Amerikkalaiskoulun musta antirasistinen rehtori jakoi luokat rodun perusteella

Nykyään mustat itse kannattavat yhä useammin rotuerottelua.

Rotu

Amerikan Atlantan osavaltiossa sijaitsevan Mary Linn ala-asteen musta rehtori Sharyn Briscoe on päättänyt jaotella luokat rodun perusteella. Esimerkiksi mustille ja valkoisille oppilaille on omat luokkansa.

Rehtori sanoi uskovansa mustien pärjäävän paremmin ilman valkoisten läsnäoloa luokallaan.

Asia paljastui erään mustan oppilaan äidin pyydettyä lapsensa siirtoa erään toisen opettajan alaisuuteen, johon hänelle vastattiin että se ei käy, koska kyseinen opettaja johtaa vain valkoisille tarkoitettua luokkaa.

Koulun toimista on kirjattu kantelu Yhdysvaltojen departementin kansalaisoikeuksien virastolle, koska se rikkoo vuoden 1964 kansalaisoikeusmääräystä rodullisen jaottelun kieltämisestä.

Ironista, että mustat aikoinaan kamppailivat rotuerottelun loppumisen puolesta, mutta nykyään yhä useammat heistä ovat ”antirasismin” nimissä alkaneet itse vaatimaan sitä, jotta heidän ei tarvitsisi olla tekemisissä valkoisten kanssa.

Lähde: Breitbart

Filosofia Historia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rotu Rotuerottelu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Segregaatio hyvä, separaatio paras. Mustat itsekin tietävät tämän. Keenereissä ei ole mitään vikaa, vaativat vain oikeanlaisen ympäristön ja kulttuurin ympärilleen. Valkoisilla sama juttu. Kulttuurien ja etnisyyksien sekoittaminen lopulta tuhoaa ne kaikki.

 • Minä

  Vastaa

  Nämä ”antirasistit” haluavat erottelua uskoen, että se olisi mustille eduksi, koska valkoisia heidän piireissään pidetään huonompina. Jos koululuokkia erotellaan tuolla tavalla, eivät ainakaan mustat saa siitä etua. Kokonaisuutena nähden se on paluuta rotuerotteluun, jossa mustista ei ainakaan tule voittajia, ehkä ei isommin kenestäkään, mutta yhteiskunta tulee siinä häviämään.

 • Lapa

  Vastaa

  Itsekin olen miettinyt tätä isoa kysymysta. Kuten historiasta hyvin tiedämme. USAn ihme on rakennettu mustalla orjatyövoimalla jota ovat ylläpitäneet
  juutal.…valkoisten eurooppalaisten omistamat länsi- ja Itä-intian kauppakomppanjat. On väärin että juut…valkoiset eurooppalaiset ovat hyväksikäyttäneet afrikkalaisten sisäisiä kiistoja ja vaihtaneet vangittuja ihmisiä lasihelmiin ja muuhun ihmisarvoa mittaamattomaan rihkamaan. Olisi aika myöntää syyllisyytemme ja aloittaa siirtoväestön palauttaminen kotiseuduilleen. Tämä on heidän oikeutensa ja me olemme velvollisia korjaamaan erheemme ja ymmärtämään ettemme voi enään koskaan jatkossa toimia näin.

 • pöh

  Vastaa

  ”Rehtori sanoi uskovansa mustien pärjäävän paremmin ilman valkoisten läsnäoloa luokallaan.”

  Jokaiselle järjelliselle ihmiselle on ollut jo pitkään selvää, että pahimpia rasisteja ovat juuri ”antirasistit”, ”liberaalit” ja USA:ssa BLM aktiivit.

 • Pellemaailma

  Vastaa

  Rotuerottelu on tulossa USA:han takaisin demokraattien toimesta. Mustat suhtautuvat k‑rokotteisiin nihkeästi ja nyt he eivät monissa kaupungeissa pääse julkisiin liikennevälineisiin ilman koronapassia. Tilanne on nyt jopa huonompi kuin mitä se oli 1950-luvulla kansalaisoikeusaktivisti Rosa Parksin eläessä.

 • ikereen

  Vastaa

  Vielä ironisempaa tässä on se että loppupeleissä tuo on haitallista mustille. Siis toisten mustien joukossa oleminen.

  • Julli

   Vastaa

   Hys, hys.

   Kun typerykset sahaavat omaa oksaansa, niin muiden pitää olla hiljaa. Mitä korkeammalta putoavat, sen suurempi on tuho.

   Tätä voisi soveltaa suuressa mittakaavassakin. Eurooppa on valkoisten maanossa ja Afrikka keenereiden maanosa.

 • Olli

  Vastaa

  Millainen lie olisi meteli jos joku valkoinen rehtori olisi tehnyt saman tempun ?

 • N.N.

  Vastaa

  Minusta ihan oikein tehty.
  Jos minut, keskitasoinen, olisi pantu nerojen luokalle, olisin tuntenut stressiä ja huonommuutta tietäen etten koskaan saavuttaisi heidän tasonsa.
  Viisas rehtori.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi