HS meni halpaan: Räppärin ruokalähetti-tarina olikin vain vitsi

Helsingin Sanomat (HS) otsikoi tarinan perusteella rasismista isolla volyymilla. Kukaan HS:n toimituksesta ei lopulta edes varmistanut tarinan aitoutta.

Rotu

Somaliräppäri Kingfish, oikealta nimeltään Remzi Rafle, väitti syksyllä TikTok-videossaan, että häntä oli luultu ravintolassa ruokalähetiksi etnisen taustansa takia. Laudi-ohjelmassa vieraillessaan Rafle paljasti, että kyseessä oli vain vitsi.

Kyseinen Laudi-jakso on katsottavissa ylhäältä. Kohdassa 12:50 Rafle paljastaa tarinansa olleen vain vitsi.

Lähteet: HS, Laudi

Helsingin Sanomat Kotimaa Rotu Uutiset Valemedia

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kati

  Vastaa

  Hs kertoo että suomalaiset kokevat rasismia joka muuten pitää paikkansa, emmehän me ole kuin orjia jotka veroistaan heidän rasismiaan tuetaan.
  aamulla seitsämäksi meen ja illalla, jotta saan rikollisia naapurissa elättää

 • p.grandell

  Vastaa

  sionistien hs on ihan sceidaa. kukaan järkevä ei edes lue moista ##### ei kelpaa edes takapuolen pyyhkimiseen.…

  • Juha

   Vastaa

   Jep Pravda on jäänyt miljoona kertaa kiinni valehtelusta ja kusetuksesta ja vielä jotkut idiootit lukevat sitä. Tämä kommunismi-ideologian äänitorvi suoltaa jatkuvasti sceidaa joten parempi pysyä etäällä siitä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hesarilla ja millään muullakaan valtamedialla ei ole mitään oikeita toimittajia töissä, ne on vain mielipidekirjoittajia, ja noloja sellaisia.

 • pöh

  Vastaa

  HS ei ole mikään media, vaan toimii ihan äärivasemmistolaisena äänitorvena.
  Suorastaan säälittävää mihin Suomen mediahistorian suurin lehti on itsensä ajanut.

 • PaZ

  Vastaa

  Ongelma tässä on se, että Suomessa on näitä ulkomaalaisten ravintoloita ja neekerilähettejä. Tätä moni ei tajua. Luulen että suurin osa vallan rakastaa tätäkin hassunhauskaa ”räppäriä”. Tämän tarinan jälkeen neekerin pisteet varmasti kasvoivat entisestään. Mutta elämme ikuisen kasvun utopiassa, jossa Suomi, Japani tai Etelä-Korea ovat pahinta myrkkyä kansainvälisille pankkiireille, sillä kyseessä on ahkeriksi havaitut ja sodissa alistetut tottelevaiset kansat & lypsylehmät, joiden syntyvyydet ovat hyvin alhaiset. Ongelmaa on yritetty korjata Suomessakin siten, että 1990 väkilukumme oli 4,9 miljoonaa ja nyt se on 5,6 miljoonaa. Toistan: syntyvyys on maassamme sangen alhainen (1,34). Siksi maa täytetään somaleilla, muilla afrikkalaisilla, intialaisilla, venäläisillä, ukrainalaisilla, afgaaneilla… Tämä valitettavasti vain työllistää pakolaisneuvojia ja muita hyysäreitä, poliiseja, terveydenhuoltoa, oikeuslaitosta, Kelaa, vankiloita jne. Työttömiä tuleekin jatkuvasti maahamme lisää, vaikka toki tilastojen mukaan Suomessa väkiluvunkin ulkomaalaisilla ”pakolaisilla” ja maahanmuuttajilla sekä näiden lapsilla alati kasvaessa on myös työllistyneidenkin määrä kasvussa. Ja edelleen täytyy tässä muistaa se, että Suomessa työttömyystilastoista siivotaan pois äityislomalaiset (somalinaisen synnytysluku Suomessa 4), opiskelijat, TE-toimiston kurssitetut & työpajalaiset, pitkäaikaissairaat sekä tarpeeksi pitkään työttöminä olleet; toivottomat tapaukset & elintapatyöttömät. Miettikää sitä maassamme loisivaa työttömien mustalaisten määrää. Miettikää niitä kymmeniätuhansia mustia ja ruskeita ikuisuusopiskelijoita sekä kurssinvääntäjiä jo pelkästään pääkaupunkiseudulla. Siellähän kaduillakin joka toinen on muukalainen. Oletteko koskaan nähneet somali- tai afgaaninaisia töissä? Heidän työ Suomessa on olla kotiäitinä ja pullauttaa keskimäärin se neljä lasta. Suomi on kusessa, ystäväiseni. Hyvää joulua.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Helsingin Sanomilla ja kommarilehti Tiedonantajalla ei ole juuri eroa. Ehkä Tiedonantaja hieman paremmin kertoo jotain asiaakin. Kummatkin maailmanparantajia ja Suomen pilaajia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi