FBI maksoi pedofiilille rahaa Atomwaffen Divisionissa toimimiseen

FBI:n tarkoituksena on ollut hyökätä laillisesti toimivia kansallismielisiä vastaan tekosyyn varjolla.

Valeoppositio

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi.

Yhdysvalloissa on paljastunut skandaali, kun selvisi FBI:n maksaneen satanistisen pedofiilikultin johtajalle 82 000 dollaria Atomwaffen Division-järjestön johtamisesta ja sen jäsenten agitoimisesta laittomuuksiin.

Atomwaffen Division tunnetaan kansallismielisissä piireissä lähinnä kouluampuja-henkisten jäsenten rekrytoinnista ja kiusallisesta terrorismi-larppaamisesta. Nyt paljastunut tapahtuma selittääkin asiaa melko paljon.

Atomwaffen Division.

FBI, eli veronmaksajat, maksoivat Joshua Caleb Sutterille palkkaa siitä, että hän ottaisi Atomwaffenin haltuunsa, agitoisi jäseniä tekemään typeryyksiä ja vasikoisi heidät. Hän myös huumasi nuoria jäseniä operaation aikana.

Sutter on toiminut FBI:n vasikkana jo vuodesta 2003 lähtien. Atomwaffenin operaatio alkoi vuonna 2018.

FBI:n tarkoitus on ollut agitoida ihmisiä rikollisiin tekoihin, jotta tarpeeksi ison teon edessä sitä voidaan käyttää tekosyynä laajempaan kansallismielisten oikeuksien kaventamiseen ja mustamaalaamiseen. Kyseessä ei varsinaisesti ole mikään uusi keino valtion toimesta jahdata poliittista oppositiota.

FBI on myös tukenut rahallisesti Sutterin pyörittämää kirjakustantamoa, jonka julkaisuissa kannatetaan esimerkiksi lasten raiskaamista, joukkomurhia ja ISIS-tyylistä täysin päätöntä terrorismia.

Lähde: National Justice

FBI Kontrolli Poliisi Poliisivaltio Poliittinen poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Sionismi Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  meillä ei fbi itä, muttä polpo hoitaa kyllä saman

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Atomivohvelit on kyllä meleko myötähäpeällistä porukkaa. Toivottavasti lakkaavat olemasta ja hakevat apua, touhu on jotakuinkin samalla tasolla kuin afalla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mikä yllätys että AWD oli FBIn operaatio

 • Nimetön

  Vastaa

  Samalla lailla KK Klaaniinkin soluttauduttiin vuonna 1965. Daniel Burros ilmeisesti katui tekoaan ja teki itsemurhan ampumalla itseään ensin rintaan ja sitten päähän.

 • Kypsä

  Vastaa

  Kannattaako ihan oikeasti käyttää lähteenä tunnettuja nazbolhörhöjä?National Justice=National Justice Party=Joseph Jordan (Eric Striker).Valeoppositio uutisoi valeoppositiosta,tää alkaa olla sen verran korkeampaa matikkaa tai 5D shakkia.Nyt pitää vain päättää jotta nauraisko huutonaurua vai oksentaisiko…

  • Nimetön

   Vastaa

   Itselleni ei kyllä tullut mitenkään yllätyksenä, että nämä kouluampujakerhot ovat FBI:n operaatioita.

   Tuossa itse lähdeartikkelissa on mainittuna mm. esitutkintapöytäkirjoja, joihin paljastus perustuu.

  • Nimetön

   Vastaa

   Striker on helposti parhaita journalisteja rapakon takana ja hieno mies. Keneltä sinä saat FUDisi?

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Wikipedian mukaan järjestö oli pelkkä viharyhmä. Juutalaisia ja mustia vastaan propagandaa. Sekin näyttää riittävän tuomion saamisen. 3 vuotta vankilaa . USAssa jo viharikoslait. Pian myös vihapuhelait kuten EUroopassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi