Ilmavoimat marssi lippupäivänä Helsingissä – rotumuukalainen menetti malttinsa

Kongolainen Kasongo pitää oikeutenaan kertoa suomalaisille elättäjilleen, millaisia tunnuksia puolustusvoimilla on lupa käyttää.

Rotu

Ilmavoimien sotilaita ja Jenny Kasongo.

Kesäkuun 4. päivä vietettiin perinteistä puolustusvoimien lippupäivää. Helsingissä kansalaisilla oli tilaisuus ihailla muun muassa ilmavoimien hakaristilippuja, jotka ovat synnyttäneet närää niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin globalistien piireissä.

Eräs lipusta kiivastuneista oli Afrikka-aktivisti Jenny Kasongo, joka on yksi Helsingin yliopiston Students of Colour (SOCO) ‑järjestön taustahahmoista ja sitoutumattoman vasemmiston jäsen. Kasongo on rodullisen taustansa ja poliittisesti ”oikeaoppisten” mielipiteidensä vuoksi Yleisradion lemmikki. Hän on tullut suomalaisille veronmaksajille kalliiksi muun muassa Kelan kustantamien mielenterveyspalveluiden vuoksi.

Kongolainen Kasongo pitää oikeutenaan kertoa suomalaisille elättäjilleen, millaisia tunnuksia puolustusvoimilla on lupa käyttää. Useat suomalaiset kehottivat kongolaista kuitenkin pitämään suunsa kiinni. Kasongo kertoikin sosiaalisessa mediassa yllättyneensä siitä, kuinka moni piti hänen ylimielistä käytöstään törkeänä suomalaisia kohtaan.

Kasongo ja hänen näkemyksiään tukeneet äärivasemmistolaiset argumentoivat, että Suomen pitäisi poistaa puolustusvoimilta perinteiset tunnukset, koska ulkomaalaiset voivat järkyttyä niistä. Globalistien mukaan kansakunnilla ei ole oikeutta itsenäisyyteen, vaan kaikki täytyy tehdä ulkomaalaisten ehdoilla.

Lähteet: Jenny Kasongo, Yle (1, 2, 3)

Helsingin yliopisto Helsinki Ilmavoimat Jenny Kasongo Kongo Kotimaa Lippupäivä Mielenterveys Mielenterveysongelmat Puolustusvoimat Rotu Students of Colour Suomalaisvastaisuus Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

34 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Rullahuulet voi luikkia helvettiin tästä maasta, milliäkään Suomesta ei kuulu noille rotille, nuo ei koskaan ole Suomalaisia vaikka tässä maassa syntyisivät.

 • TT

  Vastaa

  Ei taida Natokaan tuosta hakarististä riemastua. Mainoksista ja kuvituskuvastosta päätellen Suomi on neekerimaa ja rintama etenee yhä syvemmälle sisämaahan. Onko Suomessa mitään puolustamisen arvoista kohta? Itse en ala pigmenttipiruja puolustamaan. Enkä natojakaan.

  • Ilmari

   Vastaa

   Tässä tämä taas tuli. Sanoudut ikäänkuin irti Suomen puolustamisesta keksimilläsi syillä. Mutta ole huoletta, kyllä sinutkin käsiin etsitään jos kriisitilanne tulee.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Mustista saa hyvät kintaat 🙂 … niin ennen tehtiin.

   Seppo Lehto
   Ajan Suunta päätoimittaja
   https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Salomon

  Vastaa

  Typerä neekeri

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Mites ois kotimaassa käynyt jos huutelet armeijaa vastaan? Ois tapettu, paloiteltu, nussittu muhevimpia paloja ja keitetty lopuista soppa. 

  Käykääpä lukemassa vähän näistä pimeän Afrikan nykymeiningeistä, on henki halpaa tänäkin päivänä.

 • Hh1488

  Vastaa

  Menis omaan kotimaahan lässyttämästä. Suomi ei tarvii somali, mutta somali tarvii suomea, siinä neekerille elämän realiteetit

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Tämä Kasongo voi palata takaisin kotimaahansa Kongoon ulisemaan.

 • Noista ei oo mihinkään järkevään

  Vastaa

  Huomaa, että alhainen älykkyys, kun ei tajua pitää typerää apinan suutaan kiinni.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ruskeanahkainen hakaristifoobikko! Mitä pahaa hakaristi on koskaan tehnyt hänelle?

  • Teeperi

   Vastaa

   Hakaristi on muinainen onnensymboli❤️

 • Tuomaskuusela

  Vastaa

  Onko toi siis totta? Siis voiko toi olla totta?

  Siis ihan aikuisten oikeasti?

  Helsingin yliopiston Students of Colour (SOCO) = toi kuulostaa ihan Suomen versiolta Klaus Swabin Young Global Leaders

  https://www.younggloballeaders.org

  Ei helvetti…toi on niinku siis suoraan jutsku Erkon suusta!!!

  https://www.magneettimedia.com/helsingin-sanomat-vaarinajattelu-ja-juutalainen-mediavalta-pohjoismaissa

  Ei vittu…ei vitun vittu…siis niinku…onko toi meiän Jutsku pressan hyväksymä kintiöpakolainen vai mikä lie…

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/05/image-46.png

  Mutta hei…muistakaamme kuka alunperin päästi Somalit tänne…

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/05/image-44.png

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Jone Nikula kongolaisen poikaystävänsä kanssa myöskin pahoitti mielensä joku vuosi sitten, taisi olla Vickersin/T26 hakaristi tunnuksesta. Tyypillinen tietämätön ”reserviupseeri”.

  • Ilmari

   Vastaa

   Jone Nikula on kyllä hetero. Mistä kaivoit valheen poikaystävästä?

   • Zatan Ihrahimovitsi

    Vastaa

    Jonkun neekeriukon kanssa se siellä näyttelyssä kulki valittamassa, kun vanhan tankin kansallisuustunnus oli hakaristi, ei ollut vaihdettu. Pointti oli kai tässä Nikulan turhassa ulinassa, eikä siinä, mikä hänen kirjaimellinen suhteensa ko. neekeriin oli. Samanlaista hakaristeistä ulinaa ovat harrastaneet myös Beckmanin kremlrahoitteiset safkalaiset. Mutta ei Nikula tietenkään niitä ole.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Koska Kasongo ystävineen huomaa joulunalla nämä kauheat kaameat hakenkreutz luumutortut.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Liekö kuullut hakaneulasta?

 • GLGL

  Vastaa

  Jso Suomi joutuisi sotilaallisen operaation kohteeksi, olisi tuokin mielenterveyskuntoutuja ensimmäisenä kerjäämässä suojelua noilta ”hakaristityypeiltä”.
  Käsittämätöntä on, että joku kongolainen voi olla noin naiivi. Luulisi kotimaan olojen opettaneen edes kyyniseksi.

  Onkohan muuten mitään yhteyksiä helsinki-maidanin ”kongopoliisiin”?

 • Mitä vittua nyt taas

  Vastaa

  Jälleen kerran te neekerit ja muslimit yms. Lähtekää pois täältä. Mitä vittua te ulisette ja valitatte tyyliin joka htin asiasta. Kaikki on rasismia ja on niin turvaton tila ja olo. Menkää sinne stnan afrikkaan jne. On niin kupoli täynnä näitä prkl:n uhriutujia jne.

 • Julli

  Vastaa

  Neekerämmä, jos ja kun tämä yhteiskunta on sinulle liian haastava toimintaympäristö, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kotiutua muiden heikkotasoisten keskuuteen Afrikkaan ja parantaa elämäsi laatua.

  Tervemenoa, eikä ollut edes kivaa, kun kävit elätettävänä.

 • Ungaba Gungaba

  Vastaa

  Meneppä valkoisen ulisemaan kongossa rasismista tai jostain kuvitteellisesta huonosta kohtelusta niin nehän nauravat sulle paskat housuissa.

 • juha II

  Vastaa

  Apina rutto vieköön…
  Kun nuoret idiootit eivät tiedä edes sitä mikä on nainen?
  Niin mitä sitten Suomen historiasta eivät kanttis finni naamat saatika sitten Kongon viidakoista tänne tullut elintasopakolainen. Tuolla iholla Suomessa D- vitamiinia ei kerry, joten se siitä…

  • Nimetön Anonyymi

   Vastaa

   Tarkemmin kun asiaa ajattelee, niin tuskin tästä vaaleasta ihosta on talvella D‑vitaminia keräämään ellei hylkeile alasti tuolla. Harvemmin näkee talvella ketään kovin vähissä vaatteissa.. Se vähä mitä kasvoissa näkyy paljaana tuskin auttaa siinä. Sanoisin, että pohjoisessa vaaleiden ihmisten yleisyys johtuu siitä, ettei siitä ole muinaisuudessa ollut täällä samalla tavalla haittaa kuin porottavilla seuduilla. Saitteko kopin? 🙂 Ja mitä tulee älykkyyteen, niin onhan noita populaatioiden välisiä älykkyys eroja jotkut tehneet..muistan jonkin, jossa valkoiset on vain mustien yläpuolella. Juutalaiset ekana ja sitten aasialaiset. Se on jännä, kun merkittävät keksinnöt on tehneet Euroopassa lähinnä juutalaiset tai juutalaisuudesta joskus kääntyneet.. Älykkyys periytyy, ja nimenomaan naisilta.. 😉 mitä me miehet siirretään eteenpäin? Näemmä lähinnä väkivaltaisia taipumuksia.. Joita naiset havaintojen mukaan suosivat parhaassa lisääntymisiässä. Ihmisestä on siis kehittynyt älykäs tappokone, joka kohta tuhoaa kaiken. Tämäkin keskustelu on täynnä itsetuhoa.. 🙄. Ihminenhän suosii tyypillisesti pariutuessaan sukulaisen näköisiä- ulkonäköhän periytyy myös… Ja sitten kun joku menee pariutumaan jonkun ei-sukulaisen näköisen kanssa, niin fanaattisimmat sukurutsaajia en puolustaja nousee takajaloilleen mölyämään. Tässäkö on syy ihmisen pystykävelyynkin.. 😀

 • Kulttuurimarxisti

  Vastaa

  Lennostonkin hakaristin aattelliset juuret ovat tosiasiallisesti von Rosenin ajan äärioikeistossa, nimenomaan arjalaisuuden (indoeurooppalaisuuden) arvostuksessa ja sen kiinnostuksessa esoteerisuuteen. Se että kongolainen sen ymmärtää, voisi käsittääkseni olla tämän julkaisun lukijoille ihan ylpeydenkin asia.

  • Bella

   Vastaa

   Ainakaan tästä jutusta ei käynyt ilmi, että millä tavalla tämä henkilö ymmärtää ”indoeurooppalaisuuden arvostusta”. Lennoston lipun historia erikseen, mutta hakaristille on ollut alunperin mallina indoiranilaisten tamgat (jotkut väittävät, että intialaisten muinaiset symbolit, mutta en niitä tunne se enempää). Olen melko varma tamga-tutkimuksen suppeuden vuoksi, että tämä henkilö ei tätä tiennyt.

 • Piikivi

  Vastaa

  Röyhkeys on tyypillistä näille ulkomaan eläville. Hoitakoon ensin oman maansa asiat kuntoon ja tulkoot sitten tänne valittamaan. Jos on vielä varaa! Kumma, kun täällä rasistisessa Suomessa asuu, kun on ihan vapaa menemään minne tahansa maailman kolkkaan. Mutta joka paikassa ei olekaan ilmaista elätystä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Mustilla paviaaneilla ei ole puheoikeutta tässä maassa. Heillä ei ole myöskään oikeutta oleskella Suomessa veronmaksajien elätettävänä. Myöskään työssä käyvillä kädellisillä ei ole oikeutta oleskella eikä työskennellä Suomessa. Suomi on syntyperäisten, valkoihoisten etnisten Suomalaisten maa, me emme tarvitse emmekä halua mustaa ongelmajätettä maahamme.

 • Huru-ukko

  Vastaa

  Tuo hakaristi Suomen ilmavoimien tunnuksessa on peräisin muistaakseni ilmavoimien ensimmäisen koneen lahkjoittaneen kreivi Rosenin suvun tunnus ja onnenmerkki.
  Konolaiset vielä tuooloin söivät toisiaan kun tuo tapahtui, että pientä rajaa pyydän. Ja tuleehan siinä mieleen terveysongelmia kun revitään juuriltaan tänne kylmään pohjolaan.

 • Mielisairaat

  Vastaa

  Miten voi mielenterveyspotilas edes päästä opiskelemaan sosiologiaa? Sehän tarkoittaa että mielenvikaiset tulevat määräämään suomalaisten tulevaisuutta kun tekevät paperi-päätöksiä takahuoneissaan.

  ”Jotta yliopisto eivät ei olisi alkoisten klubi”… sori vaan mutta yliopistoon päästään älyllä, ei huutamalla tai pahoittamalla mieltään. Toisaalta, opiskelupaikkoja on niin paljon ja niihin pääsee helposti että jos tarvitsee preppauskursseja niin kaikki ei ole kohdallaan. Kuten nämä mielenterveysongelmat todistavatkin.

  ”Yliopiston ovet aukenivat Jenny Kasongolle, kun hän kävi Euroopan solidaarisuusjoukkojen tukeman, näkyvien vähemmistöjen edustajille suunnatun Equality as Preparation ‑valmennuskurssin.”

  …niin niin… Taas sitten vedettiin rasistikortti esiin että ovet aukenivat. Ja nythän voi sitten olla seuraavat 10 vuotta ”opiskelijana” ja nostaa valtion takaamaa opintolainaa ja lihota kaikessa rauhassa…

  Tämä Markus J Rantalahan on todistanut että mielenterveysongelmat johtuvat nykyisestä yhteiskunnasta. Eikö olisi parempi että tämä Jennykin menisi vanhempiensa kanssa takaisin sinne keski Afrikkaan? Läpsyttelisi paljain jaloin savannilla. Sielä mielentervesyongelmatkin poistuisivat kun ei olisi muita jotka somessa kiusaisivat.

 • White noise

  Vastaa

  Helsingin friikkikuplaa pitäisi vähän useamminkin valistaa kovalla kalustolla ja oikeaoppisilla tunnusmerkeillä.

 • Rhodesia

  Vastaa

  Ilman ”valkoista paholaista” tuokaan ei neekeri ulisisi internetissä jonninjoutavista, saati opiskelisi yliopistossa, vaan juoksisi korkeintaan alkeellinen lehtihame genitaaliensa peittona pitkin Kongon viidakoita, eikä edes tietäisi mitä lukeminen tai kirjoittaminen on. Niin olisi parempi, molempien osapuolien kannalta. Neekerit ei kuulu ihmisten yhteiskuntaan.

  • Teemu

   Vastaa

   Näin on. Kurja on se kohtalo joka neekereille tässä pankkiirien ja suuryritysten pelissä lankessi: orjuus. Tosin nyt eivät tee mitään valkoisten mailla ja meistä on tullut orjia. Toivottavasti neekerit pääsevät takaisin koteihinsa ja meilläkin päästäisiin irti EU:sta & eurosta ja lähemmäksi luonnonmukaista tilaa. Eli jarrua pitäisi painaa.

   En usko että kukaan muu orjuutta puolustaa paitsi Saatanan synagoga ja korporatokratian asiamiehet. Ei kukaan — vasemmalta tai oikealta — voi pitää orjuutta hyvänä asiana.

 • Bella

  Vastaa

  Luulisi Jennynkin siis ymmärtävän, että hakaristi on toisilta, jo kuolleilta, kulttuureilta omittu teema. Hakaristiin viittaavia identiteettimarkkereita on löydetty muinaisilta iranilaisilta eli akkaimeniiteiltä, partialaisilta ja sassanideiltä. Jospa tämä koko hakaristihömpötys nyt loppuisi valtamediassakin, kun lukevat tämän kommentin.

 • Zatan Ihrahimovitsi

  Vastaa

  ”Yliopiston ovet aukenivat Jenny Kasongolle, kun hän kävi Euroopan solidaarisuusjoukkojen tukeman, näkyvien vähemmistöjen edustajille suunnatun Equality as Preparation ‑valmennuskurssin.” Eli neekereille ja muille ei-valkoisille maksetaan valmennuskurssit EU-rahalla, eli verorahalla. Tuo kurssi on satavarmasti ”täsmäsuunniteltu” takaamaan näille opiskelupaikka, tiedätte mitä tarkoitan!! Väliinputoajiksi kurssien suhteen jäävät sitten vähävaraiset valkoiset, heille ei kukaan maksa preppauskursseja, koska väärä pigmentti. Heidän vanhempansa kuitenkin ovat veroina (Suomi on nettomaksaja Eu:lle) maksaneet näiden kongolaisten ja muiden tunkeutujien preppauskurssit, opintotuet, asumislisät yms.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi