Video: Mustat ja arabit rääkkäävät kalaa belgialaisessa ulkovesipuistossa

Rotumuukalaiset latasivat itse heidän mielestään hauskan videon sosiaaliseen mediaan.

Väestönvaihto

Kesähelteiden alettua Euroopassa, rotumuukalaiset totuttuun tapaan kerääntyvät vesipuistoihin aiheuttamaan kärsimystä valkoisten ihmisten ohella tällä kertaa myös epäonnekkaalle karpille.

Videolla lauma mustia ja arabeja rääkkää kalaa Belgian Gentin kaupungissa, järven yhteydessä olevassa ulkovesipuistossa. Poliisi on kertonut yrittävänsä tunnistaa videolla esiintyviä epäiltynä eläinrääkkäyksestä.

Poliisi joutui sulkemaan vesipuiston

Saman viikonloppuna, kun kalanrääkkäys tapahtui, poliisi joutui sulkemaan kyseisen vesipuiston rotumuukalaisten väkivaltaisuuden takia. Muukalaiset olivat hyökänneet uimavalvojien kimppuun näiden yritettyä sulkea yhden vesiliukumäen valvonnan puutteen takia. Uimavalvoja joutuivat pakenemaan valvontatornin sisälle mustien ja arabien väkivaltaa ja kutsumaan poliisin paikalle.

Lähde: Remix

Arabit Belgia Eläinrääkkäys Monikulttuurinen rikollisuus Musta rotu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Piikivi

  Vastaa

  Osaako nuo muuta tehdäkään kuin rääkätä. Eiköhän se olis jo aika ajaa kaikki musulmaamit pois Euroopasta

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Hyi s‑tana. Tekisi mieli kutsua noita eläimiksi, mutta se olisi loukkaus eläimiä kohtaan. Hammurabin laki…

  • "Hu-hu-hu-hu-hu!!!"

   Vastaa

   Olisko tämä joku Avara Luonto-dokumentti mölyapinoista?

 • Olli

  Vastaa

  Yllättyikö kukaan ? Tuolta porukalta voi odottaa ihan mitä tahansa. Kun ei ole sivistyksen hiukkaakaan sielussa ja päässä kusi virtaa ja paska tekee patoja…

  • Race

   Vastaa

   Afrikkalaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on 75.

 • Suvakit on mielisairaita

  Vastaa

  Tosta suvakit tykkää.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Mikä vittu tuota roskasakkia, ihmispetoja vaivaa? Saatanan saastat noilta todellakin voi odottaa ihan mitä tahansa.

  • Late

   Vastaa

   Mikähän siinä oikeen mahtaa olla, siin senlisäksi että noi on mielisairaita sadistisia paskakasoja…että oikein villiintyvät kiljumaan ja kirkumaan kun pääsevät kiduttaan ihmistä tai eläintä. Koiran pennun kun valelee bensalla ja tuikkaa tuleen niin sitä suurempaa riemua ei oo neekerillä ja rättipäällä olemassakaan. Vittu. Miks noi saastat ei voi ykskaks vaan muuttua tuhkaks. Olis maapallo niin paljon parempi paikka. Noi on pahinta ja sairainta pohjasakkaa…ihmisjätettä

 • Piikivi

  Vastaa

  En viitsinyt eläinten ystävänä katsoa koko videota. Eihän noilla ole tunteita mitään eläviä kohtaan.

 • Julli

  Vastaa

  Uuneja pitäisi jo lämmitellä…

  Onneksi nuo tunnistaa helposti ulkoisesta olemuksesta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuon sairaan kulttuurin sankareiden ominaispiirteisiin kuuluu puolustuskyvyttöminen eläinten, naisten ja lasten rääkkääminen. Esimerkin tästä antoi sankarinsa Muhametti, joka 53-vuotiaana repi 9‑vuotiaan ”vaimonsa” sisuksia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nämä eivät ole ihmisiä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Valittavasti näillä Suomenkin uimarannoilla on vielä selkeästi suomalaisiakin tupakkanarkomaaneja heittelemässä tumppeja rantaveteen ja jättäen myös muuallekin uimarannan hiekkaan. Eilenkin oli illalla pari suomalaista she + he istumassa rantakalliolla tupakoiden.
  Jumalaton kasa tumppeja rantahietikolla pelastusrenkaan luona olevan penkinkin luona.

  Seppo Lehto Kaikki perkeleen tupakkanarkomaaniroskaaja, katse peiliin?

 • Anonymous

  Vastaa

  En aio katsoa tuota videota. Tähän kommenttiin sisältyy erittäin väkivaltaisia ja halveksuvia kommentteja ja ajatuksia noihin helvetin parasiitteihin liittyen.

 • IP

  Vastaa

  Ainakin on hyvä, että tämä Eurooppaan tunkeutunut muukalaisväestö näyttää avoimesti millaisia ovat. Jokainen ”neutraalikin” näkee suoraan, minkä hyväksyivät tapahtuvan ja millaista valhetta kaikki sionistien ja kulttuurimarxistien propaganda on. Tätä ei näe vasemmistolaisissa Iltapaskoissa, ehei. Liikaa todellisuutta heidän valeuutisiin. Iltapaskassa mielummin itketään sitä, että Hammiltonia kutsuttiin rumalla ja hyvinkin kuvaavalla termillä F1 legendan toimesta. Lisää vain rotusekotuspropagandaa, sateenkaaria, pedofiliaa, eläinrääkkäystä, luonnontuhoa, kansakunnan kurittamista, joukkoraiskauksia ja terrorismia, kyllä se vastakulttuuri alkaa pian meidänkin puolella kukoistamaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi