EU:n juutalaiskoordinaattori: Rituaaliteurastusten vastustaminen on rasismia

Juutalaisaktivistin mukaan Suomen tulee myös näyttää vihreää valoa eläinten rituaaliteurastukselle siksi, että juutalaisille eläinrääkkäys on pyhä rituaali.

Sionismi

Katharina von Schnurbein.

Euroopan unionin antisemitismin torjunnan koordinaattori, juutalainen äärisionisti Katharina von Schnurbein linjaa, että Suomen valtion tulisi puuttua aiempaa rajummin ottein juutalaisvastaisuuteen. Ylen haastatteleman von Schnurbeinin mukaan ensimmäinen askel oikeaan suuntaan olisi niin sanottujen vihapuhelakien kiristäminen eli kansallismielisiin kohdistuva vaino.

Juutalaisaktivistin mukaan Suomen tulee myös näyttää vihreää valoa eläinten rituaaliteurastukselle siksi, että juutalaisille eläinrääkkäys on pyhä rituaali.

”Emme voi ajatella pelkästään eläimiä, vaan myös ihmisiä. Juutalaisille ja taatareille uskonnollinen teurastus on tärkeää. Kyse ei ole isoista määristä. Olisi tärkeää nähdä, mitä tasavertaisuus tarkoittaa myös tässä suhteessa,” von Schnurbein julisti.

Haastatteluartikkelissaan Yleisradio ”unohti” mainita, että von Schnurbein on militantti sionisti, joka kannattaa aseellista väkivaltaa palestiinalaisia vastaan. Hän on saanut aiemmin palkintoja esimerkiksi laitonta siirtokuntapolitiikkaa ajavalta B’nai B’rith ‑järjestöltä. EU:n juutalaispäällikkö vaatii kansallismielisiin kohdistuvaa vainoa Euroopassa mutta väkivaltaista rotuerottelupolitiikkaa Israelissa.

Lähteet: Yle, Electronic Intifada

B’nai B’rith Eläinrääkkäys Euroopan unioni Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rikollisuus Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Katharina von Schnurbein Kotimaa Palestiina Rituaaliteurastus Rotu Sionismi Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • adolf

  Vastaa

  juutalaisten rääkkäys pitäisi myös sallia, koska ei ole kyse isoista määristä asiaa pitäisi tarkastella myös ihmisten, eikä pelkästään juutalaisten kannalta 👌

  • Pitää paikkaansa

   Vastaa

   Juutalaisten mielestähän me muut olemme ali-ihmisiä, joten juutalaisrääkkäyshän olisi meille ali-ihmisille looginen ajanviettotapa.Kaikki ei-juutalaisethan ovat antisemitistejä, riippumatta siitä mitä sanovat tai tekevät, joten mitä menetettävää meillä olisi?

 • otto suni

  Vastaa

  Rituaaliteurastus on äärimmäistä eläinrääkkäystä ja siksi en voi koskaan olla ihmettelemättä vihervasemmiston täydellistä passiivisuutta tässä asiassa! Halal- ja kosherlihan saamiseksi teurastus on näiden uskontokuntien äärimmäisen alkeellinen tapa osoittaa olevansa eläimen yläpuolella ja samasta syystä he mielellään myös aiheuttavat samaa kärsimystä kristityille ihmisille.
  On aika laittaa nämä etuoikeuksista nauttivat järjestykseen ja muistaa aina eläinten oikeudet!

  otto suni

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Juutalaiset ovat kovia vaatimaan kaikenlaista, mutta mitä heiltä saa vastineeksi?

  Ei yhtään mitään, mikä olisi arvokasta tai jaloa. Pelkkää rappiota vaan.

 • TT

  Vastaa

  Kosher EU:ssa eläinten ja ihmisten rääkkäys on järjestelmän elinehto.

 • Late

  Vastaa

  Saispa hyppiä tasajalkaa ton likaisen jutku huoran pään päällä. Se vasta olis poikaa

 • Schlageter

  Vastaa

  Samainen ”von” on lausunut mm. ”Eurooppa ilman juutalaisia ei ole enää Eurooppa”. Kummallista. Loogisempaa olisi, että Eurooppa ilman juutalaisia, se se vasta Eurooppa olisi. On aika kummallista, että eläinrääkkäys on jonkin ”uskonnon” keskiössä.
  Tätä asiaa tulee käsittelemään vielä tänä vuonna ilmestyvä Reichsleiter Alfred Rosenbergin kirja Talmudin epämoraalisuus. – Terveiset Katharinalle ja kaikille niille syyttäjänviraston naisille, joita kukaan ei vetänyt ala-asteella letistä. (siitä johtuu heidän katkeruutensa…)

 • KPJJ

  Vastaa

  Painukoon hornanvittuun tuokin ämmä.

 • Moonman

  Vastaa

  Niin kauan kuin lasten sukuelinten silpomista ja eläinten tappamista kiduttamalla jonkun seemiläisuskontojen nimissä ei kielletä kokonaan, niin turha hurskastella Suomessakaan lasten ja eläinten oikeuksilla.

 • pöh

  Vastaa

  Ristiriitaista valittaa jatkuvasti juutalaisvastaisuuden lisääntymisestä euroopassa, kun kuitenkin samaan aikaan ovat ajamassa mahdollisimman paljon sitä juutalaisvastaista porukkaa eurooppaan.
  Jo vuosia sitten Ruotsista muutti paljon juutalaisia muihin maihin, koska sinne tuli niin paljon lähi-itäläisiä jotka vainosivat heitä.
  Molemmat eläinrääkkäystä harjoittavat uskonnot joutaisi pois euroopasta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Halal ja Kosher teurastus olisi kiellettävä kokonaan törkeänä eläinrääkkayksenä ja kyseisillä tavoilla teurastetun lihan maahantuonti kiellettävä. Kaikki Australiasta ja Uudesta-Seelannista tuotu lampaan liha on Halal teurastettua.

  Toiminta jatkuu ja suomalaiset teurastamot pitävät asiasta matalaa profiilia
  https://yle.fi/uutiset/3–8798093
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/evira-teurastamot-eivat-mainosta-halal-mahdollisuutta/3355396
  Maaseuden tulevaisuu on poistanut artikkelin. Osoite näkyy edelleen. Nugetit ovat halal taurastettua kanaa
  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-talous/ranskan-mcdonalds-siirtyy-kotimaiseen-suomessa-sy%C3%B6d%C3%A4%C3%A4n-halal-teurastettua-nugettia‑1.141890

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Katharina von Schnurbein ei ole juutalainen. Nimi paljastaa hänen germaanisuutensa.

  ”Though she is not Jewish, von Schnurbein’s first encounter with anti-Semitism was connected to her German parents’ steadfast support for the Jewish state.”
  https://www.jta.org/2019/06/18/global/this-mother-of-4-is-the-eus-indefatigable-heroine-in-the-fight-against-anti-semitism

  Ehkä juutalaiset pitävät häntä hyödyllisenä idioottina. Ainakin hänen perustelunsa puoltavat heikkoa järjenjuoksua.

  ///
  “Our surveys suggest that one in two Europeans sees antisemitism as a problem in their home country. Among Finns that figure is 17 percent,” Ms. Von Schnurbein said in interview with state broadcaster Yle, adding that awareness of antisemitism was relatively low in Finland.
  ///
  https://eurojewcong.org/news/communities-news/finland/katharina-von-schnurbein-calls-on-finland-to-do-more-to-combat-antisemitism/

  Siis koska 50 prosenttia eurooppalaisista näkee antisemitismin ongelmaksi kotimaassaan ja Suomen kohdalla luku on 17 prosenttia, niin matala Suomen prosentti todistaa, että Suomessa ei tiedosteta ongelmaa. – Ei siis tullut mieleenkään, että Suomessa on vähän juutalaisia, joten heihin ei kiinnitetä huomiota niin paljon kuin Euroopassa keskimäärin.

  ///
  “Finland is a small language area which is why we also need Finnish-language experts to locate antisemitic content,” she concluded.
  ///

  Schnurbein haluaa valvoa suomalaisen julkisen keskustelun sisältöä. Mikä on taho ”me”, joka tarvitsee valvontaan suomenkielen osaajia?

  Jälleen kerran tässäkin yhteydessä tuli esille sana antisemitismi. Se tarkalleen ottaen tarkoittaa antiseemiläisyyttä, mutta sanaa käytetään merkityksessä antijuutalainen. Seemiläisiä kansoja ovat myös arabit.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Seemil%C3%A4iset

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kukaan ei saa hernettä nenään Ruandan tai Bosnian kansanmurhien epäilystä. Ainoastaan juutalaisten oletettu kansanmurha on sellainen pyhä lehmä, jota ei saa edes epäillä.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Jewroopan Jewnionin rottaongelma on poistettava hävittämällä rotat Euroopan mantereelta, jonne ne eivät kuulu antieurooppalaisuutensa vuoksi. Ilman aihetta ei ole rottia häädetty eri maa-alueilta tiettävästi yli 200 kertaa. Taas on aika.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Eläinten rääkkääminen kuvaa hyvin juutalaisuutta. Minkäs juutalainen luonnolleen voi, rääkätä täytyy saada, se on siitä juutalaista valtaa. Halveksittava kulttuuri.

 • juha II

  Vastaa

  Eihän se ole hullu, joka vaatii, vaan ME, jotka myönnymme!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi