Taas yksi BLM-johtaja oikeuteen lahjoitusrahojen varastamisesta

On loppujen lopuksi parempi, että valkoisia vihaavan terroristijärjestön johtajat käyttävät saamansa miljoonatuet makeaan elämään järjestön toiminnan rahoittamisen sijaan.

Rotu

Yksi Iso-Britannian Black Lives Matter (BLM) ‑johtohahmoista, Xahra Saleem, on järjestön rahankeräykseen kohdistetun tutkimuksen seurauksena joutumassa oikeuteen kahdesta petoksesta ja luottoaseman hyväksikäyttämisestä.

Saleem oli perustanut kaksi rahankeräystä GoFundMe-palveluun mielenosoituksen myötä, missä BLM-aktiivit olivat kaataneet Edward Colstonin patsaan vuonna 2020. Toinen keräys oli mielenosoitusta itseään varten ja toinen patsaan tuhoamisesta syytettyjen oikeudenkäyntikulujen maksamiseen. Saleem on syytettynä kerättyjen varojen laittamisesta omaan taskuunsa.

Aiemmin myös Amerikan BLM-johtohahmo, Shalomyah Bowers, on joutunut oikeuteen syytettynä yli 10 miljoonan dollarin varastamisesta järjestöltään. Myös BLM:n marxistiksi tunnustautuvan pääjohtajan, Patrisse Cullorsin, ostamat huvilat ympäri Amerikkaa ovat herättäneet ihmettelyä. On loppujen lopuksi parempi, että valkoisia vihaavan terroristijärjestön johtajat käyttävät saamansa miljoonatuet makeaan elämään järjestön toiminnan rahoittamisen sijaan.

Lähde: Daily Mail

Black Lives Matter Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Petos Rotu Ulkomaat Uutiset Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • GLGL

  Vastaa

  ” terroristijärjestön johtajat käyttävät saamansa miljoonatuet makeaan elämään”

  Ehdottomasti noin. Typeryksiltä kerätyt varat jäävät kietämään talouteen, kun gangsta ostaa urheiluautoja, kalliita illallisia, matkapalveluita ja koripallotossuja. Kyseessähän on eräänlainen tarkasti kohdistettu QE, eli annetaan löysää likvidiä yksilöille, jotka eivät säästä, vaan laittavat rahan haisemaan.

 • otto suni

  Vastaa

  Parempi on todella se, että juhlivat saamansa rahat kuin mellakointi, joten heilukoon aikansa mikäli sitä on vielä jäljellä!

 • juha II

  Vastaa

  Kun perustetaan pelle kerho pelkän poliittisen rotuvihaisen agendan vuoksi valkoisia vastaan, jota vielä itse George Soros – tuo wanha takapiru – rahoittaa sellaisilla rahasummilla, joita ei edes ”valkoisesta ylivallasta” nauttiva ”punaniska” pysty mielessään kuvittelemaan. On runsas raha, jota virtaa kuin vettä tulvavallin luhistuttua, josta voi löytää yhtymäkohdan kehitysyhteistyö rahojen kanssa. On selvääkin selvempää, että tuo antelias raha EI löydä koskaan perille vaan kuin karhut lohien kutunousun aiksna kauhovat suuren osan tahmaisiin tasuihinsa ja popsivat mätiä täynnä olevat lohet ahnaasti suihinsa!

 • Nimi

  Vastaa

  Polvistukaamme siis kaksitoista (12) kertaa vuorokaudessa kohti Minneapolisia!

 • Ketku

  Vastaa

  Länsimaat ovat työntäneet afrikkaan biljoonia euroja ja tehneet monista neekeri rosvoista miljadöörejä,

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi