Helsinki: Suosittua maahanmuuttajaräppäriä epäillään pedofiliasta

Jaff on viihdyttänyt maahanmuuttajista ja valkoisista rotupettureista koostuvaa yleisöään tekemällä esimerkiksi livelähetyksiä suorittamistaan rikoksista.

Rotu

Rikollista alakulttuuria ihannoivaa maahanmuuttajaräppäri Milan Jaffia epäillään nyt hänen lyhyen ”uransa” rumimmasta rikoksesta, törkeästä lapsenraiskauksesta. Lisäksi häntä epäillään myös toisesta raiskauksesta. Helsinkiläinen Jaff on etniseltä taustaltaan kurdi, joten hän kuuluu Lähi-idän vihatuimpiin vähemmistöihin.

Vasta 21-vuotias Jaff on ehtinyt saada syytteitä ja tuomioita aiemmin muun muassa pahoinpitelyistä, ryöstöstä, kotirauhan rikkomisesta, vaarallisen esineen hallussapidosta, varkaudesta ja vahingonteosta. Musiikissaan hän räppää ”kurdimafian” toiminnasta.

Jaff nousi julkisuuteen sosiaalisen median kautta. Hän on viihdyttänyt maahanmuuttajista ja valkoisista rotupettureista koostuvaa yleisöään tekemällä esimerkiksi livelähetyksiä suorittamistaan rikoksista. Pitkästä rikosrekisteristään huolimatta häntä ei olla käännyttämässä takaisin kotimaahansa pois Suomesta.

Jaffin asema rikollismaailmassa voi kärsiä tuoreiden rikosepäilyjen vuoksi, sillä perinteisesti pedofiilit ja raiskaajat ovat vankiloiden alinta kastia. On kuitenkin kyseenalaista, pätevätkö valkoisten rikollisten perinteiset kunniakäsitykset esimerkiksi kurdiyhteisössä.

Lähde: Seiska

Helsinki Kotimaa Kurdimafia Kurdit Laiton siirtolaisuus Lapsenraiskaus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Milan Jaff Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

44 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fckantifa

  Vastaa

  Hirteen vaan kaikki rättipääpedofiilit. Ei mitään armoa noille ali ”ihmisille”

 • Timppis

  Vastaa

  Sillä lailla sanos tarvajävi.ollaan taas hieman rikkaampia.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Seiska kertoo vain, että ”asia käy ilmi Helsingin käräjäoikeudesta”, mutta ei täsmennä muutoin lähdettä, joten asian luonnetta ei voi sitä kautta vahvistaa. Ehkä Partisaani ryhtyy tutkivan journalismin nimissä tilaamaan ja julkaisemaan näistä pahimmista saastoista oikeuden pöytäkirjoja (tai otteet niistä) kansalaisten tiedoksi, sillä suomalaiset ansaitsisivat tietää.

  • Teroristi

   Vastaa

   Iljan MV-lehdessä aikanaan julkaistiin oikeuden salaisiakin pöytäkirjoja (salailupäätös yleensä eliitin takia) mustaa valkoisella, silloin tyhmempikin tajus miten sairaalla käy oikeusmädätyslaitos ja kantasuomalaisia uhreja vähätellään. Onko oikeusskeida parantanut tapansa niistä ajoista, vitut on. Siksi Seiska, joka sentään yrittää olla kansan puolella, on varovainen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jaff on todella vastenmielinen tyyppi, tuollainen rotumuukalainen pitäisi ensin heittää linnassa vähän kovemmalle osastolle ja sen jälkeen hiuksista vittuun tästä maasta, pysyvästi. Kaverit voivat seurata perässä.
  Toivottavasti tällaiset teot nostavat suomalaisten keskuudessa rotumuukalaisvihaa entisestään.

  • Anonymous

   Vastaa

   Teloittaa tuo saasta pitäisi. Jos olisi yhtään oikeudenmukaisuutta olemassa niin pitäisi olla kuolemanrangaistus tuollaisille paskiaisille.

   • Nimetön

    Vastaa

    Turkkiin vankilaan!!!

 • FinalSolution

  Vastaa

  On muuten sellainen nilviäinen, että toivottavasti saa kuokkaansa huolella, mikäli lusimaan joutuu. Tosin epäilen vahvasti, että valitsee lisko-osaston.

  • Kamon Män

   Vastaa

   P3dåf11lit HIRTEEN. Koko Jaffa on täysi P3lle . Ei edes ihminen. Puhaltaisin sen kumoon… Pierullani

 • J.K.

  Vastaa

  Enpä ollut kyseisestä artista ikinä kuullutkaan.

  Olisi hyvä tietää tämän(kin) maahantuloreitit ja muut kontaktit kurdi- ja muiden maahantunkeutujien rikollisyhteisöihin.
  Pitääkin kerrata tiedot uudemman kerran kurdeista ja niiden historiasta muissa Euroopan kaupungeista. Kiitos tämän uutisoimisesta. Rikos on ***********.

  ”On kuitenkin kyseenalaista, pätevätkö valkoisten rikollisten perinteiset kunniakäsitykset esimerkiksi kurdiyhteisössä.” Tuskinpa pätee. Se kuuluu kulttuuriin ja tällainen on saanut hiljaisen hyväksynnän.

  Jos kysytään (teini-iän angstista kärsivältä) valkoiselta ko. rikoksen vakavuudesta tai muutenkaan mestarinsa heimokulttuurista, vastaus on ”NATSIT VITTUUN!” Huh!

  Milan Jaffia on kuitenkin saanut jo aika paljon valkoisia pahasti aivopestyjä seuraajia, ketkä eivät edes ymmärrä mestareidensa käyvän näkyvästi eräiden järjestämää sotaa valkoista kulttuuria vastaan mm. niin viihdeteollisuudessa, kuin politiikassakin.
  Valkoiset petturit ovat taivaan tietämättömiä että ovat ORJAN asemassa.

  Kurdit olivat joskus Pariisissa saaneet tehtyä parikymmentä ruumista minuutissa. En muista koska. Silloin tutkin hiukan heidän laumakäyttäytymistään länsimaissa. Tilanne on siis muuttunut paljon siinä ajassa.

  Ehdottoman mielenkiintoista on seurata miten nämä jengiytyvät ja kuinka tulevat käyttämään idioottihumanismia hyväkseen avoimesta rikollisuudestaan huolimatta.

  • Nevöhööd

   Vastaa

   Samaa minäkin mietin. Ikinä en ole tästä mitään kuullut. Ei se silloin voi olla kovin kuuluista. Mutta ehkä se on sitä omasta ja äitinsä mielestä.

 • Eikka

  Vastaa

  Tämä juippi pitäisi viedä eduskunnan täysistuntoon näytille esimerkkitapauksena hyvin kotoutetusta maahanmuuttajasta. Vihervasemmisto olisi varmaan pöksyt märkinä nähdessään päiväuniensa kohteen ilmielävänä.

 • Jones

  Vastaa

  Pedofiilia, etenkin homopedofiilia on täysin yleistä Lähi-Idässä. Tästä johtuen he ovat psykopaattisia lapsellisia uhoojia kuten Milan Jaff tuossa videossa. Psykopatiasta johtuen, he kerjäävät sääliä, mutta eivät itse tunne mitään sääliä, etenkin jos ovat niskanpäällä.
  Afganistanilainen poikien raiskausperinne järkyttää
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR
  Bacha-Bazi – The Real FACE of Pakistan !
  https://www.youtube.com/watch?v=ybO-Q-FyGoY

  Näillä viedoilla näytetään, että Lähi-Idässä on paljon lady-poikia. Mutta tämä on vain jäävuoren huippu, sillä enemmäkseen he touhuuvat omien poikiensa kanssa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Montun reunalle.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Juutalaisten juoksupoika.

 • Oikeudentaju

  Vastaa

  Täällä kukoistaa taas se kuuluisa kansanoikeustaju, joka ei käytännössä eroa noitavainosta millään tavalla. Häntä ei siis ole tuomittu lapsenraiskauksesta. 

  Tässä ei tiedetä onko kyseessä pedofilia. Lapsenraiskauksen voi kohdistaa 13–15-vuotiaaseen teiniin.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Toistan itseäni, määrätietoisesti toki.

  Tämä kaikki on arkipäivän sionismia. Sionismin yksi keskeinen tavoite on valkoisen ihmisen ja valkoisten yhteiskuntien tuhoaminen. Tätä tehdään määrätietoisesti yhteiskunnan kaikilla rintamilla: Pankkiirisionisti (goldman, feinsitä, steintätä) huolehtii taloudellisesta tuhosta eli luo tyhjästä rahaa itselleen velkaannuttaen samalla valkoiset kansat ja maat.

  Mediasionisti tuottaa sontaa aamusta iltaan. Katsokaa tarkemmin esim. Hollywoodin sontaa. Siellä ihaillaan ja nostetaan esille esim. latinoiden brutaaleja huumekartelleja. Tarkoituksena on hieroa päin valkoisen yhteiskunnan naamaa se fakta, että sionistit tuhoavat maat avoimilla rajoilla ja huumeita suosivalla alakulttuurilla. Tavoite on myös luoda pelkoa, toivottomuuden tunnetta ja jopa kauhua – älä puutu asiaan, tai sinun käy huonosti. Mikä tahansa terve valkoinen yhteiskunta voisi vaivattomasti hoitaa huumekartellit ja huumeogelman, mutta sehän ei käy, meidän kuuluu vajota kolmanteen maailmaan. Se on sionistin tahto, näin puhuu 2020-luvun Pravda, New York Times. Sieltä tulee nykyään Totuus.

  Räppäripedofiilit ja koko räpparikultuuri on samaa paskaa. Kelvottomien rikollisten ihailua ja nostamista samalla kun yhteiskunta tuhoutuu. Taas kaiken takana sionistimedia ja sionistien ajamat ”arvot”.

  Sionismin arkipäivää.

 • Late

  Vastaa

  Toi pikku rupikulli on aivan täys pelkuri todellisuudessa. Isot eleet ja kovat puheet niin noilla sössötys videoilla. Todellisuudessa toi ei ole mitään eikä mikään ja joku vitun kurdimafia 😂 pelkkä vitsi.

 • TT

  Vastaa

  Bolshevikit ja marxistit ovat aina suosineet yhtenäistä yhteiskuntaa hajottavia rikollisia porukoita omien päämääriensä edistäjinä. Siksi Lähi-Idän tai Väli-Amerikan vankilat on pitänyt tyhjentää ja siirtää porukkaa valkoisten asuttamiin maihin. Suomalaisille ei sallita miehistä uhoamista, mutta ulkomaalaisille sallitaan, koska sillä on maata hajottava vaikutus.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Vieläkin ihmettelen eikö toi nulikka vieläkään saanut kenkää suomesta?
  Ja nyt ymmärrän miksi Saddam vihasi Kurdeja

 • Nimetön

  Vastaa

  Teot tietysti kamalia ja anteeksiantamattomia, mutta sanavalinnoissa saisi käyttää järkeä enemmän. ”rotu” on huono termi ja se että sanotaan ”MAAHANMUUTTAJA” teki sitä ja tätä kuulostaa semmoselta natsiaikaiselta – pistetään yksi vähemmistöryhmä kaiken syyksi – tyyppiseltä. Maahanmuuttaja tai ei, näitä tapahtuu paljon monien kanslaisuuksien kesken ja yhtä kamalaa joka kerta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mistä näitä pedofiilien puolustajia oikein sikiää?
  ” Lapsenraiskauksen voi kohdistaa 13–15-vuotiaaseen teiniin.”

  Tee palvelus itsellesi ja muille ja tapa itses.

 • Suomessa syntynyt ulkomaalaistaustainen

  Vastaa

  Noi rättipuheet voi jättää kokonaan pois ei tarvitse alkaa vihaamaan muslimi naisia joilla ei oo mitään tekemistä kyseisen räppärin touhuista. Jos yks tekee jotain noin alentavaa ja kauheeta niin ei tarvitse yleistää ja joo en meinaa etteikö paljon ulkomaalaistaustaisia ole raiskanneet yms mutta on SUOMALAISETKIN. Ainoo juttu on se ettei suomalaisista uutisoida tai mainita mut heti jos on ulkomaalaistaustainen niin se mainitaan väkisin. On myös monia hyviä maahanmuuttajia suomessa jotka myös tekee töitä eikä elä vaan kelan tuella kuten esim jotkut alkoholistit, nistit ja työttömät ovat yleistyny nykypäivänä.

 • Tush Keissi

  Vastaa

  Tush keissi, älä kerro niille
  Moncler uusi takki, tush keissi
  Jalassa näkee Air Maxi, tush keissi
  Sä tiiät fam, älä kerro mitä sä tiiät tush keissi paita on tulossa, dont worry

  • Late

   Vastaa

   Jo tosta sössötyksestä pystyy päätteleen että toi ripuli on älyllisesti vaikeasti kehitysvammainen. Tollasen paskan suoltaminen ei vaadi mitään, ei pienimpiäkään lahjoja. 34 vuotta ite soittanu pianoa, klassista kitaraa ja sähkökitaraa. Siinä sivussa tietty rummut, basso ja laulu. Mitä milloinkin tarvii. Tollasta epämäärästä sontaa en musiikiksi laske vaikka koko v*tun kurdish mafia olis niket jalassa tykit ojossa isottelemassa nenän edessä. Kyllä noi voi 15 vuotiaan nöösin silmissä olla kovia jätkiä ja toi roska musiikkia. Mun silmissä noi yhteiskunnan alimmat pohjasakat ei ole edes koiran paskan arvoisia

 • Totuus

  Vastaa

  Ja valemediassa eivät kerro että musta

 • Nimetön

  Vastaa

  Kas, kas. Rrri-rri-rrrikkautta (”pau pau krrr”). Ainoa mitä tässä videossa näkyy on hukattua ihmispotentiaalia ja petturuutta. Kiitos vihervassarit, tää on kyllä jätte kivaa tämä.

  • Uljas Kakko

   Vastaa

   Aina puhutaan laumaihmisten parissa että tällaiset pedarit kylmätään linnassa, tai ellei kylmätä niin hakataan paskat pihalle vähintään. No onko koskaan tapahtunut? Onko esim. Kuulat tai Hellarit tai ”vanha liitto” hoidellut yhtäkään matupedaria? Tai edes ketään pedaria?

 • Uljas Kakko

  Vastaa

  Jos raiskannut suomalaisen lapsen, niin eiköhän ole suuri sankari kurdiyhteisössä. Kumma kun nämä kurdiuhoojat ei sodi arabeja vastaan Kurdistanin puolesta, esim. yksi vaapaotteleva pelle.
  Ylellä oli aikoinaan ohjelma kurdinaisista sotimassa ISIStä vastaan, tosin siinä filmissä AK:n huoltopurkaminenkaan ei oikein heiltä sujunut…

 • Uljas Kakko

  Vastaa

  Hei ”Suomessa syntynyt ulkomaalaistaustainen”.
  Valtamedia uutisoi juuri nimet mainiten jos rikoksentekijä on oikea suomalainen, nimiä ei mainita jos tekijä ulkomaalainen, varsinkin jos neekeri, ählämi tai vastaava Eurooppaan kuulumaton maahantunkeutujapopulaatiolainen.

 • Late

  Vastaa

  Mistä nää sosiaalipummit saa autoihin ja noihin muovimopoihin rahaa? Taitaa pojilla uho loppua sossutätien edessä kun lyhäreihin rahaa vinkuvat.

 • Late

  Vastaa

  Oikeasti kovat äijät painaa töitä perkeleesti ja pitää huolta vaimosta ja lapsista sekä vanhemmistaan. Tollanen säälittävä persereikä joka ei kykene kun vinkua sossun luukulla, pölliä vaatteita yms ja ryöstää porukalta suomalaisia nuoria ei ole kuin surkee ämmä, säälittävä pikku paska, mätäpaise

 • Oikeudenmukaisuus!

  Vastaa

  Pitihän se arvata että moccamuna oli kyseessä! Tämänkin moccamunan vehkeet pitäisi syöttää moccelille itselleen ja sen jälkeen laittaa mocceli Itämereen uimaan takaisin kotimaahansa!

 • Kimmo

  Vastaa

  Kyse ei ole vaan tämä räppäri. Jarmo on se kantaja joka itse tehnyt samoja tekoja ja opetanut näin voi tehdä .

  • Jiåhhåigohph

   Vastaa

   Tappaa pitäs kaikki väkivaltaan syyllistyneet neekerit ja miks ei vaikka kaikkia muitakin. Mut oksettava millä paskalla Suomi itseään on antanut täytättää jo vuosikymmeniä

 • Late

  Vastaa

  Rekkarit peitetty. Voitteko tsekata ählyt, mut ei omistajia noille kieseille stadista kauheesti löydy. land rover discover. Maybe amg cla 45 amg. Väri Alpine white. Mulla on tallissa nopeemmat kiesit esim brabus mersu ja firmassa väkevät miehet. Käyn karkottaan ton isottelevan äpärän ihan omakätisesti.

 • Maria

  Vastaa

  Valemuslimi muka-juutalaisiahan ne yleensä on. Nämä pedarit & kansainmurhaajat olivat/ovat insestiserkkuja keskenään;
  Wahlroos, Uotila, Grönroos, Snellman, Suurshill, Kangaspuro, Scheinin, Pasternak, Tiilikainen, Marin, Anderson, Jakobsson, Davidson, Meneses, Gurbanov, Dellinger, Dillinger, Sinkkonen Schubak, Churshill, Erkko, Seppälä, Murrik, Jaffe, Yaffe, Japhe, Joffe, Lenin, Moloch, Ulianovski, Levith, Mao, Saetano, Zheng, Marduk, Wang, Rabid, Schulman, Shakal, Xu, Wertheimer, Zhou, Weinbrot, Chiang, Blaugrund, Attali, Judas, Zerviv, Zewi, Lallouette, Bezos, Soros, Raviv, Baruch, Burstein, Trotski, Schwab, Schaub, Schoub, Schwaw, Schapiru, Varas, Obama, Komarowski, Melman, Mifflin, Houghton, Rosenzweig, Aharon, Cannibale, Damiano, Neuman, Kaganowitch,  Kaukonen-Trotski, Cohen,Silva, Silver, Argenta, Chapman, Caplan, Greaney,  Hitler, Hess, Trotsky, Lenin, Mao, Pol Pot, Rimon, Pergament,  Daszak, Lowell, Gould, Goldberg, Springer, Spencer, Drake, Pryce, Cahill, McDougal, McDougle, Kagan, Kohenowitch,  Faust, Swaab, Xu, Zheng, Lieber, Hyman, Simon, Simonsson, Simonowitch, Liebowitch,  Scheinin, Truman, Hoover,  Schindler, Greenwald, Schwartz, Lukasz, Silberspring, Kuhnija, Blaugrund,  Eisenhower, Eisenberg, Greenman, Goldstein, Price, Turner, Preiss, Stamarova, Zyskowitch,   Crawley, Kroll, Kaplan, Krause, Krawitz, Balthzar, Halonen, Anderson, Haavisto, Niinistö,  Oksanen, Silverman, Goldman, Sachs, Sazzoon, Berner, Werner, Wagner, Wajner, Trott, Trotski, Morris, Morrison, Rosendahl, Nagaishi, Billings, Durtchi, Warner, Gurney, Horney, Bryant, Crawford, LaVere, Lavere,  Reese, Winn, Evans, Walters, Vaughan, Bushman, Butcher, Ross, Burnett, Merlin, Clayton, Watkins, Metcalf, Hilton, Axelrod, Herzko, Seligson,  Hertzberg, Lavey, Wertheimer, 
  Foster, Dietz, Frenkel, Kalman,  Kolomoisky, Kahn,  Eisenhower, Churchshill, McDougal, Homa, Abedin, Rosenberg,
  Weinstein, Weinbrot, Wilson, Ratschild, Bacharach, Archer, Biden, Harris, Harrison, Ormonde, Kaye, Kagal, Plax, Bloch, Davidson, Harley,
  Hisinger, Kissin, Kisinger, Brezinski, Ester, Easterman, Wolfowitch, Wolfe, 
  Greenspan, Friedman, Seligson, Wilson, Rochelle, Aldwarre, Rochdale, Lizours, Bosco, Seynylle, Seinille, Eland, Elland, Midgeley, Sander, Ashton, Benjamin,
  Bernanke, Kelly, Kurtz, Hurwitz, Liebowitz, Sazonovski, Diamond, Krohn, Hirschberg, Pozner, Kalisz, Pollard, Cooke, Kawsler, Kabbaler, Kovalskis, Luria, Panetta,  Lönnqvist, Ormonde, Monod, Hyman, Heyman, Tiilikainen, Aro, Jantunen, Campbell,  O’Brian, Sokolow, Mykkänen, Baldauf, Trottski,  Burstein, Gorbanov, Horowitz, Kasparov, Kissinger, Soros, Schwartzman, Schultze, Leroy,  Mengele, Forman, Holi, Karpov, Gergov, Yoffe  Beriya, Wenona, Ryder,Taylor, Mogilewitch, Lansky, Kohen, Kuhn, Levith, Loeb, Manning, Snowden, Demone, Maimon, Meisel,  Saetanowitch, Phillips, Zuckerberg, Rubin, Zussman, I koin, Ikonen, McDonald, Moser, Applebaum, Epstein, Beriya, Schwaap, Berman, Berezhovski, Spielberg, Eisenberg, Sedler, Shekelman, Shakal, Ziegler, Portnoy, Springer, Singer, Aronson, Benyamin, Schapiro, Sepiru, Demone,
  Pfizer, Fischer, Maimon, Potter, Bradley, Pilkington,  Zerviv, Zerbib, Judas, Misustin, Rukowitz, Lagarde, Lallouche, Bezos, Attali, Sadanhof, Coudenhove, Kristol, Hall, Ball, Wall,  Hoffman, Zewi, Schapiro, Knaster, Ehrenberg, Ulianovsky, Lenin, Stalin, Kerensky, Adler, Isakson, Davidson, Davies, Pesce, Harari, Shatanowitch, Nedelvelde, Thuneberg, Walters, Evans,  Danielson,  Adelson, Dulles, Schneerson, Epstein, Rapestein,  Savile, Sevielle,  Savage, Yellen, Helen, Gelen, Gellberg, Hellberg, Gillberg, Hellman, May, Raleigh,
  Vaughn, Vaughan, Bernard, Freud, Engels, Jung, Shaw,
    Yudenberg, Oliphantes, Woolley  Fletcher, Wagner, Pearlman  Berman, Wood, Berry, Ipatowitch,  Rudd, Rees, Morgan, Stanley, Crago, Duncan, Bartle, Carabine, Nielsen,  Garland, Applebaum, Eppstein, Hrutshev, Horochev, Koivisto, Schubert, Harley, Davidzon, Memmott, Evans, Longmoore, Franklin, Fränkel, Frank, Frenkel, Berner, Rosenfeldt, Kamenev, Roosevelt,   O’Brien, Bryant, Halonen, Tuomioja, Murrik, Kuusinen, Wuolijoki, Erkko, Anderson, Jakobsson, Henriksson, Ohisalo, Toiviainen, Kalske, Siimes, Välimäki, Pöysti, Korhonen, Tiilikainen,  Tallmudder, Steinberg, Steinbeck, Fleming, Kannibale, Baruch, Barak, Barac, Varas, Meir, Meyer, Bauer  Mayer, Mandelson, etc.

 • Teuvo

  Vastaa

  Mikäköhän tämän pökäleen kotimaa mahtaa olla? Irak, Iran, Syyria, Turkki?

 • veronmaksaja

  Vastaa

  Ihme sakkia täällä. kaikki vaan hirteen ja sillee?.. miten olette muka parempia kun noin paljon vihaatte muita, ja rikoksista ja tappamisesta haaveilette? moniko teistä maksaa veroja?

 • Pertsa

  Vastaa

  Jos tämä valloittajasankari on raiskannut (ehkä) pahaa-aavistamattoman tytön,kuten todennäköisesti on tapahtunut on syy ainoastaan valloittajasankarin.On myöskin harhaanjohdettuja nuoria tyttöjä/naisia jotka näkevät jotain ylevää siinä,että ovat tekemisissä tämän paskasakin kanssa.Mutta kyllä heillekin kuri löytyy.Muistan joskus nähneeni TV:ssä dokumentin Hollannista toisen maailmansodan jälkeen.Natsien kanssa yhteistoiminnassa olleet naiset riisuttin,heiltä ajettiin hiukset ja pantiin juoksemaan kadulle.Eiköhän tätä voisi soveltaa nykypäivänäkin.

 • Colt

  Vastaa

  Tämän vitun lapsenraiskaajan ja Suomen pilaajan karkotukselle maasta on luotava uusi adressi ja jokainen käy sen allekirjoittamassa. Toivottavasti vankilassa kokee, että ei olisi koskaan pitänyt syntyäkään.

 • Yad

  Vastaa

  Törkeästä lapsen­raiskauksesta syytetyn räppärin vakavat rikosepäilyt paisuvat
  Kuohuttavista somevideoistaan ja gangstarap-kappaleistaan tunnettu parikymppinen mies on ollut tutkintavankina kolmisen kuukautta raskaat rikosepäilyt niskassaan.

 • miserere

  Vastaa

  Paska ei pöyhimällä parane?!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tutustumisen arvoinen verkkosivu: https://fi.wikipedia.org/wiki/Milan_Jaff

  Onkohan kukaan suvakkipoliitikko tai suvakkijulkkis poseerannut samassa kuvassa Jaffin kanssa tai kehunut häntä julkisesti. Tällaisten tallenteiden tuonti julkisuuteen sopivilla hetkillä voisivat vaikuttaa suvakkijulkiksen uskottavuuteen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi