Helsingin Sanomat vaatii Venäjältä tuttuja holokaustilakeja Suomeen

Lopulta holokaustilainsäädännöstä tulee kilpi, jolla epäoikeudenmukainen hallitus määrittelee itseensä ja esimerkiksi maahanmuuttopolitiikkaansa kohdistuvan kritiikin rikokseksi.

Sionismi

Juutalaisen Erkko-suvun omistama Helsingin Sanomat (HS) vaatii kulttuurimarxistisen professorin, Kimmo Nuotion, suulla muun muassa Venäjältä ja Saksasta tuttuja holokaustilakeja Suomeen. Sananvapautta rajoittavien lakien nojalla kansalaiset voitaisiin tuomita suorittamaan ankaria rangaistuksia, mikäli nämä kyseenalaistavat Neuvostoliiton väärentämiä ”todisteita” Saksan suorittamasta ”juutalaisten kansanmurhasta” toisessa maailmansodassa.

Juutalaisten kansanmurhasta eli ”holokaustista” toisessa maailmansodassa ei ole tähän päivään mennessä löydetty ensimmäistäkään teknistä todistetta. Niin historioitsijat kuin myös sotarikosoikeudenkäyntien tuomarit ovat joutuneet myöntämään, ettei Zyklon-B-kaasulla murhattujen juutalaisten ruumiita ole löydetty vielä ainuttakaan.

Asiakirjoja Adolf Hitlerin tai muiden kansallissosialistijohtajien antamista holokaustikäskyistä ei ole onnistuttu paikantamaan. Sen sijaan asiakirjoja esimerkiksi Auschwitzissa suoritetuista lääketieteellisistä operaatioista juutalaisten henkien pelastamiseksi on löydetty valtavia määriä. Kaikki ”tuhoamisleireiksi” leimatut sodanaikaiset vankileirit sijaitsivat Neuvostoliiton miehittämillä alueilla, jonne länsimaisilla historiantutkijoilla ei ollut asiaa kymmeniin vuosiin. Tämä mahdollisti sen, että Stalinin propagandakoneisto kykeni yksinoikeudella kirjoittamaan tuhoamisleirien ”historian”, jota opetetaan nyt myös entisen Neuvostoliiton ulkopuolella ainoana totuutena.

”Muistilainsäädäntöä”

”Holokaustin kieltämisen kriminalisointi sopisi Suomeenkin,” HS:n artikkelissa todetaan. Teksti jatkuu: ”Välillä tuntuu, ettei Suomessa täysin ymmärretä sananvapauden käytön rajojen luonnetta. Sananvapauteen vedotaan myös väärin perustein.”

Artikkelissa julistetaan myös: ”Kun Eurooppa nousi tuhkasta toisen maailmansodan jälkeen, ihmisoikeuksien, ihmisarvon ja yhdenvertaisuuden puolustaminen otettiin yhteiseksi arvopohjaksi. Holokaustin kieltämisen kriminalisointi ilmaisee, että olemme arvoiltamme sitoutuneita puolustamaan yhtäläistä ihmisarvoa. Samalla voidaan käytännössä suitsia sellaisten ajatussuuntien nousua, jotka hylkäävät tämän arvopohjan. Kielto on periaatteellinen ja siksi ehdoton.”

HS siis käytännössä myöntää, että ”holokaustin” kriittisen tutkimisen kriminalisoinnin eli niin sanotun muistilainsäädännön tavoite on ajaa kulttuurimarxistisia ja monikulttuurisia arvoja. ”Holokausti” on juutalaisen mediakonsernin omistajille poliittinen keppihevonen, jonka avulla tahdotaan varmistaa, ettei Suomesta enää koskaan tule oman väestönsä etnisiä etuja ajava vahva ja itsenäinen kansallisvaltio.

Stalinin propagandan kyseenalaistaminen on rikos

HS:n ajama ajatusrikoslainsäädäntö on tuttu muun muassa Venäjältä, jossa Vladimir Putin kielsi ”holokaustin” kyseenalaistamisen vuonna 2014. Nykyään Venäjällä voi saada jopa viiden vuoden vankeustuomion, mikäli erehtyy esittämään kriittisiä huomioita Stalinin propagandakoneiston ristiriitaisista holokaustitarinoista, joihin kuuluvat kaasukammioiden ohella muun muassa juutalaisten murhaamiseen käytetyt liukuhihnat ja futuristiset sähkötysaseet.

On kuvaavaa, että ensimmäisenä Euroopassa ”holokaustin” epäilyn kriminalisoi Ranska vuonna 1990 tunnetun kommunistipoliitikko Jean-Claude Gayssotin aloitteesta. Sionistien ohella nimenomaisesti kommunistit ja entisen Neuvostoliiton ihailijat ovat olleet Euroopan lähihistorian kiihkeimpiä holokaustilainsäädännön kannattajia, koska heidän mielestään Saksan väitetyt sotarikokset oikeuttavat (jollain kummallisella logiikalla) Stalinin aidot hirmuteot.

HS ei tietenkään tahdo alleviivata holokaustilainsäädännön kommunistisia ja stalinistisia juuria. Sen sijaan lehti vetoaa pateettisin sanankääntein ”eurooppalaiseen valtiosääntöperinteeseen”, ”ihmisoikeuksiin” ja ”ihmisarvoon”.

Holokausti on globalististen vallanpitäjien kilpi kritiikkiä vastaan

Vuonna 2016 arvostettu kansainvälisiin suhteisiin erikoistunut Foreign Policy ‑lehti (FP) julkaisi sarjan artikkeleita, joissa varoitettiin, että holokaustilainsäädäntö voi käytännössä toimia poliittisia vapauksia laajasti rajoittavana Troijan hevosena. FP:n mukaan holokaustiin liittyvän kriittisen ajattelun rajoittaminen on sinänsä helppoa perustella moralistisin argumentein, mutta ”on selvää, että muistilainsäädännön rakentamisella on ollut arvaamattomia vaikutuksia [poliittisten vapauksien kannalta] niin Euroopan unionissa kuin myös sen ulkopuolella”.

FP nosti esiin myös ”muistilainsäädäntöön” liittyvän kaksinaismoralismin. Siinä missä juutalaisiin kohdistuneiden väitettyjen rikosten kyseenalaistaminen on ehdottomasti kiellettyä, esimerkiksi armenialaisten kansanmurhan kiistäminen on sallittua. Ajatusrikoslainsäädännöllä juutalainen rotu on nostettu siis korokkeelle muihin kansakuntiin nähden, mikä sopii varmasti paremmin kuin hyvin ”valituksi kansaksi” itseään kutsuvalle heimolle.

FP jatkoi kritiikkiään holokaustilainsäädäntöä kohtaan toteamalla, että nykyhallitukset voivat käytännössä määritellä itsensä liittoutuneiden toisessa maailmansodassa aloittaman työn jatkajiksi. Länsimaisen vihervasemmiston tavoin esimerkiksi Vladimir Putin on profiloinut itsensä ”natsisminvastaisen sodan” kansainväliseksi pioneeriksi. Tällöin valtavirtaisen holokaustinarratiivin kritisointi ja nykyisen hallituksen kritisointi sekoittuvat lainsäädännössä ja oikeuskäytännössä vaarallisella tavalla.

Lopulta holokaustilainsäädännöstä tuleekin kilpi, jolla epäoikeudenmukainen hallitus määrittelee itseensä ja esimerkiksi maahanmuuttopolitiikkaansa kohdistuvan kritiikin rikokseksi. Epäilemättä juuri tämä onkin globalististen poliitikkojen ja Helsingin Sanomien kaltaisten vihamielisten valemedioiden tavoite.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Foreign Policy (1, 2, 3), Reuters, Humanity in Action

Adolf Hitler Ajatusrikos Erkon suku Erkot Euroopan unioni Globalismi Helsingin Sanomat Historia Holokausti Holokaustihuijaus Kansallissosialismi Kansallissosialistinen Saksa Kansanmurha Kimmo Nuotio Kommunismi Kommunistit Kotimaa Kulttuurimarxismi Mediakritiikki Monikulttuurisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Revisionismi Rikos Sananvapaus Sensuuri Sionismi Stalin Stalinismi Valtamedia Venäjä Vladimir Putin Yhteiskunta

Keskustelu

33 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Työntäkää ne lakinne ihan vaikka omaan aukkoonne jutkut. Tän maan persepelleily kiihtyy vaan. On helvetin käsittämätöntän miten pehmeitä ihmiset on päästään, pelkkä luku kuusi miljoonaa on jo niin paljon, että sitä ei voi vain heitellä ilmaan kerrasta toiseen. Edelleen, niitä patalappuja oltais grillattu vuosikymmeniä jos toi satu pitäis paikkansa, ottakaa laskin käteen ja yrittäkkää edes olla järkeviä. Vitun kuus miljoonaa

  • Ray Eps is a Fed

   Vastaa

   Musta taas holokausti on juutalaisten karmaa ja se mitä hirveämpi se holokausti vaan oli kertoo siitä millaisia kusipäitä juutalaiset on.

   Tapa jolla juutalaiset on aseistaneet holokaustin toisen maailmansodan jälkeen ja psykologisesti kiduttaneet sen avulla suomalaisia ja saksalaisia legitimisoidakseen täysin laittoman ja moraalittoman Apartheid Israelin olemassa olon todistaa mun silmissä sen että juutalaiset ansaitsi holokaustinsa ihan täysin.

   Mä en ymmärrä miksi isänmaan ystävät häpeää holokaustia sen sijaan että ne häpeisi meidän omaa typerää raistista ylimielisyyttä joka johti meidän katastrofaaliseen tappioon Neuvostoliittoa vastaan.

   Neuvostoliitolle kiukuttele sen jälkeen kun ne antoi meille isänkädestä on musta kiukuttelua Jumalaa kaikkivaltiasta vastaa. 

   Stalingrad on Natsi karmaa, Holokausti on juutalais karmaa. Ryssäviha ja kommariviha oli ne asiat jotka koitui meidän tuhoksi eikä juutalaisviha. Meidän juutalaisvihan hedelmiä on käytetty sodan jälkeen meidän häpäisemiseen toisin kuin meidän ryssävihan hedelmiä. Tämä ei tarkoita sitä, että juutalaisviha koitui meidän kohtaloksi ja että meidät olisi tuhottu meidän juutalaisvihan vuoksi. 

   Juutalaisten tappaminen ei ole sen pahempi asia kuin neekereiden tappaminen eikä kukaan välitä kymmenistä miljoonista brittien, jenkkien, ranskalaisten ja belgialaisten toimesta tapetuista neekereistä. Ainoastaan rasistinen sika pitää vaivaisen 6 miljoonan jutskun tuhoamista humaanisti kaasukammiossa pahempana rikoksena kuin esimerkiksi belgialaisten toimia nykyisen Kongon alueella.

   Holokausti on juutalaisten karmaa ja juutalaisia on syytä muistuttaa tästä. Juutalaisille pitää kertoa rakkaudella, että ne on parhaillaan luomassa sopivia syitä ja olosuhteita uudelle Holokaustille. Juutalaisille pitää kertoa, että jollei juutalaiset valaistu pikaisesti niin juutalaiset ei voi välttää uutta holokaustia koska alkuasukkaat alkavat käymään levottomiksi ja rupeavat hiomaan puukkojaan.

   • Asiantuntija

    Vastaa

    Kommunismi on uskonto, ja monelle jo sadalle miljoonalle tappavaa huumetta. Kommunismin tuomitsemaan pitää vihdoin kiinnittää huomio.

   • Ei koskaan

    Vastaa

    …koska holokaustia ei koskaan tapahtunut. Siksi.

   • society

    Vastaa

    Aatu ei aloittanut sotaa hän halusi rauhaa. Stalinilla oli joukkoja jotka väärensi saksalaisten sotarikoksia pukeutumalla heidän asuihin ja tappoivat siviilejä. Euroopan vapauttaminen bolsevismista oli välttämätöntä. Neukut raiskasivat ja kiduttivat Saksalaisia naisia jotka yrittivät paeta ja tappoivat siviilejä. Stalinilla oli jo ennen hitleriä aikomus hyökätä Eurooppaan. Aatu ties mitä Euroopalle tulee käymään

 • TT

  Vastaa

  Holouskonnosta on tulossa Suomen vasallivaltion virallinen uskonto, jossa ”jumalanpilkkaan” rinnastettava holokaustin epäily kielletään lailla, Uskonnon rituaaleihin, kuten juutalaisten tai muiden korkeiden uhripisteryhmien hyvittelyyn, on pakko osallistua. Juutalaisten asemaa uhrihierarkian huipulla ei saisi enää koskaan kyseenalaistaa. Uhrihierarkia toimii siten, että valkoinen mies omassa kotimaassaan on aina sen pohjalla. Jokainen maapallon olento on tätä ylempänä, mutta erityisesti juutalainen, joka on koskematon ja pyhä. Tälle valkoinen mies on ikuisesti velassa ja tämä velka tuntuu vain kasvavan päivä päivältä (tämä velka on myös kirjaimellista rahavelkaa). 

  Nato-Suomi vajoaa nyt päivä päivältä alemmaksi. Puolueeton asema mahdollisti suomalaisille monenlaisten kertomusten omaksumisen eli laajemman ajatuksen ja sanan vapauden kuin mitä tiivis kuuluminen suurvaltablokkiin mahdollistaa. Blokissa on ajateltava virallisten narratiivien mukaan. Meille viralliset narratiivit laatii nyt CIA ja USA:n juutalaisto. On turha yrittää tehdä Venäjästä tässä asiassa syntipukkia, koska se ei ole ollut pakottamassa meille mitään lainsäädäntöä. 

  Holoepäilyssä ei ole kyse holokaustin kiistämisestä, vaan tietyn hypoteesin asettamisesta, jota sitten tutkitaan mahdollisuuksien mukaan. Voidaan täysin perustellusti asettaa epäily, että keskitysleireissä harjoitetun tuhoamisen laajuutta tai sen teollista luonnetta on suuresti liioiteltu.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tai sitten vain hesarin toimitus, suvakit ja Kimmo Nuotio muuttavat sellaiseen maahan, jossa on jo edellä mainittu laki. Esim. Venäjä olisi erinomainen koti suvakeille.

  Näin Suomi eheytyisi!

 • gg

  Vastaa

  Ei sillä ole mitään väliä tuleeko esim. saksan kaltaiset holokaustilait suomeen kun maa ja kontrolli on tosiasiallisesti menetetty jo aikoja sitten. Pian jo väestöpohjakin kiitos tuonti massojen/ulkomaisen työvoiman ja oman kansan haluttomuuden perustaa perheitä. Mitäs siinä sitten, ehkä olisi vaan parempi että maa huuhdeltaisiin lopullisesti alas mahdollisimman nopeasti kuin hitaasti.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Nämä holokaustin epäilyn, vähättelyn tai kieltämisen kriminalisoivat lait tulivat voimaan vasta 1990- luvulla, ensin Ranskassa ja Saksassa. Miksi vasta silloin, sota oli päättynyt 1945? Virallisen selityksen mukaan kaikki ’tuhoamisleirit’ sattuivat sijaitsemaan Itä-Euroopassa joka jäi sodan jälkeen NL:n etupiiriin. Kun Neuvostoliitto oli hajoamassa 1990- l. Alussa, pelättiin että idän keskitysleirejä käydään tutkimaan kriittisesti, jolloin olisi paljastunut että ’holokausti’ on huijaus. Tästä syystä tarvittiin kiireesti holokausti-lakeja. Kyllähän Venäjän arkistoista ennättikin löytyä mm. Auschwitz kuolinkirjat jotka mm. Todistivat että leirillä oli kuollut vuoden 1944 alkuun n. 65 000 vankia. Ei siis mitään miljoonia.

 • saatanan synagoga

  Vastaa

  Oli se Aatu vaan kova poika tuhkaamaan niitä miljoonia kaasuttamiaan.

  Kun koronahuijaus oli aluillaan, kerrottiin että Pohjois-Italiassa olisi muutama tuhat vanhusta kuollut ja krematoriot eivät pystyneet enää kapasiteetin loppuessa tuhkaamaan kuolleita. Mutta Aatu se vaan tuhkasi menemään melkein 70 vuotta sitten leireillään satoja tuhansia jopa miljoonia ihmisiä. Oli sillä vaan hyvät laitteet ja uunit kun Torinon ja Milanon krematoriot ei vielä nykyään pääse lähellekään samaa. Ja tämäkin on fakta jota ei saa kyseenalaistaa, koska voi joutua vankilaan jos niin tekee.

  • Pertti

   Vastaa

   Kävin aikoinaan keskitysleirimuseossa. Ihmettelin polttouunikompleksin kokoa. Esilläolleen kompleksin kapasiteetti oli arviolta 50 ruumista / päivä. No, 5 miljoonaa, 5:n vuoden aikana, 365 päivää vuodessa, 50 päivässä, vaatinee noin 50kpl ko. laitoksia. Ei mahdotonta. Esillä ollut uunirakennelma vaikutti aika priimalta, joten 247 polttotoimintaa ei sillä ole varmuudella tehty. Saattoi olla replika.

   • Teemu

    Vastaa

    Juju onkin siinä, että ”holokausti” OLISI voinut tapahtua. Me emme saa antaa sen siis tapahtua ikinä!

 • Savonian

  Vastaa

  ”…olemme arvoiltamme sitoutuneita puolustamaan yhtäläistä ihmisarvoa.”

  Ette ole. Länsimaiseen ihmisarvofundamentalismiin kuuluu oleellisesti värillisten kansojen asettaminen valkoisten yläpuolelle ja erityisesti juutalaisten asema hierarkian huipulla.

 • Topi

  Vastaa

  Ainahan Venäjällä ”holokaustin” kieltäminen on ollut laitonta. Venäjältä voitaisiin ottaa oppia ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ-pakotuksen kieltämisessä, ja poliittisen kommunismin kieltämisessä voitaisiin ottaa oppia Ukrainasta, Puolasta, Unkarista tai vaikkapa Kroatiasta. Kroatia on ihmeen ”based” ottaen huomioon, että se on eurossa, EU:ssa ja NATO:ssa. Maa taitaa olla niin pieni ja merkityksetön, että ovat saaneet olla suhteellisen rauhassa.

 • Plääh

  Vastaa

  Saatanallista. Saksalaisten kansallissosialismi päätettiin tuhota sodalla ja saksalaisia murhattiin ainakin 10 miljoonaa sodan jälkeen vielä kostoksi. Nyt murhaa ollaan viemässä loppuun ja muutkin valkoiset tuhotaan. Sitten on aivopesty koko maailmaa kauhistuttavalla valheella, jonka mukaan syylliset tahot olivatkin uhreja ja uhrit syyllisiä kaikenlaisiin kauheuksiin, joita nimenomaan tehtiin saksalaisille. Saksalaiset vain internoivat juutalaisia ja siirsivät itään odottamaan loppusijoitusta ja kohtelivat heitä eroittäin asiallisesti. Keskitysleireissä syntyi paljon lapsia ja sairaanhoito oli tehjokasta jne

  Saksalaisille taas viritettiin niitä tuhoamisleirejä.

 • Plääh

  Vastaa

  En muuten ihmettelisi, vaikka nimenomaan persujen rasisminvastainen työryhmä halituksessa päättäisi kieltää holokaustipuheet ja nationalismin (Sinimustat ym). Poliisi on uin tilauksesta taas kehitellyt satutarinan uudesta äärioikeistolaisterrori-iskua suuunnitelleesta ”ryhmästä”

 • Kyynikko

  Vastaa

  Missä on polttoaine? Ihminen koostuu pääosin vedestä, jolla on korkea ominaislämpökapasiteetti. Ihmisen höyrystäminen vaatii siis huomattavan määrän polttoainetta. Yhtään todistetta tällaisista valtavista polttoainemääristä ei ole. Mikäli valtavia määriä 1930–1940 luvun teknologiaa pyörittäviä polttoaineita olisi säilytetty tai kuljetettu niistä olisi jäänyt todisteet myös Länsi-Saksan puolelle.

 • Minä

  Vastaa

  Sananvapaus on sanan vapautta, eikä mielipiteen tai käsityksen ilmaiseminen saa olla rajoitettua. Voidaan kyllä rajoittaa sen verran, että rikolliseen toimintaan yllyttäminen voidaan sensuroida tai poistaa ja tarvittaessa siitä voidaan syyttää, mutta muutoin käsitysten esittelemisen tulee olla vapaata ja vailla lailla uhkailua.

  Vain valheita tarvitsee suojella laeilla. Totuus kestää arvostelun ja kyseenalaistamisen.

  Nuo tuollaista lakia haluavat ovat sitä porukkaa, joka pyrkii hallitsemaan, mitä kansat saavat tietää ja mitä eivät.

 • Ransu

  Vastaa

  15 miljoonaa tonnia poltettujen ruumiiden tuhkaa on kadonnut kuin tuhka tuuleen.

 • Pekka j

  Vastaa

  Tietysti joku voisi kysyä ‚että mihin ne Euroopan juutalaiset hävisi ?

 • Sananvapaus vm. 2023

  Vastaa

  Sananvapaus joko on tai sitä ei ole. Aivan samoilla perusteilla esimerkiksi Pohjois-Koreassa rajoitetaan kritiikkiä mikä kohdistuu hallintoon tai ylimpiin johtajiin, nimittäin yhteiskuntarauhalla ja kunnioituksella näitä kohtaan.
  Oli holokaustista tai sen olemassa olosta mitä mieltä tahansa, ei sananvapauden rajoittaminen tai vihapuhelait ratkaise yhtään mitään. Aina on ja tulee olemaan ihmisiä jotka kyseenalaistavat ainoana totuutena esitetyt näkemykset ja niin kuuluukin olla.
  Kaikissa näissä rajoituksissa toistuu aina sama kuvio, jos joku ei suostu uskomaan niin kuin on opetettu tai millainen yleinen narratiivi on, niin jo kohta löytyy ”asiantuntija” joka vaatii hesarissa tai Ylellä että aletaan rajoittamaan sananvapautta. Irvokkainta näiden ”asiantuntijoiden” puheissa on se, miten mikä tahansa rajoittaminen käännetään vaikuttamaan jopa hyvältä asialta. Luulisi että näiltä löytyisi tarpeeksi argumentteja millä osoittaa että ovat oikeassa, varsinkin kun puhutaan asioista mistä melkein koko maailma ja vähintään media on samaa mieltä, mutta ei; ainoa ”järkevä”, ”vastuullinen”, ”historiallisesti ja kulttuurisesti”/”yhteiskuntarauhan kannalta välttämätön” ‑ratkaisu on kieltää muut mielipiteet lailla ja käyttää rahaa ja resursseja näiden väärien mielipiteiden kyttäämiseen.

 • Kuka murhasi Olaf Palmen? CIA, Mossad,..?

  Vastaa

  Suomessa ja Pohjois-Koreassa on tällä hetkellä täysin samanlainen ”sananvapaus”. Suomessa sallitaan pelkästään USA:n imperiumin propagandan levittäminen kun taas USA:n imperiumin vihollisten propagandan levittäminen estetään. Pohjois-Koreassa vastaavasti taas sallitaan vain Pohjois-Korean propagandan levittäminen kun taas varsinkin USA:n propagandan levittäminen estetään.

  Suomen ja Pohjois-Korean ero on siinä, että Pohjois-Korea on itsenäinen valtio kun taas Suomi on USA:n vasallivaltio. Koska Suomi on USA:n vasallivaltio täällä levitetään USA:n mahtavan propaganda koneen tuotteita niin ”viihtenä” kuin ”uutisina ja ajankohtaisohjelminakin”. Hollywood tuottaa hienon näköistä propagandaa, jossa se esittää vihollisensa pohjois-korealaiset takapajuisina ja tyhminä pahanhajuisina mutakakkujen mutustelijoina.

  Suomi on vapaa kun me ollaan USA:n vasalleja ja ne päättää mitä me saadaan sanoa ja ajatella. Suomi on demokratia koska USA päättää sekä siitä kuka johtaa Suomea että miten Suomea johdetaan.

  Säkin toistelet ilmeisen tiedostamattomasti CIA:n tuottamia narratiiveja. Tosin CIA:lla on kyllä pitkät perinteet ”äärioikeiston” pariin soluttautumisessa, joten on toki mahdollista että sä levität CIA:n propagandaa ihan virkasi puolesta täällä natsipalstalla.

 • Jns. Man

  Vastaa

  ’Tietysti joku voisi kysyä ‚että mihin ne Euroopan juutalaiset hävisi ?’

  Eivät mihinkään. Tämän todistaa väestöluettelot. Sodan seurauksena kuoli Euroopassa n. 300 000 juutalaista. Sodan jälkeen Euroopasta muutti miljoonia juutalaisia Israeliin.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Holokaustia koskevien epäilyjen kriminalisointi on haitallista juutalaisille. Kun holokaustia kyseenalaistavia lausuntoja ei saa esittää, niitä ei voi myöskään tyhjentävästi kumota.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Holokaustin kieltäminen on yksinkertaisesti typerää, niin paljon todisteita asiasta on jo leirien olemassaolon ajalta. Joku hörhö tietenkin voi vaatia esimerkiksi sellaisia todisteita jotka on hävitetty sotaonnen käännyttyä, mutta sellainen ei vielä todista mitään että tällaisesta on kirjoitettu kirja. Kukaan ei voi varmuudella sanoa että onko oikea luku esimerkiksi 5 4321 987 tai 6 543 210, mutta tätä voi verrata Stalinin vainoissa kuolleisiin joita oli moninkertainen määrä. Ylivoimaisena ykkösenä on Kiinassa kulttuurivallankumouksen aikana tapettujen ihmisten määrä, suhteessa kansan kokoon punakhmerit ovat ylivoimaisesti ykkösenä. Vieläkin meneillään olevista ykkösenä lienee Pohjois-Korean toiminta ja se on mahdollista vain Kiinan tuen takia. Belgia on tunnustanut 1800-luvulla Kongossa tapahtuneen teurastuksen mutta Turkki ei ole edelleenkään tunnustanut yli 100 vuoden takaista kansanmurhaansa. Muitakin vastaavia on ollut viime vuosisadalla, eipä esimerkiksi Vietnamin venepakolaiset ole vieläkään päässeet entisille asuinsijoilleen vaikka Vietnamissa on ollut pitkään rauha.

  Jotkus ei usko että kuussa olisi käyty, jotkut uskovat litteään maahan, jotkut vuosisatoja kestäneeseen juutalaisten salaliittoon, jotkut uskontoihin ja oppeihin joiden yhteisenä nimittäjänä on lähinnä se että liian pitkään kuumassa autiomaassa olleet paimentolaiset on ruvenneet näkemään harhoja. Näistä on sitten kehitetty varsinkin jenkeissä kummallisia lahkoja joissa totuuden oivaltaneet on esimerkiksi ruvenneet puhumaan kielillä.

  Moderneja versioita on realityohjelmien esiintyjät, laulajat ja muut taiteilijat joilla katsotaan olevan näkemystä ja vakavasti otettava mielipide sellaisista asioista joihin heillä ei ole minkäänlaista substanssia. Politiikassa punavihreys ja suvaítsevaisuus ovat nyt trendi siinä kuin 70-luvulla oli Neuvostoliiton nuoleskelu. Sitä harrastaneet voidaan jakaa kahteen ryhmään, ne jotka harrastivat sitä pakottavan tilanteen takia ja ne jotka ottivat sen tosissaan.

  • Fiktiontarkastaja

   Vastaa

   Holokaustin kiistäminen ei ole typerää, sen sijaan siihen uskominen on, koska holokaustin puolesta ei ole mitään tieteellisiä todisteita, sen sijaan holokausti vastaan on todella valtava tieteellinen todistusaineisto. Revisionistiset tutkijat ovat tehneet polttokokeita, fysiikkaan perustuvia laskelmia, kemiallisia tutkimuksia ym. Holokaustiin uskovien tutkijoiden kirjat ovat lähinnä toistensa plagiaatteja, joissa ei edes käsitellä itse holokaustia, vaan tyypillisesti on satoja sivuja historiaa joka muka johti holokaustiin, sitten muutama sivu itse kaustista, jonka jälkeen satoja sivuja pohdintaa miten estetään toistumasta. Ja uskovien todisteet ovat lähinnä silminnäkijäkertomuksia, jotka ristiriidassa sekä toistensa että luonnonlakien kanssa, ja eufemismi aka kiertoilmaisuteoria, jonka avulla kaikki täysin viattomat dokumentit nähdään holokaustin todisteina, kun tulkitaan sanojen tarkoittavan ihan muuta kuin mitä ne kirjaimellisesti luettuna tarkoittavat (esim evakuointikäsky tulkitaan murhakäskyksi). Belzec, Chelmno, Sobibor ja Treblinka kaatuvat jo dieselmoottoriin, sen pakokaasu kun ei ole tappavaa, tämähän todettiin eläinkokeilla jo 1957, ja 2020 norjalaiset bilettäjät kaasuttivat itseään vahingossa 4 tuntia, kuolleita nolla. Mutta prosessi ei toimi muutenkaan, ihan peruslaskutoimituksilla voi laskea, että väitettyä ihmismäärää ei ole voitu käsitellä väitetyssä ajassa väitetyn kokoisilla kaasukammioilla. Majdanek on jo käytännöllisesti katsoen hylätty uskovienkin toimesta, alunperin puhuttiin jopa lähes 2 miljoonasta, nykyinen virallinen totuus vain kymmeniä tuhansia, ja niistäkin huomattava osa muita kuin juutalaisia, ja kaasukammioiden määräkin romahti joskus vuoden 2005 tienoilla seitsemästä kahteen. Auschwitzin pääleirin krematorion ruumishuone muutettiin pommisuojaksi, ja sodan jälkeen ”entisöijät” laittoivat ZyklonB:n tiputusaukot väärään kohtaan. Auschwitz-Birkenaun krematoriot käyty läpi perusteellisesti esim Germar Rudolfin ja Carlo Mattognon teoksissa, olivat laitoksia joissa hävitettiin luonnollisesti kuolleiden ruumiit, ei tapettu ketään ZyklonB:llä.

  • Plääh

   Vastaa

   Voisitko esittää jotain näistä lukuisista todisteista? Ai niin, eihän niitä ole olemassakaan.

   Tosiasiassa Kolmas Valtakunta ei murhannut yhtäkään juutalaista. Murhaaminen on muutenkin yleensä talmudistien hommaa ja ideologiaa

  • Jns. Man

   Vastaa

   ’Holokaustin kieltäminen on yksinkertaisesti typerää, niin paljon todisteita asiasta on jo leirien olemassaolon ajalta.’

   Siinähän se koko jutun juoni onkin. Mitään fyysisiä todisteita ei ole! Tietysti oli olemassa keskitysleirejä joihin sijoitettiin juutalaisia, mutta myös muita ihmisiä jotka oli koettiin kansan vihollisena. Mistään systemaattisesta, juutalaisiin kohdistetusta murhaohjelmasta ei ole mitään todistetta. Juutalainen saattoi myös välttyä keskitysleiriltä, esim. Luftwaffen kakkosmies, Göringistä seuraava oli juutainen.

 • m.m

  Vastaa

  Eikö tuollaisen lain laatijan pitäisi sitten pystyä todistamaan kiistattomasti väitetyt kaasukammiot? Jo pelkästään väitettyjen kaasukammioiden puutteellinen ilmanvaihto ja viemäröinti herättää valtavan määrän kysymyksiä.

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  #jutkutus #kusetus ei pidä alistua
  https://keskustelu-ryssasta-jatkukoon.blogspot.com

 • Anonyymi

  Vastaa

  Koska holokaustin kiistämiseksi tulkittavissa oleva keskustelu tuleerikoksesi vuoden 2024 alusta lukien Suomessa, niin nyt lienee viimeinen hetki jakaa linkki aihetta käsittelevälle sivustolle. Sieltä löytyy muun muassa linkki zip-tiedostoon, jossa on 45 kirjaa pdf-tiedostoina.

  https://holocausthandbooks.com/index.php?main_page=1

  Silmäilin Germar Rudolf nimisen henkilön tekstiä. Vaikutti järkevän ja älykkään ihmisen tekemältä. Olisi myös juutalaisten etu, että holokaustia ja siihen liittyviä uskomuksia saisi kyseenalaistaa. Jos julkisuudessa voisi esittää epäilyksiä, niin silloin niitä voitaisiin myös julkisuudessa kumota. Jäljelle jäisi vain totuus. Hulluimmat väitteet puolesta ja vastaan voitaisiin hylätä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi