Ruotsi kieltäytyy vastaanottamasta pakolaisia Ukrainasta

"Humanitaarinen suurvalta" näyttää todelliset kasvonsa kun kyse on valkoisista pakolaisista.

Pohjoismaat

Samalla kun monet EU-maat ovat lupautuneet ottamaan vastaan sotaa pakenevia ukrainalaisia, on Lähi-idän ja Afrikan ”turvapaikanhakijoita” kyseenalaistamatta vastaanottava Ruotsi kieltäytynyt ottamasta Ukrainan pakolaisia.

Ruotsin sosiaalidemokraattinen pääministeri, Magdalena Andersson, sanoi viime viikolla velvollisuuden vastaanottaa mahdollisia pakolaisia Ukrainasta olevan muille maille kuuluva velvollisuus Ruotsin sijaan.

Länsinaapurimme ei siis ota vastaan sotaa oikeasti pakenevia valkoisia, kun taas mustat ja arabit kyllä otetaan vaikka näiden kotimaissa ei edes olisi sotaa käynnissä.

Lähde

Euroopan unioni Maahanmuutto Pohjoismaat Rotu Ruotsi Ukraina Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Vain rotumuukalaiset kelpaavat. Haistan jutussa kansanvaihdon. Muu ei selitä, miksi ovet suljetaan kun tulossa on valkoisia pakolaisia.

 • Aleksi

  Vastaa

  Tämän takia boikotoin ruotsia se se mustia ihannoivia asioita. En koskaan osta mitään Ruotsalaista jos suinkin voin olla ostamatta. Ja niinmyös mustat pakoilaiset saa puolestani kuolla!!!!

 • Syykin on selvä

  Vastaa

  Ukrainalaistytöt eivät ole feministejä eikä läskiaktivisteja.Ja tällä kertaa sieltä on tulossa pakolaisia ihan perheineen päivineen.Ei oikein sovi feministien agendaan, jossa alfamiehet yritetään pakottaa rakastamaan läskiä ja selluliittiä(orwellilaiskielellä kehopositiivisuus) ja ultra v‑mäistä luonnetta(Orwellilaiskielellä ”vahva ja itsenäinen” nainen).

  • Pasi

   Vastaa

   Ketään ei nimitellä ulkonäön vuoksi! Vaikka osaisit mitkä poliittiset aatteet hyvänsä. Opettele käytöstavat äläkä puhu ihmisistä noin.

   • Syykin on selvä

    Vastaa

    Ketä olen nimitellyt? En ketään.Sekoitat ilmeisesti ihan tarkoituksella käytöstavat ja rappiollisen elämäntyylin arvostelun keskenään.Mutta se onkin woke-ilmiössä ihan normaalia.

 • Varma Voitto Suomalainen

  Vastaa

  somaliassa ei ole mitään sotaa ollutkaan,-normaalia mölyä jätesäkkien lähtiessä aamulla vedenhakuun, vuohta lypsämään ja risuja keräämään. vätykset varjossa istuvat kiljua kiskoen.. raskastahan tämä tietysti on kuunnella jätesäkkien rutinaa.

  • EV

   Vastaa

   Niin tai merirosvoilemaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Twitterissä on klippejä missä kulttuurinrikastajamiehet yrittävät junaan, joka on tarkoitettu ukrainalaisille naisille ja lapsille. Ilmeisesti junaan ei päästetä miehiä ja junaan päässeetkin poistetaan junassa. Esimerkillistä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Juu, katselin samaa. On kyllä härskiä touhua.

 • EvA

  Vastaa

  Huomattavaa on myös se, että Ukrainasta tulee sotaa pakenevia naisia ja lapsia. Miehet jäävät, ja palaavat muulta puolustamaan maataan.
  Ei tule rasvalettisiä nuoria miehiä, kännyköitä räpläillen ahdistelemaan tyttöjä. Omat naisensa jättivät lähtömaahan…

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Pakenevia ukrainalaisnaisia ei taida kiinnostaa ruåtsalaiset läskit feministit eikä kulttuurinrikastajat.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Euroopan häpeällisin valtio.

 • TT

  Vastaa

  Ukrainan pakolaiset menisi töihin ja monet ovat kristittyjä. Eihän sellainen sovi.

 • Jones

  Vastaa

  Ei kaikki ukrainalaiset kovinkaan valkolaisia ole. Sieltä taitaa taas tulla niitä tummia ja tulisia partalapsia. Näin se kuitenkin todellisuudessa on.
  Ukrainan presidentti on juutalainen
  https://yle.fi/uutiset/3–12335916

  • rellinen

   Vastaa

   Vieläpä ukrainan puolustuksen ja valmistautumisen ryssän aggressioon täysin laiminlyönyt. Tarkoituksella liian myöhään ja vähän. Avaimet ryssälle pelaten. Siksipä kerääkin nyt kiitosta ja ylistystä suomalaisilta punatoimittajilta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Varmasti kukaan ei olisi tulossa Ruotsiin, pakolaisia menee Puolaan ja Slovakian, miten iljettävä on tämä ruotsi ja Suomi, vain mohammudi kelpaa

  • Kalle

   Vastaa

   Ei ukrainalaisia tänne. Niitä on jo ihan tarpeeksi. Jos nyt tänne ängetään vyöry niitä, niin alkavat tapella täällä jo valmiiksi valtavan Venäjän populaation kanssa. Tuovat niinsanotusti kulttuurinsa tänne, kuten irakilaiset, afgaanit, somalit jne. ovat tehneet.

 • Eikka

  Vastaa

  Niinpä, pressaa mukaellen, humanitaarisuuden naamio on nyt riisuttu ja Ruotsi näyttää todelliset kasvonsa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tässä kyllä paistaa selkeästi Ruotsinkin pyrkimykset läpi, valkoisten kansojen auttaminen ei kiinnosta, koska sitä kautta ei voi kiihdyttää väestönvaihtoa.
  Jos kyseessä olisi ollut Somalia, Irak, Afganistan tai mikä tahansa muu Euroopan ulkopuolinen ei-valkoinen maa, niin Ruotsi olisi ottanut mielellään kymmeniä tuhansia, nyt ei tehdä käytännössä juuri mitään.
  Kuinka saatanan tyhmää valkoinen väestö, kun ei näe tätä kehityskulkua?

 • 🇺🇦Ukrainan varusväkeä Suomessa🇫🇮

  Vastaa

  Toistasataa ukrainalaista palveluskelpoista miestä aikoo jäädä Suomeen vaikka isänmaa kutsuu. Aikooko Suomen valtio tuomalla heidän perheensä pakolaisstatuksella Suomeen avustaa mobilisaatiota vältteleviä miehiä?
  🇫🇮🇺🇦
  Onko kyseessä Ukrainalainen joukko-osasto ja mikä on heidän tehtävänsä todellinen luonne Suomen maaperällä?
  🇫🇮🇺🇦
  https://ls24.fi/uutiset/telakalla-juhlistettiin-pitkan-prosessin-virstanpylvasta-rmc-n-heinimaa-ukrainalaisista-tyontekijoista-ajatukset-ovat-varmasti-jokaisella-kotimaassa
  🇫🇮🇺🇦
  https://valtioneuvosto.fi/-/suomi-lahettaa-ukrainaan-aseellista-materiaaliapua
  🇫🇮🇺🇦
  https://www.defmin.fi/ajankohtaista/tiedotteet_ja_uutiset/suomi_lahettaa_ukrainaan_aseellista_materiaaliapua.12486.news
  🇫🇮🇺🇦
  https://idswater.com/2020/05/10/does-ukraine-have-mandatory-military-service/
  🇫🇮🇺🇦
  ”Military service is compulsory for those aged between 20 and 27 years; and the age for reservists up to 65 years depending on rank. The period of national service is 18 months (see Eligibility).”
  🇫🇮🇺🇦
  https://snbchf.com/2022/03/mcmaken-ukraine-kidnapping-fathers-military-service/
  🇫🇮🇺🇦
  ”The Ukraine State Border Guard Service has announced that men ages 18 to 60 are prohibited from leaving the country,”

 • Tino Loimi

  Vastaa

  Pakolaisia Suomikaan tuskin Ukrainasta huolii jos sieltä tulee vain naisia, vanhuksia ja oikeita lapsia, varsinkin tyttöjä eikä tummia nuoria miehia suomalaisille läskeille punavihreille naudoille eläviksi seksileluiksi. Ei näy kiimaisia ämmiä asemilla ja rajoilla Welcome kyltteineen

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  EUrokommunistien pakotteita ja pakolaisten tuontia pitää alkaa vastustamaan laajalla rintamalla. Mieluiten koko Suomessa. Rauha tulee muutamassa viikossa. Olkoon pakolaiset Puolassa sen aikaa…

 • Pasi

  Vastaa

  Suomeen on tullut jo ukrainalaisia naisia ja lapsia. Miehet jäi puolustamaan maata.

 • Nimetön

  Vastaa

  Myös ”ukrainalaiset pakolaiset” ovat osin negroideja, arabeja, juutalaisia ym.

 • JT

  Vastaa

  Maahanmuuttajille henkinen pipi Ruotsin vastaanottamista ukrainalaispakolaisista 4. maaliskuuta 2022

  Siitä lähtien kun Eurooppa ja Ruotsi ovat alkaneet ottaa vastaan pakolaisia Ukrainasta, jotka pakenevat Venäjän hyökkäystä, jotkut ovat alkaneet pitää sitä uutena ”rasismin” muotona. 

  Samanaikaisesti Ukrainan sodan kanssa käydään keskustelua siitä, miksi erityisesti Itä-Eurooppa, joka ei halunnut ottaa vastaan maahanmuuttajia Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta, ottaa nyt avosylin vastaan ukrainalaisia. 

  Ei oteta huomioon sitä, että kyseessä ovat lähialueen veljes- ja naapurikansat, eikä sitä, että tällä kertaa kyse on todellisista pakolaisista, mieluiten naisista ja lapsista, eikä taloudellisista siirtolaisista, jotka ovat nuoria miehiä, jotka etsivät mukavampaa toimeentuloa, ja että samankaltaiset kulttuurit ja arvot helpottavat kaikkia osapuolia. 

  Niille, jotka pakenevat Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainassa. Ukrainan passisi on nyt voimassa oleva lippu Tukholman julkisiin liikennevälineisiin. 

  Se, että Tukholman julkinen liikenne on nyt ilmaista ukrainalaisille pakolaisille, oli viimeinen pisara muutamille henkilöille, jotka ovat itse joutuneet kosketuksiin ruotsalaisen yhteiskunnan kanssa, ja eräs heistä sanoo, että tämä on ”rasismia”.

  Ukrainan passin haltijat matkustavat ilmaiseksi SL-liikenteessä 

  Tukholman liikennelaitos päätti keskiviikkona, että Ukrainan passit kelpaavat joukkoliikennelipuiksi. Päätös on voimassa välittömästi ja toistaiseksi.
  Keskiviikkona 2. maaliskuuta kaikille SL:n liikennöitsijöille ilmoitettiin, että Ukrainan kansalaiset voivat käyttää Ukrainan passiaan SL:n matkalippuna. Kuljetusyrittäjät puolestaan informoivat asiasta henkilökuntaa.
  Päätös on osa Euroopan kaupunkien, alueiden ja kuljetusyritysten yhteistä solidaarisuustoimintaa. Tarkoituksena on tukea Ukrainasta pakenevia ihmisiä ja helpottaa heidän matkaansa turvaan Venäjän hyökkäykseltä. 

  Andreas Nilsson
  https://samnytt.se/invandrare-krankta-av-sveriges-valkomnande-av-ukrainska-flyktingar/

 • Kalle

  Vastaa

  Ei hätää! Suomi ottaa tattarit, venakot, kasaarit, ukrainalaiset jne. tänne. Ukrainalaisiahan on muutoinkin jo paljon täällä ja venäjää äidinkielenään puhuvia lienee jo enemmän kuin ruotsinkielisiä. Venäläisiä saa oleskeluluvan yli 10 000 joka vuosi. Somalit, irakilaiset ja afgaanit ohittavat myös suomenruotsalaiset määrässä lähitulevaisudeessa.

  • Kielipuoli

   Vastaa

   No niin, eipäs nyt satuilla! Ruotsinkielisiä on n. 290 000 ja venäjänkielisiä on n. 85 000. Somaleja on n. 25 000 ja afgaaneja n. 5000. Suomessa asui vuoden 2020 lopussa lähes 279 000 ulkomaan kansalaista. Ruotsinkielisiä on siis saman verran kuin muita ulkomaankielisiä yhteensä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi