Hallitus: Maahanmuuttajille ohituskaista terveydenhuollossa!

Suomen hallitus vaatii, että sairaalat ja terveyskeskukset syrjivät valkoisia suomalaisia näiden etnisen taustan perusteella.

Rotu

päivitetty

Valtioneuvoston Selvitys- ja tutkimustoiminnan tuore julkaisu ”Terveydenhuollon palveluvalikoiman priorisointi” vaatii, että maahanmuuttajat asetetaan ohituskaistalle suomalaisessa terveydenhuollossa. Aiemmin kulttuurimarxistit ovat väittäneet, että puheet maahanmuuttajien ohituskaistoista julkisissa palveluissa ovat ”äärioikeistolaisia salaliittoteorioita”.

Ohituskaistaperiaate tulee esiin julkaisun luvussa, joka käsittelee ”priorisoinnin periaatteita ja niiden muodostamista” terveydenhuollossa. Julkaisun mukaan maahanmuuttajat tulee rinnastaa pieniin lapsiin, jotka ansaitsevat tulla hoidetuksi ennen (suomalaisia) aikuisia.

”Ilman priorisoinnin yhtenäisiä periaatteita terveydenhuollon priorisointipäätökset voivat vaihdella merkittävästi esim. alueellisesti tai ammattilaisten välillä, jolloin kansalaisten yhdenvertainen kohtelu ei toteudu,” julkaisussa varoitetaan.

Valtioneuvoston mukaan priorisoinnissa ”arvot” täytyy ”kääntää periaatteiksi”, joiden mukaan maahanmuuttajat ovat ”haavoittuvaisessa asemassa” oleva ryhmä, jotka ansaitsevat ”solidaarisuuden” nimissä nopeampaa hoitoa kuin suomalaiset. Suomen hallitus vaatii toisin sanoen, että sairaalat ja terveyskeskukset syrjivät valkoisia suomalaisia näiden etnisen taustan perusteella.

Lähde: Valtioneuvosto

Hallituksen propaganda Hallitus Kotimaa Maahanmuutto Marinin hallitus Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Rotuerottelu Suomalaisvastaisuus Terveydenhuolto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Otto

  Vastaa

  Käsittääkseni tämä on ollut pysyvänä käytäntönä jo vähintään vuosikymmenen ajan. Omakohtainen kokemukseni Malmin polilta on seuraava: Jonotin päivystyksessä reilut 12 tuntia katkenneen luun kanssa. Asiakkaita ei palveltu saapumisjärjestyksessä. Priorisointi on toki luonnollista hoidontarpeen kiireellisyyden näkökulmasta, mutta tässä tapauksessa odotussali oli tyhjentynyt jo kolmeen kertaan, ja useat jonottajat luovuttivat lähtien pois ilman hoitoa.. itse pääsin hoitoon vasta aamupäivän muututtua aamuyöksi, ja huolestuneen vaimoni soiteltua sairaalaan kadonneesta miehestään.

  Ainoa ryhmä, joka pääsi välittömästi eteenpäin koostui nuorista vihamielisesti käyttäytyvistä maahanmuuttaja miehistä, jotka vaikuttivat ilmeisen terveiltä. Valistunut arvaus on, että heidän vaivansa oli kolmiolääke reseptien vaatiminen katukauppaa varten.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Onkohan tuo otsikkokuva otettu jossakin suvakkien synnytyssairaalassa???.

 • honkler

  Vastaa

  honk honk

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on täysin käsittämätöntä touhua, suomalaiset veronmaksajat rahoittaa julkisen sairaanhoidon, mutta siitä huolimatta he jäävät kakkossijalle mitä hoitoon tulee.
  Lisäksi tässä maassa rahoitetaan julkisista varoista LAITTOMASTI maassa olevien terveydenhuolto.
  Hoitovelka sen kuin paisuu ja hoitotakuussa ei pysytä mitenkään.
  Miettikää nyt oikeasti minkälaisia poliitikkoja suomalaiset äänestää.

  Monessa kaupungissa on jo vuosia harjoitettu ”positiivista syrjintää” esimerkiksi työnhaussa, eli kun työnhakijoina on kaksi tasavertaista hakijaa, palkataan ensisijaisesti rotumuukalainen.

  Mitä pitää vielä tapahtua ja kuinka kurjiksi suomalaisten olot täytyy mennä, ennen kuin mitään muutosta tapahtuu?

  • Topo

   Vastaa

   Kun kokeiltiin anonyymiä valintamenetelmää hauissa, niin kävikin niin että neekerit (ja naiset) saivat entistä vähemmän paikkoja, vaikka femakot & muut mielisairaat Afrikka-fanit vannoivat valkoisten heteromiesten olevan epäreilusti etuoikeutettuja valintaprosessissa.

   Neekerilapsi on arvoasteikossa väestönvaihdon näkökulmasta se kaikkein tärkein aines Suomessa eli niiden pitää päästä kaikkien ohi hoitojonossa. Neekerilapset ovat Suomen tulevaisuus. Tämän päivän neekerilapset tulevat ylläpitämään Suomea huomisen neekerilapsia varten. Lisääntymisikäiset rotumuukalaiset ovat täten myös äärimmäisen tärkeä ryhmä — heti sijalla #2 — jotta edelläkuvatun kaltainen, kalergilainen, Uuden Euroopan liittovaltio voi tulla todeksi.

 • TT

  Vastaa

  Koronapelleily aiheutti sen, ettei lääkärin näkemistä edes kaipaa. Rikollisia suurin osa. Ottakoon matut niiltä piikit ja ihmelääkkeet. Kannataako paskavaltiolta edes ottaa mitään palveluksia vastaan? Systeemin lellikeiile käy lopulta huonosti. En kadehdi.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Entäs sitten, kun sinulla on kirurgista hoitoa vaativa vaiva?
   Kyllä minua ainakin suoraan sanottuna v*tuttaisi, kun hoitoon ei pääsekään niin kuin ennen, kun toisille on ohituskaista.

   • TT

    Vastaa

    Koronan jälkeen en enää usko, että suomalainen terveydenhoitojärjestelmä haluaa parastani missään olosuhteissa. Väärät mielipiteet, väärä ihonväri tai kuormitan liikaa maapallon ekosysteemiä. Tietenkin terveenä on helppo uhota, että ei halua edes nähdä lääkäriä. On mentävä tilanteen mukaan.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Totta se on. Käynnissä on kansanmurha valkoisia vastaan ja meidät tuhotaan, ellemme pistä vastaan.

 • JT

  Vastaa

  Yhdenvertaisuuslain 8 §:n mukaan ketään ei saa syrjiä
  iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.
  Paitsi…

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Tuo kirjoittamasi lista ei koske valkoisia heteroita. Heillä ei ole enää mitään oikeuksia nykyisessä yhteiskunnassa.

 • Idiotismi on vallassa

  Vastaa

  Ei voi kun ihmetellä noita vesipäitä, jotka on vallassa ja samoin niiden kannattajia.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kaikessa näkyy johdonmukaisesti sionistinen brutaali hyökkäys kaikkia valkoisia kansoja vastaan.
  Joku sitten alkaa puhumaan siitä, että ”suomalaiset näin päättävät, eivät juutalaiset”. Näin ei ole. Tämä johdonmukainen valkoisten kansojen ahdinkoon ajaminen on puhtaasti sionistinen operaatio. Sionistit eli juutalaiset omistavat mediat ja hallitsevat täten valheilla ja propagandalla yleistä mielipidettä ja toisekseen he ostavat valkoisten maiden johtajat ja, kuten tiedämme, vaalit ovat vain sitä varten, että kansa voi muutaman vuoden välein valita minkälainen naama heitä seuraavat vuodet pettää.
  Ei tarvitse olla nero ymmärtääkseen, että meidät halutaan tuhota, meidän kansamme ja meidän maamme halutaan alistaa globalistien, miljardöörien orjiksi. Tässä jokin pakolaisten suosiminen terveydenhoidossa on vain yksi pieni säe siinä orjuuden matossa, jota sionistieliitti kutoo väsymättä.

  Tämä sama eliitti kutoo pedofiliaa, homo/lesbo/transutarinaa, massiivista maahanmuuttoa meille (ei Israeliin), sotaa ja tuhoa. Tämä sama eliitti haluaa tapattaa Ukrainan miehiä heikentääkseen Ukrainaa, siinähän tuhotaan Ukraina kaikin tavoin ja se miellyttää sionistia, sionismi rakastaa valkoisen kansan verenvuotoa.

  Meidän on katkottava sionismin kahleet. Ne kahlehtivat meidät orjuuteen ja kurjuuteen, talveen, jossa heikoimmat meistä kuolevat kylmyyteen ja tauteihin, ja miksi? Koska sionisti haluaa meidän ”rankaisevan Venäjää”. Sallikaa minun nauraa. Sionisti haluaa sotaa, koska näin tuhotaan Länsi, tuhotaan Ukraina. Sionistille tämä on mahtava voitto. Me ja Ukraina tuhoamme itse itsemme.

  Koko maailmanhistoriassa tämä on ensimmäinen vastaava koknaisten kansojen itsemurha.

  Tulkoon näiden demonien ja heidän pikkukäskyläistensä päälle Sodoma ja Gomorra.

  • TT

   Vastaa

   Valkoiset kansat on todella helppo masinoida itselleen vahingollisiin sota- ja poikkeustilakampanjoihin. Esimerkiksi Suomen ja Venäjän KESKEN ei ole ollut mitään sellaista meneillään, mikä oikeuttaisi sotatilan ja vihamielisyyden kansojemme välillä. Silti ollaan erittäin tuhoisassa kierteessä ja kriisitilassa, joka syvenee päivä päivältä. Tämä on mestarillista mielenhallintaa, joka laittaa miettimään onko valkoisilla kansoilla oikeutta elää, jos niitä on näin helppo puijata itsetuhoisiin kampanjoihin. Matutus on tietenkin yksi niistä.

 • Jani

  Vastaa

  Tuota dokumenttia on muokattu ja siitä poistettiin ”maahanmuuttajat” kohta.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Vaikka se kyseinen kohta sieltä vaivihkaa olisikin poistettu, niin se on ihan tarkoituksella sinne aiemmin laitettu ja toivottu ettei kukaan siitä sen kummempaa juttua tekisi.
   Joka tapauksessa, vaikka sitä kohtaa ei ole, käytännön toiminnassa se tulee kuitenkin näkymään valkoisten asettamisena kakkosluokan kansalaisiksi maksamassaan julkisessa terveydenhuollossa.

 • Jonne Tesla

  Vastaa

  Kannattaa huomata, että Valtioneuvosto vähin äänin muutti tuota julkaisua ja noiden sivuilta mainontaa maahanmuuttajista ei enää löydä. Netti onneksi muistaa
  https://web.archive.org/web/20220825163702/https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/164298/VNTEAS_22_53.pdf

  Suositeltavaa arkistoida aina kaikki vähänkin arveluttava materiaali (linkit) netin arkistointipalveluihin, niin nämä on helppo myöhemminkin tarkistaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ja tallentaa ne myös itselleen.

   Wayback Machine ei ole mikään vedenpitävä arkistointipalvelu. Sitäkin sensuroidaan, ja sinne tallettuja tiedostoja tai sivuja voidaan pyynnöstä poistaa.

   • Jonne Tesla

    Vastaa

    Luonnollisesti myös itselle, hyvä pointti. Wayback Machine ei tunnettavuudestaan huolimatta luonnollisestikaan ole ainoa, vaan muitakin löytyy esim. https://archive.today

 • Erno

  Vastaa

  Nyt on kyllä järjetöntä. Ihmettelen suuresti miten suomalaiset hyväksyvät kaiken tämän. Tässä ei auta enää muu kuin vallankumous, mutta sitä taitaa olla tältä kansalta turha odottaa…

  • Nimetön

   Vastaa

   Valtaosa lammasmassasta on autopilotilla meneviä idiootteja. Oma ajattelu on nolla. Ajattelu on täysin ulkoistettu sontamedioiden valittujen ”asiantuntijoiden” kontolle.

 • FN Fallout

  Vastaa

  Jos ei-valkoisten huonoa asemaa pidetään aina elinympäristön tuloksena, niin silloin voidaan oikeuttaa ikuiset etuoikeudet ei-valkoisille, valkoisen kantaväestön kustannuksella. Näppärää tuo ”environmental determinism” jota suvakit ja muut valkovihamieliset harrastaa!

 • läävä

  Vastaa

  vittu nää viher kommunistit sdp haluua tehä tästä maasta raiskaajien neekereitten maan

 • Janne l

  Vastaa

  Viralllisivuilta ladattavassa pdf tiedostossa ei ole tota ”maahanmuuttajat” kohtaa. Toi teidän kuvankaappaus on väärennös…
  Lähde aitoon julkaisuun: https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/164298

  Sinänsä tohon feikki uutiseen voisi uskoa kyllä

  • Bella

   Vastaa

   Et ilmeisesti tajunnut, etta kyseessa ei ole vaarennos. Hesari kirjoittaa:

   ”MAININTA maahanmuuttajista terveydenhuollon priorisoinnin kohteena on herättänyt keskustelua sen jälkeen, kun valtioneuvoston kanslia julkisti elokuun lopussa tuoreen priorisointia käsittelevän raportin.

   Raportissa hahmotellaan periaatteita, joiden avulla terveydenhuollon erilaisia toimenpiteitä voitaisiin nykyistä systemaattisemmin laittaa tärkeysjärjestykseen. Yhtenä esimerkkinä mainitaan, että erityisen haavoittuvaisessa asemassa olevat ihmiset, esimerkiksi lapset, voitaisiin asettaa jonossa lääketieteellisesti samassa asemassa olevan ihmisen ohi.

   Raporttia on sen ilmestymisen jälkeen muokattu, sillä vastaavassa kohdassa luki aiemmin, että myös maahanmuuttajat voisi olla esimerkki erityisen haavoittuvasta ihmisryhmästä. Tästä raportin kohdasta on levinnyt kuvakaappauksia Twitterissä ja asia on herättänyt runsaasti keskustelua.

   NYT maininta maahanmuuttajista on siis raportista poistunut. Maininta maahanmuuttajista oli alun perinkin virhe, ja siksi se poistettiin, kertoo Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan apulaisprofessori Paulus Torkki. Torkki on yksi raportin tekijöistä.”

   Eli tuo kuvakaappaus ei ole vaarennos, vaan mainitun asiakirjan aiempi validi versio, jota muokattiin, koska asia heratti ”keskustelua”.

   (Kasi pystyyn niilta, jotka oikeasti uskovat priorisoinnin ehdotelman poistuneen. Itse olen vuosikymmenen aikana nahnyt niin paljon ”priorisointia”, etta hyvin varmasti katson tietavani, etta tallaista priorisointia tehdaan silti asiakirjojen ulkopuolella. Hyvana esimerkkina se, etta Tampereen eras asuntoyhtio kertoi minulle vuonna 2o12, etta maahanmuuttajilla on suorakaista kantasuomalaisten ohitse asuntojonoissa. Olin silloin eraan yhdistyksen nimissa pyytamassa tata kommenttia talta asuntoyhtiolta. Se kerrottiin sielta taysin hapeilematta, eivat ilmeisesti tajunneet lainkaan harrastavansa syrjintaa).

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sinä olet niin tyhmä, ettet tajua Valtioneuvoston muokanneen tuota jälkeenpäin. Netistä kyllä löytyy, kun haet arkistoista.

  • Nimetön

   Vastaa

   Joko olet tahallinen (vasemman laidan?) hämmentäjä tai muuten vain puusilmä.

   Laittamassasi linkissäkin mainitaan ”Sivua 18 on päivitetty 29.8.2022 ja aineisto korvaa aikaisemmin, 24.8.2022 julkaistun version”.

 • Topo

  Vastaa

  Suomessa ei noudateta Suomen (perustus)lakia. Täällä noudatetaan kansainvälisoikeudellisia sopimuksia. Suomen eduskunta ei päätä mistään. EKP ja EU ovat ne instrumentit, joilla tätäkin maata hallitaan. Korkovelkaraha on kaiken takana.

  Suomi täytetään 20–40-vuotiailla ulkomaalaisilla, jotka lisääntyvät. Näistä vielä vaarallisempia ovat naiset ja esim. Suomessa olevat somalit synnyttävätkin keskimäärin neljä lasta. Valkoisten suomalaisten synnytysluku on vain hieman yli yhden. Näin täytetään maa vain yhden sukupolven aikana ulkomaalaisilla 0–19-vuotiailla. 40–60-vuotiaat eivät enää lisäänny.

 • juha II

  Vastaa

  Ruotsi on täysin aikaa sitten ”kalibroinut” valkoiset etniset ruotsalaiset paarialuokkaan.

 • tymä

  Vastaa

  Tämän lisäksi saavat homppelit ja prostituutit kuulema myös jonkilaisia ohituskaistoja. Heti vaan labraan pääse jos on eksoottista vähemmistöä. Minulla kesti puolivuotta. Horot ja hintit saisivat kyllä ihan itse maksaa kaikki sukupuolitautihoitonsa. Ehkäisystä ja taudeista on tietoa kaikki alla ja ei voi vaan vedota tietämättömyyteen. Julkisia varoja ei tulisi tuhlata semmoseen.

 • heippa

  Vastaa

  Katsoin tuon alkuperäislähten eikä siellä lue sanaa ’maahanmuuttajat’. Oletteko itse lisänneet sen vai onko poistettu?

  • tarkka lukija

   Vastaa

   ”Sivua 18 on päivitetty 29.8.2022 ja aineisto korvaa aikaisemmin, 24.8.2022 julkaistun
   version.” Eli asiakirjaa muokattiin jälkikäteen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi