Hovioikeus alensi Achraf Ben Moussan tuomiota törkeästä lapsenraiskauksesta

Oulun käräjäoikeus oli viime vuonna tuominnut rotumuukalaisen törkeästä lapsenraiskauksesta viiden vuoden vankeuteen. Hovioikeuden mukaan kyse oli kuitenkin pelkästä lapsenraiskauksesta.

Rotu

Rovaniemen hovioikeus alensi 1992 syntyneen Achraf Ben Moussan vankeustuomiota, sillä se katsoi tämän syyllistyneen lievempään rikokseen, jota ei ollut vielä olemassa käräjäoikeuden antaessa tuomiotaan.

Käräjäoikeuden kuvauksen mukaan mies oli toverinsa kanssa tavannut kaksi teinityttöä, joiden kanssa he menivät juomaan alkoholia parkkihalliin. Sieltä he jatkoivat erääseen asuntoon.

Siellä toinen miehistä vei voimakkaasti päihtyneen alle 16-vuotiaan vessaan, jossa tyttö raiskattiin. Myöhemmin Ben Moussa meni samaan vessaan raiskaamaan uhrin toistamiseen. Kumpikin miehistä sai käräjäoikeudessa viiden vuoden vankeusrangaistuksen, minkä lisäksi kolmas mies sai runsaan kahden vuoden tuomion toisen tytön raiskaamisesta. Achraf Ben Moussa valitti päätöksestä hovioikeuteen vaatien syytteen hylkäämistä.

Hovioikeus katsoi, että rotumuukalainen oli toiminut niin kuin käräjäoikeus oli katsonut. Se kuitenkin katsoi, että hänet piti tuomita tämän vuoden alussa voimaan tulleen lainsäädännön mukaisesti törkeän lapsenraiskauksen sijaan perusmuotoisesta lapsenraiskauksesta.

Lievemmän rikosnimikkeen myötä vankeustuomio aleni 3 vuoden 6 kuukauden ehdottomaksi vankeudeksi.

Achraf Ben Moussa määrättiin maksamaan uhrille 10 000 euron korvaukset.

Lähde: MTVuutiset

Kotimaa Lapsenraiskaus Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Rikos Rotu Törkeä lapsenraiskaus Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Heinrich

    Vastaa

    Tämänkaltaisten rikosten tekijöiden nimiä enemmän itseäni kiinnostaisi tietää ketkä näitä ”tuomioita” oikein jakavat. Niissä saattaa esiintyä samoja nimiä, joiden taustoja vaihtoehtomediat voisivat kenties kaivella.

    • E.T

      Vastaa

      Erittäin hyvä idea. Lisäksi asianajajien nimet tietoon jotka näitä raiskaajia yms puolustaa. Pystyisi helposti tekemään tilastoa siitä onko nämä jotka menevät rikollisten puolelle ja alentavat reilusti tuomiota aina yhdet ja samat ihmiset. Vahva veikkaus on kyllä, koska varsinkin hovioikeudessa näyttää olevan muutama vihervasemmistolaisessa kuplassa elävä tuomari kenellä ei ole mitään käsitystä normaalista elämästä, sen verran järjettömiä päätöksiä sieltä näyttää jatkuvasti tulevan.

  • matti mainio

    Vastaa

    Siis tarkoittaa: veronmaksajat määrättiin maksamaan uhrille 10 000 euron korvaukset.

    • eikä puhettakaan karkoituksista

      Vastaa

      Niin. Maksamme kimpassa näiden elättämisen sekä rikokset. Lisäksi matu patjojen elättäminen, jotka lisääntyvät näille motiivinaan, että ne saavat kansalaisuuden jne.

    • Jupi

      Vastaa

      valtio korvaa vain hoitokulut, jos tekijä on varaton niin jää uhri ilman rahoja

  • Nimetön

    Vastaa

    Achrafilta noita korvausrahoja ei löydy. Ei ole myöskään valitusta hoviin osannut tehdä. Joku juristi on tehnyt taas hyvän tilin. Sen pitäisikin nyt maksaa korvaukset suoraan uhrille ja karhuta Achrafilta takaisin. Onnea sitten karhumiseen.

  • warroom

    Vastaa

    Ongelma ei ole liian lepsut tuomiot. Ongelma ei ole raiskaukset. Ongelma on maahantunkeutujat ja se surullinen asia, että niitä on koskaan maahan päästetty. Voi kun joku ne poistaisi tästä maasta. Ei tarvisi veronmaksajien enää kustantaa niiden raiskailuja ja korjata jälkiä.

  • TT

    Vastaa

    Vääryyslaitos palkitsee kaaosagentit.

  • Musta ase

    Vastaa

    On se vaan kummaa kun näille raiskareille ei tapahdu mitään edes vankilatuomion jälkeen jolloin pyörivät taas kaduilla kaupoissa ja ravintoloissa. Siinäpä miettimistä.

  • Kyrpä irti muhamedeilta

    Vastaa

    Suomalainen asianajaja on lähtökohtaisesti täysi rotta muutamia harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Sanoppa asianajajallesi että olen syyllinen mutta haluan kiistää rikoksen. He tekevät kaikkensa taivutellaakseen sinut myöntämään rikoksen ja jos et sitä tee niin he eivät edusta sinua tunnontuskien vuoksi. Silti raiskareiden ja pedareiden edustaminen ei aiheuta yhtään tunnontuskia. Vittu mitä tekopyhiä moraalittomia paskiaisia.

  • Nimetön

    Vastaa

    tää apina on päässy jo vapaalle. majailee oulussa taas

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi