Myös Saksa suhtautuu penseästi ukrainalaisiin pakolaisiin

Saksan mukaan "muiden valtioiden on vuoro auttaa" pakolaisia.

Rotu

Saksa suosii afrikkalais- ja arabisiirtolaisia.

Uutisoimme eilen, että Ruotsin hallitus on ilmoittanut maan vastustavan ukrainalaisten pakolaisten vastaanottamista. Nyt toinenkin johtava kulttuurimarxistivaltio, Saksa, on antanut vastaavan julkilausuman.

Saksan mukaan ”muiden valtioiden on vuoro auttaa” pakolaisia. Ruotsi ja Saksa ovat pitäneet rajansa auki jatkuvalle tulvalle afrikkalaisia ja arabeja, mutta kun apua tarvitsevat ovatkin rodultaan valkoisia, ”humanitaariset suurvallat” ovat valmiit sulkemaan ovensa välittömästi.

Ruotsin ja Saksan epälooginen maahanmuuttopolitiikka osoittaa, ettei ”turvapaikanhakijoiden auttamisessa” ole kyse pyyteettömästä ihmisoikeustyöstä vaan väestönvaihtopolitiikasta, joka tähtää lopulta valkoisten kansanmurhaan. Unkarin kaltaisten isänmaallisten valtioiden hallitukset sen sijaan ovat ilmoittaneet auttavansa mielellään ukrainalaisia pakolaisia.

Lähde: Yle

Kulttuurimarxismi Pakolaiset Rotu Ruotsi Saksa Turvapaikanhakija Turvapaikka Ukraina Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Suvakki: ”Ei ole värillä väliä, kunhan se ei ole valkoinen”.

  • 18-88_Danke

   Vastaa

   Tumma patukka on valttikortti loppuelämän loisimiseen valkoisten työtätekevien veronmaksajien rahoilla. Ahkeraa työteliästä valkoista ei auteta, vaikka kotimaa tuhotaan valtavalla sotilasylivoimalla.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Ei kai näille kelpaa mikään muu kuin ählämi terroristit.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Saksa olisi aivan varmasti ottanut mielellään runsain määrin rotumuukalaisia, valkoisten auttaminen on heille toissijainen asia.
  Tajuaakohan eurooppalaiset missään kohtaa alkaa nostamaan valtaan kansallismielisiä toimijoita, vai meinataanko tätä itsemurhapolitiikkaa jatkaa siihen saakka, kun mitään ei enää oikeasti ole tehtävissä.
  Turhan sinisilmäisesti kansalaiset luottavat globalistiseen valtiojohtoon, he ovat pettäneet vaalilupauksensa ja teidät aiemminkin ja tulevat pettämään jatkossakin.

  • Topi

   Vastaa

   Milläköhän valkoiset niitä toimijoita nostavat valtaan, kun valtaa pitää pitkänaamojen pankkiklaani, joka ei anna palaneen puupennin puolikastakaan mihinkään budjettiin, joka vastustaisi heidän agendaansa.

   Irti EKP:sta ja irti EU:sta – katsotaan sitten mitä mahkuja meillä on.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Sillä tavalla, että ihan aluksi tapahtuisi sellainen ihme ja kansa alkaisi seuraamaan muutakin kuin valtamedian uutisotsikot ja tv-uutiset.
    Pitäisi olla aito kiinnostus ja halu selvittää asioita, sekä rohkeus myöntää se, että nykyisiä valtapuolueita äänestämällä tämä tilanne ei tule ikinä muuttumaan.
    Sitten, kun oppisivat vielä nimeämään sen yhteisen vihollisen, niin hommat olisivat jo huomattavasti paremmalla tolalla.
    Tällä hetkellä tosin näyttää siltä, että kansa on ohjailtavissa pahimpaa koronakiimaakin helpommin.

 • Louhi

  Vastaa

  Tässä tulee melko kolkolla tavalla esille se, kuinka pitkälle ns. marxistien pitkä marssi läpi instituutioiden on edennyt ja mitä se käytännössä tarkoittaa.

  • TT

   Vastaa

   Ei-marxistiset kyvyt ovat sen sijaan marssineet rahaa ja hyödyllisiä palveluja tuottaviin ammatteihin, teollisuuteen tai alkutuotantoon. Näitä marxistit sitten himoverottavat, jotta saavat omat virastonsa pysymään pystyssä ja tuottamaan jatkuvasti lisää kansalle vahingollisia päätöksiä, usein yhteistyössä maapallon muiden marxistien kanssa. Kansa on liian tyhmää noustakseen kapinaan. Jos marxisti tuntee uhkaa, niin se laatii uuden lain, jolla kapinoivat ainekset saadaan kuriin. Toisaalta kansan saa helposti aivopestyä turhanpäiväisiin kampanjoihin, joita marxisti-järjestöt kuten Maailman Talousfoorumi keksivät. Tästä pitävät huolen median marxistit.

   • Topi

    Vastaa

    Juuri näin. Pankkieliitti muuttaa leikin pelisääntöjä aina sen mukaan mikä omaa persusta hyödyttää vain eniten. Muistatte varmasti kakaroina miksi isompien kanssa leikki oli aina niin kurjaa, kun jäivät tappiolle pienempiään vastaan alkaen sitten keksimään kaikenlaisia tyhmiä sääntöjä pilaten koko leikin.

 • rellinen

  Vastaa

  Etelämaalaiset räyhähenget ovat länsimaihin suuntautuvan sodan aseita. Hyvin odotettua saksaa johtavalta, neukkujen perinteitä palvovalta stasilaiselta rosvolaumalta.

 • Jallu

  Vastaa

  Voisiko joku tarkentaa, missä yhteydessä Ruotsi ja Saksa ovat virallisesti ilmoittaneet etteivät ota Ukrainalaisia pakolaisia vastaan?

  • Historiallinen virhe

   Vastaa

   En tiedä, mutta kuka normaali haluaisi juutalaisia maahansa?

   • Anonymous

    Vastaa

    Juutalaisia?

 • Hessu

  Vastaa

  Ja katsokaapa juutuupista englantilaisen History Debunked kanavalta juttua näistä osasta pakoloisista Ukrainasta.
  Eipä ole taas epäilystä, mistä kyse.
  Ottakaahan toimitus tästä aiheesta koppi.

 • Juulia

  Vastaa

  Saksa on paska natsi maa!!!!

  • Tomppa

   Vastaa

   Niinpä. Tällä kertaa fasistinen rotuerottelu kohdistuu tosin valkoisiin eurooppalaisiin.

   • Tohtori Luumu

    Vastaa

    Saksalainen on aina natsi. Aina kun joku tekee väärin ja pahasti, on hän natsi. (Paitsi jos se on jonkun mielestä oikein ja hyvä juttu, niin sitten ei olekaan natsi!)

 • Puolueeton

  Vastaa

  Taustalla on ryssäviha tai laajemmin slaaveihin kohdistuva kulttuuriepäluulo, jota nyt lietsotaan median täydellä teholla. Tällä on jo pitkät perinteet katolisten ja ortodoksien eoavaisuudet.

 • Salomon

  Vastaa

  Ja jostain suosta kaivettiin lause: Soo ny muitten vuoro. Vittu tota porukkaa.

 • Salomon

  Vastaa

  Jos ryssällä on yhtään pelisilmää nii se kääntää Ukrainan kansan omalle puolelleen ja luulen, että se ei kovin paljoa vaadi

 • Tupo

  Vastaa

  Suomessa on venäläisiä jo aivan tarpeeksi. Joka vuosi yli 10 000 saa oleskeluluvan ja valtava määrä itänaapureita jää pysyvästi Suomeen. Eiköhän tuossa Ukrainankin porukassa ole jo aika paljon aasialaisia, lähi-itäläisiä ja afrikkalaisiakin.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Eiköhän oteta kerralla Ukrainasta koko kiintiö täyteen, niin saadaan suvakot hiljaiseksi.

 • Kalevi Suominen

  Vastaa

  Ukrainalaiset eivät kyllä kuulu valkoiseen rotuun eikä heitä valkoisina voi pitää. Ei tarvinne lainata Mein Kampfista otteita itäisiin kansoihin liittyen?

  • Anonymous

   Vastaa

   Ukrainalaiset EIVÄT OLE RYSSIÄ vaan valkoisia Eurooppalaisia, jotka ovat vapauden ja itsenäisyytensä ansainneet!

   Major ethnic Ukrainians (77.8%)
   Minor ethnic Russians (17.3%)

   Tässä myös ote:

   Adolf Hitler, Mein Kampf

   “Never forget that the rulers of present-day Russia are common blood-stained criminals; that they are the scum of humanity which, favoured by circumstances, overran a great state in a tragic hour, slaughtered out thousands of her leading intelligentsia in wild bloodlust, and now for almost ten years have been carrying on the most cruel and tyrannical regime of all time.

   Furthermore, do not forget that these rulers belong to a race which combines, in a rare mixture, bestial cruelty and an inconceivable gift for lying, and which today more than ever is conscious of a mission to impose its bloody oppression on the whole world. Do not forget that the international Jew who completely dominates Russia today”

   Eläköön Ukraina!

 • GLGL

  Vastaa

  ”Saksan mukaan ”muiden valtioiden on vuoro auttaa” pakolaisia. ”

  Saksa olisi voinut edellisellä kerralla jättää ”auttamatta” ”pakolaisia”, niin olisi nyt resursseja ja haluja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kantikset on siis joko ruotsin tai venäjän puolelta 🙂 ne vähä mitä on jäljellä

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä itse mielummin otan ortodoksi perheitä suomeen kuin muslimeita..ketään louklaamatta

 • juha II

  Vastaa

  Valkoinen ihonväri ei sovi yhteen toisen valkoisen ihonvärin kanssa!
  Ajatelkaapa sitä, että ukrainalaisissa komistuksissa (pelkkä arvaus heteromieheltä) ja sulottarista (varmaa tietoa) sikiää uusi 1930-luvun Saksa, jossa juutalaiset ja ylikansalliset korporaatiot eivät mädätä rappiokulttuurilla eurooppalaisia kansakuntia eikä erityisesti Saksaa!!!
  Nyky saksassa joutuu 3‑vuodeksi vankilaan, jos vähääkään symppaa Venäjää tasolla: ”Asioissa on aina kaksi puolta!” tai ”Kolikolla on kaksi puolta!”
  Niin. On tärkeää puolustaa eurooppalaista ”demiokratiaa”???!!!

 • Julli

  Vastaa

  Jos nyt jotain hyvää tästä on löydettävissä, niin ottamalla vastaan ukrainalaisia pakolaisia vapautuu jatkossa neekereiden ja muiden haitallisten kehitysmaalaisten vastaanottamisesta.

  Voidaan seuraavalle haittaneekerihyökyaallolle sanoa, että muiden vuoro.

  Suosittelen, että valitaan tämä vaihtoehto!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi