Siege-kulttuuri edustaa ali-ihmisyyttä

Partisaani julkaisee lukijan kirjeen, joka käsittelee kriittisesti tällä viikolla puhuttaneen "äärioikeiston terrorismioikeudenkäynnin" taustoja.

Lukijan mielipide

päivitetty

Niin sanottu Siege-kulttuuri alkoi myrkyttää valkoista kansallismielistä nuorisoa niin Euroopassa kuin valtamerten takana 2010-luvun puolivälin tuntumassa. Kroonisesta sukupuolisen kanssakäynnin puutteesta, päihderiippuvuuksista ja eksoottisista mielenterveysongelmista kärsivät hylkiöt löysivät tuolloin toisensa chat-ryhmissä ja foorumeilla, joissa ”kansallismielisiltä” ei edellytetty alkeellisimpiakaan maskuliinisia hyveitä. Jossain vaiheessa chat- ja foorumikeskusteluihin alkoi lyöttäytyä myös iältään hiukan vanhempia hahmoja, joilla ei ole ollut luotaantyöntävän olemuksensa ja epäpuhtaiden motiiviensa vuoksi asiaa aitoihin kansallisradikaaleihin piireihin. Nämä hahmot ovat pyrkineet saamaan henkistä tyydytystä toimimalla ongelmanuorten ”ideologisina” auktoriteetteina ja typeryyksiin yllyttäjinä.

Siinä missä perinteiset kansallisradikaalit ryhmät edellyttävät varsinkin täysivaltaisilta aktivisteiltaan huumevastaista asennetta, rohkeaa luonnetta, terveitä elämäntapoja ja vakaata mielenlaatua, pimeän verkon limaiset ONAnointiryhmät heittivät kaiken tämän romukoppaan. Kipeän uuden alakulttuurin raamatuksi valikoitui luontevasti yhdysvaltalaispedofiili James Masonin teos Siege, joka juhlii avoimesti muun muassa huumepsykooseissa murhia suorittanutta kulttia.

Syntyi niin sanottu Siege-kulttuuri – likaisten, katkerien ja heikkojen yksilöiden virtuaalinen liikekannallepano, jonka etuvartiona toimi surullisenkuuluisa pohjoisamerikkalainen Atomwaffen Division lukemattomine kansainvälisine johdannaisineen. Siege-kulttuurin tunnuksia ovat olleet nolostuttavat pääkallonaamarit, Photoshop-veriroiskeet katteetonta väkivaltauhoa tihkuvissa propagandakuvissa, kouluampujatekno ja New Age -”hengellisyys”, jonka kuvaavin ilmentymä oli lasten hyväksikäyttöä ihannoineen FBI-vasikka Joshua Caleb Sutterin johtama Tempel ov Blood. Sutterin tapaus osoitti, että Siege-kulttuuri edustaa juuri sellaista ali-inhimillistä rappiota, jonka sionistinen eliitti toivoo voivan mädättää kansallismielisen liikkeen nuoren sukupolven.

Siege-kulttuurin ytimessä on ”terrorismin” ihailu ja väkivallan nostaminen itseisarvoksi. Toisaalta on totta, että valtaosalle Siege-kulttuuria verkossa edustavista pelkät baaritappelutkin ovat tosielämässä jopa vieraampi konsepti kuin naisen (ei oman äidin) syli. 

Siinä missä esimerkiksi ”terroristeiksi” leimatut Irlannin tasavaltalaisarmeijan (IRA) miehet ovat perinteisesti olleet omassa yhteisössään menestyneitä, ideologisesti oppineita ja parisuhdemarkkinoilla haluttuja poliittisia sotureita, ei Siege-kulttuurin edustajilla ole toivoakaan saada kunnioitusta oman suljetun yhteisönsä ulkopuolelta. Kun ammattimaiset vapaustaistelijat urheilevat, suunnistavat ja opiskelevat kryptausmenetelmiä, Siege-väki kasvattaa kotonaan huumeita, printtaa 3D-leluaseita ja julkaisee Telegramissa uhoa, jota Suojelupoliisi ja KRP kykenevät seuraamaan reaaliajassa. Ero on kuin päivän ja yön välillä.

Kansallisradikaali liike on puhdistettava rappiosta

Tuoreet ”äärioikeiston terrorismioikeudenkäynnit” osoittavat, että syöpä on levinnyt myös Suomeen. Merkittävä osa syytetyistä on ollut jo vuosia yleisiä pilkan ja halveksunnan kohteita Suomen kansallisradikaaleissa piireissä – vieläpä aivan oikeutetusti. Heistä on turha leipoa marttyyrejä ja vapaustaistelijoita. Heitä ei voi verrata esimerkiksi Robert J. Mathewsiin, David Laneen ja muihin valkoisiin miehiin, jotka olivat valmiita tarttumaan aseisiin puolustaakseen rotuaan. Kunnioitusta nauttivat vapaustaistelijat toimivat harkiten ja ammattimaisesti. Sen sijaan viime päivien oikeudenkäynneissä Suomessa on tullut esiin muun muassa seuraavia asioita:

 • ”Terroristit” jäivät kiinni ammuskeltuaan postilaatikkoa 3D-aseella ja kuvattuaan naurettavasta tempauksestaan videon.
 • ”Terroristit” ihannoivat viattomia valkoisia nuoria murhannutta kouluampuja Pekka-Eric Auvista ja he vierailivat säännöllisesti tämän haudalla tekemässä Hitler-tervehdyksiä (!!!)
 • Toimintaan on liittynyt huumeiden kotiviljelyä.
 • Eräs ”terroristeista” päätti toimia kuten SDP:n puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi konsanaan ja tappoi kissansa. Teko myös videoitiin ilmeisesti siksi, että se kiihotti tappajaa.
 • Ryhmän potentiaalisten iskukohteiden listalle oli kirjattu ”Helsingin yliopiston vessat” ja ”kaikkien yliopistojen vessat muutenkin”.
 • Ryhmän ”suunnittelema” korkean profiilin väkivaltainen isku äärivasemmiston Helsinki ilman natseja ‑tapahtumaan peruuntui, koska eräs ”terroristi” oli ehtinyt sopia samalle päivälle telttaretken.
 • Ryhmällä ei ollut joko halua, jaksamista tai osaamista kryptata keskusteluja ja ampumisvideoita, mikä teki poliisin työstä helppoa.
 • Ainakin osa syytetyistä oli ottanut yhteyttä Janus Putkoseen ja fantasioinut ajasta, jolloin Suomi olisi jälleen osa ”äiti Venäjää”.

Siege-kulttuuri edustaa täydellistä ali-ihmisyyttä. Kansallismielisen liikkeen täytyy säilyttää terve elitistinen asenne, kun se rekrytoi uutta väkeä. Hylkiöt ja mielenterveysongelmaiset on pidettävä ulkopuolella, sillä heistä on vain haittaa.

Varsinkin nuorille kansallismielisille on tietysti tarjottava myös mahdollisuus kasvaa ja päästä irti esimerkiksi epäterveistä elämäntavoista aktivismin avulla. Tämä on helpointa, kun heidän sosiaalinen ympäristönsä – kansallisradikaali liike – edellyttää jäseniltään tiukkaa linjaa suhteessa huumeisiin, väkivaltafetisseihin, tietoturvan laiminlyöntiin, pekkasiitoinmaisiin New Age ‑kultteihin ja muuhun rappioon.

Aktivismi Atomwaffen Division Eläinrääkkäys Huumausainerikos Huumeet James Mason Janus Putkonen Joshua Caleb Sutter Kotimaa Lukijan mielipide Mikkel Näkkäläjärvi Pekka-Eric Auvinen Rappiokulttuuri Rikos Siege Tempel ov Blood Terrorismi Väkivalta Venäjä Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Perseenkeikuttaja

  Vastaa

  olen sosiaalisesti vammainen ja äärimmäisen kiusallinen kaveri

  • TT

   Vastaa

   Oivallinen natsilarppaaja siis.

 • Salomon

  Vastaa

  Olipa tämä keissi nyt sitten mikä hyvänsä, niin tähän todellakin iskettiin ja asiaa on nyt myllytetty, mässäilty ja juttuun tulee joka viikko joku uusi vivahde.

  • Nimetön

   Vastaa

   Se on ihan vitun ohi. Ks piireihin rajavartio vammaisten nettinatsien suhteen kiitos

 • oh hoijaa

  Vastaa

  Kiitos hyvästä artikkelista. Erityisesti luettelosta, mistä käy ilmi että aika teennäistä koko homma ja kaiken huippu on vasemistolaisen Näkkäläjärven ihailu, huumet(vihreiden ihailu), Putkonen(kommunistien ihailu) jne.

  • Observer

   Vastaa

   Oli hyvä teksti. Tuli mieleen lukiessa, että koko Siege on nykyään lähinnä säälittävä vihervassujen ja anttifanttinarkkien kömpelö viides kolonna, jolla yritetään painaa aitoja kansallismileisiä mutaan.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Ei, vaan kyllä tuo sakki on ihan aidosti typerä porukka, joka kuvittelee tekevänsä jotain hienoa ja tärkeää.

 • fun fact

  Vastaa

  Nauratti ja vitutti tuo hautavierailu. Se Pekka-Eric Auvisen nettiromanssihan lähti jonkun skinheadin matkaan, ja se taisi olla viimeinen naula Peksun psyykelle.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todella hyvä artikkeli.
  On kyllä vammaista sakkia tämä ”siege”-porukka.
  Kasvattamalla huumeita, tappamalla kissansa ja vierailemalla jonkun psykopaatin haudalla edustat juuri sitä rappiota, joka pitää kitkeä koko yhteiskunnasta pois.
  Hyi saatana, että on pimeää sakkia.
  Toivottavasti tuollaiset tyypit ei näytä naamaansa koskaan missään.

 • suvakki 2

  Vastaa

  ”Siinä missä perinteiset kansallisradikaalit ryhmät edellyttävät varsinkin täysivaltaisilta aktivisteiltaan huumevastaista asennetta, rohkeaa luonnetta, terveitä elämäntapoja ja vakaata mielenlaatua, pimeän verkon limaiset ONAnointiryhmät heittivät kaiken tämän romukoppaan. Kipeän uuden alakulttuurin raamatuksi valikoitui luontevasti yhdysvaltalaispedofiili James Masonin teos Siege, joka juhlii avoimesti muun muassa huumepsykooseissa murhia suorittanutta kulttia.”

  Kiitos, että toitte tämän julki, sillä olen kauhulla seurannut tätä ”akselerationismia”, ja sitä, että miten media ja tutkijat nyt laputtavat ”äärioikeistoksi” tällaiset kuvaamanne ryhmät, kun taas itse olen tunnustautunut äärioikeistolaiseksi yli kymmenen vuotta ja elämäntapani on päihteetön, urheilullinen, kurillinen ja terveellinen.…

 • Salomon

  Vastaa

  Jatkan vielä: jos joku noi kaverit tietää niin ok, itse nyt vaan edelleen mietin, että kuinka tilattua tämä oli? (Tuli taas vallan osuvaan paikkaan) Ei tuolla valtamediossa ole pidetty minkäänlaista mölinää valkosesta, tai mainittu, että suharisanna lähti massamurhaajan tilipusseille, tai minkälainen porukka ylipäätään tätä maata pyörittää, pelkkiä hyvän tekijöitä.. vittusaatana

 • Suogi

  Vastaa

  Tuota porukkaa luultavasti motivoi enemmän jotkut satanistiset tavoitteet ja ehkä manipuloitu typeryyksiin tiedustelupoliisien toimesta. Siege-kirjana ei ole ihan turha vaan sieltä löytyy hyviä neuvoja laittomaan vastarintaan, mitä nämä eivät ole noudattaneet.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei, Siege on turha kirja ja sen neuvotkin ihan paskoja.

   Esim kirjahan ohjeistaa tappamaan postimiehiä yhteiskunnan horjuttamiseksi. Mitä siitä sitten seuraa? Sen posteljoonin duunit hoitaa ensi viikolla joku muu ja ampuja saa elinkautisen. Aika paska vallankumous.

   Miksi James Mason olisi kuuntelemisen arvoinen auktoriteetti? Onko se edes tehnyt ikinä mitään? muuta kuin pedaroinut menemään

   • Suogi

    Vastaa

    >Esim kirjahan ohjeistaa tappamaan postimiehiä yhteiskunnan horjuttamiseksi.

    Eikä ohjeista. Lukekaa se ennen kuin ulisette. Lisäksi se on suunnattu amerikkalaisille ja ehkä Suomen kaltaisessa maassa tuollainen totaaliromutus ei ole hyvä strategia.

    • Nimetön

     Vastaa

     >Lisäksi se on suunnattu amerikkalaisille ja ehkä Suomen kaltaisessa maassa tuollainen totaaliromutus ei ole hyvä strategia.

     Aha, no miksi se sitten pitäisi lukea?

  • TT

   Vastaa

   Tuo on hyvä pointti, että ääriryhmiä luodaan ja ruokitaan ruokitaan valtion turvallisuuspalvelujen toimesta. Ainakin USA:ssa liittovaltio fed tekee koko ajan niin, jotta saa aikaan hyvän vihollisen ja peloteltua kansaa kuriin ja nuhteeseen. USA:ssa ei yllytetä pelkästään hulluja ja satanisteja, vaan ihan järkevän tuntuisia patriootteja. Jan 6- ”kapinaa” yllyttämällä saatiin liittovaltion vainon piiriin valtava määrä patriootteja, jotka erehtyivät haahuilemaan liian lähelle tuon levottoman päivän tapahtumien keskipistettä eli kongressitaloa. Saatiin myös tekosyy alkaa vainoamaan niitä, jotka Trumpin tavoin epäilevät vaalivilppiä 2020 vaaleissa.

 • Petturi Orpo

  Vastaa

  Näitä larppaajia löytyy ylilaudalta lisää ja ihan liikaa. Siellähän ne kokoontuvat rinkirunkkaamaan joka päivä. Homojakin vielä tuo porukka.

 • Rokottamaton

  Vastaa

  Tämä on tätä porukkaa, joka ”kiihdyttää romahdusta” lapon, eläinrääkkäyksen, päihteiden ja himorunkkaamisen voimin. Tuolla tiellä ei ole muuta päätepistettä kuin pimeys. Kansallissosialistinen ja ”näzi” kuvasto toimii noille siksi, että KS on maskuliinista, tyylikästä ja vuosikymmenten demonisoimisen takia ”pelottavaa”. Mitään mainittuja piirteitä noilta ei löydy. Ali-ihmisyyttä todellakin.

 • Kansallismielinen

  Vastaa

  Nyt täytyy sanoa että oli kyllä väkevä ja sataprosenttista asiaa tämä kirjoitus!

 • fasaani

  Vastaa

  Hyvä kirjoitus! Te natsit saisitte enemmänkin tapella keskenään, mutta ette taida uskaltaa 🙂

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei tässä ”natsit tappele keskenään”, koska 99% kansallismielisestä liikkeestä ei kaipaa sosiaalisesti vaivaannuttavia kehitysvammaisia ympärilleen. Nuo joka paikkaan porttikiellon saaneet ali-ihmiset toimivat ainoastaan taakkana, josta eroon pääseminen tuo uutta energiaa lopulle liikkeelle.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ketkä tässä ”tappelee keskenään”?
   Miksi olet noin kehitysvammainen?

 • Eugen

  Vastaa

  Ei hitto mitä ressukoita, varmaan jonkin sortin autismista kärsiviä incel-vätyksiä joilla vähintään Aspergerin syndrooma ja vääristynyt maailman kuva. Näitä ”isäm maan pulustajia” löytyy varsinki pienistä kylistä jotka lienevät serkusavioliiton jälkeläisiä. Juovat mitä tahansa kiljusta käsidesiin samalla napsien mieliala ja psykoosilääkkeitä. Tämmösiä veijareita varten pitäisi olla ns.uudelleen koulutusleirejä elleivät ole täysin menetettyjä tapauksia.

 • Jakke Kansallinen

  Vastaa

  Asiakirjoitus, SIEGE-porukka on täysiä pellejä ja ”akselerationismi” täysin sekopäinen aate.

 • Nimetön

  Vastaa

  Helppo huudella näppiksen vpn takaa.…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi