Tositarinoita maahanmuuttajaryhmien välisistä tappeluista

Monikulttuurinen väkivalta ei aina ilmene kantaväestön ja maahanmuuttajien välisinä yhteenottoina.

Rotu

Kuvituskuva.

Partisaanin toimitus sai uutisvinkin Satakunnan kansan (SK) toukokuisesta artikkelista, joka käsittelee Porissa tapahtunutta monikulttuuristen väkivaltarikosten ketjua. Tapahtumaketjun keskiössä ovat turkkilaiset, afgaanit ja ainakin yksi kurdin kielen murretta puhuva irakilainen. Päätimme julkaista tiivistelmän väkivaltavyyhdistä.

Elokuu 2018: Joukkotappelu Porin kauppatorilla

Neljä afgaanimiestä ja kaksi turkkilaista miestä olivat Porin kauppatorilla osallisina joukkotappelussa, jossa afgaanit aseistautuivat metalliputkilla. Myös turkkilaisten aseistautumisesta oli olemassa epäily, mutta näyttöä ei saatu.
Pahoinpitelyn tutkinnan yhteydessä poliisi sai tietää, että väkivaltaisuuksien yksi syy saattoi johtua siitä, että afgaanimies oli mennyt turkkilaisen naisen kanssa naimisiin tai pari vähintäänkin seurusteli keskenään. Turkkilaiset kiistivät tämän olleen syy vihanpitoon.
Käräjäoikeudessa tuomittiin lopulta kaksi afgaanimiestä pahoinpitelystä. Yksi afgaaneista on syyllistynyt aiemminkin kolmeen pahoinpitelyyn.
Turkkilaisia vastaan ei nostettu syytteitä.

Toukokuu 2019: Puukotus ja takaa-ajo

Afgaanimies löi yhtä turkkilaista miestä puukolla selkään ja olkavarteen. Väkivallantekoa seurasi vielä takaa-ajo, jossa afgaanin ja tämän perään lähteneen toisen turkkilaisen miehen autot vaurioituivat.
Afgaanimies tuomittiin pahoinpitelystä, takaa-ajaja liikenteen vaarantamisesta.

Syyskuu 2019: Hyökkäys yrittäjän liikkeeseen

Porissa yrittäjänä toimivan irakilaisen miehen liikkeeseen tuli kaksi turkkilaista miestä, jotka hyökkäsivät liikkeessä asiakkaana olleen Afganistanista kotoisen olevan miehen kimppuun. Afganistanilainen mies oli toukokuussa 2019 puukottanut turkkilaisten sukulaista. Toinen turkkilaisista oli silminnäkijän mukaan aseistautunut kebabvartaalla.
Useampi todistaja sanoi nähneensä turkkilaisten hyökänneen afgaanimiehen kimppuun ja lyöneen tätä muun muassa päähän. Turkkilaiset kiistivät lyönnit. Turkkilaisten ja pahoinpitelyn uhrin käsitys tapahtumien kulusta oli hyvin erilainen.
Yksi sivullisista, irakilainen yrittäjä, kertoi poliisille, että turkkilaiset pitävät Poria omana kaupunkinaan, jossa vain he saavat hoitaa ja aloittaa yrityksiä. Hän kertoi turkkilaisten uhkailleen häntä jo aiemmin. Uhkausten sisältönä oli kehotus lopettaa irakilainen yritystoiminta. Irakilainen yrittäjä teki asiasta rikosilmoituksen, ja joutui sen takia ongelmiin kuukautta myöhemmin.

Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi tammikuussa 2021 turkkilaiset hyökkääjät pahoinpitelystä.

Lokakuu 2019: Isolinnankadun hyökkäys

Sivullisen kuvaamalla videolla turkkilaiset miehet estävät irakilaisen siirtymisen omaan autoonsa. Irakilaista yritettiin ärsyttää lyömään ensin, mutta kun tämä ei onnistunut, turkkilaiset kävivät miehen päälle. Turkkilaiset komensivat viereistä todistajaa olemaan soittamatta poliiseja paikalle. Videolla näkyy, että tappelun aikana maahan putoaa esine, joka näyttää veitseltä. Ei selviä, keneltä teräase putoaa.
Osapuolten kertomukset tapahtumien kulusta ovat täysin päinvastaisia. Irakilaisen mukaan pahoinpitely johtui kuukautta aiemmin tekemästään rikosilmoituksesta. Turkkilaiset väittävät irakilaisen uhkailleen heitä ensin veitsellä.
Irakilaismies pelkää joutuvansa paketoimaan yrityksensä ja muuttamaan pois Porista. SK:n tietojen mukaan irakilaismiehen auto on hajotettu talvella 2021. Poliisin mukaan irakilaismies on pelännyt kuolevansa seuraavassa hyökkäyksessä, mikäli sellainen vielä tulee. Huhtikuussa 2021 irakilaismies on tehnyt rikosilmoituksen pahoinpitelystään.
Tammikuussa 2021 Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi kolme turkkilaista miestä Isolinnankadun pahoinpitelystä. Irakilaista ei tuomittu mistään rikoksista. Pahoinpidelty irakilainen on kuitenkin vuonna 2016 tuomittu Turussa tehdystä toisen maahanmuuttajan pahoinpitelystä.

Tarinan opetus?

SK:n sinänsä ansiokkaasta artikkelista ei käy ilmi, kuinka kalliiksi tämä yksittäinen rotumuukalaisten konflikti on käynyt veronmaksajille.

Seuraavan kerran kun kuulette, arvoisat lukijat, poliitikkojen ja järkensä menettäneiden pakolaisaktivistien pötypuheita Lähi-idän kriisialueilta ”turvaan hakeutuvista” reppanoista, tai katteettomia lupauksia ”insinööreistä ja moniosaajista”, palatkaa vaikka tämän tapahtumaketjun ääreen. Jo pieni määrä rotumuukalaisia riittää muodostamaan maahamme oman rinnakkaisyhteiskunnan rodullisine jännitteineen ja kostokierteineen, vaikka marxilaiset kuinka saarnaisivat ”kansojen välistä veljeyttä”.

Suomalainen yhteiskunta ei tule milloinkaan hyötymään Lähi-idän kansoista, eivätkä lähi-itäläiset pääse täällä pakoon toistensa väkivaltaa.

Lähteet: Satakunnan Kansa (9.5.2021), Satakunnan käräjäoikeus, Poliisin esitutkintamateriaali

Afgaanit Historia Joukkotappelu Kotimaa Kurdit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Pori Puukotus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Rotuerottelu Rotusota Talous Turkkilaiset Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Epäsovun ja kaaoksen kylväminen on globalistikommunistien välitavoite. Länsimaat pyritään romuttamaan aivan maan tasalle ja vasta sitten luodaan uusi järjestys. Taistelut eivät riehu pelkästään roturyhmien välillä, vaan kansatkin onnistutaan jakamaan toisilleen vihamielisiin ryhmiin, kuten koronassa tehdään. Kaikki mihin globalistikommunisti koskee, muuttuu tuhoavaksi kaaokseksi. Miten on mahdollista, että aivopesty kansamme yhä kannattaa tällaista? Herätys!

 • Alpha Chad

  Vastaa

  Näiden matujengeille on annettava tunnustusta kuitenkin siitä, että he pitävät omiensa puolia.Jos suomalaisia hakataan, raiskataan tai häiritään pedofiilijengien tai terroristien toimesta, niin välittömästi aletaan kusemaan ja paskomaan omien päälle huutelemalla rasistia ja natsia, jos ovat edes aikeissa liittoutua keskenään kokemansa väkivaltaa vastaa.Luonto poistaa heikot yksilöt, eikä suomalaisten tulevaisuus näytä lupaavalta.Suvakkien alistama Polpo pitää tästä tiukasti huolen.Suomalaisista noin 90% on silkkaa roskaa.Hatunnosto niille harvoille, joilla on rohkeutta puolustaa itseään ja läheisiään.

 • Robbe

  Vastaa

  Tämä samahan tapahtui suuremmassa mittakaavassa esim. Syyriassa, joka on etninen tilkkutäkki. Näiden sanavarastoon ei kuulu suvaitsevaisuus. Suomen sinisilmäiseltä valtionjohdolta ottaa vielä aikaa havaita missä mennään ja silloin on jo myöhäistä. Ollaan Ruotsin tiellä vaikka tätä lintukotomme tilannetta kuinka kaunistellaan.

 • Reiska

  Vastaa

  Elettiin kesää 1981. Iranissa oli pari vuotta aiemmin tapahtunut ajatollah Khomeinen toimesta islamilainen vallankumous, ja sitä karkuun Ruotsiin, lähinnä Tukholmaan, oli lähtenyt pakolaisiksi paljon liberaaleja iranilaisia. Kaupungissa asui ennestään paljon kiihkomuslimeja, jotka iloitsivat fanaattisen islamin voitosta yli shaahin länsimaalaisen hallinnon.

  Kaunis kesäilta Sergelin torilla. Paikalle kerääntyy kaksi miesjoukkoa, kummassakin muutamia satoja. Alkaa joukkotappelu, jossa mailat, metalliputket ja veitset heiluvat. Veri lentää. Khomeinin kannattajat ja vastustajat kommunikoivat niin kuin parhaiten osaavat. Useita kymmeniä poliisipartioita tulee paikalle.

  Nojailen ylempänä kaiteeseen ja katselen alas. Ajattelen Suomea: Kekkonen, Pappa-Tunturi, lintukoto. Ei tällaista voisi koskaan tapahtua Suomessa. Meillähän on tiukka rajavalvonta ja Eila Kännö. No. En ole koskaan ollut hyvä ennustamaan tulevaisuutta. 

  Seuraavana päivänä Expressen ja Aftonbladet tekevät pikku-uutisen, jossa kerrottiin kahden tukholmalaismiesjoukon pienestä riidasta keskustassa.

 • Pekka

  Vastaa

  https://mvlehti.net/2021/09/29/li-andersson-siirtolaisten-jengitappelu-itakeskuksen-lukiossa-koronan-aiheuttamaa-pahoinvointia/

  Itähelsinkiläisessä koulussa neekerien joukkotappelu. Näitä neekereitä siis koulutetaan nimellisesti tulkeiksi auttamaan Kela-asioissa maahan tungettavia uusia neekereitä ja näiden räjähtävästi kasvavia lapsikatraita. Maassa tulee siis olemaan kahdenlaisia neekereitä: tulkkeja ja niitä joille nämä tulkkaavat. Näillä eväillä Suomi nousuun, eiks jeh?

  Opetusministerin nukkevirassa toimiva Li Andersson sanoi että COVID aiheuttaa tämän ”nuorten” ”oireilun”. Uuskielistä sanastoa: nuori=neekeri, oireilu=joukkotappelu. Mutta tämä nyt on vallan uutta — että jokavuotinen kausilenssu aiheuttaa tämän neekerien käytöksen, joka johtaa pahoinpitelyihin ja jopa kuolemiin kovin usein maassamme. Vika siis ei ole neekereissä, vaan flunssassa ja oikeastaan kylmässä Suomen ilmanalassa (joka lentsut aiheuttaa), jos viemme vielä pykälän eteenpäin tällä logiikalla asiaa. Miksi siis roudata neekereitä kylmään Suomeen, voisi joku kysyä…

  Nukkeministeri ja opetettu käsienvispaaja Andersson myös sanoi että ”kouluväkivaltaan ja kiusaamiseen liittyviä tapauksia on laajasti eri puolilla Suomea hyvin erityyppisissä kouluissa ja kaupunginosissa”. Ongelma on siis jälleen jossakin muualla kuin neekereissä. Uskoisin ratkaisun tähänkin ongelmaan olevan: otetaan Suomeen lisää neekereitä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi