Gambia ei suostu ottamaan takaisin pakolaisina Eurooppaan tulleita kansalaisiaan – tietävät näiden aiheuttavan ongelmia

Gambialaiset itsekin tietävät gambialaismiesten aiheuttavan ongelmia.

Rotu

Vaikka 6000 Saksassa oleskelevasta 15 000 gambialaisesta siirtolaisesta on jo aikoja sitten saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen, heitä ei voida karkottaa koska Gambian hallitus presidentti Adama Barrowin johdolla on kieltäytynyt ottamasta takaisin kansalaisiaan vuodesta 2019 lähtien.

Gambian hallituksen edustaja sanoi Euroopasta palaavien olevan sopeutumattomia ja aiheuttaisivat levottomuuksia maassa. Monet gambialaiset jakavat tämän mielipiteen ja näkevätkin nuorten miesten poistumisen maastaan keinona vähentää rikollisuutta ja väkivaltaa.

Toinen merkittävä syy todennäköisesti myös on se, että Euroopassa majailevat gambialaiset lähettävät paljon rahaa kotimaahansa saamistaan sosiaalituista. Jopa 21 prosenttia Gambian bruttokansantuotteesta tulee ulkomailta lähetetyistä rahoista.

Lähde: Free West Media

BKT Elintasopakolaisuus Eurooppa Gambia Hyvinvointi Kulttuuri Maahanmuutto Pakolaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Saksa Sosiaalituet Talous Tulonsiirrot Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pakka Aneeä

  Vastaa

  Gambia, tuo suomalaisnaisten paratiisi mistä monet eksoottiset tuliaiset ovat kotoisin.
  Hiv, kuppa, klamydia, satiaiset, sisäloiset, kulkutaudit mainittu.

 • Irmgard

  Vastaa

  Ehdotan seuraavaa: kaikki Gambialaiset käsi-ja jalkaraudoissa, päät huputettuina lentokoneeseen. Lennetään Gambian ilmatilaan, ja potkaistaan yksitellen Gambiaanot ulos koneesta luonnollisestikin ilman laskuvarjoa.

  • TT

   Vastaa

   Joskus piirityssodissa linnoitettuun kaupunkiin heitettiin katapulteilla ihmisten raatoja ja toivottiin, että näistä leviää kulkutauteja , jotka lopulta nujertavat piiritetyt. Mikään ei ole historiassa muuttunut. Juutalaiset ja näiden aivopesemät suvakit ”heittävät” meille haittaväkeä, joka luo meille kaaoksen, mikä lopulta tuhoaa lännen.
   Haittaihmiset elävänä tai kuolleena ovat aina olleet sodankäynnin väline.

 • Historia toistaa

  Vastaa

  Tämähän on vähän sama asia kun aikoinaan Jenkit kitisi että ihmiset Kuubasta eivät pääse USA:han. No, Gaddafi otti pari isoa laivaa ja lähetti ne Kuubaan. Sielä sitten niihin tyhjennettiin vankiloiden rikolliset ja laivattiin USA:han. Sen jälkeen alkoi kitinä että Kuubasta tulee vain rikollisia. 

  Ehkä siksi nykypäivänä Kuubassa rikollisuus on hyvin lähellä nollaa. Ja maailman 100:sta parhaasta yliopistosta 50 on Kuubassa.

  Gaddafi oli muuten se taho joka muilutti näitä takaisin kotikonnuilleen. Ja siksi eurooppaan ei kohdistunut sellaista matuvyöryä kuin nyt. Mm. siksi Gaddafi piti tappaa.

 • Bidee

  Vastaa

  Ei se käy. Meillä on vastuu. Se on jakamaton. Toisin kuin veronmaksajien rahat.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Saksan ja mieluiten koko EU:n tulisi asettaa pakotteita ja kauppa- ja liikennesaartoja Gambialle, jotta se ottaisi vastaan omia kansalaisiaan. Tosin valkoisten suvakkien hallitsema EU ei pystyne mihinkään muuhun kuin antamaan periksi.

 • Minä

  Vastaa

  Kyllä jokaisen maan on otettava vastaan omat kansalaisensa. EU:n pitää vaan olla halukas pitämään siitä kiinni. Koska suvakkien tarkoituskin on saada Eurooppaan ongelmallisia, siksi eivät osoita erityistä halua ongelmallisten poistamiseenkaan. Lukematon määrä on niitä ongelmallisia, jotka ovat oleskeluluvan saaneet, kuka milläkin perusteella.

 • Late

  Vastaa

  Tiedä satavarmaksi että jos gambialle annettais vaihtoehdoiksi että ottavat omat maanmiehensä takaisin tai ne teloitetaan gambian hallitus nauraen toteis että telottakaa, sillä niistä päästään. Mut suvakit ei vieläkään ymmärrä kuinka mätää, alhaista ihmiskunnan pohjasakkaa gambiaanot on. Yhtälailla kuten somalitkin. Pelkkää haittaa, harmia ja riesaa millä tahansa mittarilla tutkittuna

 • Sanna

  Vastaa

  kun kerran sorosk& kumpp tyhjentelee lahi-idan vankiloita eurooppaan niin ei ole ihme ettei naita rikollisia haluta takaisin

 • Olli

  Vastaa

  Meillä on tilaa ja rahaa riittää. Tervetuloa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi