Kissantappaja Mikkel Näkkäläjärvi SDP:n puoluesihteeriksi

Saamelaistaustainen Näkkäläjärvi tuomittiin marraskuussa 2006 sakkoihin vahingonteosta, kotirauhan rikkomisesta ja eläinsuojelurikoksesta. Vuonna 2010 Näkkäläjärvi kärysi ratista.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Jyväskylässä on meneillään SDP:n puoluekokous. Tähän mennessä puoluekokous on valinnut Mikkel Näkkäläjärven SDP:n uudeksi puoluesihteeriksi. Muun muassa Erkki Tuomioja on onnitellut Näkkäläjärveä.

Näkkäläjärvi tunnetaan parhaiten kissantappajana. Vuonna 2006 Näkkäläjärvi tunkeutui eräänä lauantai-iltana ystävineen vieraan ihmisen mökkiin ja tappoi rakennuksesta löydetyn kissan. Käräjäoikeuden tuomion mukaan Näkkäläjärvi ei ollut paikalla saman viikon torstaina ja perjantaina, kun hänen kolme kaveriaan tunkeutui samaan mökkiin tappamaan mökin kahdeksan kissanpentua mailoilla. Todistajana kuullun eläinlääkärin mukaan teot olivat aiheuttaneet kissoille kärsimystä.

Kissat poltettiin varmistamatta ensin, että ne olivat varmasti kuolleet. Tämän jälkeen Näkkäläjärvi ystävineen vandalisoi mökin. Käräjäoikeuden tuomion mukaan porukka piirsi mökin oveen kissan kuvan ja kirjoitti oveen tekstin ”tapettiin sun katit”.

Käräjäoikeuden tuomion mukaan Näkkäläjärvi myönsi osallistuneensa mökissä olleen aikuisen kissan tappamiseen lyömällä kissaa lapiolla mökin portailla. Lisäksi Näkkäläjärvi myönsi osallistuneensa vahingontekoon mökin oveen tehdyn kirjoituksen ja piirroksen osalta, koska hän oli yhdessä muiden tekijöiden kanssa hakenut teossa käytetyt maalit.

2010 Näkkäläjärvi vaaransi myös autoilevien ihmisten hengen hyppäämällä humalassa rattiin ja nukahtamalla autoon.

Näkkäläjärvi oli ennen vuoden 2019 vaaleja allekirjoittanut lomakkeen, jossa hän vakuutti SDP:lle kertovansa, mikäli hänellä olisi rikostuomio. Näkkäläjärven presesenssi on hyvä osoitus siitä, millaisia psykopaatteja SDP on valmis pitämään riveissään. Merkitystä näyttääkin olevan lähinnä sillä, että Näkkäläjärvi on profiloitunut suvaitsevaiseksi rasisminvastustajaksi.

Lähde: Iltalehti (1, 2)

Eläinrääkkäys Kotimaa Mikkel Näkkäläjärvi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Saamelaiset SDP

Keskustelu

30 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kuuno

  Vastaa

  Tässä käy hyvin esiin se, että toisen ihmisten anteeksipyyntö on parempi kuin toisen. Vaikka perussuomalainen pyytäisi kuinka monta kertaa anteeksi (onneksi ei enää pyydä), niin ei kelpaa. Paremmissa SDP:n kissantappaja ja rattijuoppo piireissä uskotaan heti ja kaikki on anteeksi annettu. Toisaalta, kumpikohan on isompi rikos, kissankidutus ja tappo vai muutama huolimaton sana jossain vielä epämääräisessä asiayhteydessä. Ai niin, nämä sanathan ovat vihapuhetta ja rasismia ja siksi 1000 kertaa pahempia kuin kissankidutus. Niistähän saattaa joku rotumuukalainen loukkaantua ja lähteä Suomesta pois, mikä olisi taas suvakkimuijille kauhistus. Nooh saa sitä joskus toiveajatellakkin. Mutta reippaan valinnan natsiLindmanni teki heti, kun valitsi Näkkäläjärven puoluesihteeriksi. SDP:ssä henkilön taustalla ei ole näköjään merkitystä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Tyyppi osaa kiduttaa kissoja ja olla saamelainen, paikka on teidän!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sopii demareiden ”arvopohjaan”.
  Saasta.

  • eläinrakas

   Vastaa

   Näkkälä pois politiikasta ja syy kirjoitettava kissankokoisinkirjaimin!

 • nimellinen

  Vastaa

  Arvostan kissoja kyllä enemmän kuin demareita eli näkkäläjärvi voi suksia vittulanjänkhälle ja pysyä siellä.

  • Observer

   Vastaa

   Eläintarhaan tiikerihäkkiin lasten hiekkalapio kourassa.

 • Seura tekee...

  Vastaa

  Sopivan rikollinen tausta SDP:n jäseneksi. Ei kai sielä muita olekkaan kuin taparikollisia ja niitä jotka eivät vielä ole jääneet kiinni.

  Toikin lappalainen kuvittelee olevansa etelän ihmisten yläpuolella.

 • Schlageter

  Vastaa

  Katsokaa myös ketä johtava punikkipuolue valitsi varapuheenjohtajikseen. Ei ole hurraamista 😀
  Mutta mitä tulee tähän vuosikymmenten mittaan yliromantisoituun lappalaisvähemmistöön, niin siinä on oikea malli siitä, miten käy, jos kansa ei puolusta itseään asein – ja sitä tuo mukamas-meidän-sukulaiskansamme ei ole koskaan tehnyt. Oppikaamme!

 • Sairasta sakkia

  Vastaa

  Sopiihan toi noiden saatananpalvojien sihteeriksi. Krista Kiuru nimittäin on S:nan palvoja.

 • yliopisto on suvakkien hallussa

  Vastaa

  Twitterissä joku hullu psykologi politisoi psykologian tiedettä väittämällä tyypillistä suvakkipaskaa, että ”jos joudut kokemaan saman kuin väkivallan tekijä on joskus kokenut, niin voi olla että sinäkin syyllistyisit samohin väkivallan tekoihin kuin kyseinen väkivallan tekijä”. MITEN psykologiksi asti päästetty ihminen voi olla näin kritiikitön eli tyhmä.
  Ja sanon, että ”päästetty” psykologiksi, sillä omat yliopisto-opintoni estettiin eli valmistumiseni estettiin kertomatta syytä yliopiston hallinnon puolelta. En ole suvakki, eli en hyväksy väkivaltaa, eikä minusta suvakkia koskaan tule. Suvakkius on syntymävika ja kertoo vajavuudesta.

 • Normaali Ihminen

  Vastaa

  Ja jotkut vielä puolustelee tuota sadistista psykopaattia ja vertaa johonkin persujen nettikirjoituksiin. Ei voi käsittää miten kukaan voi olla noin julma viattomia eläimiä kohtaa. Kukaan normaali ihminen ei tekisi ikinä mitään noin kuvottavaa ja sairasta, ei vaikka olisi alaikäinen teini. Nuo teot kertoo niin syvästä sadismista ja empatian puutteesta, että on aivan turha väittää että tuo saasta olisi muuttunut yhtään miksikään! Ihme että löytyy kuitenkin niin paljon muita sairaita ihmisiä, jotka tuota ovat äänestäneet, vaikka nämä asiat on olleet tiedossa jo ennen vaaleja.

 • TT

  Vastaa

  Kaunainen demari tappoi kaiketi jonkun elämässä paremmin menestyneen kissoja. Demariaate ja vasemmistolaisuus useimmiten perustuu kaunaan ja katkeruuteen ja siihen, että halutaan pilata itseä parempien ihmisten elämä, yleensä mitä halveksittavimmilla tavoilla. Matujen tuottaminen Suomeen on ollut vasureille suurmenestys heidän kauna-hankkeissaan ja tahti vain kiihtyy. Vasurin sielu on ruma.

 • pöh

  Vastaa

  Demareiden ”arvopohjat”
  Kissaihmisenä toivon etten tota tyyppiä koskaan tapaa livenä, ja toivottavasti ei ainakaan ole lapiota mukana.

  Jos joku voi rääkätä ja tappaa kiduttamalla kissan, niin miten sellanen ihminen voisi hoitaa meidän asioita? Tietysti demariksi kelpaa niin täytyy olla psykopaatti.

  • Tuuli

   Vastaa

   Minä puolestani toivon, että olisi lapio mukana, jos tulisi tämä Näkkäläkyrpä vastaan. Ja tietysti spraymaalia ja tulitikut.

 • Piilukirves

  Vastaa

  Psykopaatit ovat haistaneet, että tuossa lässyhumanistien puolueessa on helppo edetä hyväpalkkaiseen asemaan esittämällä hyvää ihmistä. Tuon paskan on helppo mukamas vastustaa rasismia, koska tietää, etteivät musut tule riehumaan tyhjälle jänkhälle. Siinä sitä on taas yksi ”rehti” lappalainen, voi hellanlettas.

 • E.

  Vastaa

  SDP ei muka tiennyt tyypin taustoja? Toiseksi viimesten eduskuntavaalien jälkeen, kun tapaus oli esillä (2019), Ulpu Iivari puolusti tyyppiä somessa, ja kertoi poistavansa fb-kavereistaan kaikki, jotka paheksuivat tyypin urasuunnitelmia ammattipoliitikkona. Jos Ulpu Iivari tiesi jo 4 vuotta sitten sdp:n kansanedustajaehdokkaan tekemisistä, niin miten nyt ei muka tiedetty? Ja tyyppi on kylmästi allekirjoittanut vakuutuksen, ettei ole saanut rikostuomiota!

 • suvakki 2

  Vastaa

  HS peittelee kissankiduttajaa; luetuimpien listalla otsikko ”Uusnatsit|Tällainen on liki tuntematon suomalainen uusnatsi­ryhmä, jolla on yhteyksiä Yhdysvaltoja myöten”, mutta ei sanaakaan kissankiduttajasta. Hyi helvetti.

 • taikanumero88

  Vastaa

  Poliitikoille psykopatiaa sen enempää kuin narsismia ei lasketa vioiksi. Poliitikon työnnä on valehdella kansalle/äänestäjille rahoittajiensa toiveiden mukaan ja psykopaateilta ja narsisteilta tämä sujuu ilman tunnontuskia ja niistä seuraavia mielenterveysongelmia.

 • Maride

  Vastaa

  ”Näkkäläjärvi tunnetaan parhaiten kissantappajana.” Näinhän asia juuri on. Ilmeisesti demareita vaivaa veren vähyys, kun tällaisia ajatusten tenojokia valitaan puoluesihteereiksi.

 • Nimetön

  Vastaa

  kamala ihminen. tyhmää vetoa ikään. sdp ei enään kannatusta.

 • pahaa tekee

  Vastaa

  Piilukirves puhuu asiaa. Sairashan toi tyyppi on, taatusti psykopaatti. Nehän yleensä nuorena eläimiä kiduttaa. Sadistikin vielä. Hyi ***vetti.

 • Matti Kansalainen

  Vastaa
  • Erityistason vslheenpaljastaja

   Vastaa

   Puolueet ovat eräänlaisia mafiaperheitä. Poliitikot tekevät eniten pahaa ihmisille, valtamedia samalla pahan asialla. Hyi helvetti, mulle riitti jo vuosi sitten uskoa poliitikkoihin ja mediaan. Kuulemma puolustavat ”demokratiaa”. Samanlainen rappiojärjestelmä kuin kirkot. Taistelevat muka jotain saatanaa vastaan. Itse ovat sitä mitä vastaan ovat olevinaan puheissaan.

 • Observer

  Vastaa

  Normivasuri ei liberaalisuudessaan voi sietää niitä jotka eivqt heitä tottele. kissa on individualisti joka tottelee jos sitä sattuu huvittamaan. Omani tottelevat lähinnä ruokailukutsua. Eikä harmita yhtään. 😀

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos vaikka välillä keskityttäisiin kissan tappamisten, vanhojen tekstiviestien ja blogi kirjoitusten, jne sijaan oikeisiin asioihin? Onko politiikka enää yhteisten asioiden hoitamista?

 • Aslak Jäkälä

  Vastaa

  Sosiopaattidemoninen puolue tietenkin haalii sairaita yksilöitä johtaviin tehtäviin. Ei yllätä yhtään. Murha ei vanhene koskaan, joten oikeus Näkkäläjärven kohdalla ei ole toteutunut.

 • Pohto-Keskinen

  Vastaa

  Lindman nimenomaan halusi psykopaatin yhteistyökumppanikseen, hyi hirveitä ihmisiä. Persuja on höykkyytetty kuukausikaupalla, tehdään jopa välikysymys muutamista vanhoista sutkauksista, mutta Persut eivät sentään ole kiduttaneet eivätkä tappaneet ketään eikä mitään. Puhutaan painoarvoltaan aivan eri asioista. Lääketieteellinen tosiasia on että psykopaatti ei parane koskaan, ei millään terapialla. Kuinka tällaisten sairaiden ihmisten annetaan hoitaa Suomen asioita. Karmea SDP

 • Jussi

  Vastaa

  Sanna Marin toittotti keväällä että ei halua olla persujen kanssa samassa hallituksessa. Nyt voi sanoa että pesut ei voi edes harkita sdp kanssa minkäänlaista yhteistyötä. Kissan tappaja ei kuulu minkäänlaiseen julkiseen virkaan. Kovin on tiedotusvälineet hiljaa Miksi? Lieköhän Lindmanillakaan ihan puhtaat jauhot pussissa?

 • Mies

  Vastaa

  Hei ihmiset, menkää allekirjoittamaan adressit-sivulle Kikkeli Näkkäläjärven erovaatimus,laitetaan porukalla painetta SosiaaliDemonien paskasakille!!

 • Observer

  Vastaa

  Ihan vaan tiedoksi, että tässä oli vahvasti mukana rasistinen motiivi. Kissojen omistajan, Ritva Hepo-ojan isä oli romani. Sen takia hän oli paikallisen ”kovien jätkien” jengin silmätikkuna ja kiusattuna. Hän oli myös asunut 10 vuotta Ruotsissa ja tämä oli toinen motiivi näille henkisesti jälkijättöisille räkänokille.

  Mielestäni sopiva sanktio näille herroille olisi pistää heidät lumilapioineen ja lätkämailoineen häkkiin jossa yhdeksän amurintiikeriä tai leijonaa. Osallistuisin mielelläni kustannuksiin. 

  Nuorempi kissani hyppäsi juuri toimistopöydälle ja katselee pää kallellaan kirjoittamistani. Tänä aamuna se herätti minut napauttamalla tassulla nenääni ja nuolemalla poskeani. Kuinka helvetissä voi kukaan olla julma tällaisille otuksille.

  Mitenkähän tämän jutun faktat saiai kansan tietoisuuteen, syötettyä valtamedialle? 

  https://www.seiska.fi/kotimaa/tapaus-mikkel-nakkalajarvi-nyt-puhuu-kissansa-menettanyt-demarimummo-elaimet-rajaytettiin-syntymapaivasta-tuli-surujuhla/438460

  Jos joku sen onnistuu telkemään, niin nostan hattua.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi