Video: Turun sataman monikulttuurisesta joukkotappelusta uutta tietoa

Mediassa uutisoitiin laajasti Turun satamassa viikonloppuna käydystä joukkotappelusta. Mitä kuitenkin jätettiin kertomatta, oli osapuolten etninen tausta.

Rotu

Satamassa oli kymmenien ihmisten välinen tappelu. Tappelun syistä ei aluksi ollut tarkempaa tietoa. Tappelun aikana myös tullimiesten kimppuun oli käyty.

Sosiaalisessa mediassa kiertävä video osoitti, minkä näköiset ”uussuomalaiset” satamassa selvittivät välejään. Voit katsoa videon yllä.

Turun Sanomat haastatteli myöhemmin paikalla olleita, joilta selvisi lisätietoa tapahtumien kulusta. Selvisi, että tappelu on alkanut jo laivassa, ja satamassa vastassa oli ilmeisesti paikalle soitettuja lisäjoukkoja.

Tappelu alkoi aikaisin aamulla

Jo ennen aamu kuutta laivalla oli hyttikäytävällä ollut kymmenien ihmisten tappelu, jota oli rauhoittelemassa kolme järjestyksenvalvojaa. Nämä joutuivat turvautumaan kaasusumutteisiin hallitakseen tilannetta.

Turun Sanomien haastatteleman silminnäkijän mukaan väkivalta jatkui, kun laiva saapui satamaan. Satamassa oli autoissa odottamassa väkeä, joka kävi laivasta ulos tulleiden kimppuun.

Poliisi ei ottanut ketään kiinni

Tappelevat afrikkalaiset olivat lennelleet sivullisten autojen päälle vahingoittaen niitä. Poliisin saapuessa paikalle tappelijat lähtivät karkuun eikä PolPo (poliittinen poliisi) ottanut ilmeisesti ketään kiinni.

Silminnäkijä kertoo, että he olivat saaneet yhdestä tappelijoiden autosta kuvan rekisterikilpineen, mutta PolPo ei halunnut paikan päällä ottaa tietoa vastaan.

Toisin sanoen PolPo antoi auton matkalaisineen paeta paikalta antaen näin epäillyille mahdollisuuden kiistää paikallaolonsa. Näin PolPo ”siivoaa” maahanmuuttajarikollisuutta tilastoistaan.

Lähde: Turun Sanomat

Afrikkalaiset Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pahoinpitely Poliisi PolPo Rikos Rotu Törkeä pahoinpitely Turku Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Mielenkiintoisinta oli nämä hemmot keltaisissa liiveissä jotka kädet taskuissa hieroivat omia muniaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Polpo ja media yrittivät heti alkuun vaieta tappelijoiden etnisistä taustoista, mutta arvaukseni osui oikeaan kun luin artikkelia tapahtuneesta, sen verran epämääräistä oli tiedottaminen ja Polpon toiminta.
   Jälleen meinasivat heti alussa, että ”ei tästä rikosilmoituksia kirjata”, ilmeisesti tuo on jonkinlainen keino pitää rotumuukalaiset poissa rikostilastoista, ei vain kirjata niitä tapahtumia sinne ja jos jostain esitutkinta aloitetaan, niin kätevästi jätetään ottamatta silminnäkijöiden lausuntoja ylös ja pyrkivät lopettamaan koko tutkinnan heti kättelyssä.

 • Ajatus rikollinen

  Vastaa

  Polliisi on puolensa valinnut.

 • KatteAleva

  Vastaa

  Ihan kiva: Neget+mutukat tuhoaa sun autoa ja PolPo ei ota kiinni vandaaleja. Lisäksi kieltäytyvät ottamasta tarjottuja tietoja, jotta kriminaaleja ei saada kiinni. Samalla PolPo:laiset voi lähteä taas kahvittelemaan, kun ei tarvitse alkaa selvittelemään tekijöitä. Miksi me maksamme tähän punikki-maahan veroja?

 • pöh

  Vastaa

  Suomen toiseksi suurin rikollisjärjestö paikalla kädet taskussa seuraamassa tappelua. Se suurin löytyy eduskunnasta.
  Hyvä ettei paikalle sattunut ketään sivullista rauhassa kadulla kulkevaa ihmistä, muuten olisi poliisikin joutunut ”töihin”

  • Humad muhad ählym

   Vastaa

   Partisaani taita olla viha ja malitus media?
   Miksi ete huvaksu mutuja ja matuja vaika me teme töötä. Meila on tosu palo töötä ku täätä kela papuruita ja saa raha vaan uksi kerta vikoksa. Miksi ee kirota sita tassa medias etä me ola rasustista

 • Hmm

  Vastaa

  Olihan tappelijoilla maskit naamalla?

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ruotsissa ja monikulttuurimaissa tuo ihan arkipäivää. Poliisi pidättää vaan tasa-arvon eli monikulttuurin vastutajia. Ja oikeuslaitos tarkkana . Nollatoleranssi rasismiin. Poliisi jopa tukee monikulttuurisia.

 • Delegoidaan ongelmat

  Vastaa

  Onko poliisi jo vittuillut laivan kapteenille? Ettei ollut tarpeeksi järkkäreitä yms.

 • timo

  Vastaa

  Huumereviireistä yms muusta rikolliseen toimintaan liittyvästä riitelevät.
  Kohta alkaa ampuminen. Ruotsin tiellä ollaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Perus Suomalaisille kyllä langetetaan tuomioita tyhjästä mutta jos joku maahanmuuttaja rettelöi niin ketään ei kiinnosta.

 • Maalainen

  Vastaa

  Peitettiinkö huumeiden maahantuontia?

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Tämä peittely on vain jatkoa sille narratiiville, että esim. oikeiden suomalaisten tekemiä raiskaiksia ei ilmoitettaisi yhtä herkästi kuin 20-kertaisella raiskausyliedustuksella (virallisesti) hääräävien matujen. Todellisuudessa matujen tekoja peittelevät niin polpo kuin uhrit. Usein matun raiskaamaksi joutuu jokin niiden kanssa tekemisissä oleva suvakki.
  Lisäksi osa uhreista pelkää rasistiksi leimutumista tai joukkoraiskaajamatujen klaanilaisten kostoa.

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Lisäksi moni ”suomalainen” raiskaaja tai muukin rikollinen on Suomen passin saanut matu, tai täällä syntynyt täysrotumuukalainen, tai sitten rotumuukalaisen ja matupatjan mongrellijälkeläinen. Totuudenmukaiset rikostilastot näyttäisivät toisenlaisilta, kuin nämä polpon yhdessä oikeusministeriön demlalaisten kanssa peukaloimat, kuten tämä satamatappelun ignooraus polpon taholta osoittaa. Ja todella paljon toisenlaisilta, jos suomalaisuus määriteltäisiin rodun perusteella kansalaisuuden sijasta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiitos kuuluu paskaisille päättäjillemme! Ne vitun kusipäät toi lähi-idän ja afrikan tänne! No onneks noi eläimet ei sääli meidän päättäjiämme ja saavat kunnon joukkopieksennän noilta, siitä ne paskat tuskin selviää!

 • Nimetön

  Vastaa

  Noi paskalakit pitää pistää työttömiksi! Tuollasten paskojen elättäminen on vitun rasittavaa puhaa! Miksi noin paskahousu alkaa poliisiksi?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi