan ja ovat tuoneet tämän kulttuurin mukanaan uuteen kotimaahansa. Mikäs siinä, hupinsa kullakin. Ei vaan jaksaisi katsella enää vierestä, kun en kaipaa tälläistä pakotusta. Jenkkien neekerit tekee tietysti ihan samaa, vaikka ovat syntyneet maahan jne. Geenit tälläiseen tulee rodun mukana, tästä on paljon viitteitä ja sen sanojat on kielletty + dehumanisoitu ja poistettu Nobelpalkinnotkin lisäksi. 

   Mistä löydämme meidän suomalaisten miesten selän katkaisevan oljenkorren, sen viimeisen? 

   Väkivalta on ratkaisu, koska muu ei näytä vastapuoltakaan puhuttelevan? Siihenkö on tultu? ”Heikot miehet” ovat hyvien aikojen tuotetta, se tulee jatkossa muuttumaan.

 • Mummo

  Vastaa

  Ehdotan samaa rangaistusta tekijöille.

 • Leif

  Vastaa

  Tällainen on kyseiselle rodulle ihan normaalia huvia heidän lähtömaissaan. Paitsi polttoriehan uhrina ei ole eläimet, vaan toiset mustat. Mandela jätti heille perinnöksi tavan, joka tunnetaan edelleen nimellä necklacing. Tätähän harjoitetaan laajasti tänäkin päivänä afrikassa. Mustan väestön karmiva julmuus on yksi asia, mistä länsimaissa ei saisi puhua.

 • TT

  Vastaa

  Missä nekeri, siellä kuolema ja kurjuus.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  ”…luonteeltaan iloisia ja huolettomia ja pitävät paljon soitosta ja meluavista leikeistä. Luonteenomaista on vähäinen työnhalu, mutta suuri itsekkyys ja epäluotettavaisuus sekä lapselliseen hyväntahtoisuuteen liittyvä, äkkiä puhkeava julmuus.”

  Totta vuonna 1937, totta edelleen.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä ongelma!

 • Julli

  Vastaa

  Neekerit ovat haittaeläimiä, jotka pitäisi saada lopettaa heti niitä kohdatessa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuolema neekereille

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Toivottavasti näille käy jotain vähintään yhtä pahaa lähitulevaisuudessa…
  Kumma kuinka nämä TIETYT etnisyydet hyökkäävät aina heikompien kimppuun. Eläinten, tai sitten naisten ja lasten..

  Ansaitsisivat tulla hakatuiksi rautatangolla tohjoksi.

 • Realisti

  Vastaa

  Tuolle porukalle ei taida löytyä kuin yksi lääke.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Suosisin termiä monirotuiset eri pigmenttiset neekerit ählämit, sillä kaikki neekerit eivät ole ”Mustia”, joista joissain paikoin vielä maksetaan koiraveroa.
  Jos olisin neekeri pitäisin loukkaavana sitä että kutsuttaisiin koiraksi. Entä sinä?
  Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija Tampere

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Tekijöille voinee tehdä samalla tavalla. Savustaa ne ensin näkyviin ja sitten koirat kimppuun.

 • Kuolemantuomio eläinrääkkääjille

  Vastaa

  Tällaiset eläinrääkääjäkuonat tulee mestata. Ja näitä on PALJON ympäri maailman. Joissain kulttuureissa eläimiä pidetään pahoina, erityisesti koiraeläimiä. Näin kerran videon, jossa mies oli ripustanut koiran jalasta roikkumaan ja ampui sitä liekinheittimellä niin että se kuolee. Nauroi samalla koko ajan. Tämä oli jokin Aasian maa, jossa koirien polttaminen elävältä yleinen tapa. Eilen luin artikkelin, jossa kerrottiin, että eräässä Lähi-Idän maassa nuorilla miehillä on tapana kiduttaa koiria hengiltä, niin että hakkaavat, polttavat elävältä, hautaavat elävältä, puukottavat, ampuvat, ja hirttävät koiria. Uskovat kai että niissä on kaikissa autiomaan paha henki. Etelä-Afrikassa taas puukotetaan ja joukkoraiskataan koiria. Muutkin eläimet joutuvat kärsimään samoin kaikkialla maailmassa. Näin kerran videon, jossa valkoinen kissa oli sidottu puuhun vatsa puuta vasten ja jotkut kuonat kolauttivat sitä aina välillä päähän ja jatkoivat sen elävältä nylkemistä saadakseen sen nahan. ELÄIMEN TAPPAMISESTA KIDUTTAMALLA HUVIN VUOKSI TULEE SÄÄTÄÄ KUOLEMANTUOMIO. Niin meillä kuin muualla. Myös yksilöt jotka nimittävät rasistiksi valkoihoista joka näin sanoo, ansaitsevat elinkautisen vankeuden eläinrääkkäyksen kannattamisesta. Myös Eläinoikeuspuolue ansaitsee vähintään 5 vuoden vankeustuomion rituaaliteurastuksen hyväksymisestä. 

  En äänestä mitään puoluetta koska sopivaa ei tällä hetkellä ole. Suunnittelin äänestäväni EOP:tä mutta en enää voi rituaaliteurastuksen hyväksymisen vuoksi. SML ei kelpaa, koska se haluaa naiset hellan ja nyrkin väliin/kaatopaikalle ja homot parantolaan. 

  Näin sitä mennään. Täytyy kait aloittaa oma puolue. Tai ainakin pyrkiä rituaaliteurastamaan/-tuttamaan eläinrääkkääjät. 🙂

  Ihan sama julkaisetteko tämän vai että. Ainakin joku tietää miten asiat on luettuaan tämän.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi