Synnyttäjien keski-ikä jatkaa nousemistaan

Synnyttäjien keski-ikä vuonna 2021 oli 31,6 vuotta. Ensisynnyttäjien keski-ikä oli 30 vuotta. Kymmenessä vuodessa iät ovat nousseet noin vuodella.

Rotu

family, love, outdoors

Ensisynnyttäjien keski-ikä oli korkein Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä (31,1 vuotta), ja matalin Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueella (28,0 vuotta).

Vuonna 2021 Suomessa syntyi 49 726 lasta, mikä oli 6,6 prosenttia enemmän kuin vuonna 2020. Syntyneiden lasten määrä laski yhtäjaksoisesti vuodesta 2011 lähtien, mutta kääntyi nousuun vuonna 2020.

Vuoden 2022 Tilastokeskuksen väestön ennakkotietojen mukaan syntyneiden lasten määrä näyttää kuitenkin vähentyvän tänä vuonna selvästi, ‑9,2 prosenttia tammi-lokakuussa 2022 edellisvuoden vastaavasta ajankohdasta.

Koska suomalaisia kuolee enemmän kuin syntyy, mutta väestömäärä kasvaa koko ajan, tarkoittaa se sitä, että Suomen väestönkasvu on tällä hetkellä rotumuukalaisten tuotantoa. Tämä tarkoittaa pitkässä juoksussa sitä, että suomalaiset tulevat jäämään vähemmistöksi omassa maassaan.

Lähde: Kansalainen

Kotimaa Rotu Valkoinen syntyvyys

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Sitten kun suomalaiset tulevat jäämään vähemmistöksi, mikä esim. suurissa kaupungeissa voi toteutua hyvin nopeasti, niin he eivät kuitenkaan saa sitä vähemmistösuoja-asemaa, jolla vihervasemmisto perustelee valkoisten syrjimistä. Valkoiset on taitavasti demonisoitu kategoria, mutta yhtään enempää ei suojella mitään eurooppalaislähtöistä etnisyyttä, vaikka unohdettaisiin ihonväri ja puhuttaisiin vaikkapa kielestä tai uskonnosta. Näitä ei koskaan tulla suojelemaan, jos ne ovat eurooppalaislähtöisiä. Kaikki eurooppalainen halutaan tuhota ja innokkaimpia tässä ovat monet valkoiset itse. On vaikea sanoa, mistä tämä itsetuhoisuus johtuu.

  • nimellinen

   Vastaa

   Kommunismista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on huolestuttava ja surullinen suunta.
  Muistakaa suomalaiset, että tulevaisuuden suomalainen kansa riippuu ihan meistä itsestään, lisää suomalaisia ei saa sillä, että tuodaan rotumuukalaisia massoittain ja heille jaetaan kansalaisuuksia, eikä tilannetta tule koskaan parantamaan se, että vaaleista seuraaviin äänestetään samoja petturipuolueita.
  Nyt olisi jokaisen syytä pohtia syvällisestikin tätä kehityskulkua.

  Perhe-elämän tulisi olla kaikista tärkein asia, mikään ei mene sen edelle.

  • Snif

   Vastaa

   Niin, onko tullut mietittyä että ehkä se perhe on tärkein ja siksi sitä ei nykyiseen Suomeen halua perustaa kärsimään.

   • Nationalisti

    Vastaa

    On tullut mietittyä ja juuri siksi se pitää perustaa tehden paljon lapsia, hedelmällisyysluku on saatava kasvuun.
    Se muutos lähtee vain ja ainoastaan suomalaisista itsestään, on totta, että kansa on tällä hetkellä pihalla kuin lumiukko ja se vaatii paljon, että tulee radikaali poliittinen muutos, mutta ei se mahdotonta ole.

    Näetkö ratkaisuna sen, että maahan tuodaan mahdollisimman paljon rotumuukalaisia (joilla on myös korkea syntyvyys), heille jaetaan kansalaisuudet ja he vievät jo sitä kautta voiton tässä ”demokratiassa” ja valot voidaan sammuttaa?

    • "Bossladyt" eivät luusereita huoli

     Vastaa

     Maahantunkeutujat eivät ole ainoa huolenaihe.Tämän lisäksi pitää kukistaa feminismi.Ilman naisia (tarkoitan sanan varsinaisessa merkityksessä) maa pysähtyy.Femakoista ja kullikarusellissa pyörivistä ”naisista” saa vatsahaavan ja hermoromahduksen.

 • Minä

  Vastaa

  Ensisynnyttäjien keski-ikä olisi vähän päälle 20, jos eläisimme luonnollisessa maailmassa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Koulutususkovaisuus on yksi syy ensisynnyttäjiennikään. Usko, että ensin pitää köydä koulut, tehdä töitä ja ”sitku” on vakityöt, oma asunto tms, mietitään lapsia. 

  Kyseessä on harkittu politiikka, jolla minimoidaan valkoisten syntyvyys ja maksimoidaan maahanmuutto ”paikkaamalla väestövaje” tuomalla Eurooppaan värillisiä maahanmuuttajia ja kansainvälisiä ottolapsia.

 • Seant

  Vastaa

  Perhepolitiikka on eu:n vastaista, sen saa kokea Unkari, jonka takia sen laillisia rahoja leikataan ja Suomi on suurin vouhottaja sen suhteen.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Minua ei haittaisi vaikka suomalaisia olisi yhtä ”vähän” kuin sotien aikana. En tajua miksi pitää tavoitella jotain valtavan suurta väestöä. Se ei ole ekologisesti kestävää. Suomessa resurssit ovat sellaiset, että ei ne elätä mitään suurta populaatiota. Pitää mennä luonnon mukana, eikä yrittää mitään keinotekoisia suurkaupunkeja luoda matuista yms. 

  Vaikka sitten vähemmän suomalaisia, mutta ainakin ovat omia.

  Ja turha se on ihmetellä miksi 20–30 ‑vuotiaat naiset eivät tahdo lapsia. He vain reagoivat siihen kasvatukseen ja niihin arvoihin, joita vanhemmat ovat opettaneet. Ei se tyhjästä ole tullut tämä elämisen malli. Joten ho hoi siellä kodeissa te, joilla tyttöjä on. Millaisia arvoja opetatte? Opetatteko, että pitää odottaa kieli vyön alla sitä että täyttää 18 tai 20, että pääsee muuttamaan Helsinkiin ja rypemään yökerhoissa? Ja te vanhemmat joilla on poikia: opetatteko te pojat arvostamaan tyttöjä, vai ihan samalla tavallako opetatte irtosuhteiden perässä juoksemista? Että pitää olla ”vapaa” (hyväksikäyttää mahdollisimman monta ihmistä ja haavoittaa) ennen kuin sitten joskus 30-vuotiaana avioituu. Jos avioituu.

 • Teemu

  Vastaa

  Nyt halutaan 1 300 000 muukalaista Suomeen kolmen vuosikymmenen kuluessa. 1990 Suomen väkiluku oli 4 900 000 ja nyt se on 5 600 000 eli muukalaisia on roudattu tähänkin asti hurjaa vauhtia. Somalinainen synnyttää Suomessa neljä laista. Suomalainen nainen synnyttää 1,34 ja lukemassa on mukana kunniakansalaisia ja muita pikapassin saaneita.

 • juha II

  Vastaa

  Naisten opiskelu ja työura nostavat lapsenhankintaa riski-ikään. Ellei lääketide ja sairaalatekniikka olisi niin huippuunsa hiottua. Kuolleina syntyneitä tai myöhäisinä keskenmenoina tärvääntyneitä raskauksia olisi paljon. Ja melko suuresta osasta itse äiditkin olisivat terveyden ja hengenvaarassa! Lisäksi Suomen valtion monivuosikymmeninen propakanda lapsen / lapsien hankkimisen ”turmiollisuudesta” tytöille ja naisille on kantanut ”hedelmää”, sillä tuolla saralla ”ehkäisylle” on annettu PIUN PAUT!!! Tämä globalistien (juutalaiset) monikulttuurisuuteen upotettu valkoisten lisääntymisen demonisointi antaa kaikupohjan heidän ja hihhuli-vatipäiden LÄSSYTYKSELLE kuinka Suomi / EU ”tarvitsee” alikehittyneitä ”kädellisiä” alikehittyneistä maista korvaamaan jotain ”vajetta”, joka EI ole missään muualla kuin edellämainittujen agendan lobbaajien omissa päissään. Kaiken lisäksi Eurooppa on kaikkein TIHEIMMIN asuttu manner mitä maailmassa on!!!

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Tuossa muutama vuosi takaperinhän oli tosin tutkittu, että toisaalta jos nainen tarpeeksi nuorena, oliko se nyt alta 30 vaiko 25 tekee lapsia, niin on jo kuulemma ihan turvallista vielä nelissäkymmenissäkin pyöräyttää niitä. 🙂

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Rotumuukalaissynnyttäjien,muka-suomalaisten keski-ikä? Aloittavat jo teini-ikäisenä ja lopettavat vaihdevuosiin? Todellisuudessa aitojen Suomi-äitien synnytysikä on vieläkin korkeampi,koska muka-suomalaisiksi luetut rotumuukalaiset vääristävät tilastoa tässäkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  family, love, outdoors